Software-Defined Networking (SDN) Kurzusok

Software-Defined Networking (SDN) Kurzusok

Local instructor-led live Software-Defined Networking (SDN) training courses in Magyarország.

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Software-Defined Networking (SDN) Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
28 hours
In this instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite), participants will learn how to use ONAP to automate networking services.

By the end of this training, participants will be able to:

- Understand, install and configure the various components in the ONAP ecosystem.
- Carry out real-time, policy-driven orchestration and automation of physical and virtual network functions.
- Design, create, orchestrate, and monitor VNFs, SDNs and other network services.
- Efficiently manage the entire networking lifecycle using a software-driven approach.
- Develop, deploy, and scale a network using the latest open source technologies and practices.
14 hours
Linux az alapvető operációs rendszer az SDN (szoftver-meghatározott hálózati) eszközök számára. A hálózati szolgáltatások létrehozása lehetővé teszi olyan funkciókat, mint az automatizált hálózati karbantartás, a szerverek konfigurálása és tesztelése és így tovább.

Ez az oktató-vezérelt, élő képzés (online vagy online) célja a hálózati mérnökök, akik szeretnék használni Linux a hálózati mérnöki.

A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:

Telepítse a Linux hálózati szolgáltatásokat. Változtassa a váltókat Linux váltókkal. Használja a Linux parancsokat a folyamatok kezelésére. Állítsa be az SDN-t a hálózati karbantartás automatizálására.

A kurzus formája

Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.

Szakképesítési lehetőségek

Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
14 hours
Ennek a kurzusnak a célja kettős - szerezzen szilárd ismereteket OpenStack építészet és szerezzen mély problémamegoldó készségeket. Az építészeti részben megtanulják, hogyan kell tervezni a hardvereket a nyilvános és a magánfelhő, készítsen egy nagy elérhetőségű vezérlőgépet, válassza ki a megfelelő méretű illatokat, és biztonságosan felhalmozza a felhő erőforrásokat, többek között. A Neutron (Networking Szolgálat) belső elemeiről szóló ismeretek megszerzése egy másik alapvető része az OpenStack építészetnek. Később a résztvevőt be fogják mutatni a problémamegoldó módszerekbe OpenStack csoportokban, az általános tippektől kezdve, a hálózati problémamegoldáson keresztül a fő OpenStack szolgáltatások csomópontjáig. A kurzus körülbelül 75% -a gyakorlati workshopokból áll a valódi OpenStack képzési környezetben.
28 hours
A tanfolyam egy átfogó képzés OpenStack. Kezdődik a rendszer bevezetésével, majd a gyakorlati műhelyeken keresztül gyakorlati ismereteket ad a magánfelhő menedzsmentjéről OpenStack, végül problémamegoldó és fejlett, építészeti témák jelen vannak. Ennek a kurzusnak a célja, hogy megismerkedjen a OpenStack ökoszisztémával, valamint erős háttérrel rendelkezzen a OpenStack felhők további bővítéséhez és kifinomításához. A tanfolyam magában foglalja az összes szükséges témát a tanúsítvány OpenStack adminisztrátor vizsga teljesítéséhez. A kurzus 75% -a a gyakorlati workshopon alapul a valódi OpenStack képzési környezetben.
35 hours
A tanfolyam egy átfogó képzés a OpenStack, kiterjesztett változata a OpenStack Bootcamp tanfolyam tartalmazza a további excercises, problémamegoldás és mintát vizsga feladatok. A kiterjesztett tartalmat bátran emelik a tanfolyamon. Ez a rendszer bevezetésével kezdődik, majd a gyakorlati műhelyeken keresztül gyakorlati ismereteket ad a magánfelhők kezeléséről OpenStack, végül problémamegoldó és fejlett, építészeti témák jelen vannak. Ennek a kurzusnak a célja, hogy megismerkedjen a OpenStack ökoszisztémával, valamint erős háttérrel rendelkezzen a OpenStack felhők további bővítéséhez és kifinomításához. A tanfolyam magában foglalja az összes szükséges témát a tanúsítvány OpenStack adminisztrátor vizsga teljesítéséhez. A kurzus 75% -a a gyakorlati workshopon alapul a valódi OpenStack képzési környezetben. A tanfolyam után a résztvevők megkapják az összes anyagot és a képzési környezetet az önkutatáshoz és a funkciók / problémamegoldásokhoz.
21 hours
Az Open Network Automation Platform (ONAP) egy nyílt forráskódú szoftver megoldás, amely automatizálja a hálózati komponenseket a különböző nagy adatszolgáltatásokhoz. ONAP olyan alrendszerekből áll, mint például a tervezés és a futóidejű keretek, amelyek nyitják meg a virtualizációs lehetőségeket a távközlési iparágak számára. A ONAP's funkciókkal a felhasználók hatékonyan elérhetik a technológiai érettség különböző szintjeit, miközben rendszerfejlesztéseket hajtanak végre.

Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) a távközlési mérnökök, fejlesztők és informatikai személyzet, akik szeretnék használni ONAP és optimalizálni a távközlési hálózati funkciók.

A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:

Telepítse a nyílt hálózati automatizációs platformot, és állítsa be a szükséges kereteket. Ismerje meg az alapvető összetevőket és fogalmakat a ONAP környezet számára. Hozzon létre és automatizáljon fizikai és virtuális távközlési hálózati funkciókat. Menedzsere és optimalizálja az életciklusok rendszerek és műveletek végrehajtása révén ONAP. A ONAP funkciók felszabadítása és a távközlési alkalmazások kihívásainak leküzdése.

A kurzus formája

Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.

Szakképesítési lehetőségek

Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
28 hours
A szoftver-defined Networking (SDN) egy szoftveralapú megközelítés a hálózathoz, amely programozási módszereket használ a hálózati erőforrások kezelésére, ellenőrzésére és optimalizálására egy központosított rendszerben.

Ez az oktató-vezérelt, élő képzés (online vagy online) célja a rendszer adminisztrátorok, hálózati mérnökök és fejlesztők, akik szeretnék telepíteni, konfigurálni, és kezelni a vezérlőket, alkalmazások, és hálózati eszközök alatt egy SDN.

A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:

Virtuális hálózat létrehozása. Alkalmazások létrehozása. Használja a vezérlőket egy szoftver-meghatározott hálózat működtetésére.

A kurzus formája

Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.

Szakképesítési lehetőségek

Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Upcoming Software-Defined Networking (SDN) Courses

Online Software-Defined Networking (SDN) courses, Weekend Software-Defined Networking (SDN) courses, Evening Software-Defined Networking (SDN) training, Software-Defined Networking (SDN) boot camp, Software-Defined Networking (SDN) instructor-led, Weekend Software-Defined Networking (SDN) training, Evening Software-Defined Networking (SDN) courses, Software-Defined Networking (SDN) coaching, Software-Defined Networking (SDN) instructor, Software-Defined Networking (SDN) trainer, Software-Defined Networking (SDN) training courses, Software-Defined Networking (SDN) classes, Software-Defined Networking (SDN) on-site, Software-Defined Networking (SDN) private courses, Software-Defined Networking (SDN) one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

Hírlevél kedvezmény

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions