React Native Kurzusok

React Native Kurzusok

Helyi, oktatott élő React Native képzések kínálják a résztvevőknek a lehetőséget arra, hogy interaktív módon kifejlesszék saját mobilalkalmazásukat az Android és az iOS számára a React Native segítségével React natív képzés elérhető "helyszíni élő képzés" vagy "távoli élő képzés" A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

React Native Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
21 hours
Összefoglaló
React Native egy nyílt forráskódú, platformok közötti fejlesztési keret a mobil alkalmazások készítéséhez. A Facebook által kifejlesztett lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy natív megjelenés-élményt hozzanak létre alkalmazásukhoz mind Android , mind iOS . Más platformon átívelő mobil fejlesztési eszközökkel, mint például a PhoneGap, ellentétben a React Native teljesen natív alkalmazás felhasználói felületeket generál. Nincs HTML 5 felhasználói felület. React Native következetes fejlesztői élményt nyújt a Java Script és a React (más néven React .js vagy React JS) könyvtár alapján, és lehetővé teszi a valódi gyors mobil fejlesztést azáltal, hogy a fejlesztői hatékonyságra összpontosít minden platformon - tanuljon egyszer, írjon bárhol.

Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják a React Native mögött meghúzódó alapelveket és megközelítést, miközben saját mobil alkalmazásukat fejlesztik az Android és az iOS .

A tantárgy formátuma

- A React Natív funkcióinak és képességeinek áttekintése, valamint a mobil alkalmazás lépésről lépésre történő fejlesztése.
7 hours
Összefoglaló
React Native Expo eszközök, könyvtárak és szolgáltatások összessége, amely absztrakciós rétegként szolgál a React Native tetején. Egyszerűsíti a telepítési folyamatot, lehetővé téve egy kattintással vagy paranccsal történő összeállítás létrehozását anélkül, hogy fejlesztői fiókot kellene létrehoznia a különféle alkalmazásboltokban. React Natív Expo a Rails for React Nattive számára írható le.

Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megbeszélésen és gyakorlati gyakorlaton keresztül megtanulják a React Native Expo használatát. A tanfolyam végére a résztvevők képesek lesznek saját React Native alkalmazás létrehozására és telepítésére a React Native Expo segítségével.

A React Natív bevezető tanfolyamához lásd: [React Natív: Gyorsan fejlesszen natív iOS és Android alkalmazásokat Java szkripttel](https://hr.nobleprog.com/node/201604)

A tantárgy formátuma

- Interaktív előadás és beszélgetés.
- Sok gyakorlat és gyakorlat.
- Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.

Tanfolyam testreszabási lehetőségek

- Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
21 hours
Összefoglaló
React Native egy nyílt forráskódú, platformok közötti fejlesztési keret a mobil alkalmazások készítéséhez. A Facebook által kifejlesztett lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy natív megjelenés-élményt hozzanak létre alkalmazásukhoz Android és IoS rendszereken. React Native for Web elérhetővé teszi a React Native platformiagnosztikai összetevőit és API- React a webalkalmazások fejlesztéséhez.

React Native következetes fejlesztői élményt nyújt a Java Script és a React (más néven React .js vagy React JS) könyvtár alapján, és lehetővé teszi a valódi gyors fejlesztést azáltal, hogy a fejlesztői hatékonyságra összpontosít minden platformon - tanuljon egyszer, írjon bárhol.

Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják a React Native for Web alapjait.

A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:

- Telepítse és konfigurálja a React Native fejlesztői eszközöket
- Ismerje meg a React Native for Web alapjait
- Készítsen, teszteljen, telepítsen és elhárítsa az iOS , Android és az internettel kompatibilis alkalmazásokat a React Native for Web használatával

Közönség

- Webfejlesztők
- Mobil alkalmazások fejlesztői

A tantárgy formátuma

- Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat

jegyzet

- Ha személyre szabott képzést szeretne kérni erre a kurzusra, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszélést szervezzen.

Upcoming React Native Courses

Online React Native courses, Weekend React Native courses, Evening React Native training, React Native boot camp, React Native instructor-led, Weekend React Native training, Evening React Native courses, React Native coaching, React Native instructor, React Native trainer, React Native training courses, React Native classes, React Native on-site, React Native private courses, React Native one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions