Wireshark Kurzusok

Wireshark Kurzusok

A helyi, oktatott élő Wireshark képzések interaktív megbeszéléseken és gyakorlatokon keresztül demonstrálják a Wireshark protokollelemző alapjait, és hogyan végezhetnek alapvető és haladó hibaelhárítást a kis-és közepes méretű hálózatokban A Wireshark tréning "helyszíni élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Wireshark Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
21 hours
Összefoglaló
Az átviteli hálózatokban egyre gyakrabban használják az alapsávi audio és video streamek IP hálózatokon keresztüli továbbítását multicast jelzés protokollok használatával Ez a 3 napos kurzus lefedi az IP és Ethernet hálózatokon belüli protokollok megvalósításának elméletét és gyakorlatát A kurzus gyakorlati eleme a Cisco L3 kapcsolókat fogja használni, és a multicast szalagok és vevők a keresztplatformos VLC alkalmazást használják Nincs szükség a Cisco parancssori szaktudására, mivel az eszközök konfigurációját szükség esetén oktatni lehet Azonban a kurzus célja, hogy legalább 50% gyakorlati tartalmú legyen, és személyre szabott, vagy akár meghosszabbítható legyen (a protokollok részletesebb megvizsgálása), ha egyetlen vállalati eseményként futnak .
21 hours
Összefoglaló
A tanfolyam célja, hogy alapvető ismereteket nyújtson a résztvevőknek a Wireshark protokoll analizátorról. A tanfolyam az eszköz mély megértésére összpontosít, mint a hálózati hibaelhárítás alapvető alkalmazásának alapjai. A tanfolyam a csomagok rögzítésével, rögzítésével és megjelenítésével, a statisztikai szolgáltatásokkal és a szakértői rendszer alapjaival kezdődik. A tanfolyam végére a résztvevő képes lesz alapvető hibaelhárítást végezni kis és közepes méretű hálózatokban. A tanfolyam elméletre, osztálygyakorlatra és laboratóriumokra épül.
21 hours
Összefoglaló
Ez a kurzus az "Alapvető hálózati hibaelhárítás a Wireshark használatával" tanfolyam folytatása, és a résztvevők számára fejlett hálózati hibaelhárítási lehetőségeket nyújtja. A tanfolyam mélyreható ismereteket nyújt a hálózati viselkedésről és problémákról, valamint a biztonsági és fejlett alkalmazási problémák elkülönítésének és megoldásának képességével. A tanfolyam elméletre, osztálygyakorlatra és laboratóriumokra épül.
21 hours
Összefoglaló
A hálózati csomagelemzés egy olyan technika, amely valós időben képes a hálózati interfészen keresztül küldött és fogadott nyers adatok megtekintésére Ez hasznos a hálózati konfiguráció és a hálózati alkalmazások problémáinak megoldásához A Wireshark egy ingyenes, nyílt forráskódú csomag analizátor, amely az ilyen hálózati problémák megoldására szolgál Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják használni a Wiresharkot a hálózat működésének és a különböző hálózati alkalmazások teljesítményének elhárításához A résztvevők megtanulják a hálózati hibaelhárítási elveket és gyakorlati technikákat a TCP / IP kérés és válaszforgalom rögzítésére és elemzésére a különböző ügyfelek és a kiszolgálók között A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Elemezze a hálózati működést és a teljesítményt különböző környezetekben különböző körülmények között Határozza meg, hogy a különböző kiszolgálóalkalmazások példái elfogadható módon teljesítenek-e Határozza meg a hálózati teljesítményproblémák elsődleges forrásait A TCP / IP kommunikáció teljesítményproblémáinak leggyakoribb okainak azonosítása és hibaelhárítása Közönség Hálózati mérnökök Hálózati és számítástechnikai szakemberek A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat jegyzet Ha erre a kurzusra személyre szabott képzést szeretne kérni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot .
21 hours
Összefoglaló
Wireshark egy ingyenes, nyílt forráskódú elemző, amelyet hálózati problémák elhárítására használnak. A hálózati csomag elemzése olyan módszer, amellyel a hálózati interfészen keresztül küldött és fogadott nyers adatokat valós időben megnézhetjük. Ez hasznos a hálózati konfigurációval és a hálózati alkalmazással kapcsolatos problémák elhárításához.

Ebben az oktató által vezetett, élő (helyszíni vagy távoli) képzésen a résztvevők fejlett technikákat tanulnak a hálózat és annak alkalmazásai funkcionalitásának és teljesítményének hibaelhárítására. Ez a tanfolyam a "Hálózati hibaelhárítás a Wireshark nal" kiterjesztése, amely elsősorban a közönséges HTTP-alkalmazásokra koncentrál. Ebben a képzésben figyelembe vesszük a protokollokat és a kapcsolattartó eszközöket, mint például a Wi-Fi, a HTTPS, az SMTP, a vállalati alkalmazások és így tovább.

A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:

- Elkülönítheti és megoldhatja a hálózati biztonsági problémákat a Wireshark CLI segítségével
- Hibaelhárítás az olyan protokollokat, amelyek HTTP-n túl protokollokat használnak, ideértve a HTTPS-t, FTP-t, e-mailt, DNS-t stb.
- Hálózati csatlakozási problémák elhárítása a vállalati alkalmazásokban, például adatbázisok, RPC stb.
- A médiaalkalmazások, például a VoIP és a streaming csatlakozási problémáinak elhárítása
- Használjon hálózati kriminalisztikát a biztonsági problémák felkutatására és észlelésére

Közönség

- Hálózati mérnökök
- Hálózati és számítógépes szakemberek

A tantárgy formátuma

- Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat

jegyzet

- Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
Online Wireshark courses, Weekend Wireshark courses, Evening Wireshark training, Wireshark boot camp, Wireshark instructor-led, Weekend Wireshark training, Evening Wireshark courses, Wireshark coaching, Wireshark instructor, Wireshark trainer, Wireshark training courses, Wireshark classes, Wireshark on-site, Wireshark private courses, Wireshark one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions