Networking Kurzusok

Networking Kurzusok

Helyi, oktatott élő Hálózati tréningek interaktív megbeszéléseken és handson gyakorlatokon keresztül demonstrálják a Hálózatok alapjait és fejlett témáit A hálózatépítő képzés "on-site élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

Kurzusleírás

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
35 hours
Overview
A 5 day practical networking course designed to familiarise students with Cisco IOS (version 12). The course details the key commands used to configure and secure Cisco routers and switches, and covers the CCNA syllabus - including wired and wireless LAN access.

Students will inter-connect networks by implementing static routes, distance-vector and link-state based dynamic routing protocols.

The devices will be configured to route traffic across LAN/VLAN//WAN boundaries, by encapsulating datagrams across serial data links using various WAN protocols, such as HDLC, Frame Relay, ISDN and PPP (with CHAP authentication). VLAN encapsulation/tagging will be via IEEE802.1Q/P.

Standard and Extended Access Control Lists will be configured and applied to router interfaces to filter traffic based on IP address and/or traffic type.

Students will configure static and dynamic NAT to route between private and public networks and cover the theory of Virtual Private Networks (VPN's)

Students will copy router configurations and IOS images to/from a TFTP Server. Privileged commands will be used to debug TCP/IP protocols to ensure proper operation of the routers. Students will also perform password recovery operations.

The course is primarily aimed at IP v4 but does give an overview of IP v6 addressing and covers migration from an IP v4 to an IP v6 network. Other protocols and technologies (VPN's / Wireless) may be demonstrated if time permits.

Course can be customised to precise requirements of customer.

Audience:

This course is suitable for anyone looking for a basic understanding of internetworking with Cisco devices and covers the CCNA syllabus.

Course is approximately 50% practical
28 hours
Overview
Ez a 4 napos kurzus magában foglalja az expozíciós alapú (a protokoll analizátor nyomainak felhasználásával) és gyakorlati kísérleteket a TCP / IP hálózatok működésének tesztelésére és ellenőrzésére. A TCP / IP protokoll legfontosabb szempontjait lefedik, beleértve az alhálózást, a szupernetizálást és a dinamikus útválasztási protokollokat. A TCP és az UDP összehasonlítása és összehasonlítása a TCP / IP verem végponttól végpontig terjedő megbízhatóságát és torlódás-elkerülési képességét fedezi. Néhány alkalmazási réteg protokollt (HTTP, TLS, DNS, DHCP stb.) Vizsgálnak a tanfolyam során. A TLS formátumú hálózatbiztonságot mind elméleti, mind gyakorlati szempontból lefedik. A gyakorlati feladatok célja, hogy növeljék az elméletet és fokozzák az alapul szolgáló protokollok megértését és a küldöttek problémamegoldó képességeit.

Közönség:

Alkalmas bárki számára, aki megértette a TCP / IP-t.

A tanfolyam megközelítőleg 50% -os gyakorlati.
14 hours
Overview
Az OpenVAS egy fejlett, nyílt forráskódú keretrendszer, amely számos szolgáltatás és eszköz a hálózati sérülékenység vizsgálatából és kezeléséből Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják használni az OpenVAS-t a hálózati sebezhetőség vizsgálatához A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Az OpenVAS telepítése és beállítása Ismerje meg az OpenVAS alapvető jellemzőit és összetevőit Beállíthatja és végrehajthatja a hálózati sérülékenységet az OpenVAS segítségével Az OpenVAS vizsgálat eredményeinek áttekintése és értelmezése Közönség Hálózati mérnökök Hálózati rendszergazdák A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat jegyzet Ha erre a kurzusra személyre szabott képzést szeretne kérni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot .
14 hours
Overview
ProxySQL egy proxy a MySQL, Percona szerver, és MariaDB.

Ez az oktató által vezetett, az élő képzés (helyszíni vagy távoli) célja a mérnökök, akik szeretnének használni a proxy megközelítést biztosít magas rendelkezésre állás a MySQL alapú adatbázisokat.

végére ez a képzés, a résztvevők képesek lesznek:

- telepítése és konfigurálása ProxySQL.
- lehetővé teszi több ezer egyidejű adatbázis-kapcsolatok több backend szerverek.
- telepít több proxy kiterjedő számos adatbázis instances.
- optimalizálja a teljesítményét a MySQL klaszter megváltoztatása nélkül a lekérdező alkalmazások.

formátuma a kurzus

- Interactive előadás és vita.
- sok gyakorlatok és gyakorlat.
- Hands-on végrehajtása élő-labor környezetben.

tanfolyam testreszabási beállításai

- hogy kérje személyre szabott képzés a tanfolyam, kérjük, forduljon hozzánk, hogy gondoskodjon.
- Ha többet szeretne megtudni ProxySQL, kérjük, látogasson el: https://proxysql.com/
14 hours
Overview
A Samba egy nyílt forráskódú / szabad szoftvercsomag, amely minden típusú SMB / CIFS ügyfélnek fájl- és nyomtatási szolgáltatást nyújt, beleértve a Linuxot és a Microsoft Windows operációs rendszerek számos verzióját Közönség Ez a tanfolyam alkalmas olyan fejlesztőknek és mérnököknek, akik a már létező Samba példányokkal dolgoznak, vagy akik a Samba munkáját szeretnék integrálni Nincs két kurzus ugyanaz Minden kurzust az Ön egyedi igényeihez igazított .
7 hours
Overview
Shadowsocks egy nyílt forráskódú, biztonságos zokni5 proxy Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtudják, hogyan biztosítsanak internetkapcsolatot Shadowsocks proxy segítségével A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Telepítse és konfigurálja Shadowsocks bármelyik támogatott platform bármelyikét, beleértve a Windows, Linux, Mac, Android, iOS és OpenWRT Telepítse a Shadosockokat csomagkezelő rendszerekkel, például pip, aur, frissportok és mások Fuss Shadowsocks mobileszközökön és vezeték nélküli hálózatokon Megérteni, hogy az Shadowsocks titkosítja az üzeneteket és biztosítja az integritást és a hitelességet Optimalizálja a Shadowsocks szervert Közönség Hálózati mérnökök Rendszergazdák Számítástechnikusok A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
21 hours
Overview
A 3 napos gyakorlati tanfolyam kiterjed a Session Initiation Protocol (SIP) üzenetek és hívásáramlásokra, valamint a hangalapú hálózatokban való használatra. Ez a kurzus az elmélet és a gyakorlat keveréke (a protokollelemző nyomok használatával, ahol ez a magyarázat és a hibaelhárításhoz szükséges) gyakorlati IP-telefonokkal, szoftveres Cisco routerekkel és SIP IP PBX-vel (pl. Trixbox).

Közönség:

Hálózati tervezők, tervezők és mérnökök, akiknek meg kell érteniük a SIP-t.

A tanfolyam körülbelül 40% -os gyakorlati.
21 hours
Overview
A tanfolyam két kiegészítő elemből áll - elméleti és gyakorlatias Az első egy egynapos bevezetés, amely a SIP protokoll motivációjára, filozófiájára, alapjaira és működési szabályaira terjed ki, valamint a távközlési szolgáltatások megvalósításának módjairól az IP telefonálás és a VoIP területén A második két rész lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy a kézműves laboratóriumi gyakorlatok keretein belül elsajátítsák a szolgáltatási tevékenység gyakorlati szempontjait, és részletesen betekintést nyerjenek a SIP telefonos architektúra összetevőinek konfigurálásába, a SIP jelzés mind az üzenetsorrend-táblázatban, mind a belső üzenetszerkezeti szinteken tipikus problémák és hibaelhárítás, beleértve a biztonsági és távközlési csalás szempontjait Az oktatók megoszthatják tapasztalataikat a SIP telefonálás elindításában, működtetésében és irányításában, amely kiterjed a virtualizációra és a felhőalapú megoldásokra is Gyakorlati rész bemutatásra kerül mind SIP hardver, softphone, mind IP telefonos kiszolgáló (Asterisk és Freeswitch) segítségével A résztvevők kihasználhatják azt a tényt, hogy az oktatók gazdag műszaki és üzleti tapasztalattal rendelkeznek az IP telefonálásban, és saját problémáikat és kérdéseiket nyújtják be Az ügyfelek aktuális sürgető szükségleteinek kielégítésére a képzés kiegészítéseként szerepelnek a napirenden A képzés az alapvető ismeretekkel és tapasztalatokkal rendelkező távközlési szolgáltatóknak szól, különösen a VoIP és az IP-hálózatok területén .
14 hours
Overview
A Tinc VPN egy nyílt forráskódú virtuális magánhálózati (VPN) démon, amely kompatibilis a legtöbb operációs rendszerrel A Tinc VPN használ a tunneling és a titkosítást, hogy biztonságos privát hálózatot építsen ki a házigazdák között Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják a Tinc VPN-vel való együttműködés alapjait A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: A Tinc VPN telepítése, konfigurálása, futtatása, tesztelése és hibaelhárítása bármely operációs rendszeren Telepítsünk egy Tinc Mesh VPN-t A Tinc VPN használata a központosított felhőösszeköttetéshez Közönség Fejlesztők Hálózati mérnökök A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat jegyzet Ha erre a kurzusra személyre szabott képzést szeretne kérni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot .
21 hours
Overview
Ez a kurzus folytatása a "Basic Network Troubleshooting Using Wireshark" tanfolyam, és jön, hogy a résztvevők a fejlett képességeket a hálózati hibaelhárítás A kurzus indepti ismerete a hálózati viselkedés és a problémák, valamint a képességeket, hogy elkülönítse és megoldja a biztonság és a fejlett alkalmazások problémáit A kurzus alapja az elmélet, az óraszerzés és a labor.
7 hours
Overview
A lakk a tartalomhajtású dinamikus webhelyek fordított proxyja A Squid-től eltérően, amely eredetileg ügyfélkiszolgáló gyorsítótár volt, vagy Apache és nginx, amelyek webszerverek, a lakkot HTTP-gyorsítónak tervezték A lakk kizárólag a HTTP-re koncentrálódik, ellentétben az FTP, SMTP és egyéb hálózati protokollokat támogató proxykiszolgálókkal A lakkot a Wikipedia, a New York Times, a Facebook és a Twitter használják többek között a highprofile weboldalakon Ebben a kurzusban a résztvevők megismerik a lakk tulajdonságait és a gyorsítótárazási megközelítést, miközben gyakorolnak egy lakkproxy beállítását és konfigurálását Linuxon A kurzus a kulcsfontosságú hálózatépítési elvekről szóló frissítéssel kezdődik, majd a beállítási és konfigurációs témákba kerül, és folyamatosan a komplex megvalósítások felé mozog A képzés befejeztével a résztvevők meg fogják érteni, hogy mikor és hol van értelme telepíteni a lakkot, és rendelkezni fog a szükséges gyakorlattal a saját lakk proxy megoldásainak telepítéséhez Közönség Hálózati technikusok Hálózati tervezők Rendszergazdák A tanfolyam formátuma Részelőadás, részbeszélgetés, nehéz kéziratos gyakorlat és végrehajtás, alkalmi kitalálás az előrehaladás mérésére .
35 hours
Overview
A VoIP (Voice over Internet Protocol) olyan technológia, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy rendszeres telefonvonalon keresztül hanghívásokat kezdeményezzenek egy internetkapcsolaton keresztül Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtudják, hogyan hozzanak létre egy VoIP-rendszert a Cisco CallManager Express használatával A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Ismerje meg az alapvető VoIP-koncepciókat Ismerje meg a VoIP eszközök használatát A CISCO router konfigurálása a VoIP számára Végezze el VoIP és CallManager Express hálózatát A CME funkciók konfigurálása SIP, SCCP és soft telefonokhoz Munka a speciális konfigurációs beállításokkal és a CME funkcióival Közönség Menedzserek Rendszergazdák Szoftver és támogató rendszerfejlesztők technikusok Hálózati mérnökök A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
21 hours
Overview
A 3 napos gyakorlati kurzus lefedi a különböző beszédprotokollok alapjait, amelyek hang- és videofelvételt tartalmaznak egy csomagkapcsolt hálózaton keresztül. Ez a kurzus az elmélet és a gyakorlat keveréke (a Wireshark használatával, ahol a magyarázat és a hibaelhárítás) gyakorlati IP-telefonokkal, softphone-kkal és hangalapú Cisco routerekkel konfigurált VoIP-val. Ez elsősorban egy "generikus" VoIP-tanfolyam - de a Cisco-eszközöket IP gerinchálózatok és hangátjárók biztosítására használja. Cisco specifikus hangképző tanfolyamokat is tudunk biztosítani. A kurzus magában foglalja az átkapcsolt és a csomagkapcsolt hálózatok közötti hívást is.

A tanfolyam megközelítőleg 40% -os gyakorlati.
21 hours
Overview
web és mobil kriminikusok utal behajtására vonatkozó bizonyítékok az interneten vagy egy mobil eszköz vizsgálat alatt.

Ez oktató által vezetett, él képzés (helyben vagy távoli) van megcélzott-on műszaki személy ki kívánság-hoz használ digitális törvényszéki szerszámok és eljárás-hoz kinyomoz, kivonat, megfejt, analízis, értelmez és beszámol bizonyít meggyógyult-ból egy website vagy mozgatható berendezés.

végére ez a képzés, a résztvevők képesek lesznek:

- ért és alkalmaz különböző törvényszéki megszerzés eljárás-hoz megszemlél pókháló és mozgatható adat.
- válassza ki a leghatékonyabb törvényszéki eszközök a webes és mobil adatok.
- megérteni, hogyan kell hozzáférni és dekódolni a különböző típusú adatok struktúrák Web szerverek, adatbázisok, mobiltelefonok és az elemzés.
- módszeresen kivonat, rekonstruálni, és vizsgáljuk meg az adatok potenciális bizonyítékaként cybercrime.
- megérteni a jogi következményeit körülvevő digitális törvényszéki elemzés.

formátuma a kurzus

- Interactive előadás és vita.
- sok gyakorlatok és gyakorlat.
- Hands-on végrehajtása élő-labor környezetben.

tanfolyam testreszabási beállításai

- hogy kérje személyre szabott képzés a tanfolyam, kérjük, forduljon hozzánk, hogy gondoskodjon.
35 hours
Overview
a vezeték nélküli és távközlési hálózati biztonság a kommunikációs eszközök, végberendezések, útválasztó berendezések, kiszolgálók és vezeték nélküli eszközök, valamint a rosszindulatú támadások elleni hálózatok védelmére végrehajtott gyakorlatot jelenti.

Ez az oktató által vezetett, az élő képzés (helyszíni vagy távoli) célja a műszaki személyek, akik szeretnék alkalmazni a legmegfelelőbb eszközöket és technikákat, hogy biztosítsa mind a távközlési, valamint a vezeték nélküli hálózatok.

formátuma a kurzus

- Interactive előadás és vita.
- sok gyakorlatok és gyakorlat.
- Hands-on végrehajtása élő-labor környezetben.

tanfolyam testreszabási beállításai

- hogy kérje személyre szabott képzés a tanfolyam, kérjük, forduljon hozzánk, hogy gondoskodjon.
21 hours
Overview
A hálózati csomagelemzés egy olyan technika, amely valós időben képes a hálózati interfészen keresztül küldött és fogadott nyers adatok megtekintésére Ez hasznos a hálózati konfiguráció és a hálózati alkalmazások problémáinak megoldásához A Wireshark egy ingyenes, nyílt forráskódú csomag analizátor, amely az ilyen hálózati problémák megoldására szolgál Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják használni a Wiresharkot a hálózat működésének és a különböző hálózati alkalmazások teljesítményének elhárításához A résztvevők megtanulják a hálózati hibaelhárítási elveket és gyakorlati technikákat a TCP / IP kérés és válaszforgalom rögzítésére és elemzésére a különböző ügyfelek és a kiszolgálók között A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Elemezze a hálózati működést és a teljesítményt különböző környezetekben különböző körülmények között Határozza meg, hogy a különböző kiszolgálóalkalmazások példái elfogadható módon teljesítenek-e Határozza meg a hálózati teljesítményproblémák elsődleges forrásait A TCP / IP kommunikáció teljesítményproblémáinak leggyakoribb okainak azonosítása és hibaelhárítása Közönség Hálózati mérnökök Hálózati és számítástechnikai szakemberek A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat jegyzet Ha erre a kurzusra személyre szabott képzést szeretne kérni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot .
14 hours
Overview
ONAP (Open Networking Automation Platform) is an open source platform for orchestrating and automating physical and virtual network elements. ONAP originated from OpenECOMP and Open-Orchestrator (Open-O) and is managed by The Linux Foundation.

In this instructor-led, live training (onsite or remote), participants will learn how to use ONAP to automate networking services.

By the end of this training, participants will be able to:

- Understand, install and configure the various components in the ONAP ecosystem
- Carry out real-time, policy-driven orchestration and automation of physical and virtual network functions
- Design, create, orchestrate, and monitor VNFs, SDNs and other network services
- Efficiently manage the entire networking lifecycle using a software-driven approach
- Develop, deploy, and scale a network using the latest open source technologies and practices

Audience

- IT engineers
- Network engineers
- Developers

Format of the Course

- Interactive lecture and discussion
- Lots of exercises and practice
- Hands-on implementation in a live-lab environment

Course Customization Options

- This training is based on the latest version of ONAP
- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
- To learn more about ONAP, please visit: https://www.onap.org/
21 hours
Overview
A kurzus célja, hogy a résztvevõ számára biztosítsa a Wireshark protokoll analizátor alapismeretét A kurzus középpontjában a mély megértés az eszköz, mint az alapokat használni a hálózati hibaelhárítás A kurzus a csomagok rögzítésével, rögzítésével és megjelenítésével, a statisztikai jellemzőkkel és a szakértői rendszer alapjaival kezdődik A kurzus végére a résztvevő képes alapos hibaelhárításra a kis és közepes méretű hálózatokban A kurzus az elméleten, az óraszerzésen és a laborokon alapul .
35 hours
Overview
a Érkezés-ból 5G mozgatható szikratávíró hálózat birtokol hozott vele új biztonság kihívások.

Ez oktató-vezetett, él képzés (helyszínen vagy távoli) van megcélzott-on mérnök ki kívánság-hoz eszköz biztonság politikák és technológiai-hoz biztosít 5G szikratávíró hálózat.

végére a képzés, a résztvevők képesek lesznek:

- megérteni az 5G architektúra és a kihívásokat jelent a tesztelés.
- kiválaszt és hasznosít a technológia, szerszámok, és pályázatokat elérhető részére 5G fejlődés és vizsgálat.
- végrehajtása 5G vizsgálati gyakorlatokat, hogy megakadályozzák meghibásodások bármely különböző elemei egy 5G hálózat.
- megJósolni a problémákat, és optimalizálja a teljesítményt 5G.

formátuma tanfolyam

- interaktív előadás és vita.
- sok gyakorlatok és gyakorlat.
- gyakorlati végrehajtás egy élő-Lab környezetben.

tanfolyam testreszabási beállítások

- , hogy kérjen egy testreszabott képzést ezt a tanfolyamot, kérjük lépjen kapcsolatba velünk, hogy gondoskodjon.
14 hours
Overview
DNS (domain név rendszer) a "telefonkönyv" az Internet, amely egy könyvtárat a számítógép nevét és IP-címeket. BIND a leggyakoribb Linux-megvalósítás a DNS. Amikor megnyit egy webhelyet, vagy e-mailt küld és fogad, a DNS-kiszolgáló valahol csendben kezeli az üzenetet a címzetthez.

ebben az oktató által vezetett, az élő képzés, a résztvevők megtanulják a kritikus jellemzői DNS végrehajtása közben gyakorlatokat a beállítás és konfiguráció a BIND DNS szerver Linux. A tanfolyam kezdődik a frissítő a legfontosabb hálózati elveket, majd a ás gyakorlati gyakorlat beállítás és konfiguráció. A vita és a gyakorlat egyre összetettebb témák felé mozdulnak el, mint például biztonság, elérhetőség, hibakeresés és hibaelhárítás.

formátuma a kurzus

- rész előadás, részben vita, nehéz gyakorlati gyakorlati és végrehajtása, alkalmi quizing mérésére haladás
14 hours
Overview
BeyondCorp is an open source Zero Trust security framework that allows employees to work securely from any location without the need for a traditional VPN.

In this instructor-led, live training, participants will learn hands-on how to set up a Zero Security system as they set up and deploy BeyondCorop in a live-lab environment.

By the end of this training, participants will be able to:

- Assess their organization's existing security model.
- Shift access controls from the perimeter to individual devices and users.
- Deploy applications using a user and device-centric authentication and authorization workflow.
- Understand, plan and implement a Zero Trust network within their organization.

Audience

- Network engineers
- Cyber security professionals
- System architects
- IT managers

Format of the Course

- Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice

Note

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
14 hours
Overview
Project Calico egy hálózati megoldás a konténerek, virtuális gépek, és a natív host-alapú terhelés. Ez támogat Kubernetes, OpenShift, Docker EE, OpenStack, és csupasz fém szolgáltatás.

Ez az oktató által vezetett, az élő képzés (helyszíni vagy távoli) célja a mérnökök, akik szeretnének hálózati Kubernetes klaszterek segítségével egyszerűsített IP Routing alapú megközelítést.

végére ez a képzés, a résztvevők képesek lesznek:

- telepítése és konfigurálása Calico.
- használata Calico létrehozni egy konténer hálózati megoldás Kubernetes klaszterek.
- megérteni, hogy miben különbözik a Calico hagyományos overlay hálózatokat.
- megérteni, hogyan Calico egyesíti az internetes útválasztási protokollok konszenzus-alapú adattárolók.
- használd a Calico-t, hogy biztonságos hálózati politikát biztosítson a Kubernetes számára.

formátuma a kurzus

- Interactive előadás és vita.
- sok gyakorlatok és gyakorlat.
- Hands-on végrehajtása élő-labor környezetben.

tanfolyam testreszabási beállításai

- hogy kérje személyre szabott képzés a tanfolyam, kérjük, forduljon hozzánk, hogy gondoskodjon.
- Ha többet szeretne megtudni Project Calico, kérjük, látogasson el: https://www.projectcalico.org/
28 hours
Overview
4 napos oktató által vezetett gyakorlati kurzus, melynek célja, hogy megismerkedjen a Cisco ASA Firewall CLI és ASDM tagjaival. A kurzus részletezi az ASA Tűzfal segítségével az ASDM operációs rendszer v8-ás verziójával és az ASDM 6-os verziójával konfigurálható és biztonságos hálózatokat.

A küldöttek konfigurálják az ASA-t a konzolport, a TFTP kiszolgáló, a telnet és az SSH segítségével helyi és RADIUS hitelesítéssel. Az eszköz konfigurálva lesz a Syslog és az SNMP használatára.

Az ASA tűzfalak szintén konfigurálva lesznek az Access-Lists, a Network Address Translation és a VPN által használt IPSec protokollok használatával. A kurzus magában foglalja az állami / privát kulcsok elméletét, a megosztott titkos kulcsokat és azok használatát az IKE és az IPSec használatával az ASA tűzfalak közötti webhelyen belüli telepítéséhez. A diákok konfigurálják az egységeket, hogy webhelyeket hozzanak létre webhely VPN-hez, távoli hozzáférési VPN-ekhez a Cisco Secure VPN Client és a Web VPN segítségével. A kurzus lefedi az átfutási elmélet elmulasztását, és a küldöttek konfigurálják az aktív / készenléti hibát az ASA-n.

Kivételes parancsokat és protokollelemző nyomokat fognak használni, ahol szükséges, a protokollok hibakeresésére és az ASA tűzfal megfelelő működésének biztosítására. A hallgatók a jelszó-helyreállítási műveleteket is elvégzik.

Ez a kurzus magában foglalja az ASA és más hálózati eszközök, például útválasztók és kapcsolók összekapcsolását, amint azt egy hálózati környezetben is elvárják.

Közönség:

A tanfolyam alkalmas mindenki számára, aki az ASA tűzfal konfigurációjában és a hálózati biztonságban részt vesz

A tanfolyam megközelítőleg 50% -os gyakorlati
21 hours
Overview
Az SD-WAN egy szoftver által definiált megközelítés a WAN (nagytávolságú hálózat) kezeléséhez.

Ez az oktató által vezetett, az élő képzés (helyszíni vagy távoli) célja a mérnökök, akik szeretnének használni Cisco SD-WAN termékek létrehozása és működtetése a szoftver meghatározott hálózat.

Ennek a tréningnek a végére a résztvevők:

- Telepítsen és konfiguráljon egy Cisco SD-WAN-t.
- Házirendek létrehozása a hálózati forgalom vezérlésnek köszönhetően.
- Az átfedéses útválasztás megértése és implementálja.
- A nyilvános felhőalapú alkalmazásokhoz használt hálózat kezelésének egyszerűsítése.

A kurzus formátuma

- Interaktív előadás és beszélgetés.
- Sok gyakorlatok és gyakorlat.
- Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.

Tanfolyami testreszabási beállítások

- Ha szeretne személyre szabott képzést kérni erre a kurzusra, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, hogy gondoskodjon.
14 hours
Overview
Mivel ma minden alkalmazás nagymértékben támaszkodik a kommunikációra és a hálózatokra, nincs alkalmazásbiztonság hálózati biztonság nélkül Ez a kurzus a szoftverbiztonsági szemszögből a hálózati biztonságra összpontosít, és a különböző hálózati támadásokról és védelemről beszél a különböző OSI rétegeken, különös tekintettel az alkalmazásréteg kérdéseire, olyan témák kezelésére, mint a szekciókezelés vagy a szolgáltatásmegtagadás Mivel a kriptográfia a hálózati biztonság kritikus aspektusa, a szimmetrikus kriptográfia, a hasítás, az aszimmetrikus kriptográfia és a kulcsfontosságú megállapodások legfontosabb kriptográfiai algoritmusait is tárgyaljuk Ahelyett, hogy egy indepti matematikai és elméleti hátteret mutatna be, ezeket az elemeket pusztán gyakorlati, mérnöki perspektívából tárgyalják, bemutatva tipikus usecase példákat és gyakorlati szempontokat a crypto használatával kapcsolatban, mint például a nyilvános kulcsú infrastruktúrák Biztonsági protokollokat vezetnek be a biztonságos kommunikáció különböző területein, indepth tárgyalással a legszélesebb körben használt protokollcsaládok, mint az IPSEC és az SSL / TLS Végül a tipikus kriptográfiai sebezhetőségeket tárgyalják - mindkettőhöz kapcsolódnak bizonyos kriptográfiai algoritmusok és kriptográfiai protokollok, mint pl BEAST, CRIME, TIME, BREACH, FREAK, Logjam, Padding oracle, Lucky Thirteen, POODLE és hasonlók, valamint az RSA időzítési támadások Minden esetben a gyakorlati megfontolásokat és a lehetséges következményeket ismertetjük minden egyes probléma esetében, anélkül, hogy mély matematikai részleteket kellene megtenni A tanfolyamon résztvevők részt vehetnek Ismerje meg a biztonság, az informatikai biztonság és a biztonságos kódolás alapvető fogalmát Tudjon meg többet a hálózati támadásokról és a különböző OSI rétegek védelméről Legyen gyakorlati megértése a titkosításról Ismerje meg az alapvető biztonsági protokollokat Értsd meg a közelmúltbeli támadásokat a kriptoszisztémák ellen Tájékoztatást kaphat a legutóbb kapcsolódó biztonsági résekről Forrásokat és további olvasmányokat szerezzen a biztonságos kódolási gyakorlatokról Közönség Fejlesztők, szakemberek .
21 hours
Overview
Az adatkommunikációs kurzus bemutatja az operációs rendszer alap-elméletét az OSIRM, a LAN, a WAN, a TCP / IP és az alapszintű hálózati biztonság és a hálózati alkalmazásokból kiindulva A kurzus általános ismereteket biztosít a hallgató számára az adatkommunikációs hálózatok architektúrájának, hardverelemeinek, szoftverkonfigurációjának és struktúrájának.
14 hours
Overview
HAProxy is a fast and lightweight open source load balancer and proxy server.
35 hours
Overview
Közönség: Rendszergazdáknak és hálózati rendszergazdáknak, valamint mindazoknak, akik érdeklődnek a védekező hálózati biztonsági technológiák iránt .
14 hours
Overview
Ez a 2 napos kurzus megvizsgálja az IPSec VPN-hez kapcsolódó elméletet és technológiát. Az VPN-k a webes felület segítségével telepítik a Cisco IOS Routereket és az ASA tűzfalakat. A protokollok működését a megfelelő tárgyalások debug parancsok és protokollelemző nyomai segítségével vizsgálják.

Közönség:

Hálózati tervezők, mérnökök vagy bárkinek, akik IPSec VPN-k iránt érdeklődnek

A tanfolyam körülbelül 40% -os gyakorlati
14 hours
Overview
2 napos elméleti tanfolyam (néhány gyakorlati bemutatóval), amely lefedi az Internet Protocol v6 alapjait - beleértve a címzést, a protokollformátumokat, az ICMP v6-ot, a felfedezési folyamatokat és az IP v6 routingot.

Közönség:

Hálózati tervezők, tervezők és mérnökök, akiknek meg kell érteniük az IP v6-ot. Azok, akik az IP v6 átfogó áttekintését és az IP v4 környezetből történő migrációs folyamatot igénylik.
Weekend Networking courses, Evening Networking training, Networking boot camp, Networking instructor-led, Weekend Networking training, Evening Networking courses, Networking coaching, Networking instructor, Networking trainer, Networking training courses, Networking classes, Networking on-site, Networking private courses, Networking one on one training

Course Discounts

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!