React Kurzusok

React Kurzusok

Local instructor-led live React training courses in Magyarország.

React Subcategories

React Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
21 hours
A Microservices egy olyan építészeti megközelítés, amely alkalmazások fejlesztésén alapul kis szolgáltatások gyűjteményéből.Ez az oktató által vezetett, élő (online vagy helyszíni) képzés azoknak a tapasztalt fejlesztőknek szól, akik NodeJS és React segítségével épített mikroszolgáltatások segítségével szeretnének alkalmazásokat építeni, telepíteni és méretezni.A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  Alkalmazások fejlesztése, üzembe helyezése és méretezése különböző mikroszolgáltatások segítségével. Szerveroldali renderelt React alkalmazás létrehozása. Telepítsen több szolgáltatást nyújtó alkalmazásokat a felhőbe a Docker és Kubernetes használatával. Alkalmazástesztelés végrehajtása mikroszolgáltatásokon.
A tanfolyam formátuma
  Interaktív előadás és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.
14 hours
This instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite) is aimed at developers who wish to use the FARM (FastAPI, React, and MongoDB) stack to build dynamic, high-performance, and scalable web applications. By the end of this training, participants will be able to:
 • Set up the necessary development environment that integrates FastAPI, React, and MongoDB.
 • Understand the key concepts, features, and benefits of the FARM stack.
 • Learn how to build REST APIs with FastAPI.
 • Learn how to design interactive applications with React.
 • Develop, test, and deploy applications (front end and back end) using the FARM stack.
14 hours
A MERN Stack webes fejlesztő szoftverek gyűjteménye, nevezetesen a MongoDB , az Express , a React és a Node.js A MERN Stack teljes körű keretet biztosít a fejlesztők számára a fullstack webes alkalmazások készítéséhez és telepítéséhez. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (helyszíni vagy távoli) azoknak a web-fejlesztőknek szól, akik a MERN Stack-t a fullstack fejlesztéséhez kívánják használni. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Integrálja a React a MongoDB , Express és Node.js .
 • Készítsen egy fullstack webalkalmazást a semmiből.
 • Az alkalmazás biztonságának végrehajtása engedélyezéssel és hitelesítéssel.
A tantárgy formátuma
 • Interaktív előadás és beszélgetés.
 • Sok gyakorlat és gyakorlat.
 • Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
 • Ha személyre szabott képzést szeretne kérni erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljen.
21 hours
React egy nyílt forráskódú Java szkriptkönyvtár, amely felhasználható interaktív webes és mobil alkalmazások létrehozására. Gyakran hasonlítják az MVC keretrendszerekhez, például a Angular , Ember és a Gerinchez, azonban a React különös figyelmet fordít az alkalmazás felhasználói felületére (a View in MVC). Az egyedülálló megközelítése a nagyon interaktív felhasználói felületek rendezéséhez mind erőteljes, mind felszabadító, és a React népszerűségéhez vezetett. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésben bemutatjuk a React hatalmát és rugalmasságát, összehasonlítjuk azt az alternatív keretrendszerekkel, és lépésről lépésre járunk a résztvevőknek saját React alkalmazásuk létrehozásával. A tanfolyam végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Ismerje meg a React tervezési filozófiáját.
 • Döntse el, hogy mikor és hol van értelme használni a React , és mikor gondolja át a hagyományos MVC modellt.
 • A React fogalmak, például az alkatrészek, kellékek, állapot és az életciklus ismerete.
 • Végezzen el olyan kapcsolódó technológiákat, mint a Babel, a Webpack és a JSX.
 • Interaktív webalkalmazás készítése, tesztelése és telepítése.
A gyakorlati gyakorlatra és a valódi alkalmazás befejezésére összpontosítva ez a képzés felbecsülhetetlen értékű azoknak a webalkalmazások-fejlesztőknek, akik a React használni akarják termelékenységük és értékük növelésére. A tantárgy formátuma
 • A React funkcióinak és képességeinek áttekintése, valamint a valós webes alkalmazások lépésről lépésre történő fejlesztése.
14 hours
A relé egy JavaScript keretrendszer a datadriven React alkalmazások fejlesztéséhez A GraphQL egy adat lekérdező nyelv a komplex, egymásba ágyazott adatfüggések leírására a modern alkalmazásokban Együtt lehetővé teszik, hogy egy alkalmazás összetevői bárhová áthelyezhetők a render hierarchiában anélkül, hogy a szülőösszetevőkre vagy a kiszolgálói kódra, amely előkészíti az adathordozót, alkalmazza a kaszkád módosításait A relét a Facebook különböző mobilalkalmazásokban használja Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan alkalmazzanak kulcsfontosságú Relay koncepciókat az adatfüggések, a helymegosztás és a mutáció deklaratív specifikációjával a React alkalmazás segítségével a Relay és a GraphQL segítségével A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Használja a Relay-t az adatlekérdezések hatékony csomagokká való alakításához, minden egyes összetevőhöz pontosan megadja az általa kért adatokat, frissítse az összetevőket, amikor az adatok megváltoznak, és fenntartja az összes adattároló (cache) tárolását Állítsa be a lekérdezéseket és a nézet kódját, hogy könnyebben megértse az összetevők funkcionalitását Használja a GraphQL-t, hogy deklarálja az adatigényeket, miközben engedélyezi a Relay számára az adatok önmagában történő letöltését Értsd meg az ügyfél és a szerver adatainak mutációját a GraphQL mutációk segítségével Ismerje meg a Relay és a Flux közötti különbségeket, különösen, hogy a "mutációk" hogyan hajtják végre a cselekvések és a módosítások fogalmát Használja az útvonalakat annak meghatározásához, hogy az adott összetevő megjelenítéséhez mely adatokra van szüksége Változásokat hozhat a relatív elszigeteltségben, még nagy csapatprojektekben is Helyes, nagy teljesítményű alkalmazások létrehozása egyszerű és nyilvánvaló módon Közönség Fejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
28 hours
React egy Java szkriptkönyvtár, amely gyors és zökkenőmentes interaktív weboldalakat készíthet. A Flux architektúrával és a GraphQL lekérdezési nyelvvel együtt rendkívül nagy teljesítményű és hatékony webes alkalmazások építhetők fel. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan lehet a React alkalmazásokat felépíteni a Flux és a GraphQL . A tanfolyam a telepítésre, a telepítésre, az integrációra, a tesztelésre, a telepítésre és a bevált gyakorlatokra terjed ki, mivel a résztvevők egy mintaalkalmazás-sorozat létrehozásával járnak, amelyek bemutatják, hogyan lehet az alkalmazás további bonyolultságát és "hűségét" hozzáadni a legfejlettebb eszközkészletek és technikákat. Az alkalmazások fejlesztése a React másfajta gondolkodást igényel, összehasonlítva azzal, amellyel egyes fejlesztők megszokták, különösen, ha más MVC keretek, például Angular JS és Bootstrap gondolkodásmódjából származnak. Ez a képzés a minden egyes szakaszban alkalmazott technológiák alapjait fedezi fel, hogy a résztvevők ne csak képesek legyenek létrehozni egy funkcionális alkalmazást, hanem megértsék, miért alkalmaznak egy adott megközelítést. Ez megteremti az alapot ahhoz, hogy önállóan és kreatívan gondolkodjunk a tervről és a jövőbeni saját alkalmazásuk felépítéséhez kívánt eredményekről.
  A tantárgy formátuma
  • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
  21 hours
  React széles körben használt könyvtár egyoldalas alkalmazások létrehozásához Java Script és HTML . Olyan cégek használják, mint a Facebook , Instagram, Netflix vagy a New York Times. Ez a tanfolyam bemutatja azokat az alapokat, amelyeken a React és más könyvtárak (például az Angular és a Vue.js ) alapulnak, és kiemeli a React Vue.js . Azt is kiterjed technológiákat, amelyek általánosan használt React , mint Redux és React -Router. A tanfolyam végére a résztvevők képesek lesznek különféle bonyolultságú alkalmazásokat készíteni a React miközben betartják a legjobb gyakorlatokat.
  14 hours
  Ez oktató által vezetett, élő képzés (helyszíni vagy távoli) célja a fejlesztők React készségek, akik szeretnék, hogy optimalizálja és javítsák létrehozása React alkalmazások megértése és alkalmazása React „s komponens mintákat. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  • Ismerje meg a React minták különféle típusait
  • Használja a React Context API-t webes alkalmazásokhoz
  A tantárgy formátuma
  • Interaktív előadás és beszélgetés.
  • Sok gyakorlat és gyakorlat.
  • Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
  Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  • Ha személyre szabott képzést szeretne kérni erre a kurzusra, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszélést szervezzen.
  • Ha többet szeretne tudni a React , kérjük, látogasson el a https://reactjs.org oldalra
  14 hours
  Ez az oktató által vezetett, élő képzés (helyszíni vagy távoli) azon mérnököknek szól, akik a Jest használni akarják a React alkalmazások és alkatrészek tesztelését. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  • Telepítse és konfigurálja a megfelelő tesztelési környezetet.
  • Írjon aszinkron teszteket a React alkalmazásaihoz és összetevőihez.
  • Futtasson a Jest speciális Jest amelyek gúnyolódást, kémeket és csontokat tartalmaznak.
  A tantárgy formátuma
  • Interaktív előadás és beszélgetés.
  • Sok gyakorlat és gyakorlat.
  • Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
  Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  • Ha személyre szabott képzést szeretne kérni erre a kurzusra, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszélést szervezzen.
  • Ha többet szeretne tudni a Jest , látogasson el a https://jestjs.io/ oldalra.
  14 hours
  React egy nyílt forráskódú Javascript könyvtár, amelyet interaktív webes és mobilalkalmazások létrehozására lehet használni. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy on-site) olyan fejlesztőknek szól, akik összetett alkalmazásokat és összetett összetevőket kívánnak építeni. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
   Megértése React's fejlett fogalmak, beleértve a kontextus APIs, HOCs, külső állapot, aszinkron APIs, stb. Összetett összetevők építése React. A szerver oldal és az ügyfél oldal hitelesítésének engedélyezése. Bevezetés React és Redux könyvtárak kezelésére összetett állandó alkalmazások. Csökkenti a kódot és optimalizálja az alkalmazás teljesítményét. Próbálja ki és telepítse az alkalmazást.
  A kurzus formája
   Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
  Szakképesítési lehetőségek
   Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
  14 hours
  React egy Java Script Library, amely egy webes alkalmazás front-end összetevőinek (nézetek, interaktív elemek, felhasználói felület frissítése stb.) Meghatározására szolgál. PHP viszont magában foglalja a webalkalmazás háttér-összetevőit (szerverek, adatbázis rendszerek stb.). Mindkettő ismerete lehetővé teszi a webes alkalmazások fejlesztésének átfogóbb megközelítését. Ez az oktató által irányított, élő (helyszíni vagy távoli) képzés azon fejlesztőknek szól, akik a PHP használatával szeretnének háttér-kiszolgálót telepíteni egy React alkalmazáshoz. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  • Készítse el a fejlesztés megkezdéséhez szükséges környezetet.
  • Tehetik React komponensek PHP segítségével PHP kiterjesztés V8js.
  • A PHP használatával hozzon létre API-kat, amelyek kölcsönhatásba lépnek az adatbázis rendszerekkel.
  • Használjon modulcsomagokat, például a Webpack-et a React kód fordításához.
  A tantárgy formátuma
  • Interaktív előadás és beszélgetés.
  • Sok gyakorlat és gyakorlat.
  • Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
  Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  • Ha személyre szabott képzést szeretne kérni erre a kurzusra, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszélést szervezzen.
  14 hours
  A 2010 utáni években a natív webplatformokról a mobil társukra való váltáshoz hatékonyabb adatkérési rendszert igényelt. Abban az időben a vállalatok olyan RESTful szolgáltatásokra támaszkodtak, amelyek hibásnak bizonyultak, mivel nem React alkalmazkodni a React alkalmazásokban szereplő React kérésekhez, ami lassú válaszidőket eredményezett. Ezen akadály leküzdése érdekében a Facebook mérnökei GraphQL és Relay néven ismert szolgáltatásokat hoztak létre. GraphQL leegyszerűsíti az ügyfél és az API kapcsolatát a kérések automatizálásával, míg a Java Script keret, a Relay, kezeli az adatokat a React alkalmazásokban. A Relay és a GraphQL egyaránt a React alkalmazás felhasználói felületének optimalizálására szolgál. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (helyszíni vagy távoli) azon fejlesztőknek szól, akik a GraphQL és a Relé használatával GraphQL kezelni az adatokat a React alkalmazásokban. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  • Állítsa be a szükséges fejlesztési környezetet az adatkezelés elindításához a React alkalmazások számára.
  • Azonnali felhasználói felület-válasz-interakciók.
  • Összesített adatok több könyvtárból egy kényelmes API-ba.
  • Előzetes letöltés a GraphQL és a Relé használatával.
  A tantárgy formátuma
  • Interaktív előadás és beszélgetés.
  • Sok gyakorlat és gyakorlat.
  • Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
  Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  • Ha személyre szabott képzést szeretne kérni erre a kurzusra, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszélést szervezzen.
  14 hours
  React egy JavaScript könyvtár, amelyet front-end webalkalmazások létrehozásához használnak. A progresszív webalkalmazások olyan webalkalmazások, amelyek úgy működnek, mint az otthoni alkalmazások a Android, a Windows és így tovább. Az alkalmazás átalakítása React integrálja az eredeti funkciókat, mint például az offline használhatóság, a push értesítések stb. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) olyan fejlesztőknek szól, akik egy React alkalmazást egy Progresszív Web App-ra szeretnék átalakítani. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
   Hozzon létre a szükséges fejlesztési környezetet egy React alkalmazás átalakításának megkezdéséhez. Cache a Service Worker segítségével, hogy egy React alkalmazás offline. Hozzon létre és alakítson ki egy push értesítést. Telepítse a progresszív webes alkalmazást egy mobileszközbe.
  A kurzus formája
   Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
  Szakképesítési lehetőségek
   Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
  7 hours
  Az internacionalizálás a szoftveradaptálási folyamat, hogy lokalizálható legyen a különböző nyelvekre és régiókra. A honosítás az a folyamat, amelynek során egy adott nyelvre és régióra kell szoftvereket igazítani. A honosítási feladatok közé tartozik az alkalmazás felhasználói felületének fordítása, valamint a számok, dátumok és pénznemek megjelenítésének formázása. Ez oktató által vezetett, él képzés (helyi vagy távoli) van megcélzott-on előhívó ki kívánság-hoz nemzetközivé vált és localizál-uk Angular pályázatokat-hoz támogat sokszoros nyelvek. Ennek a tréningnek a végére a résztvevők:
  • Telepítse és konfigurálja a szükséges honosítási függvénytárakat és eszközöket.
  • Engedélyezze a React app több nyelven történő megjelenítését.
  • Az összes honosítható felhasználói felületi szöveg kibontása React alkalmazásból.
  • Csomagba fel fordítható tartalom cseréjére a fordítók.
  • A honosítási ciklus megértése és a folyamat automatizálása.
  A kurzus formátuma
  • Interaktív előadás és beszélgetés.
  • Sok gyakorlatok és gyakorlat.
  • Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
  Tanfolyami testreszabási beállítások
  • Ha szeretne személyre szabott képzést kérni erre a kurzusra, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, hogy gondoskodjon.
  14 hours
  Spring Boot egy Java keretrendszer a RESTful API-k és a mikroszolgáltatások létrehozásához. React egy Java szkriptkönyvtár, amely rugalmasságot nyújt a funkciók megosztása más keretekkel történő integrálása során. A Redux egy Java Script könyvtár az alkalmazás állapotok kezelésére és az interfészek létrehozására. A Spring Boot , a React és a Redux használatával a felhasználó megkapja az eszközkészletet a funkcionális front-end és back-end web alkalmazások létrehozásához. Ez az oktató által irányított, élő (helyszíni vagy távoli) képzés olyan webfejlesztőknek szól, akik funkcionális front-end és back-end webes alkalmazásokat akarnak készíteni a Spring Boot , a React és a Redux segítségével. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  • Hozzon létre egy előtér-alkalmazást a React és a Redux segítségével.
  • Készítsen RESTful API-kat a Spring Boot .
  • Biztonságos webszolgáltatások tavaszi biztonsági és JWT webalkalmazásokkal.
  A tantárgy formátuma
  • Interaktív előadás és beszélgetés.
  • Sok gyakorlat és gyakorlat.
  • Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
  Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  • Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a kurzushoz, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszélést szervezzen.
  14 hours
  Meteor egy Node.jsalapuló JavaScript keretrendszer. React JavaScript könyvtár a frontend fejlesztéshez. A Meteor és Reacthasználatával a felhasználók webes alkalmazásokat készíthetnek és prototípusai hozhatnak létre. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (helyszíni vagy távoli) célja a webfejlesztők, akik szeretnék használni Meteor és React a teljes verem fejlesztés. A képzés végére a résztvevők:
  • Webes alkalmazások at készíthet és prototípusai.
  • Az alkalmazások felhasználói felületeinek felépítése újrafelhasználható összetevőkből.
  • Az adatok kezelése az ügyfelek és kiszolgálók között a Meteor.
  A tanfolyam formátuma
  • Interaktív előadás és beszélgetés.
  • Sok gyakorlat és gyakorlat.
  • Gyakorlati megvalósítás élő laborkörnyezetben.
  Tanfolyam testreszabási beállításai
  • Ahhoz, hogy személyre szabott képzést igényeljen ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megszervezze.
  14 hours
  Next.js egy JavaScript keretrendszer alapján React. A Next.js használatával a felhasználók felhasználói felületeket hozhatnak létre a szerver-oldalú rendereléshez és a kliens-szerver rendereléshez egyetlen React kódbázisból. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) azoknak a webfejlesztőknek szól, akik a Next.js használatát szeretnék létrehozni React alkalmazásokhoz. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
   Webes alkalmazások és statikus webhelyek fejlesztése a Next.js-ben. Az adatok feldolgozása és tárolása MongoDB. Biztonságos webes alkalmazás AuthO hitelesítéssel.
  A kurzus formája
   Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
  Szakképesítési lehetőségek
   Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
  14 hours
  A Stripe egy API, amely lehetővé teszi a fizetések feldolgozását egy webhelyen vagy mobilalkalmazásban. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy on-site) olyan fejlesztőkre irányul, akik a Stripe API használatával weboldal vagy webes alkalmazás monetizálását szeretnék. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
   A fejlődés megkezdéséhez szükséges fejlesztési környezet létrehozása. Hozzon létre egy alkalmazást, amely integrálja a fizetési feldolgozási funkciókat, mint például a csekket, a fizetési szándékokat és a számlázást.
  A kurzus formája
   Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
  Szakképesítési lehetőségek
   Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
  21 hours
  React egy nyílt forráskódú Javascript könyvtár, amelyet felhasználói felületek létrehozásához használnak webes alkalmazásokhoz. A Micro Frontend egy olyan építészet, amelyben a webalkalmazás fél független töredékeit (front endek) önállóan fejlesztik, tesztelik és telepítik. Ez hasonlít a mikroszolgáltatások hátterű architektúrájához. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy on-site) célja a fejlesztők, akik szeretnék használni React fejlesztésére, tesztelésére és telepítésére mikrofrontend nagy webes alkalmazások, így őket rendkívül skálázható, technológiai agnosztikus, és könnyebb karbantartani. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
   Hozzon létre a szükséges fejlesztési környezetet a mikrofrontendok fejlesztésének megkezdéséhez React. Ismerje meg az építészet, a központi fogalmak és előnyei a mikrofrontend. Ismerje meg, hogyan kell építeni, integrálni, tesztelni és telepíteni a mikrofrontendeket React. A mikrofrontendek bevezetése a modulszövetséggel. A CI/CD csővezeték termelési szintű munkafolyamatát alkalmazza. Ismerje meg a közös problémákat CSS a mikrofrontendekben és hogyan kell megoldani őket. Ismerje meg, hogyan kell végrehajtani más frontend kereteket React.
  A kurzus formája
   Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
  Szakképesítési lehetőségek
   Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
  14 hours
  This instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite) is aimed at developers who wish to use Web3, Solidity, and React to create, build, and deploy decentralized applications (dapps) that run on blockchain. By the end of this training, participants will be able to:
  • Set up the necessary development environment to start developing dApps with Web3, Solidity, and React.
  • Understand the features and architecture of Web3.
  • Learn the key concepts of Ethereum, Smart Contracts, and Blockchain Cryptography.
  • Apply practical examples of Solidity programming and designing Smart Contracts.
  • Make React applications interact with Smart Contracts.
  7 hours
  Az Ant Design egy React felhasználói felület könyvtára és tervezési nyelve az elegáns felhasználói felületek felépítéséhez. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (helyszíni vagy távoli) azon fejlesztőknek szól, akik az Ant Design alkalmazást szeretnék használni a React alkalmazás felhasználói React javítása érdekében. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek az Ant Design React alkotóelemeit megvalósítani gyönyörű vállalati szintű webes alkalmazások fejlesztésére. A tantárgy formátuma
  • Interaktív előadás és beszélgetés.
  • Sok gyakorlat és gyakorlat.
  • Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
  Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  • Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
  • Ha többet szeretne tudni az Ant Designról, látogasson el a https://github.com/ant-design/ant-design webhelyre
  7 hours
  Az Material UI egy tervező könyvtár és nyelv az elegáns felhasználói felületek létrehozásához a React alkalmazásokhoz. A Go ogle fejlesztette ki, és nagyon népszerű webes és mobil alkalmazásokban. Ez az oktató által irányított, élő képzés (helyszíni vagy távoli) azon fejlesztőknek szól, akik az Material UI használatát kívánják felhasználni a React alkalmazásokhoz jól megtervezett felhasználói felületek fejlesztésére. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek megvalósítani a Material UI React összetevőit gyönyörű webes alkalmazások fejlesztésére. A tantárgy formátuma
  • Interaktív előadás és beszélgetés.
  • Sok gyakorlat és gyakorlat.
  • Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
  Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  • Ha személyre szabott képzést szeretne kérni erre a kurzusra, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszélést szervezzen.
  • Ha többet szeretne tudni az Material UI-ról, kérjük, látogasson el a https://material-ui.com/ weblapra.
  14 hours
  React egy Java Script könyvtár a felhasználói felületek felépítéséhez. MobX egy könyvtár az állapot kezelésére a React alkalmazásokban. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (helyszíni vagy távoli) azon fejlesztőknek szól, akik a MobX -ot React alkalmazásukban kívánják használni az állapot hatékonyabb kezelése érdekében. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  • Állítsa be a MobX a React .
  • Ismerje meg a MobX használatának eseteit a MobX képest (pl. A MobX "klasszikus paradigma" vs. Redux "funkcionális paradigma").
  • Használja a MobX ot speciális állapotrétegként a React alkalmazásokhoz.
  A tantárgy formátuma
  • Interaktív előadás és beszélgetés.
  • Sok gyakorlat és gyakorlat.
  • Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
  Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  • Ha személyre szabott képzést szeretne kérni erre a kurzusra, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszélést szervezzen.
  14 hours
  A front-end alkalmazás kidolgozása tartós feladat, amikor sok új és feltörekvő JavaScript Frameworks közül választhat. A jó keretrendszer kiválasztása a követelménytől és a felhasználási esettől függ. Ebben a kurzusban a meglévő JavaScript keretrendszerek (React, Angular, és Vue) korlátozását és előnyeit feloldjuk, hogy megkönnyítsük a döntést. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) azoknak a fejlesztőknek szól, akiknek meg kell határoznia, hogy melyik JavaScript keretet kell használni a front-end alkalmazások fejlesztésére. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
   Optimális fejlesztési környezet létrehozása a front-end alkalmazások fejlesztésének megkezdéséhez. A demo alkalmazások végrehajtása a JavaScript keretrendszer korlátozásainak és előnyeinek tesztelésére. Határozza meg, melyik JavaScript keretrendszer a legjobb.
  A kurzus formája
   Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
  Szakképesítési lehetőségek
   Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

  Last Updated:

  Online React courses, Weekend React courses, Evening React training, React boot camp, React instructor-led, Weekend React training, Evening React courses, React coaching, React instructor, React trainer, React training courses, React classes, React on-site, React private courses, React one on one training

  Kedvezmények tanfolyamokra

  No course discounts for now.

  Hírlevél kedvezmény

  Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

  Néhány ügyfelünk

  is growing fast!

  We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

  As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

  • delivering training and consultancy Worldwide
  • preparing training materials
  • creating new courses outlines
  • delivering consultancy
  • quality management

  At the moment we are focusing on the following areas:

  • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
  • SOA, BPM, BPMN
  • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
  • R, Python
  • Mobile Development (iOS, Android)
  • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
  • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

  To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

  Apply now!

  This site in other countries/regions