Personal Development Kurzusok

Personal Development Kurzusok

Az online vagy helyszíni, oktató által vezetett élő Személyi Fejlesztési tréningek különböző technikákat és eszközöket mutatnak be, amelyek felhasználhatók a személyes fejlődés és fejlesztés céljából. A személyes fejlesztési tréning „online élő tréning” vagy „helyszíni élő tréning” formájában érhető el. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. A személyes fejlődést önsegítésnek, önfejlesztésnek vagy önfejlesztésnek is nevezik. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Personal Development Subcategories

Personal Development Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
7 hours
A One Day tanfolyam a stressz-és megelőzési
7 hours
Ez az 1-1 élő tréning (online) mindenkinek szól, aki strukturáltabb és hatékonyabb munkára vágyik.A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  Szerezz többet az életben. Irányítsd az idejüket. Helyezze vissza a fókuszukat. Tervezd meg hatékonyan a hetüket. Tudja, hogyan kell kezelni a stresszt.
A tanfolyam formátuma Ez a tréning egy nagyon intenzív tréning lesz, ahol a (munka)napot alakítjuk át. Ezen a tréningen a résztvevők helyzetére koncentrálunk, így minden tréning egyedi lesz.A képzés során megtanulod, hogyan kell produktívan gondolkodni, ami több motivációt eredményezhet a munka során.A tréning után a résztvevő tudni fogja, hogyan hozzon ki többet a napjából, hogyan tudja jobban összpontosítani, és ami fontos, hogyan kezelje a stresszt.
14 hours
Mindfulness erőteljes eszköz az élet kihívásainak jobb kezelésére, valamint a mentális egészség és az általános jólét javítására. Ez az oktató által vezetett, élő workshop (online vagy online) azoknak a személyeknek szól, akik az intenzív személyes és szakmai fejlődés és javulás érdekében gondosságot kívánnak alkalmazni. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  A gondosság elveinek megértése. A pozitív mentális egészség megteremtése. Öntudatban, öntudatban, szociális tudatosságban és társadalmi hatékonyságban növekedjen. Készítsen bölcs döntéseket stresszes vagy válságos időkben. Boldogabb és egészségesebb életet élni.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
14 hours
This instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite) is aimed at organizational teams who wish to apply mindfulness meditation to achieve personal and professional development and improvement. By the end of this training, participants will be able to:
 • Understand the basics of meditation and mindfulness practice.
 • Reduce stress and increase clarity, calm, contentment, and compassion.
 • Focus mind and better connect with others.
 • Cultivate mindful awareness in the present moment.
 • Manage mental and physical pain.
 • Lead a healthier and happier life.

Last Updated:

Online Personal Development courses, Weekend Personal Development courses, Evening Personal Development training, Personal Development boot camp, Personal Development instructor-led, Weekend Personal Development training, Evening Personal Development courses, Personal Development coaching, Personal Development instructor, Personal Development trainer, Personal Development training courses, Personal Development classes, Personal Development on-site, Personal Development private courses, Personal Development one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions