VoIP Kurzusok

VoIP Kurzusok

A helyi, oktatott élő VoIP (Voice over Internet Protocol) tanfolyamok interaktív megbeszéléseken és handson gyakorlatokon keresztül demonstrálják a VoIP alapjait és hogyan hozzák létre a VoIP rendszert A VoIP képzés elérhető "helyszíni élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

Kurzusleírás

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
21 hours
Overview
A 3 napos gyakorlati tanfolyam kiterjed a Session Initiation Protocol (SIP) üzenetek és hívásáramlásokra, valamint a hangalapú hálózatokban való használatra. Ez a kurzus az elmélet és a gyakorlat keveréke (a protokollelemző nyomok használatával, ahol ez a magyarázat és a hibaelhárításhoz szükséges) gyakorlati IP-telefonokkal, szoftveres Cisco routerekkel és SIP IP PBX-vel (pl. Trixbox).

Közönség:

Hálózati tervezők, tervezők és mérnökök, akiknek meg kell érteniük a SIP-t.

A tanfolyam körülbelül 40% -os gyakorlati.
21 hours
Overview
A tanfolyam két kiegészítő elemből áll - elméleti és gyakorlatias Az első egy egynapos bevezetés, amely a SIP protokoll motivációjára, filozófiájára, alapjaira és működési szabályaira terjed ki, valamint a távközlési szolgáltatások megvalósításának módjairól az IP telefonálás és a VoIP területén A második két rész lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy a kézműves laboratóriumi gyakorlatok keretein belül elsajátítsák a szolgáltatási tevékenység gyakorlati szempontjait, és részletesen betekintést nyerjenek a SIP telefonos architektúra összetevőinek konfigurálásába, a SIP jelzés mind az üzenetsorrend-táblázatban, mind a belső üzenetszerkezeti szinteken tipikus problémák és hibaelhárítás, beleértve a biztonsági és távközlési csalás szempontjait Az oktatók megoszthatják tapasztalataikat a SIP telefonálás elindításában, működtetésében és irányításában, amely kiterjed a virtualizációra és a felhőalapú megoldásokra is Gyakorlati rész bemutatásra kerül mind SIP hardver, softphone, mind IP telefonos kiszolgáló (Asterisk és Freeswitch) segítségével A résztvevők kihasználhatják azt a tényt, hogy az oktatók gazdag műszaki és üzleti tapasztalattal rendelkeznek az IP telefonálásban, és saját problémáikat és kérdéseiket nyújtják be Az ügyfelek aktuális sürgető szükségleteinek kielégítésére a képzés kiegészítéseként szerepelnek a napirenden A képzés az alapvető ismeretekkel és tapasztalatokkal rendelkező távközlési szolgáltatóknak szól, különösen a VoIP és az IP-hálózatok területén .
35 hours
Overview
A VoIP (Voice over Internet Protocol) olyan technológia, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy rendszeres telefonvonalon keresztül hanghívásokat kezdeményezzenek egy internetkapcsolaton keresztül Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtudják, hogyan hozzanak létre egy VoIP-rendszert a Cisco CallManager Express használatával A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Ismerje meg az alapvető VoIP-koncepciókat Ismerje meg a VoIP eszközök használatát A CISCO router konfigurálása a VoIP számára Végezze el VoIP és CallManager Express hálózatát A CME funkciók konfigurálása SIP, SCCP és soft telefonokhoz Munka a speciális konfigurációs beállításokkal és a CME funkcióival Közönség Menedzserek Rendszergazdák Szoftver és támogató rendszerfejlesztők technikusok Hálózati mérnökök A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
21 hours
Overview
A 3 napos gyakorlati kurzus lefedi a különböző beszédprotokollok alapjait, amelyek hang- és videofelvételt tartalmaznak egy csomagkapcsolt hálózaton keresztül. Ez a kurzus az elmélet és a gyakorlat keveréke (a Wireshark használatával, ahol a magyarázat és a hibaelhárítás) gyakorlati IP-telefonokkal, softphone-kkal és hangalapú Cisco routerekkel konfigurált VoIP-val. Ez elsősorban egy "generikus" VoIP-tanfolyam - de a Cisco-eszközöket IP gerinchálózatok és hangátjárók biztosítására használja. Cisco specifikus hangképző tanfolyamokat is tudunk biztosítani. A kurzus magában foglalja az átkapcsolt és a csomagkapcsolt hálózatok közötti hívást is.

A tanfolyam megközelítőleg 40% -os gyakorlati.

Upcoming Courses

Weekend VoIP courses, Evening VoIP training, VoIP boot camp, VoIP instructor-led, Weekend VoIP training, Evening VoIP courses, VoIP coaching, VoIP instructor, VoIP trainer, VoIP training courses, VoIP classes, VoIP on-site, VoIP private courses, VoIP one on one training

Course Discounts

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!