JavaScript Kurzusok

JavaScript Kurzusok

Helyi, oktatott élő Javascript (JS) tanfolyamok demonstrálják a handson gyakorlatot, hogyan kell fejleszteni a JavaScript alkalmazásokat A JS képzés "helyszíni élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

Kurzusleírás

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
35 hours
Overview
The training program prepares you for professional web designer (occupation code: 213202 for Standards of Professional Qualifications) in respect of "HTML and CSS in web design" and includes a programming problem using JavaScript and PHP language.

The following program assumes that the participant will be able to design and make websites using HTML 4.0 and Cascading Style Sheets 2.0. In building a web site, you will use the HTML tags to place text, graphics, tables, and interactive forms on the web page, and also links to other web pages and web sites. Using Cascading Style Sheets 2.0 you will perform formatting of web content according to customer requirements.

Course graduates can seek employment in service companies involved in web designing or start consulting service (self-employed). The training program covers the issues of creating web sites using HTML and CSS.
14 hours
Overview
Ez a kurzus a következő célokkal jött létre: Nodejs alapvető fogalmak V8 motor belső Expressjs alkalmazások kezelése Teljesítmény figyelés Folyamatmenedzsment Ez a kurzus célja a Nodejs / Expresjs alkalmazások adminisztrálásához szükséges eszközök és fogalmak megismerése, a teljesítmény megértése és monitorozása a V8 motorkörnyezetben .
21 hours
Overview
A JavaScript egy olyan programozási nyelv, amelyet egy weboldal manipulálására terveztek A Bootstrap a legnépszerűbb HTML, CSS és JS keretrendszer a válaszolható, mobil első projektek fejlesztéséhez az interneten .
14 hours
Overview
Polymer egy könnyű JavaScript front-end developent könyvtár létrehozására alkalmazásokat, amelyek teljes mértékben kihasználják a Web Components.

Ez oktató által vezetett, él képzés (helyben vagy távoli) van megcélzott-on előhívó ki kívánság-hoz használ polimer. js-hoz épít pályázatokat keresztül pókháló összetevő.

végére ez a képzés, a résztvevők képesek lesznek:

- telepítése és konfigurálása Polymer. js.
- Bundle komponensek, amelyek folyamatosan kérések alacsony és méretű kicsi.
- integrálni Polymer. js más platformok és keretek, mint a szögletes, reagál, Vue, stb
- alkalmazások kifejlesztése, amelyek betartják a JavaScript szabványoknak.

formátuma a kurzus

- Interactive előadás és vita.
- sok gyakorlatok és gyakorlat.
- Hands-on végrehajtása élő-labor környezetben.

tanfolyam testreszabási beállításai

- hogy kérje személyre szabott képzés a tanfolyam, kérjük, forduljon hozzánk, hogy gondoskodjon.
- Tudjon meg többet a polimer. js, kérjük, látogasson el: https://www.polymer-project.org/
21 hours
Overview
Közönség: Általában egy projektmenedzser, egy elemző, fejlesztő vagy bárki, akinek szüksége van: Fedezze fel a nodejs keretrendszert és az architektúrát Fedezze fel az Expressjs megoldást a webfejlesztéshez Értékelje a Nodejs & Expressjs megoldásokat a webfejlesztéshez A Java feletti előnyök és hátrányok Annak érdekében, hogy jól megértsük az alkalmazás struktúráját és telepítési mechanizmusait Telepítési / gyártási környezet / architektúra feladatok és konfiguráció végrehajtása A kódminőség értékeléséhez végezze el a hibakeresést és a figyelést Fejlett termelés, például a naplózás végrehajtása célok: Fedezze fel a Nodejs előnyeit és jellemzőit (a Java-hoz képest) Explore Expressjs: Építészet, adminisztráció (összehasonlítva a Java EE-vel) Fedezze fel és fogadja el a Nodejs webstorm platform összes funkcióját és funkcióját Fedezze fel és vegye figyelembe a pm2 termelési folyamatkezelő összes funkcióját és funkcióját Fedezze fel és tartsa be a fejlett naplózást a Winstonjs segítségével Leírás: A tanfolyam általában 3 nap (napi 7 óra), és nagy hangsúlyt fektet a gyakorlásra A fogalmak többségét kódolvasások, gyakorlatok és laborok segítségével fedezik fel .
14 hours
Overview
célok Ez a kurzus a következő célokkal jött létre: Fedezze fel és fogadja el a Nodejs webstorm platform összes funkcióját és funkcióját Fedezze fel és vegye figyelembe a pm2 termelési folyamatkezelő összes funkcióját és funkcióját Fedezze fel és rögzítse a naplózást a Winstonjs programmal Közönség A kurzus jellemző résztvevői közé tartozik a projektmenedzser, elemző, fejlesztő vagy bármilyen profil, amelyre szüksége van Annak érdekében, hogy jól megértsük az alkalmazás struktúráját és telepítési mechanizmusait Telepítési / gyártási környezet / architektúra feladatok és konfiguráció végrehajtása A kódminőség értékeléséhez végezze el a hibakeresést és a figyelést Fejlett termelés, például a naplózás végrehajtása kézbesítés Ez a kurzus bemutatók és gyakorlatok keveréke a gyakorlatban A fogalmak többségét kódolvasások, gyakorlatok és laborok segítségével fedezik fel .
14 hours
Overview
Közönség: Az IT szolgáltatásszolgáltatást és gyártástámogatást .
21 hours
Overview
Áttekintés

A Node.js egy platform, amely gyors, skálázható hálózati alkalmazások építését teszi lehetővé. Ismerje meg, hogyan használhatja az eseményvezérelt, nem blokkoló I / O-modellt adatátviteli valós idejű alkalmazások létrehozására, amelyek az elosztott eszközökön futnak. Megvizsgáljuk azokat a tervezési lehetőségeket, amelyek a Node.js egyedülállóvá teszik, miként változtatja meg az alkalmazások építésének módját, és hogy az alkalmazásrendszerek hogyan működnek a leghatékonyabban ebben a modellben. Tanulja meg, hogyan hozhat létre moduláris kódot, amely robusztus, kifejező és egyértelmű. Értsd meg, mikor kell visszahívásokat, eseménykibocsátókat és áramokat használni. Használjon patkányokat olyan adatok egyszerű manipulálásához, amelyek nem lennének alkalmasak az alkalmazásmemóriában. Biztosítsa a hibák hatékony kezelését a futásidejű megbízhatóság biztosításához. A tanfolyam kiterjedt laboratóriumi gyakorlatokat tartalmaz a felvetett fogalmak és technikák megerősítése érdekében.

célok

A kurzus befejezésekor a hallgatók képesek lesznek:

- Nyilvánvalóan értsd meg a platform kialakításának lehetőségeit, ami a Node.js-hez adott eseményhurok kiválasztását eredményezte, és ez azt jelenti, hogy az alapítványra épülő alkalmazások esetében ez érvényes.
- Ismerje meg az eseményvezérelt programozásban jelen lévő egyedülálló kompromisszumokat.
- Készítsen Node.js modulokat és kifejezze a kód modularitását egy alkalmazásban.
- Ismertesse a Node.js alapvető áramlásszabályozási mintáit, és tudja, hogy mikor kell visszahívásokat, esemény-kibocsátókat vagy áramokat használni.
- A pufferek hatékony létrehozása és manipulálása.
- Ismerje meg, hogyan kell kezelni a hibaállapotot, és tudnia kell, hogy egy folyamatnak hiba miatt kell-e kilépnie.
- Hálózati alkalmazások létrehozása a Node.js.
21 hours
Overview
Ez az oktató által vezetett, élő képzés (helyszíni vagy távoli) olyan fejlesztőkre irányul, akik csökkenteni szeretnék a nagy adat-vezérelt webes alkalmazásokban az irányítási állapot költségeit és összetettségét.

E képzés végén a résztvevők:

- Csökkentse a nagyon nagy projektek összetettségét, ahol az irányító államot nehéz fenntartani.
- Az alkalmazás állapotának minimalizálása.
- Csökkentse az összetett adatközpontú webes alkalmazások fejlesztéséhez szükséges időt.

A kurzus formátuma

- Interaktív előadás és beszélgetés.
- Sok gyakorlat és gyakorlat.
- A gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.

A kurzus testreszabási beállításai

- A kurzus személyre szabott képzésének kéréséhez forduljon hozzánk bizalommal.
- Ha többet szeretne megtudni az NgRx-ről, látogasson el a következő oldalra: https://ngrx.io/
28 hours
Overview
A React Javascript könyvtár gyors és sima interaktív weboldalak készítéséhez A Flux architektúrával és a GraphQL lekérdező nyelvvel együtt rendkívül hatékony és hatékony webes alkalmazásokat lehet építeni Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan építsenek React alkalmazásokat a Flux és a GraphQL segítségével A kurzus magában foglalja a telepítést, a telepítést, az integrációt, a tesztelést, a telepítést és a legjobb gyakorlatokat, mivel a résztvevők egy sor mintaalkalmazás létrehozásával jönnek létre, amely bemutatja, hogyan egészítheti ki a komplexitás és a "hűvösség" további szintjét egy alkalmazáshoz a legfejlettebb eszközkészletekkel és technikákat Az alkalmazások fejlesztése a React használatával másfajta gondolkodást igényel, mint amit egyes fejlesztők megszokták, különösen akkor, ha más MVC-rendszerek, például a AngularJS és a Bootstrap gondolkodásmódjából származik Ez a képzés magában foglalja az egyes lépések során használt technológiák alapjait, hogy a résztvevők ne csak képesek funkcionális alkalmazást létrehozni, hanem megértsék, miért használják fel az adott megközelítést Ez megteremtette az alapjait önállóan és kreatívan gondolkodva a tervezésről és a kívánt eredményekről saját alkalmazások építésére a jövőben Közönség Fejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
21 hours
Overview
Ezt a kurzust a AngularJS-nél dolgozó fejlesztők számára hozták létre, de akik szeretnék egyértelműen megérteni a keret használatának legjobb gyakorlatait Nem terjed ki a szögletes alapokra, hanem a SPA kifejlesztésére szolgáló módszerekre és stílusokra összpontosít, általában nem egyszerűen "természetes" vagy önálló tanulással Ez a kurzus általában a legutolsó stabil változatán fut (1x), de az idősebb vagy a bétaverzió igény szerint lefedhető .
7 hours
Overview
A NativeScript a Angular 4 alkalmazással olyan architektúrát kínál, amely egy teljesen natív mobilalkalmazások kifejlesztésén keresztül egyetlen kódbázist használó webes technológiákat használ Angular 4 keretrendszeren keresztül A NativeScript kihasználja a Angular 4 gyorsabb futási idejét és kompakt alkalmazáscsomagjait, amelyek nem függő webes nézetet, natív mobilalkalmazásokat fejlesztenek ki Ez az oktatott, élő képzés bemutatja a Angular 4 új animációs API-jait és képességét a mobil alkalmazások ütemezésének egyszerűsítésére, mivel a résztvevők egy egyszerű, de teljesen funkcionális natív mobilalkalmazás létrehozásával járnak A képzés befejeztével a résztvevők képesek lesznek programozni, hibázni és telepíteni egy teljesen működőképes NativeScript / Angular4 alkalmazást, amely képes futni mind iOS, mind Android rendszereken Közönség A mobilalkalmazások fejlesztői, akik az iOS vagy Android platformon keresztplatformos alkalmazások fejlesztésére törekednek Azok a webes fejlesztők, akik képesek lesznek lefordítani készségeiket a mobil alkalmazások fejlesztési arénájába A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
7 hours
Overview
A NativeScript és a Angular 2 lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy valóban natív, keresztplatformos alkalmazásokat teremtsenek Android, iOS és webalkalmazások számára, amelyek közös webes technológiákat használnak egy Angular 2 keretrendszerben Ez az oktatott, élő képzés bemutatja a legfontosabb Angular 2 funkciókat és funkcionalitást, és bemutatja azok gyakorlati használatát a NativeScript-ban, mivel a résztvevők egy vonzó, natív Android és iOS alkalmazás létrehozásával járnak A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Teljesen natív mobilalkalmazások létrehozása és telepítése a Angular 2 használatával Munka távoli adatfolyamokkal a RxJS használatával Több oldalas alkalmazás létrehozása navigációval a Angular 2 routeren keresztül Közönség A mobilalkalmazások fejlesztői, akik az iOS vagy Android platformon keresztplatformos alkalmazások fejlesztésére törekednek Azok a webes fejlesztők, akik képesek lesznek lefordítani készségeiket a mobil alkalmazások fejlesztési arénájába A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
7 hours
Overview
A NativeScript egy nyílt forráskódú keretrendszer, amelyet a JavaScript, az XML és a CSS segítségével fejlesztettek ki és alkalmaztak keresztplatformos natív, mobilalkalmazások, nevezetesen iOS és Android rendszereken Egyetlen JavaScript-kódbázis használatával a NativeScript kihasználhatja a natív platform API-jait és felhasználói felületét, hogy valóban eredeti élményt nyújtson Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják a NativeScript lényeges felhasználói felületét és moduljait, miközben egy egyszerű, natív mobilalkalmazás létrehozását és telepítését végzik Android és iOS rendszeren A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Végezze el az MVVM (Model View View Model) architektúrát Egyszerű munkafolyamat bevezetése hálózati kérelem segítségével Használjon natív API-kat JavaScript kóddal Népszerű UI-stílusok elérése CSS-en keresztül Közönség A mobilalkalmazások fejlesztői, akik az iOS vagy Android platformon keresztplatformos alkalmazások fejlesztésére törekednek A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
35 hours
Overview
Angular 4 (a korábbi verziók: Angularjs, AngularJS, AngularJS 1, Angular 1, Angular 2 stb) Egy JavaScript alapú webalkalmazási keretrendszer egyoldalas alkalmazások fejlesztéséhez Jobb teljesítményt nyújt az elődjénél, több API-kkal, amelyek kihasználják a mobil eszközökön a megfelelő dizájnt és rugalmasságot A MEAN stack egy fullstack JavaScript megoldás skálázható, robusztus és karbantartható webes alkalmazások gyors és egyszerű létrehozására a MongoDB, Express, Angular és Nodejs Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják használni a MEAN verem használatát, különösen a Angular 4 használatával, miközben átmegyek egy minta webes alkalmazás létrehozásával és telepítésével A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Hozzon létre, készítsen, debugoljon és telepítsen egy MEAN alapú Angular 4 alkalmazást A készülék megvizsgálja Angular 4 alkalmazását Írd be a szögletes kódot a TypeScript használatával Közönség Fejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
35 hours
Overview
A MEAN stack egy fullstack JavaScript megoldás, amely segítségével skálázható, robusztus és karbantartható webes alkalmazások írhatók és telepíthetők gyorsan és egyszerűen a MongoDB, Express, Angular és Nodejs Ennek a handson intenzív képzésnek a végén a diákok képesek lesznek: Tárolja az adatokat a NoSQL-ban, dokumentumorientált MongoDB adatbázisban, amely teljesítményt és méretezhetőséget eredményez Használja a Nodejs-et, a szerverplatformot, amely a Google V8 futásidejére épül, gyors és skálázható hálózati alkalmazások építésére Az Express, egy egyszerű, mégis erőteljes webes alkalmazásfejlesztő HTTP szerver keretrendszer, amely a Nodejs Használja a Angular 2 keretet, amely deklaratív, kétéves adatmegkötést kínál webes alkalmazásokhoz Használja ki a "fullstack JavaScript" paradigmát, vagyis tárolja a JSONlike formátumú dokumentumokat a MongoDB-ben, írja a JSON lekérdezéseket a Nodejs / Expressjs fájlban, és továbbítsa ezeket a JSON dokumentumait Angularbased frontendre Ismerje meg a legfrissebb webes alkalmazások fejlesztési trendjeit az informatikai iparban Megjegyzés: A szög különböző változatokban áll rendelkezésre, például: AngularJS (más néven Angularjs, AngularJS 1 és Angular 1) Szögletes 2 Szögletes 4 stb Ez a képzés lefedi a Angular 2-et Minden más komponens esetében (Nodejs, Express, MongDB ) a legfrissebb stabil változatot fedjük le Ha szeretné testreszabni a tanfolyamon tanult verziókat, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot .
35 hours
Overview
Tanfolyam Célkitűzés: A MEAN stack egy fullstack JavaScript megoldás, amely segítségével skálázható, robusztus és karbantartható webes alkalmazások gyorsan és egyszerűen írhatók a MongoDB, Express, AngularJS és Nodejs Ennek a handson intenzív képzésnek a végén a diákok képesek lesznek: Tárolja az adatokat a NoSQL-ban, dokumentumorientált MongoDB adatbázisban, amely teljesítményt és méretezhetőséget eredményez Használja a Nodejs-et, a szerverplatformot, amely a Google V8 futásidejére épül, gyors és skálázható hálózati alkalmazások építésére Az Express, egy egyszerű, mégis erőteljes webes alkalmazásfejlesztő HTTP szerver keretrendszer, amely a Nodejs Használjon AngularJS keretrendszert, amely deklaratív, kétéves adatmegkötést kínál webes alkalmazásokhoz Használja ki a "fullstack JavaScript" paradigmát, vagyis tárolja a JSONlike formátumú dokumentumokat a MongoDB-ben, írja a JSON lekérdezéseket a Nodejs / Expressjs fájlban, és továbbítsa ezeket a JSON dokumentumait Angularbased frontendre Ismerje meg a legfrissebb webes alkalmazások fejlesztési trendjeit az informatikai iparban .
21 hours
Overview
visszahat van egy nyit forrás JavaScript könyvtár amit lehet hozzászokott teremt egymásra kölcsönösen ható pókháló és mozgatható pályázatokat. Ez gyakran képest MVC szerkezet mint szögletes, Izzó fadarab és gerinchálózat, bármennyire, visszahat van különböző-ban-a összpontosít-on UI-ból alkalmazás (a kilátás-ban MVC). Egyedülálló megközelítése renderelés rendkívül interaktív UIs egyszerre erős és felszabadító, és oda vezetett, hogy reagáljon & #39; s népszerűsége.

ebben az oktató által vezetett, az élő képzés, azt bizonyítják, reagálnak & #39; s teljesítmény és a rugalmasság, hasonlítsa össze az alternatív keretek, és gyalog résztvevők lépésről-lépésre létrehozása révén saját reagál alkalmazás.

végére ez a tanfolyam, a résztvevők egy szilárd megértése reagál & #39; s design filozófiája, és abban a helyzetben, hogy eldöntse, mikor és hol van értelme használni reagálni, és amikor újragondolnia a hagyományos MVC modellt. A hangsúly a gyakorlati gyakorlat és a befejezését egy igazi alkalmazás, ez a képzés felbecsülhetetlen értékű webes alkalmazás fejlesztők számára, akik használni reagálnak, hogy növeljék a termelékenységet és értéket.

formátuma a kurzus

- Áttekintés-ból reagálnak & #39; s jellegét meghatározza és képességek mentén-val lép-mellett-lép fejlődés-ból egy pókháló alkalmazás.
14 hours
Overview
A ReactiveX egy átfogó könyvtár az aszinkron adatfolyamok létrehozására megfigyelhető szekvenciák alkalmazásával Lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy kihasználják a megfigyelhető áramok előnyeit, és képesek legyenek kibocsátani az emittált eseményeket és végrehajtani a funkciókat Ez az oktatott, élő képzés bemutatja a ReactiveX átfogó könyvtárának résztvevõit a reagáló alkalmazások fejlesztésében, és számos eseten keresztül jár a résztvevõk felé, bemutatva a ReactiveX kulcsfontosságú szolgáltatásainak hasznosságát és funkcionalitását A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Megérteni a reaktív programozási paradigmát és a megfigyelhetõk funkcionalitását és azok közös használatát az UI nehéz alkalmazások fejlesztésekor Sikeresen állítsa be a ReactiveX környezetét Megfigyelhető események létrehozása különböző elemek sokaságából áll Alkalmazza a ReactiveX átalakító és szűrő funkcióit Közönség Fejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
14 hours
Overview
A JavaScript egy olyan programozási nyelv, amelyet egy weboldal manipulálására terveztek .
7 hours
Overview
Az Appcelerator Titanium egy olyan nyílt forráskódú fejlesztési keretrendszer, amely lehetővé teszi natív mobilalkalmazások létrehozását iOS, Android és Windows Phone rendszeren egy JavaScript-kódbázisból Ez a képzés bemutatja a Titanium alapjait, és a Titanium mobilalkalmazás létrehozásával jár a résztvevők számára Közönség Webes alkalmazások fejlesztői A tanfolyam formátuma Nagy hangsúlyt fektetnek a handson gyakorlatra A fogalmak többségét mintákat, gyakorlatokat és handson fejlesztést tanulják meg .
21 hours
Overview
az elmúlt 20 évben, JavaScript volt a de-facto szabvány in-Browser, kliens-oldali Scripting. A WebAssembly egy új irányt jelöl. Beépített a böngészőben, ez a bináris formátum lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy lefordítja és végrehajtja a kódot írt bármilyen nyelven belülről a böngésző. WebAssembly hordozható, kicsi és hatékony. Ez lehetővé tesz Böjt berakodás idő és tud fuss-ra létező JavaScript peronok mellett lefordítható-a kettes számrendszerhez tartozó kód-hoz ASM. js. Több fontos, webassembly előkészíti a út részére végrehajtó újabb, több alapos pályázatokat mint tényleges valóság és magas-vég utcagyerek,-hoz név néhány,-ból bent legel.

ebben az oktató által vezetett, az élő tanfolyam, mi fedezi az alakulását webes programozás, az állam a dolgok ma, és mit lehet tenni az Advent és engedje a WebAssembly. A tanfolyam lesz magyarázó és gyakorlati, biztosítva az alapvető elmélet és a gyalogos résztvevők létrehozásával saját WebAssembly programot.

formátuma a kurzus

- pálya lesz Hands-on és a megbízott-alapú
a - C és C++ gyakorlatokat fogja használni
14 hours
Overview
Vuetify. js egy szemantikai komponens keretet Vue. js.

Ez oktató által vezetett, él képzés (helyben vagy távoli) van megcélzott-on előhívó ki kívánság-hoz használ Vuetify. js-hoz épít gyönyörű határfelületek részére egyes-oldal pályázatokat.

végére ez a képzés, a résztvevők képesek lesznek:

- telepítése és konfigurálása Vuetify. js.
- megérteni az elvek mögött Material design.
- hozzon létre egy oldalas alkalmazás egy speciális UI segítségével Vue. js és Vuetify. js.

formátuma a kurzus

- Interactive előadás és vita.
- sok gyakorlatok és gyakorlat.
- Hands-on végrehajtása élő-labor környezetben.

tanfolyam testreszabási beállításai

- hogy kérje személyre szabott képzés a tanfolyam, kérjük, forduljon hozzánk, hogy gondoskodjon.
- Ha többet szeretne megtudni Vuetify. js, kérjük, látogasson el: https://github.com/vuetifyjs/vuetify
21 hours
Overview
A Vuejs egy nyílt forráskódú progresszív JavaScript frontend keretrendszer a fejlett, egyoldalas alkalmazások fejlesztéséhez A Vuejs célja, hogy a lehető legjobban kihasználja a szögeket, könnyűvé teszi, és hagyja ki a felesleges részeket Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják használni a Vuejs fokozatosan alkalmazható architektúrájának előnyeit egy komplex, egyoldalas alkalmazás (SPA) létrehozása érdekében A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Építsen olyan webes alkalmazásokat, amelyek feltételesen feldolgozzák és adják meg az adatokat Interaktív webes alkalmazások tervezése, amelyek hatékonyan reagálnak a felhasználói eseményekre Írjon moduláris és újrahasználható kódot Növeli a kilátást fokozatosan a teljesen feltöltött egyoldalas alkalmazással Integrálja a Vuejs-t egy meglévő weboldalra Használja a Vue ökoszisztémáját a keret képességének kibővítésére Közönség Fejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
28 hours
Overview
Unity van egy kereszt-emelvény vad motor részére alakít video játékok részére PC, vigasztal, mozgatható berendezés és websites.

Ez a oktató által vezetett, az élő képzés magában foglalja az alapjait a játék fejlődését egység járás közben résztvevők lépésről-lépésre létrehozása révén saját játékot.

formátuma a kurzus

- megbeszélés, gyakorlati tervezés, fejlesztés és kvízek
7 hours
Overview
Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtudják a különböző JavaScript tesztelési kereteket, mivel ők végiggondolják a webes alkalmazás egy tesztcsomagjának létrehozását A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Egyedi tesztek írása a JavaScript-ben egységnyi tesztrendszerek használatával, mint a QUnit és a Jasmine Használjon olyan kereteket, mint a Mocha és Chai a TDD és a BDD megvalósításához Közönség Mérnökök A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
7 hours
Overview
Az Underscorejs a funkcionális programozás egyik legnépszerűbb JavaScript-könyvtára Elfogadja a funkcionális programozási alapelveket, de nem vélekedik, és fel lehet használni imperatív, tárgyorientált, funkcionális vagy más programozási stílusokkal A Underscore javítja a Javascript fejlesztését és hatékonyabbá teszi azokat Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják használni a Underscore használatát a JavaScript alkalmazás elkészítéséhez A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: A Underscore használatával manipulálja és szabályozza a JavaScript gyűjteményeket, tömböket, objektumokat és funkciókat Használja az Underscore könyvtárainak funkcionális természetét, hogy javítsa a kód kifejező képességét és olvashatóságát Javítja a kód teljesítményét Aggregációk és adatkezelés létrehozása Integrálja a ViewModel-ot Más JavaScript könyvtárak létrehozása a Underscore segítségével Közönség Fejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
7 hours
Overview
TypeScript van egy nyit forrás nyelv részére épület vállalat JavaScript pályázatokat. Ez egy szigorú felülbírálja a JavaScript, hogy lefordítja a sima JavaScript és hozza statikus gépelés és az objektum-orientált fejlesztés a nyelvet.

Ez oktató által vezetett, él képzés bemutat TypeScript & #39; s betű kulcs jellegét meghatározza és séta résztvevő átmenő a szerkezet-ból egy valóságos-élet JavaScript alkalmazás.

formátuma a kurzus

- Interactive előadás és vita.
- sok gyakorlatok és gyakorlat.
- Hands-on végrehajtása élő-labor környezetben.

tanfolyam testreszabási beállításai

- hogy kérje személyre szabott képzés a tanfolyam, kérjük, forduljon hozzánk, hogy gondoskodjon.
14 hours
Overview
A Seneca egy mikroszolgáltató keretrendszer a Nodejs Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják a Seneca alapjait, miközben gyakorlati példákkal szolgálnak a mikrohálózatok építésével a Senecával A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Ismerje meg a Seneca alapjait Használja a Senecát mikrovállalkozások kiépítéséhez Közönség Fejlesztők programozók A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
21 hours
Overview
reagálni Native egy nyílt forráskódú, platformfüggetlen fejlesztési keretrendszer épület mobil alkalmazások. Által kifejlesztett Facebook, ez lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy hozzon létre egy natív look-and-Feel tapasztalat, hogy apps mind Android és iOS. Eltérően más kereszt-emelvény mozgatható fejlődés szerszámok mint PhoneGap, visszahat bennszülött létrehoz teljesen-bennszülött alkalmazás UIs. Nem HTML5 UIs. A Native reagál biztosít a következetes fejlesztői élményt alapuló JavaScript és a reagálásra (aka reagálni. js vagy ReactJS) könyvtár, és lehetővé teszi a valódi gyors mobil fejlesztés összpontosítva fejlesztői hatékonyság minden platformon-egyszer tanulni, írj bárhol.

ebben a oktató által vezetett, az élő képzés, a résztvevők megtanulják az elveket és a megközelítés mögött reagálni Native, mert hogy a fejlesztés a saját mobil alkalmazás Android és iOS.

formátuma a kurzus

- áttekintése natív funkciók és képességek mellett lépésről-lépésre fejlesztés egy mobil alkalmazás.
Weekend JavaScript courses, Evening JavaScript training, JavaScript boot camp, JavaScript instructor-led, Weekend JavaScript training, Evening JavaScript courses, JavaScript coaching, JavaScript instructor, JavaScript trainer, JavaScript training courses, JavaScript classes, JavaScript on-site, JavaScript private courses, JavaScript one on one training

Course Discounts

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!