Quantum Computing Kurzusok

Quantum Computing Kurzusok

Az online vagy helyszíni, oktatók által vezetett élő kvantumszámítástechnikai képzések interaktív beszélgetéseken és gyakorlati gyakorláson keresztül mutatják be a kvantumszámítás alapjait, miközben a résztvevők egyszerű kvantumprogramok kidolgozásán lépnek keresztül. A Quantum Computing képzés "online élő képzés" vagy "helyszíni élő képzés" formájában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Quantum Computing Subcategories

Quantum Computing Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
7 hours
Az ProjectQ egy nyílt forráskódú kvantumszámítási szoftver keretrendszer, amely lehetővé teszi a felhasználók számára kvantumprogramok megvalósítását a Python-ban. Ez egy olyan keretrendszer, amely lefordítja a kvantumprogramokat bármilyen háttérrendszerre.Ez az oktató által vezetett, élő (online vagy helyszíni) tréning azoknak a fejlesztőknek szól, akik szeretnének megismerni ProjectQ-et és azt, hogyan használják fel kvantumprogramok megvalósítására.A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  Ismerje meg, mi az ProjectQ, és mire használják. Használja az ProjectQ keretrendszert kvantumprogramozás végrehajtásához. Lefordíthat kvantumprogramokat bármilyen háttérrendszerre.
A tanfolyam formátuma
  Interaktív előadás és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.
14 hours
Quantum Computing az előrehaladása a bináris rendszer, fellendítő kvantum jelenségek rögzítésére információkat. Az IBM Quantum Experience egy nyílt forráskódú keretrendszer, amely kvantumáramkörök létrehozására, szerkesztésére és meghívásához használható egy olyan felületen, mint a szimuláció. Ez az oktató által vezetett, az élő képzés (helyben vagy távolról) célja a számítógépes tudósok, akik szeretnének létrehozni, szerkeszteni, és hivatkozhat a kvantum-áramkör segítségével IBM Quantum Experience. Ennek a tréningnek a végére a résztvevők:
 • Állítsa be a kvantumáramkörök létrehozásának megkezdéséhez szükséges fejlesztői környezetet.
 • Tökéletesít-ra pontatlanságok-ban quibits használ IBM Quantum tapasztalat és-a szimulációk.
 • Vezérelje a kapu viselkedését a kapu natív megfelelője segítségével.
 • Ütemezze a kapuesemények időpontját.
A kurzus formátuma
 • Interaktív előadás és beszélgetés.
 • Sok gyakorlatok és gyakorlat.
 • Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
Tanfolyami testreszabási beállítások
 • Ha szeretne személyre szabott képzést kérni erre a kurzusra, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, hogy gondoskodjon.
21 hours
A kvantumszámítás a kvantumfizika, a matematika és a számítógépes tudomány módszereinek integrációja a számítási modellek előmozdításához. Két fő kvantum tulajdonságot alkalmaz, nevezetesen a felületet és az entanglementet, amely lehetővé teszi a kvantum számítógépek fejlesztését. A kvantumszámítás beépíti a kvantumrészecskék viselkedését az exponenciálisan gyorsabb számítási technológiák végrehajtására, mint a klasszikus számítógépek. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) célja a számítógépes tudósok és mérnökök, akik szeretnék megérteni az elvek mögött kvantum számítógépes és használja őket a fejlesztési algoritmusok kvantum számítógépes végrehajtás. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  A kvantumszámítás alapjainak megértése. Megértése és alkalmazása kvantumfizika fogalmak számítási módszerek. A kvantum számítógépek algoritmusainak létrehozása. Számítási problémák hatékonyan megoldása kvantum számítógépekkel. A kvantum viselkedés integrálása a meglévő számítási modellekbe. Ismerje meg a kvantumszámítás potenciálját más technológiák fejlődésében.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
10 hours
Practical Quantum Computing: Live Online Launch your high-tech career This is a 10 hour instructor-led, live online training course. After your immersive training, you will be ready to start work as an entry level quantum computing developer. By the end of this training, participants will be able to:
 • Run and test your quantum programs with the integrated IBM Q
 • Use Qiskit to create, compile, and execute quantum computing programs
 • Working with practical and advanced quantum algorithms such as QAOA 
 • Recast real-world problems into an appropriate quantum computing language
Format of the Course
 • Interactive lecture and discussion.
 • Lots of exercises and practice.
 • Hands-on implementation in a live-lab environment.
Course Customization Options
 • To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
21 hours
A kvantumszámítógépek olyan gépek, amelyek a kvantummechanika alapelveire épülnek. A klasszikus számítógépektől eltérően, amelyek olyan bitekre támaszkodnak, amelyek csak két állapot (0 vagy 1) egyikében létezhetnek, a kvantumszámítógépek kvantumbiteket használnak, amelyek egyszerre több állapotban létezhetnek. A kvantum számítógépek várhatóan sokkal gyorsabban dolgozzák fel az algoritmusokat és megoldják a problémákat, mint a klasszikus számítógépek. A Cirq Python könyvtár kvantumáramkörök írására, manipulálására és optimalizálására, valamint kvantumszámítógépekkel és szimulátorokkal való futtatására. Ebben az oktató által vezetett, élő (helyszíni vagy távoli) képzésen a résztvevők megtanulják a kvantumszámítás alapjait, miközben kidolgozzák a kvantumszámítógépeket célzó algoritmusokat. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Állítsa be a szükséges fejlesztési környezetet a kvantumkörök létrehozásának megkezdéséhez.
 • A kapu viselkedését ellenőrizze a kapu natív megfelelőjével.
 • Javítson a Qibit pontatlanságán a Cirq használatával.
 • Írjon és hajtson végre egy kvantum-áramkört egy NISQ alapú kvantum-számítógépes szimulátor ellen történő futtatáshoz.
A tantárgy formátuma
 • Interaktív előadás és beszélgetés.
 • Sok gyakorlat és gyakorlat.
 • Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
 • Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a kurzushoz, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszélést szervezzen.
 • Ha többet szeretne megtudni a Ciq Framework-ről, kérjük, látogasson el a https://github.com/quantumlib/Cirq oldalra.
14 hours
A kvantum számítógépek olyan gépek, amelyek a kvantummechanika elvein alapulnak. Ellentétben a klasszikus számítógépekkel, amelyek olyan bitekre támaszkodnak, amelyek csak két államban létezhetnek (0 vagy 1), a kvantum számítógépek kvantum biteket használnak, amelyek egyszerre több államban létezhetnek. Ennek köszönhetően a kvantum számítógépek várhatóan algoritmusokat feldolgoznak és sokkal gyorsabban megoldják a problémákat, mint a klasszikus számítógépek. Q# a Microsoft által kifejezetten kvantumszámítás céljából létrehozott programozási nyelv. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésben a résztvevők megtanulják a kvantumszámítás alapjait és Q# miközben egyszerű kvantumprogramok fejlesztésén haladnak. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Telepítse és konfigurálja a Microsoft's Quantum Development Kit-t. Ismerje meg a kvantumszámítás mögött álló fogalmakat. Hozzon létre, tesztelje, hajtsa végre és oldja meg a problémákat egy kvantumprogram segítségével Q#, Visual Studio és egy helyi kvantumszámítási szimulátor.
közönség
  Fejlesztők
A kurzus formázása
  Részes előadások, részes viták, gyakorlatok és nehéz gyakorlatok
Megjegyzések
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Online Quantum Computing courses, Weekend Quantum Computing courses, Evening Quantum Computing training, Quantum Computing boot camp, Quantum Computing instructor-led, Weekend Quantum Computing training, Evening Quantum Computing courses, Quantum Computing coaching, Quantum Computing instructor, Quantum Computing trainer, Quantum Computing training courses, Quantum Computing classes, Quantum Computing on-site, Quantum Computing private courses, Quantum Computing one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions