TypeScript Kurzusok

TypeScript Kurzusok

Az online vagy helyszíni, oktatók által vezetett élő TypeScript-képzések gyakorlati gyakorlaton keresztül mutatják be a TypeScript legfontosabb funkcióit, és végigvezetik a résztvevőket egy valós JavaScript-alkalmazás felépítésén. A TypeScript képzés „online élő képzés” vagy „helyszíni élő képzés” formájában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. A helyszíni élő képzés helyben, az ügyfelek telephelyén Magyarország-ban vagy a Magyarország-ban található NobleProg vállalati képzési központokban végezhető. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

TypeScript Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
7 hours
A TypeScript egy nyílt forráskódú nyelv a vállalati Javascript alkalmazások építéséhez Ez szigorú szuperset a JavaScript, amely összeállítja a sima Javascript, és hozza a statikus gépelés és az objektorientált fejlesztés a nyelvre Ez a kurzus bemutatja a TypeScript fejlett szolgáltatásait, és a résztvevőket a reallife JavaScript alkalmazás felépítésével indítja el A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Használja ki a Typescript teljes képességeit, hogy kevesebb kóddal írhasson meg jobb kódot A létező típusok kibővítése szakszervezetekkel, kereszteződésekkel és oszlop típusokkal Létrehozhat és használhat dekorátorokat Az aszinkron kódot ígéretekkel, aszinkron és váró kulcsszavakkal kezelheti Írj tiszta, kifejező kódot Közönség Fejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
21 hours
React széles körben használt könyvtár egyoldalas alkalmazások létrehozásához Java Script és HTML . Olyan cégek használják, mint a Facebook , Instagram, Netflix vagy a New York Times. Ez a tanfolyam bemutatja azokat az alapokat, amelyeken a React és más könyvtárak (például az Angular és a Vue.js ) alapulnak, és kiemeli a React Vue.js . Azt is kiterjed technológiákat, amelyek általánosan használt React , mint Redux és React -Router. A tanfolyam végére a résztvevők képesek lesznek különféle bonyolultságú alkalmazásokat készíteni a React miközben betartják a legjobb gyakorlatokat.
7 hours
TypeScript egy nyílt forráskódú nyelv a vállalati Java szkript alkalmazások készítéséhez. A Java Script szigorú szuperszetje, amely összeállítja a Java szkriptet, és statikus gépelést és objektum-orientált fejlesztést hoz a nyelvre. Ez az oktató által vezetett, élő képzés bemutatja a TypeScript legfontosabb tulajdonságait, és bemutatja a résztvevőket egy valós Java Script alkalmazás létrehozásán keresztül.
  A tantárgy formátuma
  • Interaktív előadás és beszélgetés.
  • Sok gyakorlat és gyakorlat.
  • Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
  Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  • Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
  14 hours
  TypeScript egy nyitott forrás nyelv az építési vállalkozás Javaszolgáltatások esetében. Egy súlyos JavaScript szereplő, amely egyszerű Javaskriptához összefüggő, és a nyelv álló statikus kiírás és objektivátorientált fejlődés.Ez az élő képviselő TypeScript' egység tesztési jellemzők és keret. A résztvevők lehetősége lesz, hogy elméletet teszi, hogy gyűjteni egységvizsgálatok gyűjtésével, amelyek valószínű élet alkalmazások ellen lehet.A koráció formáta
   Interaktív tanulmány és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Kezek végrehajtása egy élőközlekedésben.
  Korációs választások
   Ez a környezet a Javascript- vagy Typescript- alkalmazás vizsgálására használható keretekre (Jasmine, Mocha, Jest, Chai, stb.). Az UI keret, például React független, és ha szeretné. Azt kérdezni, hogy e következő képzést kérjük, kérjük, hogy kapcsolatban kapcsolatban arra vonatkozzunk.

  Last Updated:

  Online TypeScript courses, Weekend TypeScript courses, Evening TypeScript training, TypeScript boot camp, TypeScript instructor-led, Weekend TypeScript training, Evening TypeScript courses, TypeScript coaching, TypeScript instructor, TypeScript trainer, TypeScript training courses, TypeScript classes, TypeScript on-site, TypeScript private courses, TypeScript one on one training

  Kedvezmények tanfolyamokra

  No course discounts for now.

  Hírlevél kedvezmény

  Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

  Néhány ügyfelünk

  is growing fast!

  We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

  As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

  • delivering training and consultancy Worldwide
  • preparing training materials
  • creating new courses outlines
  • delivering consultancy
  • quality management

  At the moment we are focusing on the following areas:

  • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
  • SOA, BPM, BPMN
  • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
  • R, Python
  • Mobile Development (iOS, Android)
  • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
  • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

  To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

  Apply now!

  This site in other countries/regions