Salesforce Kurzusok

Salesforce Kurzusok

Online vagy helyszíni, oktatók által vezetett élő Salesforce képzések interaktív gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be a Salesforce és termékeinek használatát. A Salesforce képzés "online élő képzés" vagy "helyszíni élő képzés" formájában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Salesforce Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
a Salesforce a világ vezető CRM (ügyfélkapcsolat-kezelési) platformja. Salesforce Development egy felhő alapú fejlesztői platform épület valós idejű alkalmazásokhoz. Ez az oktató által vezetett, az élő képzés (helyszíni vagy távoli) célja a webfejlesztők, akik szeretnének létrehozni valós idejű alkalmazások segítségével Salesforce Development. Ennek a tréningnek a végére a résztvevők:
 • Építsünk egy valós idejű alkalmazás segítségével APEX programozási nyelv.
 • Create teszt osztályok APEX növelése kódlefedettség a Salesforce.
 • Ceate és használ pihenés és szappan pókháló szolgáltatás használ csúcs.
A kurzus formátuma
 • Interaktív előadás és beszélgetés.
 • Sok gyakorlatok és gyakorlat.
 • Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
Tanfolyami testreszabási beállítások
 • Ha szeretne személyre szabott képzést kérni erre a kurzusra, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, hogy gondoskodjon.
14 hours
A Lightning egy olyan szerszámkönyvtár, amely tartalmazza a Lightning Component Framework webalkalmazások fejlesztésére. A Lightning használatával a felhasználók személyre szabott webalkalmazásokat, például felhasználói felületeket hozhatnak létre, kevesen kód nélkül. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) azoknak a rendszergazdáknak szól, akik a Lightning használatát webes alkalmazások létrehozásához kívánják használni. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Hozzon létre reagáló alkalmazásokat Salesforce Lightning segítségével. Alkalmazások kidolgozása kicsi-kód nélkül. Hozzon létre egy fényes alkalmazást a scratch-ból.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
7 hours
Salesforce.com (SFDC) vagy Salesforce szolgáltatás egy cloud-alapvető ügyfél kapcsolatok kezelése (CRM) szolgáltatás, amely együttműködés, ügyfélszolgáltatás, marketing kezdeményezés, számlások igazgatása, és jelentés és analytikus megoldások vállalkozások számára. Salesforce segíti a szervezeteket a értékelések, a kereskedelmi és a vásárlási szolgáltatás műveleteiket.E tanácsi, élő képviselő (a központ vagy a hely) célkitűzése célja a marketing személyzet, a értékelés szolgáltatások és a ügyfelek szolgáltatás képviselőknek, akik felhasználnak, irányításának és ellenőrzésének Salesforce és a képességeinek jobb szolgáltatására szeretnék.E képzés végéig a résztvevők tudnak:
  A Salesforce számlát létrehozzák a profil, a következő tevékenységek kezelésére, a megtekintéseket és a részleteket és a személyes beállítására. Használja Salesforce jellemzők és eszközök a meglévő és potenciális ügyfelek hozzájárulására, elérhető és szolgáltatásra. A jelentések és a dashboards létrehozása, hogy hasznos analytikák és értékelések gyártása a üzleti számára.
A koráció formáta
  Interaktív tanulmány és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Kezek végrehajtása egy élőközlekedésben.
Korációs választások
  Azt kérdezni, hogy e következő képzést kérjük, kérjük, hogy kapcsolatban kapcsolatban arra vonatkozzunk.

Last Updated:

Online Salesforce courses, Weekend Salesforce courses, Evening Salesforce training, Salesforce boot camp, Salesforce instructor-led, Weekend Salesforce training, Evening Salesforce courses, Salesforce coaching, Salesforce instructor, Salesforce trainer, Salesforce training courses, Salesforce classes, Salesforce on-site, Salesforce private courses, Salesforce one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions