Software-Defined Networking (SDN) Kurzusok

Software-Defined Networking (SDN) Kurzusok

Az online vagy helyszíni, oktatók által vezetett élő szoftver által meghatározott hálózati (SDN) képzések interaktív gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be, hogyan kell SDN-en belül telepíteni, konfigurálni és kezelni a vezérlőket, alkalmazásokat és hálózati eszközöket. A Software-Defined Networking (SDN) képzés "online élő képzés" vagy "helyszíni élő képzés" formájában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. A helyszíni élő képzés helyben, az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Software-Defined Networking (SDN) Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
Ennek a kurzusnak a célja kettős - szerezzen szilárd ismereteket OpenStack építészet és szerezzen mély problémamegoldó készségeket. Az építészeti részben megtanulják, hogyan kell tervezni a hardvereket a nyilvános és a magánfelhő, készítsen egy nagy elérhetőségű vezérlőgépet, válassza ki a megfelelő méretű illatokat, és biztonságosan felhalmozza a felhő erőforrásokat, többek között. A Neutron (Networking Szolgálat) belső elemeiről szóló ismeretek megszerzése egy másik alapvető része az OpenStack építészetnek. Később a résztvevőt be fogják mutatni a problémamegoldó módszerekbe OpenStack csoportokban, az általános tippektől kezdve, a hálózati problémamegoldáson keresztül a fő OpenStack szolgáltatások csomópontjáig. A kurzus körülbelül 75% -a gyakorlati workshopokból áll a valódi OpenStack képzési környezetben.
28 hours
A tanfolyam egy átfogó képzés OpenStack. Kezdődik a rendszer bevezetésével, majd a gyakorlati műhelyeken keresztül gyakorlati ismereteket ad a magánfelhő menedzsmentjéről OpenStack, végül problémamegoldó és fejlett, építészeti témák jelen vannak. Ennek a kurzusnak a célja, hogy megismerkedjen a OpenStack ökoszisztémával, valamint erős háttérrel rendelkezzen a OpenStack felhők további bővítéséhez és kifinomításához. A tanfolyam magában foglalja az összes szükséges témát a tanúsítvány OpenStack adminisztrátor vizsga teljesítéséhez. A kurzus 75% -a a gyakorlati workshopon alapul a valódi OpenStack képzési környezetben.
35 hours
A tanfolyam egy átfogó képzés a OpenStack, kiterjesztett változata a OpenStack Bootcamp tanfolyam tartalmazza a további excercises, problémamegoldás és mintát vizsga feladatok. A kiterjesztett tartalmat bátran emelik a tanfolyamon. Ez a rendszer bevezetésével kezdődik, majd a gyakorlati műhelyeken keresztül gyakorlati ismereteket ad a magánfelhők kezeléséről OpenStack, végül problémamegoldó és fejlett, építészeti témák jelen vannak. Ennek a kurzusnak a célja, hogy megismerkedjen a OpenStack ökoszisztémával, valamint erős háttérrel rendelkezzen a OpenStack felhők további bővítéséhez és kifinomításához. A tanfolyam magában foglalja az összes szükséges témát a tanúsítvány OpenStack adminisztrátor vizsga teljesítéséhez. A kurzus 75% -a a gyakorlati workshopon alapul a valódi OpenStack képzési környezetben. A tanfolyam után a résztvevők megkapják az összes anyagot és a képzési környezetet az önkutatáshoz és a funkciók / problémamegoldásokhoz.
14 hours
A kurzus gyakorlati ismereteket nyújt a OpenStack és a magánfelhő biztonságáról. A rendszer bevezetésétől kezdődik, majd a résztvevők gyakorlati ismereteket szereznek a magánfelhő biztonságáról és a OpenStack telepítés biztosításáról.
21 hours
A kurzus egy mélyreható képzés a OpenStack hálózatépítésről. A OpenStack és annak architektúrájának bemutatásával kezdődik, majd tisztázza az alapvető OpenStack projekteket: Identity Service (Keystone), Image Service (Glance), Compute Service (Nova), Block storage (Cinder) a környezet leírása érdekében. a OpenStack-ben található hálózatok közül, és főként az Networking projektre (Neutron) összpontosítanak. A virtuális hálózati infrastruktúra leírása és alapja az Open Virtual Network projekt, az Open vSwitch és az OpenFlow. A kurzus célja a OpenStack alapvető műveleteinek és architektúrájának megértése, valamint a résztvevők megismertetése a OpenStack mögött meghúzódó különféle hálózati technológiákkal, bővítve az OVN-ről és a mögöttes áramlásokról, erőforrásokról és eszközökről szóló információkat.Testreszabási lehetőségekA tréning 2 napra is leköthető, az ügyfél számára lényeges szempontokra fókuszálva. A képzés kiterjeszthető adminisztratív, tervezési, hálózatépítési és/vagy hibaelhárítási témákra a OpenStack telepítésekkel kapcsolatban. Lehetőség van más mögöttes SDN-megoldások leírására is, mint például a Linux Bridge vagy az OvS.
28 hours
In this instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite), participants will learn how to use ONAP to automate networking services. By the end of this training, participants will be able to:
 • Understand, install and configure the various components in the ONAP ecosystem.
 • Carry out real-time, policy-driven orchestration and automation of physical and virtual network functions.
 • Design, create, orchestrate, and monitor VNFs, SDNs and other network services.
 • Efficiently manage the entire networking lifecycle using a software-driven approach.
 • Develop, deploy, and scale a network using the latest open source technologies and practices.
14 hours
Linux az alapvető operációs rendszer az SDN (szoftver-meghatározott hálózati) eszközök számára. A hálózati szolgáltatások létrehozása lehetővé teszi olyan funkciókat, mint az automatizált hálózati karbantartás, a szerverek konfigurálása és tesztelése és így tovább. Ez az oktató-vezérelt, élő képzés (online vagy online) célja a hálózati mérnökök, akik szeretnék használni Linux a hálózati mérnöki. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Telepítse a Linux hálózati szolgáltatásokat. Változtassa a váltókat Linux váltókkal. Használja a Linux parancsokat a folyamatok kezelésére. Állítsa be az SDN-t a hálózati karbantartás automatizálására.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
21 hours
Az Open Network Automation Platform (ONAP) egy nyílt forráskódú szoftver megoldás, amely automatizálja a hálózati komponenseket a különböző nagy adatszolgáltatásokhoz. ONAP olyan alrendszerekből áll, mint például a tervezés és a futóidejű keretek, amelyek nyitják meg a virtualizációs lehetőségeket a távközlési iparágak számára. A ONAP's funkciókkal a felhasználók hatékonyan elérhetik a technológiai érettség különböző szintjeit, miközben rendszerfejlesztéseket hajtanak végre. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) a távközlési mérnökök, fejlesztők és informatikai személyzet, akik szeretnék használni ONAP és optimalizálni a távközlési hálózati funkciók. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Telepítse a nyílt hálózati automatizációs platformot, és állítsa be a szükséges kereteket. Ismerje meg az alapvető összetevőket és fogalmakat a ONAP környezet számára. Hozzon létre és automatizáljon fizikai és virtuális távközlési hálózati funkciókat. Menedzsere és optimalizálja az életciklusok rendszerek és műveletek végrehajtása révén ONAP. A ONAP funkciók felszabadítása és a távközlési alkalmazások kihívásainak leküzdése.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
28 hours
A szoftver-defined Networking (SDN) egy szoftveralapú megközelítés a hálózathoz, amely programozási módszereket használ a hálózati erőforrások kezelésére, ellenőrzésére és optimalizálására egy központosított rendszerben. Ez az oktató-vezérelt, élő képzés (online vagy online) célja a rendszer adminisztrátorok, hálózati mérnökök és fejlesztők, akik szeretnék telepíteni, konfigurálni, és kezelni a vezérlőket, alkalmazások, és hálózati eszközök alatt egy SDN. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Virtuális hálózat létrehozása. Alkalmazások létrehozása. Használja a vezérlőket egy szoftver-meghatározott hálózat működtetésére.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Online Software-Defined Networking (SDN) courses, Weekend Software-Defined Networking (SDN) courses, Evening Software-Defined Networking (SDN) training, Software-Defined Networking (SDN) boot camp, Software-Defined Networking (SDN) instructor-led, Weekend Software-Defined Networking (SDN) training, Evening Software-Defined Networking (SDN) courses, Software-Defined Networking (SDN) coaching, Software-Defined Networking (SDN) instructor, Software-Defined Networking (SDN) trainer, Software-Defined Networking (SDN) training courses, Software-Defined Networking (SDN) classes, Software-Defined Networking (SDN) on-site, Software-Defined Networking (SDN) private courses, Software-Defined Networking (SDN) one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions