VoIP Kurzusok

VoIP Kurzusok

Local, instructor-led live VoIP (Voice over Internet Protocol) training courses demonstrate through interactive discussion and hands-on practice the fundamentals of VoIP and how to set up a VoIP system.

VoIP training is available as "onsite live training" or "remote live training". Onsite live VoIP trainings in Magyarország can be carried out locally on customer premises or in NobleProg corporate training centers. Remote live training is carried out by way of an interactive, remote desktop.

NobleProg -- Your Local Training Provider

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

Kurzusleírás

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
21 hours
Overview
A 3 napos gyakorlati tanfolyam kiterjed a Session Initiation Protocol (SIP) üzenetek és hívásáramlásokra, valamint a hangalapú hálózatokban való használatra. Ez a kurzus az elmélet és a gyakorlat keveréke (a protokollelemző nyomok használatával, ahol ez a magyarázat és a hibaelhárításhoz szükséges) gyakorlati IP-telefonokkal, szoftveres Cisco routerekkel és SIP IP PBX-vel (pl. Trixbox).

Közönség:

Hálózati tervezők, tervezők és mérnökök, akiknek meg kell érteniük a SIP-t.

A tanfolyam körülbelül 40% -os gyakorlati.
21 hours
Overview
A tanfolyam két kiegészítő elemből áll - elméleti és gyakorlatias Az első egy egynapos bevezetés, amely a SIP protokoll motivációjára, filozófiájára, alapjaira és működési szabályaira terjed ki, valamint a távközlési szolgáltatások megvalósításának módjairól az IP telefonálás és a VoIP területén A második két rész lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy a kézműves laboratóriumi gyakorlatok keretein belül elsajátítsák a szolgáltatási tevékenység gyakorlati szempontjait, és részletesen betekintést nyerjenek a SIP telefonos architektúra összetevőinek konfigurálásába, a SIP jelzés mind az üzenetsorrend-táblázatban, mind a belső üzenetszerkezeti szinteken tipikus problémák és hibaelhárítás, beleértve a biztonsági és távközlési csalás szempontjait Az oktatók megoszthatják tapasztalataikat a SIP telefonálás elindításában, működtetésében és irányításában, amely kiterjed a virtualizációra és a felhőalapú megoldásokra is Gyakorlati rész bemutatásra kerül mind SIP hardver, softphone, mind IP telefonos kiszolgáló (Asterisk és Freeswitch) segítségével A résztvevők kihasználhatják azt a tényt, hogy az oktatók gazdag műszaki és üzleti tapasztalattal rendelkeznek az IP telefonálásban, és saját problémáikat és kérdéseiket nyújtják be Az ügyfelek aktuális sürgető szükségleteinek kielégítésére a képzés kiegészítéseként szerepelnek a napirenden A képzés az alapvető ismeretekkel és tapasztalatokkal rendelkező távközlési szolgáltatóknak szól, különösen a VoIP és az IP-hálózatok területén .
35 hours
Overview
A VoIP (Voice over Internet Protocol) olyan technológia, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy rendszeres telefonvonalon keresztül hanghívásokat kezdeményezzenek egy internetkapcsolaton keresztül Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtudják, hogyan hozzanak létre egy VoIP-rendszert a Cisco CallManager Express használatával A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Ismerje meg az alapvető VoIP-koncepciókat Ismerje meg a VoIP eszközök használatát A CISCO router konfigurálása a VoIP számára Végezze el VoIP és CallManager Express hálózatát A CME funkciók konfigurálása SIP, SCCP és soft telefonokhoz Munka a speciális konfigurációs beállításokkal és a CME funkcióival Közönség Menedzserek Rendszergazdák Szoftver és támogató rendszerfejlesztők technikusok Hálózati mérnökök A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
21 hours
Overview
A 3 napos gyakorlati kurzus lefedi a különböző beszédprotokollok alapjait, amelyek hang- és videofelvételt tartalmaznak egy csomagkapcsolt hálózaton keresztül. Ez a kurzus az elmélet és a gyakorlat keveréke (a Wireshark használatával, ahol a magyarázat és a hibaelhárítás) gyakorlati IP-telefonokkal, softphone-kkal és hangalapú Cisco routerekkel konfigurált VoIP-val. Ez elsősorban egy "generikus" VoIP-tanfolyam - de a Cisco-eszközöket IP gerinchálózatok és hangátjárók biztosítására használja. Cisco specifikus hangképző tanfolyamokat is tudunk biztosítani. A kurzus magában foglalja az átkapcsolt és a csomagkapcsolt hálózatok közötti hívást is.

A tanfolyam megközelítőleg 40% -os gyakorlati.
Weekend VoIP courses, Evening VoIP training, VoIP boot camp, VoIP instructor-led, Weekend VoIP training, Evening VoIP courses, VoIP coaching, VoIP instructor, VoIP trainer, VoIP training courses, VoIP classes, VoIP on-site, VoIP private courses, VoIP one on one training

Course Discounts

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!