Cisco Kurzusok

Cisco Kurzusok

A helyi, oktatott élő Cisco tanfolyamok interaktív megbeszéléseken és kézenfekvő gyakorlatokon keresztül demonstrálják a Cisco hálózati alapjait és fejlett témáit A Cisco képzés "helyszíni élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Cisco Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
35 hours
Egy 5 napos gyakorlati hálózati tanfolyam, amelynek célja, hogy a diákok megismerjék Cisco IOS (verzió 12). A kurzus részletezi a kulcsfontosságú parancsokat használt konfigurálni és biztonságos Cisco routerek és váltók, és fedezi a CCNA szilveszter - beleértve a vezetékes és vezeték nélküli LAN-hozzáférés. A diákok összekapcsolják a hálózatokat a statikus útvonalak, a távolság-vector és a kapcsolat-állapot-alapú dinamikus útvonal protokollok végrehajtásával. A készülékeket a LAN/VLAN/WAN határokon átnyúló forgalom útmutatására fogják konfigurálni, az adatlapokat a sorozatos adatkapcsolatokon keresztül a különböző WAN protokollok, például a HDLC, a Frame Relay, az ISDN és a PPP (CHAP hitelesítéssel) használatával. A VLAN encapsuláció / címkézés az IEEE802.1Q/P útján történik. A szabványos és kiterjesztett Access ellenőrzési listák konfigurálódnak és alkalmazzák az útválasztó felületekre, hogy az IP-cím és/vagy a forgalmi típus alapján szűrjék a forgalomot. A diákok konfigurálják a statikus és dinamikus NAT-t a magán és a közhálózatok közötti útvonalra, és fedik le a virtuális magánhálózatok elméletét (VPN's) A diákok másolják a router konfigurációit és az IOS képeket egy TFTP szerverre. A kiváltságos parancsokat a TCP/IP protokollok debugálásához használják a routerek megfelelő működésének biztosítása érdekében. A diákok a jelszó helyreállítási műveleteket is elvégzik. A kurzus elsősorban az IP v4-re összpontosít, de áttekintést ad az IP v6 címkézésről, és fedezi az IP v4-ről az IP v6-hálózatra való migrációt. Más protokollok és technológiák (VPN's / Wireless) bizonyítható, ha az idő megengedi. A kurzus az ügyfél pontos követelményeihez igazítható. A közönség: Ez a kurzus alkalmas mindazoknak, akik az internetes munka alapvető megértését keresik Cisco eszközökkel, és a CCNA programot fedezi. A tanfolyam körülbelül 50% -os gyakorlati
28 hours
A 4 napos oktató által vezetett gyakorlati tanfolyam célja, hogy megismerje a delegátusokat az ASA Tűzfal CLI és az ASDM. A kurzus részletezi a kulcsfontosságú parancsokat a hálózatok konfigurálására és biztonságára az ASA tűzfal használatával az operációs rendszer v8-ával és az ASDM 6. verziójával. A képviselők konfigurálják az ASA-t a konzol port, a TFTP szerver, a telnet és az SSH segítségével a helyi és a RADIUS hitelesítés segítségével. A készülék a Syslog és a SNMP használatára lesz konfigurálva. Az ASA tűzfalakat Access-listák, hálózati cím fordítás és az IPSec protokollokat használó VPN-ek használatára is konfiguráljuk. A kurzus magában foglalja a köz / magán kulcsok elméletét, a megosztott titkos kulcsokat és azok használatát a Webhely létrehozásában az ASA tűzfalok között az IKE és az IPSec használatával. A diákok konfigurálják az egységeket, hogy létrehozzák a webhelyet a webhely VPN's, a távoli hozzáférés VPN's a Cisco Secure VPN Client és a Web VPN's. A kurzus fedezi a elmélet a hibaelhárítás és a delegátumok konfigurálják az Active/Standby hibaelhárítás az ASA. A kiváltságos parancsokat és a protokollelemző nyomokat szükség esetén a protokollok lebomlásához és az ASA tűzfal megfelelő működésének biztosításához használják. A diákok a jelszó helyreállítási műveleteket is elvégzik. Ez a kurzus magában foglalja az ASA más hálózati berendezésekkel, például routerekkel és váltókkal való összekapcsolását, ahogy egy hálózati környezetben várható. A közönség: A kurzus alkalmas bárki számára, aki az ASA tűzfal konfigurációjában és a hálózati biztonságban részt vesz A tanfolyam körülbelül 50% -os gyakorlati
21 hours
A tanfolyam két egymást kiegészítő részből áll - elméleti és gyakorlati. Az első egy egynapos bemutató, amely a SIP protokoll motivációját, filozófiáját, alapjait és működési szabályait tartalmazza, valamint azt, hogyan használják a távközlési szolgáltatásokat az IP-telefónia és a VoIP . A második kétnapos rész lehetővé teszi, hogy a résztvevők megtanulják a szolgáltatási műveletek gyakorlati aspektusait a laboratóriumi gyakorlatok gyakorlati keretein belül, amely részletes betekintést nyújt a SIP-telefon architektúra összetevőinek konfigurálására, a SIP-jelzésre mind az üzenet-sorrend, mind a belső üzenetstruktúra szintjén, és segíti a tipikus problémák és hibaelhárítás megértését, beleértve a biztonsági és távközlési csalás szempontjait. A trénerek megosztják tapasztalataikat a SIP-telefonálás elindításában, működtetésében és kezelésében, amely magában foglalja a virtualizációs és a felhőalapú megoldásokat is. A gyakorlati részt SIP hardverek és softphones és IP-telefonszerverek (Asterisk és Freeswitch) segítségével mutatják be. A résztvevők kihasználhatják azt a tényt, hogy a trénerek gazdag technikai és üzleti tapasztalattal rendelkeznek az IP-telefóniában, és saját problémáikat és kérdéseiket benyújtják. Ezeket a napirendi pontokba belefoglalják, a kiegészítéseként a képzéshez, hogy megfeleljenek az ügyfelek aktuális sürgős igényeinek. A képzés a résztvevőknek szól, akik alapvető ismeretekkel és tapasztalattal rendelkeznek a távközlési szolgáltatások terén - különösen a VoIP és az IP hálózatokban.
21 hours
Az SD-WAN egy szoftver által meghatározott megközelítés a WAN (Wide Area Network) kezelésére. Ez az oktató által irányított, élő (helyszíni vagy távoli) képzés olyan mérnököknek szól, akik a Cisco SD-WAN termékeket kívánják használni egy szoftver által meghatározott hálózat felállításához és üzemeltetéséhez. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Telepítse és konfigurálja a Cisco SD-WAN-t.
 • Hozzon létre irányelveket a hálózati forgalom vezérléséhez.
 • Az overlay routing megértése és megvalósítása.
 • Egyszerűsítse a nyilvános felhőalkalmazásokhoz használt hálózat kezelését.
A tantárgy formátuma
 • Interaktív előadás és beszélgetés.
 • Sok gyakorlat és gyakorlat.
 • Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
 • Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.

Last Updated:

Upcoming Cisco Courses

Online Cisco courses, Weekend Cisco courses, Evening Cisco training, Cisco boot camp, Cisco instructor-led, Weekend Cisco training, Evening Cisco courses, Cisco coaching, Cisco instructor, Cisco trainer, Cisco training courses, Cisco classes, Cisco on-site, Cisco private courses, Cisco one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions