Stress Management Kurzusok

Stress Management Kurzusok

Az online vagy helyszíni, oktató által vezetett élő Stresszkezelési tréningek interaktív gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be a stresszkezelés alapjait és haladó témáit. A stresszkezelési tréning „online élő tréning” vagy „helyszíni élő tréning” formájában érhető el. A helyszíni élő képzés helyben, az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Stress Management Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
7 hours
A One Day tanfolyam a stressz-és megelőzési
7 hours
Ez az 1-1 élő tréning (online) mindenkinek szól, aki strukturáltabb és hatékonyabb munkára vágyik.A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  Szerezz többet az életben. Irányítsd az idejüket. Helyezze vissza a fókuszukat. Tervezd meg hatékonyan a hetüket. Tudja, hogyan kell kezelni a stresszt.
A tanfolyam formátuma Ez a tréning egy nagyon intenzív tréning lesz, ahol a (munka)napot alakítjuk át. Ezen a tréningen a résztvevők helyzetére koncentrálunk, így minden tréning egyedi lesz.A képzés során megtanulod, hogyan kell produktívan gondolkodni, ami több motivációt eredményezhet a munka során.A tréning után a résztvevő tudni fogja, hogyan hozzon ki többet a napjából, hogyan tudja jobban összpontosítani, és ami fontos, hogyan kezelje a stresszt.

Last Updated:

Online Stress Management courses, Weekend Stress Management courses, Evening Stress Management training, Stress Management boot camp, Stress Management instructor-led, Weekend Stress Management training, Evening Stress Management courses, Stress Management coaching, Stress Management instructor, Stress Management trainer, Stress Management training courses, Stress Management classes, Stress Management on-site, Stress Management private courses, Stress Management one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions