Networking Kurzusok

Networking Kurzusok

Helyi, oktatott élő Hálózati tréningek interaktív megbeszéléseken és handson gyakorlatokon keresztül demonstrálják a Hálózatok alapjait és fejlett témáit A hálózatépítő képzés "on-site élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Networking Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
This instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite) is aimed at systems administrators who wish to learn how to use Zscaler to secure network connections for applications and cloud services. By the end of this training, participants will be able to:
 • Learn and understand the architecture security on Zscaler.
 • Understand the value and baseline features of Zscaler advanced configurations.
 • Use Zscaler to secure network connections for applications and cloud services.
21 hours
A Certified Kubernetes Administrator (CKA) programot a The Linux Alapítvány és a Cloud Native Computing Foundation (CNCF) hozta létre. Kubernetes jelenleg a vezető platform használt kontejner orchestráció. A NobleProg 2015 óta szállítja Docker & Kubernetes képzést. Több mint 360 sikeresen befejezett képzési projektek, mi lettünk az egyik legismertebb képzési vállalat világszerte a területén a kontejnerizáció. 2019 óta segítünk ügyfeleinknek megerősíteni teljesítményüket a k8 környezetben, előkészítve őket, és ösztönözve őket a CKA és a CKAD vizsgák elvégzésére. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) a System Administrators-ra irányul, Kubernetes A felhasználó szeretné megerősíteni tudását a CKA vizsgán keresztül. Másrészt a képzés arra is összpontosít, hogy gyakorlati tapasztalatot szerezzen az adminisztrációban, ezért azt javasoljuk, hogy részt vegyen benne, még akkor is, ha nem szándékozik a CKA vizsgát elvégezni. A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez. Ha többet szeretne megtudni a CKA tanúsításáról, kérjük, látogasson el: https://training.linuxfoundation.org/certification/certified-kubernetes-administrator-cka/
21 hours
A Certified Kubernetes Application Developer (CKAD) programot a The Linux Alapítvány és a Cloud Native Computing Foundation (CNCF) fejlesztette ki. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy on-site) célja a fejlesztők, akik szeretnék megerősíteni készségeiket a tervezés, építés, konfiguráció, és ki a felhőben élő alkalmazások Kubernetes. Másrészt a képzés arra is összpontosít, hogy gyakorlati tapasztalatot szerezzen a (2) alkalmazásfejlesztésben, ezért javasoljuk, hogy részt vegyen benne, még akkor is, ha nem szándékozik a CKAD vizsgát elvégezni. A NobleProg 2015 óta szállítja Docker & Kubernetes képzést. A több mint 360 sikeresen befejezett képzési projektekkel a világ egyik legismertebb képzési vállalatává váltunk a kontejnerizáció területén. 2019 óta segítünk ügyfeleinknek megerősíteni teljesítményüket a k8 környezetben, előkészítve őket, és ösztönözve őket a CKA és a CKAD vizsgák elvégzésére. A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez. Ha többet szeretne megtudni a CKAD-ról, kérjük, látogasson el: https://training.linuxfoundation.org/certification/certified-kubernetes-application-developer-ckad/
14 hours
Project Calico egy hálózati megoldás konténerekre és virtuális gépekre. Az eredetileg az OpenStack hogy egyszerűsítse az adatátvitelt a hálózaton keresztül, ma támogatja a Kubernetes , az OpenShift , a Docker EE, az OpenStack , a csupasz fém szolgáltatásokat és mások. A Calico az IP útválasztást használja a váltás, a virtuális hálózatok, az overlay hálózatok és más bonyolult megoldások helyett a hatékony és biztonságos hálózatépítés érdekében. Ez az oktató által irányított, élő (helyszíni vagy távoli) képzés olyan mérnököknek szól, akik a Kubernetes klasztereket egyszerűsített IP-útválasztás-alapú megközelítéssel kívánják hálózatba Kubernetes . A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Telepítse és konfigurálja a Calico alkalmazást.
 • A Calico segítségével hozzon létre egy konténerhálózati megoldást a Kubernetes fürtökhöz.
 • Tudja meg, hogyan különbözik a Calico a hagyományos overlay hálózatoktól.
 • Tudja meg, hogyan kombinálja a Calico az internetes útválasztási protokollokat a konszenzuson alapuló adattárolókkal.
 • A Calico használatával biztosítson biztonságos hálózati házirendet a Kubernetes .
A tantárgy formátuma
 • Interaktív előadás és beszélgetés.
 • Sok gyakorlat és gyakorlat.
 • Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
 • Ha személyre szabott képzést szeretne kérni erre a kurzusra, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszélést szervezzen.
 • Ha többet szeretne megtudni a Project Calico , látogasson el a https://www.projectcalico.org/ Project Calico .
28 hours
A gépi tanulás a mesterséges intelligencia ágazata, amelyben a számítógépek képesek megtanulni anélkül, hogy kifejezetten programozódnának. A mélytanulás a gépi tanulás olyan alterülete, amely a tanulási adatok képviseletén és szerkezetén alapuló módszereket használ, mint például a neurális hálózatok. Python egy magas szintű programozási nyelv híres a világos szintax és a kódolhatóság. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan kell végrehajtani a mélyreható tanulási modelleket a távközlési használathoz Python miközben a mélyreható tanulási hitelkockázati modell létrehozásán keresztül haladnak. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Ismerje meg a mély tanulás alapvető fogalmát. Ismerje meg a mélytanulás alkalmazásait és használatait a telecomban. Használja Python, Keras, és TensorFlow létrehozása mély tanulási modellek a távközlési. Hozzon létre saját mélyreható tanulási ügyfél előrejelzési modell segítségével Python.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
14 hours
Ennek a kurzusnak a célja kettős - szerezzen szilárd ismereteket OpenStack építészet és szerezzen mély problémamegoldó készségeket. Az építészeti részben megtanulják, hogyan kell tervezni a hardvereket a nyilvános és a magánfelhő, készítsen egy nagy elérhetőségű vezérlőgépet, válassza ki a megfelelő méretű illatokat, és biztonságosan felhalmozza a felhő erőforrásokat, többek között. A Neutron (Networking Szolgálat) belső elemeiről szóló ismeretek megszerzése egy másik alapvető része az OpenStack építészetnek. Később a résztvevőt be fogják mutatni a problémamegoldó módszerekbe OpenStack csoportokban, az általános tippektől kezdve, a hálózati problémamegoldáson keresztül a fő OpenStack szolgáltatások csomópontjáig. A kurzus körülbelül 75% -a gyakorlati workshopokból áll a valódi OpenStack képzési környezetben.
28 hours
A tanfolyam egy átfogó képzés OpenStack. Kezdődik a rendszer bevezetésével, majd a gyakorlati műhelyeken keresztül gyakorlati ismereteket ad a magánfelhő menedzsmentjéről OpenStack, végül problémamegoldó és fejlett, építészeti témák jelen vannak. Ennek a kurzusnak a célja, hogy megismerkedjen a OpenStack ökoszisztémával, valamint erős háttérrel rendelkezzen a OpenStack felhők további bővítéséhez és kifinomításához. A tanfolyam magában foglalja az összes szükséges témát a tanúsítvány OpenStack adminisztrátor vizsga teljesítéséhez. A kurzus 75% -a a gyakorlati workshopon alapul a valódi OpenStack képzési környezetben.
35 hours
A tanfolyam egy átfogó képzés a OpenStack, kiterjesztett változata a OpenStack Bootcamp tanfolyam tartalmazza a további excercises, problémamegoldás és mintát vizsga feladatok. A kiterjesztett tartalmat bátran emelik a tanfolyamon. Ez a rendszer bevezetésével kezdődik, majd a gyakorlati műhelyeken keresztül gyakorlati ismereteket ad a magánfelhők kezeléséről OpenStack, végül problémamegoldó és fejlett, építészeti témák jelen vannak. Ennek a kurzusnak a célja, hogy megismerkedjen a OpenStack ökoszisztémával, valamint erős háttérrel rendelkezzen a OpenStack felhők további bővítéséhez és kifinomításához. A tanfolyam magában foglalja az összes szükséges témát a tanúsítvány OpenStack adminisztrátor vizsga teljesítéséhez. A kurzus 75% -a a gyakorlati workshopon alapul a valódi OpenStack képzési környezetben. A tanfolyam után a résztvevők megkapják az összes anyagot és a képzési környezetet az önkutatáshoz és a funkciók / problémamegoldásokhoz.
14 hours
A kurzus gyakorlati ismereteket nyújt a OpenStack és a magánfelhő biztonságáról. A rendszer bevezetésétől kezdődik, majd a résztvevők gyakorlati ismereteket szereznek a magánfelhő biztonságáról és a OpenStack telepítés biztosításáról.
21 hours
The course is a profound training on OpenStack networking. It starts with the introduction to OpenStack and its architecture, then clarifies core OpenStack projects as Identity service (Keystone), Image service (Glance), Compute service (Nova), Block storage (Cinder) in order to describe the surroundings of the networks in OpenStack and mainly focus on Networking project (Neutron). Virtual network infrastructure is described and based on the Open Virtual Network project, Open vSwitch and OpenFlow. The goal of the course is to understand basic operations and architecture of OpenStack as well as to familiarize participants with various networking technologies behind OpenStack, extending information about OVN and underlying flows, resources and tools. Customization options The training can be contracted to 2 days, focusing on core aspects relevant for the customer. The training can be also extended regarding administrative, design, networking and/or troubleshooting topics concerning OpenStack deployments. It is possible to describe other underlying SDN solutions like Linux Bridge or OvS.
28 hours
Ez a 4 napos kurzus egy expozíciós alapú keveréket tartalmaz (adott esetben a protokollelemző nyomkövetések felhasználásával) és gyakorlati kísérleteket a TCP / IP hálózatok működésének tesztelésére és ellenőrzésére. A TCP / IP protokollcsomag főbb aspektusait lefedik, beleértve a subnettálást, a felülúszást és a dinamikus útválasztási protokollokat. A TCP-t és az UDP-t összehasonlítjuk és kontrasztozzuk, amelyek a TCP / IP verem megbízhatóságát és torlódását elkerülő képességeit fedik le. Néhány alkalmazásréteg-protokollt (HTTP, TLS, DNS, DHCP stb.) A tanfolyam során vizsgálunk. A hálózati biztonságot TLS formájában mind elméleti, mind gyakorlati szempontból fogják lefedni. A gyakorlati gyakorlatok célja az elmélet növelése és az alapul szolgáló protokollok megértésének, valamint a küldöttek problémamegoldó képességeinek növelése. Közönség: Alkalmas mindenki számára, aki megérti a TCP / IP-t. A tanfolyam kb. 50% -os.
14 hours
2 napos elméleti kurzus (néhány gyakorlati bemutatóval), amely az Internet protokoll v6 alapjait tartalmazza - ideértve a címezést, a protokoll formátumokat, az ICMP v6-at, a felfedezési folyamatokat és az IP v6 útválasztást. Közönség: Az IP v6 megértését igénylő hálózati tervezők, tervezők és mérnökök. Az IP v6 átfogó áttekintését és az IP v4 környezetből történő átállási folyamatot igénylő személyek.
14 hours
Ez a 2 napos tanfolyam vizsgálja az elmélet és a technológia kapcsolódó IPSec VPN's.VPN a használatával vannak beállítva Cisco IOS forgalomirányítók és az ASA tűzfalak segítségével a webes felületen. A protokollok működését a megfelelő tárgyalások hibakeresési parancsok és protokollelemző nyomok segítségével vizsgálják. Közönség: Alkalmas hálózati tervezők, mérnökök vagy az IPSec VPN-ek iránt érdeklődők számára A tanfolyam körülbelül 40% -os gyakorlati
35 hours
Egy 5 napos gyakorlati hálózati tanfolyam, amelynek célja, hogy a diákok megismerjék Cisco IOS (verzió 12). A kurzus részletezi a kulcsfontosságú parancsokat használt konfigurálni és biztonságos Cisco routerek és váltók, és fedezi a CCNA szilveszter - beleértve a vezetékes és vezeték nélküli LAN-hozzáférés. A diákok összekapcsolják a hálózatokat a statikus útvonalak, a távolság-vector és a kapcsolat-állapot-alapú dinamikus útvonal protokollok végrehajtásával. A készülékeket a LAN/VLAN/WAN határokon átnyúló forgalom útmutatására fogják konfigurálni, az adatlapokat a sorozatos adatkapcsolatokon keresztül a különböző WAN protokollok, például a HDLC, a Frame Relay, az ISDN és a PPP (CHAP hitelesítéssel) használatával. A VLAN encapsuláció / címkézés az IEEE802.1Q/P útján történik. A szabványos és kiterjesztett Access ellenőrzési listák konfigurálódnak és alkalmazzák az útválasztó felületekre, hogy az IP-cím és/vagy a forgalmi típus alapján szűrjék a forgalomot. A diákok konfigurálják a statikus és dinamikus NAT-t a magán és a közhálózatok közötti útvonalra, és fedik le a virtuális magánhálózatok elméletét (VPN's) A diákok másolják a router konfigurációit és az IOS képeket egy TFTP szerverre. A kiváltságos parancsokat a TCP/IP protokollok debugálásához használják a routerek megfelelő működésének biztosítása érdekében. A diákok a jelszó helyreállítási műveleteket is elvégzik. A kurzus elsősorban az IP v4-re összpontosít, de áttekintést ad az IP v6 címkézésről, és fedezi az IP v4-ről az IP v6-hálózatra való migrációt. Más protokollok és technológiák (VPN's / Wireless) bizonyítható, ha az idő megengedi. A kurzus az ügyfél pontos követelményeihez igazítható. A közönség: Ez a kurzus alkalmas mindazoknak, akik az internetes munka alapvető megértését keresik Cisco eszközökkel, és a CCNA programot fedezi. A tanfolyam körülbelül 50% -os gyakorlati
28 hours
A 4 napos oktató által vezetett gyakorlati tanfolyam célja, hogy megismerje a delegátusokat az ASA Tűzfal CLI és az ASDM. A kurzus részletezi a kulcsfontosságú parancsokat a hálózatok konfigurálására és biztonságára az ASA tűzfal használatával az operációs rendszer v8-ával és az ASDM 6. verziójával. A képviselők konfigurálják az ASA-t a konzol port, a TFTP szerver, a telnet és az SSH segítségével a helyi és a RADIUS hitelesítés segítségével. A készülék a Syslog és a SNMP használatára lesz konfigurálva. Az ASA tűzfalakat Access-listák, hálózati cím fordítás és az IPSec protokollokat használó VPN-ek használatára is konfiguráljuk. A kurzus magában foglalja a köz / magán kulcsok elméletét, a megosztott titkos kulcsokat és azok használatát a Webhely létrehozásában az ASA tűzfalok között az IKE és az IPSec használatával. A diákok konfigurálják az egységeket, hogy létrehozzák a webhelyet a webhely VPN's, a távoli hozzáférés VPN's a Cisco Secure VPN Client és a Web VPN's. A kurzus fedezi a elmélet a hibaelhárítás és a delegátumok konfigurálják az Active/Standby hibaelhárítás az ASA. A kiváltságos parancsokat és a protokollelemző nyomokat szükség esetén a protokollok lebomlásához és az ASA tűzfal megfelelő működésének biztosításához használják. A diákok a jelszó helyreállítási műveleteket is elvégzik. Ez a kurzus magában foglalja az ASA más hálózati berendezésekkel, például routerekkel és váltókkal való összekapcsolását, ahogy egy hálózati környezetben várható. A közönség: A kurzus alkalmas bárki számára, aki az ASA tűzfal konfigurációjában és a hálózati biztonságban részt vesz A tanfolyam körülbelül 50% -os gyakorlati
14 hours
DNS (domain név rendszer) a "telefonkönyv" az Internet, amely egy könyvtárat a számítógép nevét és IP-címeket. BIND a leggyakoribb Linux-megvalósítás a DNS. Amikor megnyit egy webhelyet, vagy e-mailt küld és fogad, a DNS-kiszolgáló valahol csendben kezeli az üzenetet a címzetthez. ebben az oktató által vezetett, az élő képzés, a résztvevők megtanulják a kritikus jellemzői DNS végrehajtása közben gyakorlatokat a beállítás és konfiguráció a BIND DNS szerver Linux. A tanfolyam kezdődik a frissítő a legfontosabb hálózati elveket, majd a ás gyakorlati gyakorlat beállítás és konfiguráció. A vita és a gyakorlat egyre összetettebb témák felé mozdulnak el, mint például biztonság, elérhetőség, hibakeresés és hibaelhárítás.
formátuma a kurzus
 • rész előadás, részben vita, nehéz gyakorlati gyakorlati és végrehajtása, alkalmi quizing mérésére haladás
7 hours
Shadowsocks egy nyílt forráskódú, biztonságos zokni5 proxy Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtudják, hogyan biztosítsanak internetkapcsolatot Shadowsocks proxy segítségével A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Telepítse és konfigurálja Shadowsocks bármelyik támogatott platform bármelyikét, beleértve a Windows, Linux, Mac, Android, iOS és OpenWRT Telepítse a Shadosockokat csomagkezelő rendszerekkel, például pip, aur, frissportok és mások Fuss Shadowsocks mobileszközökön és vezeték nélküli hálózatokon Megérteni, hogy az Shadowsocks titkosítja az üzeneteket és biztosítja az integritást és a hitelességet Optimalizálja a Shadowsocks szervert Közönség Hálózati mérnökök Rendszergazdák Számítástechnikusok A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
28 hours
Ez a 4 napos tanfolyam a Telecom menedzsment és a technológiai szakemberek számára szól
a MetroEthernet szolgáltatásokat fenn kell tartaniuk az egész világon. A tanfolyam bemutatja az összes
az uralkodó szabványok, hibaelhárítási útmutatók, gyártói lehetőségek és a fejlődő technológiák Magyarországon
Metro Ethernet domain.
35 hours
VoIP (Voice over Internet Protocol) egy olyan technológia, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a normál telefonvonal helyett internetes kapcsolaton keresztül hanghívásokat kezdeményezzenek. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan kell beállítani a VoIP rendszert a Cisco CallManager Express . A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • A VoIP alapvető fogalmainak megértése
 • Ismerje meg a VoIP eszközök használatát
 • Konfigurálja a CISCO útválasztókat a VoIP
 • Vigye be a VoIP és a CallManager Express a hálózatába
 • Konfigurálja a CME szolgáltatásokat SIP, SCCP és puha telefonokhoz
 • Használjon speciális konfigurációs beállításokat és a CME szolgáltatásait
Közönség
 • Menedzserek
 • Rendszergazdák
 • Szoftver- és támogatórendszer-fejlesztők
 • technikusok
 • Hálózati mérnökök
A tantárgy formátuma
 • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
14 hours
A Tinc VPN egy nyílt forrású peer-to-peer virtuális magánhálózat (VPN) démon, amely kompatibilis a legtöbb operációs rendszerrel. A Tinc VPN az alagútálást és a titkosítást használja biztonságos magánhálózat kiépítésére a gazdagépek között. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják a Tinc VPN-vel való együttműködés alapjait. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Telepítse, konfigurálja, futtassa, tesztelje és elhárítsa a Tinc VPN-t bármely operációs rendszerre
 • Telepítsen egy Tinc Mesh VPN-t
 • Használjon Tinc VPN-t a központosított felhőkapcsolathoz
Közönség
 • Fejlesztők
 • Hálózati mérnökök
A tantárgy formátuma
 • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
jegyzet
 • Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
14 hours
Networking a vezeték nélküli hálózati szolgáltatásokat támogató számítógépes hálózatok karbantartása, kezelése és tervezése. A Python integrálása a hálózati környezetbe lehetővé teszi a kulcsfontosságú könyvtárak és modulok használatát a gyors és egyszerű automatizálás érdekében. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) célja a hálózati mérnökök, akik szeretnék fenntartani, kezelni, és tervezni számítógépes hálózatok Python. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  A Paramiko, a Netmiko, a Napalm, a Telnet és a Pyntc optimalizálása a hálózati automatizáláshoz Python. Master multi-threading és multiprocessing hálózati automatizálás. Használja a GNS3 és Python hálózati programozáshoz.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
14 hours
A SAN (Storage Area Network) egy konszolidált adatmegőrzés a tárolási rendszerekhez és eszközökhöz való hozzáférés javítása érdekében. A NAS (Network-Attched Storage) egy hálózati tárolóeszköz az adatok tárolására és visszavonására. A SAN és a NAS segítségével a felhasználók beállíthatják a tárolási rendszereket, az adatközpontokat és a felhőkörnyezeteket a konvergenciás tárolási infrastruktúrákhoz. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) olyan hálózati mérnökökre irányul, akik a tárolási infrastruktúrát a SAN-val és a NAS-val szeretnék összehangolni. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  A SAN és a NAS tárolási konfigurációt egy tárolási rendszerben végezze el. Csatlakozzon a tárolási rendszerekhez és eszközökhöz egy ügyféltől. Összehasonlítsa a SAN és a NAS megoldásokat a központosított tároláshoz.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
21 hours
Networking Az alapok az alapvető fogalmakra utalnak, amelyek szükségesek a hálózatépítés megértéséhez, valamint a hálózatépítés laboratóriumi környezetben való megvalósításához szükséges gyakorlati készségekre. Linux ebben a kurzusban fogják használni, mivel a hálózat különböző aspektusainak létrehozásához szükséges eszközöket és funkciókat kínál. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) célja bárki, aki szeretné megérteni és végrehajtani a hálózatot és a különböző típusú szerverek az alábbi Linux. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Ismerje meg, hogyan működik a hálózat Linux. Hozzon létre egy LAN mintát. Ismerje meg az interneten használt különböző protokollokat, és végrehajtja mindegyiket az alábbiakban Linux. Biztosítsa a hálózatot és a különböző típusú szervereket, például a webes szervereket.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
21 hours
A tanfolyam két egymást kiegészítő részből áll - elméleti és gyakorlati. Az első egy egynapos bemutató, amely a SIP protokoll motivációját, filozófiáját, alapjait és működési szabályait tartalmazza, valamint azt, hogyan használják a távközlési szolgáltatásokat az IP-telefónia és a VoIP . A második kétnapos rész lehetővé teszi, hogy a résztvevők megtanulják a szolgáltatási műveletek gyakorlati aspektusait a laboratóriumi gyakorlatok gyakorlati keretein belül, amely részletes betekintést nyújt a SIP-telefon architektúra összetevőinek konfigurálására, a SIP-jelzésre mind az üzenet-sorrend, mind a belső üzenetstruktúra szintjén, és segíti a tipikus problémák és hibaelhárítás megértését, beleértve a biztonsági és távközlési csalás szempontjait. A trénerek megosztják tapasztalataikat a SIP-telefonálás elindításában, működtetésében és kezelésében, amely magában foglalja a virtualizációs és a felhőalapú megoldásokat is. A gyakorlati részt SIP hardverek és softphones és IP-telefonszerverek (Asterisk és Freeswitch) segítségével mutatják be. A résztvevők kihasználhatják azt a tényt, hogy a trénerek gazdag technikai és üzleti tapasztalattal rendelkeznek az IP-telefóniában, és saját problémáikat és kérdéseiket benyújtják. Ezeket a napirendi pontokba belefoglalják, a kiegészítéseként a képzéshez, hogy megfeleljenek az ügyfelek aktuális sürgős igényeinek. A képzés a résztvevőknek szól, akik alapvető ismeretekkel és tapasztalattal rendelkeznek a távközlési szolgáltatások terén - különösen a VoIP és az IP hálózatokban.
21 hours
Az SD-WAN egy szoftver által meghatározott megközelítés a WAN (Wide Area Network) kezelésére. Ez az oktató által irányított, élő (helyszíni vagy távoli) képzés olyan mérnököknek szól, akik a Cisco SD-WAN termékeket kívánják használni egy szoftver által meghatározott hálózat felállításához és üzemeltetéséhez. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Telepítse és konfigurálja a Cisco SD-WAN-t.
 • Hozzon létre irányelveket a hálózati forgalom vezérléséhez.
 • Az overlay routing megértése és megvalósítása.
 • Egyszerűsítse a nyilvános felhőalkalmazásokhoz használt hálózat kezelését.
A tantárgy formátuma
 • Interaktív előadás és beszélgetés.
 • Sok gyakorlat és gyakorlat.
 • Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
 • Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
14 hours
A tanfolyam során a résztvevők megtanulják:
 • Mi a szolgáltatásmegtagadási támadás, árvíz, szippantás, MIM?
 • Hogyan lehet megtörni a hálózattól a szerverre?
 • Hogyan nézheti meg a hálózaton lévő csomagokat (kapcsolókon is fut)?
 • Megnézed a világ bármely kombinációját?
 • Hogyan felügyelhetjük a hálózatot?
 • Hogyan kell beállítani a tűzfalat?
 • A titkosított kapcsolatok használata?
 • Hogyan lehet létrehozni az alagutakat?
 • Hogyan lehet naplózni a csomagokat?
 • A portok beolvasása?
 • Hogyan lehet csökkenteni a szerveren lévő szükségtelen szolgáltatások számát?
14 hours
Mivel az összes alkalmazás ma nagymértékben támaszkodik a kommunikációra és a hálózatokra, a hálózati biztonság nélkül nincs alkalmazásbiztonság. Ez a tanfolyam a hálózati biztonságra összpontosít egy szoftverbiztonsági szempontból, és megvitatja a különböző hálózati támadásokat és védelmeket az OSI különböző rétegein, különös tekintettel az alkalmazási réteggel kapcsolatos kérdésekre, olyan témák kezelésére, mint például a munkamenetek kezelése vagy a szolgáltatás megtagadása. Mivel a kriptográfia a hálózati biztonság kritikus szempontja, a szimmetrikus kriptográfia, a kivonatolás, az aszimmetrikus kriptográfia és a kulcsmegállapodás legfontosabb kriptográfiai algoritmusait szintén megvitatjuk. A mélyreható matematikai és elméleti háttér bemutatása helyett ezeket az elemeket pusztán gyakorlati, mérnöki szempontból tárgyalják, tipikus használati példákat és gyakorlati szempontokat mutatva a kriptográfia - például a nyilvános kulcsú infrastruktúrák - használatával kapcsolatban. Bevezették a biztonsági protokollokat a biztonságos kommunikáció számos területén, mélyreható vitával a legszélesebb körben használt protokollcsaládokról, például az IPSEC és az SSL / TLS. Végül a tipikus titkosítási sebezhetőségeket tárgyaljuk - mindkettő bizonyos kriptográfiai algoritmusokhoz és kriptográfiai protokollokhoz kapcsolódik, mint például a BEAST, CRIME, TIME, BREACH, FREAK, Logjam, Padding oracle, Lucky Thirteen, POODLE és hasonlók, valamint az RSA időzítési támadása. Mindegyik esetben meg kell adni a gyakorlati szempontokat és a lehetséges következményeket az egyes problémákra, anélkül, hogy mélyreható matematikai részletekbe mennénk. A tanfolyamon részt vevő résztvevők megteszik
 • Megérteni a biztonság, az IT biztonság és a biztonságos kódolás alapelveit
 • Tudjon meg többet a hálózati támadásokról és a védekezésről a különböző OSI rétegeken
 • A kriptográfia gyakorlati ismerete
 • Ismerje meg az alapvető biztonsági protokollokat
 • Tudjon meg többet a kriptoszisztémák elleni közelmúltbeli támadásokról
 • Információkat kaphat a legutóbbi kapcsolódó biztonsági résekről
 • Szerezzen forrásokat és további információkat a biztonságos kódolási gyakorlatokról
Közönség Fejlesztők, szakemberek
14 hours
A BeyondCorp egy nyílt forráskódú Zero Trust biztonsági keret, amely lehetővé teszi az alkalmazottak számára, hogy biztonságosan dolgozzanak bármilyen helyről, anélkül, hogy szükség lenne hagyományos VPN-re. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják a Zero Security rendszer felállításának gyakorlati lehetőségeit, amikor a BeyondCorop-ot élő laboratóriumi környezetben állítják fel és telepítik. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Értékelje ki a szervezet meglévő biztonsági modelljét.
 • A hozzáférés-vezérlés átvitele a kerületről az egyes eszközökre és a felhasználókra.
 • Telepítse az alkalmazásokat felhasználói és eszközközpontú hitelesítési és engedélyezési munkafolyamat segítségével.
 • Megérteni, megtervezni és megvalósítani a Zero Trust hálózatot szervezetükön belül.
Közönség
 • Hálózati mérnökök
 • Kiberbiztonsági szakemberek
 • Rendszerépítészek
 • Informatikai vezetők
A tantárgy formátuma
 • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
jegyzet
 • Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
35 hours
a vezeték nélküli és távközlési hálózati biztonság a kommunikációs eszközök, végberendezések, útválasztó berendezések, kiszolgálók és vezeték nélküli eszközök, valamint a rosszindulatú támadások elleni hálózatok védelmére végrehajtott gyakorlatot jelenti.   Ez az oktató által vezetett, az élő képzés (helyszíni vagy távoli) célja a műszaki személyek, akik szeretnék alkalmazni a legmegfelelőbb eszközöket és technikákat, hogy biztosítsa mind a távközlési, valamint a vezeték nélküli hálózatok. formátuma a kurzus
 • Interactive előadás és vita.
 • sok gyakorlatok és gyakorlat.
 • Hands-on végrehajtása élő-labor környezetben.
tanfolyam testreszabási beállításai
 • hogy kérje személyre szabott képzés a tanfolyam, kérjük, forduljon hozzánk, hogy gondoskodjon.

Last Updated:

Online Networking courses, Weekend Networking courses, Evening Networking training, Networking boot camp, Networking instructor-led, Weekend Networking training, Evening Networking courses, Networking coaching, Networking instructor, Networking trainer, Networking training courses, Networking classes, Networking on-site, Networking private courses, Networking one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions