Wireshark Kurzusok

Wireshark Kurzusok

A helyi, oktatott élő Wireshark képzések interaktív megbeszéléseken és gyakorlatokon keresztül demonstrálják a Wireshark protokollelemző alapjait, és hogyan végezhetnek alapvető és haladó hibaelhárítást a kis-és közepes méretű hálózatokban A Wireshark tréning "helyszíni élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Wireshark Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
21 hours
A tanfolyam célja, hogy alapvető ismereteket nyújtson a résztvevőknek a Wireshark protokoll analizátorról. A tanfolyam az eszköz mély megértésére összpontosít, mint a hálózati hibaelhárítás alapvető alkalmazásának alapjai. A tanfolyam a csomagok rögzítésével, rögzítésével és megjelenítésével, a statisztikai szolgáltatásokkal és a szakértői rendszer alapjaival kezdődik. A tanfolyam végére a résztvevő képes lesz alapvető hibaelhárítást végezni kis és közepes méretű hálózatokban. A tanfolyam elméletre, osztálygyakorlatra és laboratóriumokra épül.
21 hours
Ez a kurzus az "Alapvető hálózati hibaelhárítás a Wireshark használatával" tanfolyam folytatása, és a résztvevők számára fejlett hálózati hibaelhárítási lehetőségeket nyújtja. A tanfolyam mélyreható ismereteket nyújt a hálózati viselkedésről és problémákról, valamint a biztonsági és fejlett alkalmazási problémák elkülönítésének és megoldásának képességével. A tanfolyam elméletre, osztálygyakorlatra és laboratóriumokra épül.
21 hours
Az átviteli hálózatokban egyre gyakrabban használják az alapsávi audio és video streamek IP hálózatokon keresztüli továbbítását multicast jelzés protokollok használatával Ez a 3 napos kurzus lefedi az IP és Ethernet hálózatokon belüli protokollok megvalósításának elméletét és gyakorlatát A kurzus gyakorlati eleme a Cisco L3 kapcsolókat fogja használni, és a multicast szalagok és vevők a keresztplatformos VLC alkalmazást használják Nincs szükség a Cisco parancssori szaktudására, mivel az eszközök konfigurációját szükség esetén oktatni lehet Azonban a kurzus célja, hogy legalább 50% gyakorlati tartalmú legyen, és személyre szabott, vagy akár meghosszabbítható legyen (a protokollok részletesebb megvizsgálása), ha egyetlen vállalati eseményként futnak .
21 hours
A hálózati csomagelemzés egy olyan technika, amely valós idejű megjelenítésére szolgál a hálózati interfészen keresztül küldött és kapott nyers adatok megjelenítésére. Ez hasznos a hálózati konfiguráció és a hálózati alkalmazási problémák megoldásához. Wireshark egy ingyenes nyílt forráskódú csomagelemző, amelyet az ilyen hálózati problémák megoldásához használnak. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan kell használni Wireshark a hálózat funkcionalitásának, valamint a különböző hálózati alkalmazások teljesítményének megoldására. A résztvevők megtanulják a hálózati problémamegoldás elveit és gyakorlati technikáit a TCP/IP kérés és a válaszforgalom különböző ügyfelek és a szerverek közötti rögzítésére és elemzésére. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  A hálózat funkcionalitásának és teljesítményének elemzése különböző környezetekben különböző körülmények között Határozza meg, hogy a különböző szerveralkalmazások példái elfogadhatóan működnek-e A hálózati teljesítményproblémák elsődleges forrásainak azonosítása A teljesítményproblémák leggyakoribb okainak azonosítása és megoldása a TCP/IP kommunikációban
közönség
  Hálózati mérnökök Hálózati és számítógépes technikusok
A kurzus formája
  Részes előadások, részes viták, gyakorlatok és nehéz gyakorlatok
Megjegyzések
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
21 hours
Wireshark egy ingyenes, nyílt forráskódú elemző, amelyet hálózati problémák elhárítására használnak. A hálózati csomag elemzése olyan módszer, amellyel a hálózati interfészen keresztül küldött és fogadott nyers adatokat valós időben megnézhetjük. Ez hasznos a hálózati konfigurációval és a hálózati alkalmazással kapcsolatos problémák elhárításához. Ebben az oktató által vezetett, élő (helyszíni vagy távoli) képzésen a résztvevők fejlett technikákat tanulnak a hálózat és annak alkalmazásai funkcionalitásának és teljesítményének hibaelhárítására. Ez a tanfolyam a "Hálózati hibaelhárítás a Wireshark nal" kiterjesztése, amely elsősorban a közönséges HTTP-alkalmazásokra koncentrál. Ebben a képzésben figyelembe vesszük a protokollokat és a kapcsolattartó eszközöket, mint például a Wi-Fi, a HTTPS, az SMTP, a vállalati alkalmazások és így tovább. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Elkülönítheti és megoldhatja a hálózati biztonsági problémákat a Wireshark CLI segítségével
 • Hibaelhárítás az olyan protokollokat, amelyek HTTP-n túl protokollokat használnak, ideértve a HTTPS-t, FTP-t, e-mailt, DNS-t stb.
 • Hálózati csatlakozási problémák elhárítása a vállalati alkalmazásokban, például adatbázisok, RPC stb.
 • A médiaalkalmazások, például a VoIP és a streaming csatlakozási problémáinak elhárítása
 • Használjon hálózati kriminalisztikát a biztonsági problémák felkutatására és észlelésére
Közönség
 • Hálózati mérnökök
 • Hálózati és számítógépes szakemberek
A tantárgy formátuma
 • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
jegyzet
 • Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
35 hours
Wireshark egy ingyenes, nyílt forráskódú elemző, amelyet hálózati problémák elhárítására használnak. A hálózati csomag elemzése olyan módszer, amellyel a hálózati interfészen keresztül küldött és fogadott nyers adatokat valós időben megnézhetjük. Ez hasznos a hálózati konfigurációval és a hálózati alkalmazással kapcsolatos problémák elhárításához. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen (helyszíni vagy távoli) a résztvevők fejlett technikákat tanulnak a hálózat és annak alkalmazásai funkcionalitásának és teljesítményének hibaelhárítására. Ez a tanfolyam a "Hálózati hibaelhárítás a Wireshark nal" kiterjesztése, amely elsősorban a közönséges HTTP-alkalmazásokra koncentrál. Ebben a képzésben figyelembe vesszük a protokollokat és a kapcsolattartó eszközöket, mint például a Wi-Fi, a HTTPS, az SMTP, a vállalati alkalmazások és így tovább. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Elkülönítheti és megoldhatja a hálózati biztonsági problémákat a Wireshark CLI segítségével
 • Hibaelhárítás az olyan protokollokat, amelyek HTTP-n túl protokollokat használnak, ideértve a HTTPS-t, FTP-t, e-mailt, DNS-t stb.
 • Hálózati csatlakozási problémák elhárítása a vállalati alkalmazásokban, például adatbázisok, RPC stb.
 • A médiaalkalmazások, például a VoIP és a streaming csatlakozási problémáinak elhárítása
 • Használjon hálózati kriminalisztikát a biztonsági problémák felkutatására és észlelésére
Közönség
 • Hálózati mérnökök
 • Hálózati és számítógépes szakemberek
A tantárgy formátuma
 • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat

Last Updated:

Upcoming Wireshark Courses

Online Wireshark courses, Weekend Wireshark courses, Evening Wireshark training, Wireshark boot camp, Wireshark instructor-led, Weekend Wireshark training, Evening Wireshark courses, Wireshark coaching, Wireshark instructor, Wireshark trainer, Wireshark training courses, Wireshark classes, Wireshark on-site, Wireshark private courses, Wireshark one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions