Cisco Kurzusok

Cisco Kurzusok

Az online vagy helyszíni, oktatók által vezetett élő Cisco képzések interaktív beszélgetéseken és gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be a Cisco hálózatépítés alapjait és haladó témáit. A Cisco képzés "online élő képzés" vagy "helyszíni élő képzés" formájában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Cisco Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
28 hours
This instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite) is aimed at intermediate-level network administrators who wish to learn how to implement, configure, and optimize ISE for effective network security. By the end of this training, participants will be able to:
 • Deploy Cisco ISE in various network environments, considering best practices, hardware, and software requirements.
 • Implement network profiling to identify and classify connected devices.
 • Manage authorization and access control.
 • Configure posture policies, remediation actions, and compliance modules.
35 hours
This instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite) is aimed at advanced-level network professionals who wish to gain a deeper understanding of Cisco Enterprise Network and pass the CCNP certification exam. By the end of this training, participants will be able to:
 • Understand the architecture and components of Cisco enterprise networks.
 • Implement and troubleshoot advanced routing technologies and secure enterprise LAN and WAN networks.
 • Configure and manage Cisco SD-WAN solutions for enterprise networks.
 • Design enterprise networks with an emphasis on scalability, security, and availability.
 • Take the CCNP Certification Exam with confidence.
35 hours
Egy 5 napos gyakorlati hálózati tanfolyam, amelynek célja, hogy a diákok megismerjék Cisco IOS (verzió 12). A kurzus részletezi a kulcsfontosságú parancsokat használt konfigurálni és biztonságos Cisco routerek és váltók, és fedezi a CCNA szilveszter - beleértve a vezetékes és vezeték nélküli LAN-hozzáférés. A diákok összekapcsolják a hálózatokat a statikus útvonalak, a távolság-vector és a kapcsolat-állapot-alapú dinamikus útvonal protokollok végrehajtásával. A készülékeket a LAN/VLAN/WAN határokon átnyúló forgalom útmutatására fogják konfigurálni, az adatlapokat a sorozatos adatkapcsolatokon keresztül a különböző WAN protokollok, például a HDLC, a Frame Relay, az ISDN és a PPP (CHAP hitelesítéssel) használatával. A VLAN encapsuláció / címkézés az IEEE802.1Q/P útján történik. A szabványos és kiterjesztett Access ellenőrzési listák konfigurálódnak és alkalmazzák az útválasztó felületekre, hogy az IP-cím és/vagy a forgalmi típus alapján szűrjék a forgalomot. A diákok konfigurálják a statikus és dinamikus NAT-t a magán és a közhálózatok közötti útvonalra, és fedik le a virtuális magánhálózatok elméletét (VPN's) A diákok másolják a router konfigurációit és az IOS képeket egy TFTP szerverre. A kiváltságos parancsokat a TCP/IP protokollok debugálásához használják a routerek megfelelő működésének biztosítása érdekében. A diákok a jelszó helyreállítási műveleteket is elvégzik. A kurzus elsősorban az IP v4-re összpontosít, de áttekintést ad az IP v6 címkézésről, és fedezi az IP v4-ről az IP v6-hálózatra való migrációt. Más protokollok és technológiák (VPN's / Wireless) bizonyítható, ha az idő megengedi. A kurzus az ügyfél pontos követelményeihez igazítható. A közönség: Ez a kurzus alkalmas mindazoknak, akik az internetes munka alapvető megértését keresik Cisco eszközökkel, és a CCNA programot fedezi. A tanfolyam körülbelül 50% -os gyakorlati
28 hours
4 napos, oktató által vezetett gyakorlati tanfolyam, amelynek célja, hogy megismertesse a küldötteket az Cisco ASA Firewall CLI-vel és az ASDM-mel. A kurzus részletezi a hálózatok konfigurálásához és biztonságossá tételéhez használt kulcsparancsokat az ASA tűzfal segítségével az operációs rendszer v8-as verziójával és az ASDM 6-os verziójával.A küldöttek az ASA-t a konzolport, a TFTP-kiszolgáló, a telnet és az SSH segítségével helyi és RADIUS-hitelesítéssel konfigurálják. Az eszköz a Syslog és az SNMP használatára lesz konfigurálva.Az ASA tűzfalakat a hozzáférési listák, a hálózati címfordítás és az IPSec protokollokat használó VPN használatára is konfigurálják. A kurzus bemutatja a nyilvános/privát kulcsok elméletét, a megosztott titkos kulcsokat és azok használatát a webhelyek közötti VPN-ek létrehozásában az ASA tűzfalak között IKE és IPSec használatával. A tanulók úgy konfigurálják az egységeket, hogy a Cisco Secure VPN Client és a Web VPN segítségével helyek közötti VPN-eket hozzanak létre, távoli hozzáférésű VPN-eket. A kurzus bemutatja a feladatátvétel elméletét, és a küldöttek beállítják az aktív/készenléti feladatátvételt az ASA-n.Szükség esetén kiemelt parancsokat és protokollelemző nyomkövetéseket használnak a protokollok hibakeresésére és az ASA tűzfal megfelelő működésének biztosítására. A hallgatók jelszó-helyreállítási műveleteket is végeznek.Ez a tanfolyam magában foglalja az ASA más hálózati berendezésekkel, például útválasztókkal és kapcsolókkal való interfészét, amint az elvárható egy hálózati környezetben.Közönség:A kurzus mindenki számára alkalmas, aki az ASA tűzfal konfigurációjával és a hálózat biztonságával foglalkozikA tanfolyam körülbelül 50%-ban gyakorlatias
21 hours
A tanfolyam két egymást kiegészítő részből áll - elméleti és gyakorlati. Az első egy egynapos bemutató, amely a SIP protokoll motivációját, filozófiáját, alapjait és működési szabályait tartalmazza, valamint azt, hogyan használják a távközlési szolgáltatásokat az IP-telefónia és a VoIP . A második kétnapos rész lehetővé teszi, hogy a résztvevők megtanulják a szolgáltatási műveletek gyakorlati aspektusait a laboratóriumi gyakorlatok gyakorlati keretein belül, amely részletes betekintést nyújt a SIP-telefon architektúra összetevőinek konfigurálására, a SIP-jelzésre mind az üzenet-sorrend, mind a belső üzenetstruktúra szintjén, és segíti a tipikus problémák és hibaelhárítás megértését, beleértve a biztonsági és távközlési csalás szempontjait. A trénerek megosztják tapasztalataikat a SIP-telefonálás elindításában, működtetésében és kezelésében, amely magában foglalja a virtualizációs és a felhőalapú megoldásokat is. A gyakorlati részt SIP hardverek és softphones és IP-telefonszerverek (Asterisk és Freeswitch) segítségével mutatják be. A résztvevők kihasználhatják azt a tényt, hogy a trénerek gazdag technikai és üzleti tapasztalattal rendelkeznek az IP-telefóniában, és saját problémáikat és kérdéseiket benyújtják. Ezeket a napirendi pontokba belefoglalják, a kiegészítéseként a képzéshez, hogy megfeleljenek az ügyfelek aktuális sürgős igényeinek. A képzés a résztvevőknek szól, akik alapvető ismeretekkel és tapasztalattal rendelkeznek a távközlési szolgáltatások terén - különösen a VoIP és az IP hálózatokban.
21 hours
Az SD-WAN egy szoftver által meghatározott megközelítés a WAN (Wide Area Network) kezelésére. Ez az oktató által irányított, élő (helyszíni vagy távoli) képzés olyan mérnököknek szól, akik a Cisco SD-WAN termékeket kívánják használni egy szoftver által meghatározott hálózat felállításához és üzemeltetéséhez. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Telepítse és konfigurálja a Cisco SD-WAN-t.
 • Hozzon létre irányelveket a hálózati forgalom vezérléséhez.
 • Az overlay routing megértése és megvalósítása.
 • Egyszerűsítse a nyilvános felhőalkalmazásokhoz használt hálózat kezelését.
A tantárgy formátuma
 • Interaktív előadás és beszélgetés.
 • Sok gyakorlat és gyakorlat.
 • Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
 • Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.

Last Updated:

Online Cisco courses, Weekend Cisco courses, Evening Cisco training, Cisco boot camp, Cisco instructor-led, Weekend Cisco training, Evening Cisco courses, Cisco coaching, Cisco instructor, Cisco trainer, Cisco training courses, Cisco classes, Cisco on-site, Cisco private courses, Cisco one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions