Cisco Kurzusok

Cisco Kurzusok

A helyi, oktatott élő Cisco tanfolyamok interaktív megbeszéléseken és kézenfekvő gyakorlatokon keresztül demonstrálják a Cisco hálózati alapjait és fejlett témáit A Cisco képzés "helyszíni élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Cisco Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
28 hours
A 4 napos oktató által vezetett gyakorlati tanfolyam célja, hogy megismerje a delegátusokat az ASA Tűzfal CLI és az ASDM. A kurzus részletezi a kulcsfontosságú parancsokat a hálózatok konfigurálására és biztonságára az ASA tűzfal használatával az operációs rendszer v8-ával és az ASDM 6. verziójával.

A képviselők konfigurálják az ASA-t a konzol port, a TFTP szerver, a telnet és az SSH segítségével a helyi és a RADIUS hitelesítés segítségével. A készülék a Syslog és a SNMP használatára lesz konfigurálva.

Az ASA tűzfalakat Access-listák, hálózati cím fordítás és az IPSec protokollokat használó VPN-ek használatára is konfiguráljuk. A kurzus magában foglalja a köz / magán kulcsok elméletét, a megosztott titkos kulcsokat és azok használatát a Webhely létrehozásában az ASA tűzfalok között az IKE és az IPSec használatával. A diákok konfigurálják az egységeket, hogy létrehozzák a webhelyet a webhely VPN's, a távoli hozzáférés VPN's a Cisco Secure VPN Client és a Web VPN's. A kurzus fedezi a elmélet a hibaelhárítás és a delegátumok konfigurálják az Active/Standby hibaelhárítás az ASA.

A kiváltságos parancsokat és a protokollelemző nyomokat szükség esetén a protokollok lebomlásához és az ASA tűzfal megfelelő működésének biztosításához használják. A diákok a jelszó helyreállítási műveleteket is elvégzik.

Ez a kurzus magában foglalja az ASA más hálózati berendezésekkel, például routerekkel és váltókkal való összekapcsolását, ahogy egy hálózati környezetben várható.

A közönség:

A kurzus alkalmas bárki számára, aki az ASA tűzfal konfigurációjában és a hálózati biztonságban részt vesz

A tanfolyam körülbelül 50% -os gyakorlati
21 hours
A tanfolyam két egymást kiegészítő részből áll - elméleti és gyakorlati. Az első egy egynapos bemutató, amely a SIP protokoll motivációját, filozófiáját, alapjait és működési szabályait tartalmazza, valamint azt, hogyan használják a távközlési szolgáltatásokat az IP-telefónia és a VoIP . A második kétnapos rész lehetővé teszi, hogy a résztvevők megtanulják a szolgáltatási műveletek gyakorlati aspektusait a laboratóriumi gyakorlatok gyakorlati keretein belül, amely részletes betekintést nyújt a SIP-telefon architektúra összetevőinek konfigurálására, a SIP-jelzésre mind az üzenet-sorrend, mind a belső üzenetstruktúra szintjén, és segíti a tipikus problémák és hibaelhárítás megértését, beleértve a biztonsági és távközlési csalás szempontjait. A trénerek megosztják tapasztalataikat a SIP-telefonálás elindításában, működtetésében és kezelésében, amely magában foglalja a virtualizációs és a felhőalapú megoldásokat is. A gyakorlati részt SIP hardverek és softphones és IP-telefonszerverek (Asterisk és Freeswitch) segítségével mutatják be. A résztvevők kihasználhatják azt a tényt, hogy a trénerek gazdag technikai és üzleti tapasztalattal rendelkeznek az IP-telefóniában, és saját problémáikat és kérdéseiket benyújtják. Ezeket a napirendi pontokba belefoglalják, a kiegészítéseként a képzéshez, hogy megfeleljenek az ügyfelek aktuális sürgős igényeinek. A képzés a résztvevőknek szól, akik alapvető ismeretekkel és tapasztalattal rendelkeznek a távközlési szolgáltatások terén - különösen a VoIP és az IP hálózatokban.
21 hours
Az SD-WAN egy szoftver által meghatározott megközelítés a WAN (Wide Area Network) kezelésére.

Ez az oktató által irányított, élő (helyszíni vagy távoli) képzés olyan mérnököknek szól, akik a Cisco SD-WAN termékeket kívánják használni egy szoftver által meghatározott hálózat felállításához és üzemeltetéséhez.

A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:

- Telepítse és konfigurálja a Cisco SD-WAN-t.
- Hozzon létre irányelveket a hálózati forgalom vezérléséhez.
- Az overlay routing megértése és megvalósítása.
- Egyszerűsítse a nyilvános felhőalkalmazásokhoz használt hálózat kezelését.

A tantárgy formátuma

- Interaktív előadás és beszélgetés.
- Sok gyakorlat és gyakorlat.
- Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.

Tanfolyam testreszabási lehetőségek

- Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
35 hours
Egy 5 napos gyakorlati hálózati tanfolyam, amelynek célja, hogy a diákok megismerjék Cisco IOS (verzió 12). A kurzus részletezi a kulcsfontosságú parancsokat használt konfigurálni és biztonságos Cisco routerek és váltók, és fedezi a CCNA szilveszter - beleértve a vezetékes és vezeték nélküli LAN-hozzáférés.

A diákok összekapcsolják a hálózatokat a statikus útvonalak, a távolság-vector és a kapcsolat-állapot-alapú dinamikus útvonal protokollok végrehajtásával.

A készülékeket a LAN/VLAN/WAN határokon átnyúló forgalom útmutatására fogják konfigurálni, az adatlapokat a sorozatos adatkapcsolatokon keresztül a különböző WAN protokollok, például a HDLC, a Frame Relay, az ISDN és a PPP (CHAP hitelesítéssel) használatával. A VLAN encapsuláció / címkézés az IEEE802.1Q/P útján történik.

A szabványos és kiterjesztett Access ellenőrzési listák konfigurálódnak és alkalmazzák az útválasztó felületekre, hogy az IP-cím és/vagy a forgalmi típus alapján szűrjék a forgalomot.

A diákok konfigurálják a statikus és dinamikus NAT-t a magán és a közhálózatok közötti útvonalra, és fedik le a virtuális magánhálózatok elméletét (VPN's)

A diákok másolják a router konfigurációit és az IOS képeket egy TFTP szerverre. A kiváltságos parancsokat a TCP/IP protokollok debugálásához használják a routerek megfelelő működésének biztosítása érdekében. A diákok a jelszó helyreállítási műveleteket is elvégzik.

A kurzus elsősorban az IP v4-re összpontosít, de áttekintést ad az IP v6 címkézésről, és fedezi az IP v4-ről az IP v6-hálózatra való migrációt. Más protokollok és technológiák (VPN's / Wireless) bizonyítható, ha az idő megengedi.

A kurzus az ügyfél pontos követelményeihez igazítható.

A közönség:

Ez a kurzus alkalmas mindazoknak, akik az internetes munka alapvető megértését keresik Cisco eszközökkel, és a CCNA programot fedezi.

A tanfolyam körülbelül 50% -os gyakorlati

Last Updated:

Upcoming Cisco Courses

Online Cisco courses, Weekend Cisco courses, Evening Cisco training, Cisco boot camp, Cisco instructor-led, Weekend Cisco training, Evening Cisco courses, Cisco coaching, Cisco instructor, Cisco trainer, Cisco training courses, Cisco classes, Cisco on-site, Cisco private courses, Cisco one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

Hírlevél kedvezmény

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions