Wireshark Kurzusok

Wireshark Kurzusok

Az online vagy helyszíni, oktatók által vezetett élő Wireshark képzések interaktív beszélgetéseken és gyakorlati gyakorláson keresztül mutatják be a Wireshark protokollelemző alapjait, valamint az alapvető és haladó hibaelhárítást kis és közepes méretű hálózatokban. A Wireshark képzés "online élő képzés" vagy "helyszíni élő képzés" formájában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Wireshark Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
21 hours
Az átviteli hálózatokban egyre gyakrabban használják az alapsávi audio és video streamek IP hálózatokon keresztüli továbbítását multicast jelzés protokollok használatával Ez a 3 napos kurzus lefedi az IP és Ethernet hálózatokon belüli protokollok megvalósításának elméletét és gyakorlatát A kurzus gyakorlati eleme a Cisco L3 kapcsolókat fogja használni, és a multicast szalagok és vevők a keresztplatformos VLC alkalmazást használják Nincs szükség a Cisco parancssori szaktudására, mivel az eszközök konfigurációját szükség esetén oktatni lehet Azonban a kurzus célja, hogy legalább 50% gyakorlati tartalmú legyen, és személyre szabott, vagy akár meghosszabbítható legyen (a protokollok részletesebb megvizsgálása), ha egyetlen vállalati eseményként futnak .
21 hours
A tanfolyam célja, hogy alapvető ismereteket nyújtson a résztvevőknek a Wireshark protokoll analizátorról. A tanfolyam az eszköz mély megértésére összpontosít, mint a hálózati hibaelhárítás alapvető alkalmazásának alapjai. A tanfolyam a csomagok rögzítésével, rögzítésével és megjelenítésével, a statisztikai szolgáltatásokkal és a szakértői rendszer alapjaival kezdődik. A tanfolyam végére a résztvevő képes lesz alapvető hibaelhárítást végezni kis és közepes méretű hálózatokban. A tanfolyam elméletre, osztálygyakorlatra és laboratóriumokra épül.
21 hours
Ez a kurzus az "Alapvető hálózati hibaelhárítás a Wireshark használatával" tanfolyam folytatása, és a résztvevők számára fejlett hálózati hibaelhárítási lehetőségeket nyújtja. A tanfolyam mélyreható ismereteket nyújt a hálózati viselkedésről és problémákról, valamint a biztonsági és fejlett alkalmazási problémák elkülönítésének és megoldásának képességével. A tanfolyam elméletre, osztálygyakorlatra és laboratóriumokra épül.
35 hours
Wireshark egy ingyenes, nyílt forráskódú elemző, amelyet hálózati problémák elhárítására használnak. A hálózati csomag elemzése olyan módszer, amellyel a hálózati interfészen keresztül küldött és fogadott nyers adatokat valós időben megnézhetjük. Ez hasznos a hálózati konfigurációval és a hálózati alkalmazással kapcsolatos problémák elhárításához. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen (helyszíni vagy távoli) a résztvevők fejlett technikákat tanulnak a hálózat és annak alkalmazásai funkcionalitásának és teljesítményének hibaelhárítására. Ez a tanfolyam a "Hálózati hibaelhárítás a Wireshark nal" kiterjesztése, amely elsősorban a közönséges HTTP-alkalmazásokra koncentrál. Ebben a képzésben figyelembe vesszük a protokollokat és a kapcsolattartó eszközöket, mint például a Wi-Fi, a HTTPS, az SMTP, a vállalati alkalmazások és így tovább. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Elkülönítheti és megoldhatja a hálózati biztonsági problémákat a Wireshark CLI segítségével
 • Hibaelhárítás az olyan protokollokat, amelyek HTTP-n túl protokollokat használnak, ideértve a HTTPS-t, FTP-t, e-mailt, DNS-t stb.
 • Hálózati csatlakozási problémák elhárítása a vállalati alkalmazásokban, például adatbázisok, RPC stb.
 • A médiaalkalmazások, például a VoIP és a streaming csatlakozási problémáinak elhárítása
 • Használjon hálózati kriminalisztikát a biztonsági problémák felkutatására és észlelésére
Közönség
 • Hálózati mérnökök
 • Hálózati és számítógépes szakemberek
A tantárgy formátuma
 • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
21 hours
A hálózati csomagelemzés egy olyan technika, amely valós idejű megjelenítésére szolgál a hálózati interfészen keresztül küldött és kapott nyers adatok megjelenítésére. Ez hasznos a hálózati konfiguráció és a hálózati alkalmazási problémák megoldásához. Wireshark egy ingyenes nyílt forráskódú csomagelemző, amelyet az ilyen hálózati problémák megoldásához használnak. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan kell használni Wireshark a hálózat funkcionalitásának, valamint a különböző hálózati alkalmazások teljesítményének megoldására. A résztvevők megtanulják a hálózati problémamegoldás elveit és gyakorlati technikáit a TCP/IP kérés és a válaszforgalom különböző ügyfelek és a szerverek közötti rögzítésére és elemzésére. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  A hálózat funkcionalitásának és teljesítményének elemzése különböző környezetekben különböző körülmények között Határozza meg, hogy a különböző szerveralkalmazások példái elfogadhatóan működnek-e A hálózati teljesítményproblémák elsődleges forrásainak azonosítása A teljesítményproblémák leggyakoribb okainak azonosítása és megoldása a TCP/IP kommunikációban
közönség
  Hálózati mérnökök Hálózati és számítógépes technikusok
A kurzus formája
  Részes előadások, részes viták, gyakorlatok és nehéz gyakorlatok
Megjegyzések
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
21 hours
Wireshark egy ingyenes, nyílt forráskódú elemző, amelyet hálózati problémák elhárítására használnak. A hálózati csomag elemzése olyan módszer, amellyel a hálózati interfészen keresztül küldött és fogadott nyers adatokat valós időben megnézhetjük. Ez hasznos a hálózati konfigurációval és a hálózati alkalmazással kapcsolatos problémák elhárításához. Ebben az oktató által vezetett, élő (helyszíni vagy távoli) képzésen a résztvevők fejlett technikákat tanulnak a hálózat és annak alkalmazásai funkcionalitásának és teljesítményének hibaelhárítására. Ez a tanfolyam a "Hálózati hibaelhárítás a Wireshark nal" kiterjesztése, amely elsősorban a közönséges HTTP-alkalmazásokra koncentrál. Ebben a képzésben figyelembe vesszük a protokollokat és a kapcsolattartó eszközöket, mint például a Wi-Fi, a HTTPS, az SMTP, a vállalati alkalmazások és így tovább. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Elkülönítheti és megoldhatja a hálózati biztonsági problémákat a Wireshark CLI segítségével
 • Hibaelhárítás az olyan protokollokat, amelyek HTTP-n túl protokollokat használnak, ideértve a HTTPS-t, FTP-t, e-mailt, DNS-t stb.
 • Hálózati csatlakozási problémák elhárítása a vállalati alkalmazásokban, például adatbázisok, RPC stb.
 • A médiaalkalmazások, például a VoIP és a streaming csatlakozási problémáinak elhárítása
 • Használjon hálózati kriminalisztikát a biztonsági problémák felkutatására és észlelésére
Közönség
 • Hálózati mérnökök
 • Hálózati és számítógépes szakemberek
A tantárgy formátuma
 • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
jegyzet
 • Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.

Last Updated:

Online Wireshark courses, Weekend Wireshark courses, Evening Wireshark training, Wireshark boot camp, Wireshark instructor-led, Weekend Wireshark training, Evening Wireshark courses, Wireshark coaching, Wireshark instructor, Wireshark trainer, Wireshark training courses, Wireshark classes, Wireshark on-site, Wireshark private courses, Wireshark one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions