Angular Kurzusok

Angular Kurzusok

Helyi, oktató által vezetett élő Angular képzések mutatják be a gyakorlati gyakorlatot, hogyan kell használni Angular webes alkalmazások fejlesztésére. Szögletes kurzusok állnak rendelkezésre a Angular minden változatához, beleértve: Angular 1 (Angular1, AngularJS, Angular.js, AngularJS 1 stb.), Angular 2 (Angular2, AngularJS 2 stb.), Angular 4 (Angular4) , Szög 5 (Szög5) és Szög6 (Szög6). A szögletes edzés "helyszíni élő edzés" vagy "távoli élő edzés" formájában érhető el. A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország . A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik. NobleProg - a helyi oktatási szolgáltató

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Angular Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
28 hours
This instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite) is aimed at programmers who wish to use the latest features of Angular 13 to build, test, and deploy web applications. By the end of this training, participants will be able to:
 • Use TypeScript and Angular CLI to develop Angular 13 applications.
 • Develop, test, and deploy Angular 13 web applications.
 • Create web components that can be used for any web application or page.
28 hours
In this instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite), participants will learn how to create, test and deploy an Angular application using the latest features in Angular 12. By the end of this training, participants will be able to:
 • Develop Angular 12 applications using TypeScript and the Angular CLI.
 • Create loosely coupled web components that can be used in any web application or HTML page.
 • Test, debug and deploy an Angular 12 application.
 • Organize Angular 12 projects using best practices.
28 hours
In this instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite), participants will learn how to create, test and deploy an Angular application using the latest features in Angular 11. By the end of this training, participants will be able to:
 • Develop Angular 11 applications using TypeScript and the Angular CLI.
 • Create loosely coupled web components that can be used in any HTML page.
 • Test, debug and deploy an Angular 11 application.
 • Organize Angular 11 projects using best practices.
28 hours
Angular egy JavaScript keretrendszer webes alkalmazások létrehozásához. Angular 10 a legújabb verzió a Angular 2 sorozatban (Angular 2 az eredeti Angular JS vagy Angular 1 teljes írása). Angular A 10 egy nagy kiadás, amely hangsúlyozza a minőséget, az eszközöket és az ökoszisztéma javulását, nem pedig az új funkciókat. Angular A 10 kisebb, mint az előző verziók. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésben (online vagy online), a résztvevők megtanulják, hogyan kell létrehozni, tesztelni és telepíteni egy Angular alkalmazást a legújabb funkciók használatával Angular 10. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Fejleszteni Angular 10 alkalmazások segítségével TypeScript és a Angular CLI. Hozzon létre könnyen összekapcsolt webkomponenseket, amelyeket bármely HTML oldalon használhat. Csatlakoztassa ezeket a komponenseket a szolgáltatásokhoz, modulokhoz és iránymutatásokhoz. Használja a REST webes szolgáltatásokat és a WebSocket adatokat egy Angular 10 alkalmazáson belül. Hozzon létre egyéni hitelesítést Reactive Forms használatával. Tesztelje, dobja és telepítse egy Angular 10 alkalmazást. Szervezzen Angular 10 projektet a legjobb gyakorlatok használatával.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
28 hours
Angular egy JavaScript keretrendszer webes alkalmazások létrehozásához. Angular 9 a legújabb verzió a Angular 2 sorozatban (Angular 2 az eredeti Angular JS vagy Angular 1 teljes újrakezdése). Angular 9 egy nagy kiadás, amely gyorsan javítja Angular alkalmazások teljesítményét és méretét az új Ivy renderer. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésben (online vagy online), a résztvevők megtanulják, hogyan kell létrehozni, tesztelni és telepíteni egy Angular alkalmazást a legújabb funkciók használatával Angular 9. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Fejleszteni Angular 9 alkalmazások segítségével TypeScript és a Angular CLI. Hozzon létre könnyen összekapcsolt webkomponenseket, amelyeket bármely HTML oldalon használhat. Csatlakoztassa ezeket a komponenseket a szolgáltatásokhoz, modulokhoz és iránymutatásokhoz. Használja a REST webes szolgáltatásokat és a WebSocket adatokat egy Angular 9 alkalmazáson belül. Hozzon létre egyéni hitelesítést Reactive Forms használatával. Csökkentse a csomagméreteket, megszüntesse a halott kódot és javítsa az alkalmazások Angular hatékonyságát az új Ivy-kompilátor és a futtatási idő használatával. Tesztelje, dobja és telepítse egy Angular 9 alkalmazást. Szervezzen Angular 9 projektet a legjobb gyakorlatok használatával.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
21 hours
Angular egy JavaScript keretrendszer az ügyfél oldalán webes alkalmazások és a SPAs (Egyoldalú alkalmazások) fejlesztésére. Angular 8 új funkciókat kínál, amelyek a differenciális töltést, a dinamikus importot, a webes munkavállalókat opt-in támogatásként és így tovább foglalják magukban. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy on-site) olyan webfejlesztőkre irányul, akik felhasználni szeretnék Angular 8 az ügyfél oldalán található webalkalmazások fejlesztésére. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Hozzon létre és méretezzen SPA-kat a ráncból. Nyílt forráskódú könyvtárak létrehozása Angular. Biztosítsa az Agular alkalmazást a JWT hitelesítéssel.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
28 hours
Angular egy JavaScript keretrendszer webes alkalmazások létrehozásához. Angular 7 a legújabb verzió a Angular 2 sorozatban (Angular 2 az eredeti Angular JS vagy Angular 1 teljes írása). Angular A 7 egy nagy kiadás, amely az egész platformra kiterjed, és számos új funkcióval és optimalizációval rendelkezik, beleértve a CLI frissítéseket és a jobb teljesítményt. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésben (szintén vagy távol), a résztvevők megtanulják, hogyan kell létrehozni, tesztelni és telepíteni egy Angular alkalmazást a legújabb funkciók használatával Angular 7.  A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Fejleszteni Angular 7 alkalmazások használatával Angular CLI. Hozzon létre olyan webkomponenseket, amelyeket bármely HTML oldalon használhat. Használja a REST webes szolgáltatásokat és a WebSocket adatokat egy Angular 7 alkalmazáson belül. Végezzen animációkat Angular 7's legújabb animációs funkciókkal. Tesztelje, törölje és telepítse a Angular 7 alkalmazást. Szervezzen Angular 7 projektek a legjobb gyakorlatok használatával.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita Rengeteg gyakorlat és gyakorlat Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez. Ha többet szeretne megtudni Angular, kérjük, látogasson el: https://angular.io/
14 hours
In this instructor-led, live training, participants will learn how to write and maintain tests for Angular applications. By the end of this training, participants will be able to
 • Decide the most appropriate strategy for testing an Angular application
 • Carry out unit testing, component testing, A/B testing and end-to-end on an Angular application
 • Choose the right tools for the job: Jasmine, Karma, Protractor, Mocha, etc.
 • Write tests in Protractor and Jasmine
 • Run and debug tests with Karma and Protractor
 • Create a maintainable test suite
 • Employ best practices for unit testing in Angular
Format of the course
 • Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice
Note
 • Angular goes by different names and versions, namely: Angular.js, AngularJS, AngularJS 1, Angular 1, Angular 2, etc. To customize the version used in this training, please contact us to arrange.
14 hours
A reaktív programozás olyan aszinkron programozási paradigma, amely az adatfolyamokra és az adatok terjedésére koncentrál, az alapul szolgáló végrehajtási modellek és az egyik komponensből a másikba kibocsátott adatfolyam közötti meghatározott függőség létrehozásával Számos szögletes alkalmazási terv hatástalanság az aszinkron UI-k építésénél a RxJS könyvtár által kínált reaktív stílusminták felhasználásával lehet leküzdeni Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan valósítsák meg az észlelhető mintákat a szögletes alkalmazási tervükbe, miközben egy sor olyan esetre lépnek át, amelyek közös szögprofil-problémákat mutatnak be, és hogy hogyan élvezik a reaktív programozási tervek előnyeit A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Megérteni a reaktív programozási paradigmát és a RxJS könyvtárat Build UI heavy Angular alkalmazások skálázhatóságával, rugalmasságával és gyorsaságával szem előtt tartva a reaktív programozási mintákat Közönség Szögletes alkalmazásfejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
21 hours
Ionic egy webes keret a hibrid mobil alkalmazások fejlesztéséhez. Ionic 4 újításokat hoz az Ionic platformon, mint például egy újracsomagolt CLI, a navigáció megváltoztatása, a Angular útvonalválasztás és még sok más. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (helyszíni vagy távoli) azon webfejlesztőknek szól, akik hibrid mobil alkalmazást kívánnak létrehozni az Ionic 4-rel. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Integrálja a natív eszköz funkcióit egy hibrid mobil alkalmazásba.
 • Használja az Angular and Ionic 4 szoftvert egy hibrid mobil alkalmazás létrehozásához.
 • Futtasson hibrid alkalmazást egy mobil eszköz emulátorán.
A tantárgy formátuma
 • Interaktív előadás és beszélgetés.
 • Sok gyakorlat és gyakorlat.
 • Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
 • Ha személyre szabott képzést szeretne kérni erre a kurzusra, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszélést szervezzen.
14 hours
Angular egy Java Script keretrendszer, amelyet front-end webalkalmazások fejlesztésére használnak. A progresszív webes alkalmazások (PWA-k) olyan webes alkalmazások, amelyek úgy működnek, mint a natív alkalmazások Android , Windows, Chrome OS és egyéb eszközökön. A webes alkalmazás PWA-ba történő átalakítása megnyitja a kaput az offline használhatóság, a push értesítések és más natív funkciók számára. Ez az oktató által irányított, élő képzés (helyszíni vagy távoli) azon fejlesztőknek szól, akik szeretnék egy Angular alkalmazást átalakítani egy progresszív webes alkalmazásgé. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Állítsa be a szükséges fejlesztési környezetet ahhoz, hogy egy Angular alkalmazás PWA-ként alakuljon.
 • Hozzon létre és stílusos értesítéseket.
 • Integráljon egy Angular alkalmazást testreszabó ikonokat.
 • Gyorsítótár a Szolgáltatóval, hogy egy Angular alkalmazás offline állapotban működjön.
A tantárgy formátuma
 • Interaktív előadás és beszélgetés.
 • Sok gyakorlat és gyakorlat.
 • Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
 • Ha személyre szabott képzést szeretne kérni erre a kurzusra, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszélést szervezzen.
7 hours
Az internacionalizáció a szoftver alkalmazkodásának folyamata annak érdekében, hogy különböző nyelvekre és régiókra lokalizálható legyen. Amikor "localize" egy alkalmazás, akkor alkalmazza azt egy adott nyelv és régió. Ez magában foglalja a régió-specifikus képek és színek lehetővé tétele, az alkalmazás interfészének lefordítása, valamint a számok, dátumok, pénznemek stb. megfelelő megjelenítése. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy on-site) olyan fejlesztőkre irányul, akik több nyelvet támogatni szeretnének alkalmazásaik nemzetköziítésére és lokalizálására. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Telepítse és konfigurálja a szükséges lokalizációs könyvtárakat és eszközöket. Lehetővé teszi, hogy egy Angular alkalmazás több nyelven jelenjen meg. Távolítsa el az összes lokalizálható UI szöveget egy Angular alkalmazásból. A lefordítható tartalom csomagolása a fordítókkal való csere céljából. Ismerje meg a lokalizációs ciklust és automatizálja a folyamatot.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
14 hours
Firebase egy webes alkalmazásfejlesztési platform. Firestore egy NoSQL adatbázis a tároláshoz, szinkronizáláshoz és kereséshez a skálán. A felhasználók használhatják Firebase és Firestore, miközben a szerver nélküli architektúrát használják Angular alkalmazások létrehozásához. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) olyan fejlesztőknek szól, akik Firebase és Firestore-t szeretnének használni a Angular alkalmazások hátterének létrehozásához. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Hozzon létre egy hátsó alkalmazást Firebase és Firestore. Tárolja, szinkronizálja és kérdezze meg az adatokat a Firestore-val. Biztonságos ügyfél oldaladatok a Firestore biztonsági konfigurációival.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
14 hours
Angular egy nyílt forráskódú keretrendszer, amelyet a TypeScript webfejlesztésre írtak. Spring Boot a mikroszolgáltatások és API-k létrehozásának Java keretrendszere. Angular és Spring Boot teljes körű keretrendszert biztosítanak a fejlesztők számára a teljes gyűjtős webes alkalmazások létrehozásához és üzembe helyezéséhez. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (helyszíni vagy távoli) célja a webfejlesztők, akik szeretnék használni Angular és Spring Boot építeni teljes verem alkalmazásokat. A képzés végére a résztvevők:
 • Dolgozzon ki egy teljes verem alkalmazás Angular és sping boot.
 • Háttéralkalmazás létrehozása a Spring Boot.
 • Előtéralkalmazások létrehozása a Angularsegítségével.
 • A Spring Security segítségével konfigurálhatja a teljes veremalkalmazás hitelesítését.
A tanfolyam formátuma
 • Interaktív előadás és beszélgetés.
 • Sok gyakorlat és gyakorlat.
 • Gyakorlati megvalósítás élő laborkörnyezetben.
Tanfolyam testreszabási beállításai
 • Ahhoz, hogy személyre szabott képzést igényeljen ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megszervezze.
28 hours
This instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite) is aimed at developers who wish to use Angular 11's advanced developer tools to design, build, test, and deploy applications. By the end of this training, participants will be able to:
 • Set up the necessary development environment to develop advanced Angular 11 applications.
 • Build parent-child structure, nested components for complex applications.
 • Use RxJS and observables to handle real-time events and asynchronous programming.
 • Create scalable form and data models to manage user inputs and data-entry tasks.
 • Implement advanced dependency injections, routing, and security best practices in Angular 11.
21 hours
Audience
 •  Developers
Format of the Course
 •  Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice in a live-lab environment.
28 hours
This is a hands on course is for anyone wanting to create Web sites using AngularJS. During this course the latest stable version will be used. Pre-release version can be just used if marked in the booking form in remarks section. Older version need to be agreed before booking.
56 hours
This course is intended to bring a beginner in JavaScript to a level where she or he is able to enter the market as a JavaScript developer. The course is intensive and entirely 'hands on'
14 hours
Angular JS is a JavaScript library for rapid app development. Audience
 • developers
 • programmers
 • javascript architects
Objectives
 • Shift mindset from procedural/OO way of programing to Angular way
 • Participants can use AngularJS to create Single Page Applications
Format of the course
 • 40% lectures, 60% labs
14 hours
Bootstrap egy HTML , CSS és Java Script keretrendszer, amelyet front-end webalkalmazások létrehozására használnak. Bootstrap használható a Java Script keretekkel, például a Angular , dinamikus egyoldalas és többoldalas webes alkalmazások készítéséhez. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (helyszíni vagy távoli) azon fejlesztőknek szól, akik a bootstrap segítségével Angular alkalmazásokat hoznak létre, építhetnek és stílusokat készíthetnek. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Állítsa be a szükséges fejlesztési környezetet a Angular alkalmazás stílusának elindításához a Bootstrap segítségével.
 • Stílusú HTML tulajdonságok a Bootstrap elemek használatával
 • Használjon űrlapvezérlőket és osztályokat az egyoldalas dokumentumok stilizálásához
 • Hozzon létre egy ügyféloldali alkalmazást, amely átirányítja a sablonokat és az összetevőket
A tantárgy formátuma
Interaktív előadás és beszélgetés.
Sok gyakorlat és gyakorlat.
Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben. Tanfolyam testreszabási lehetőségek
Ha személyre szabott képzést szeretne kérni erre a kurzusra, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszélést szervezzen.
28 hours
Angular 7 egy front-end Java Script keretrendszer, amelyet 2018 októbere óta bocsátottak ki. Az Angular 7 az Angular 6 összes meglévő szolgáltatásának frissített formátumát kínálja. A frissítések mellett az Angular 7 új funkciókat is tartalmaz, mint például a CLI prompt, a drag and drop és még sok más.
A MEAN egy teljes veremű Java Script keret, amelyet dinamikus Angular alkalmazások készítéséhez használnak. A MEAN rövidítés a Mongo Data Base, az Express JS, a Angular és a Node JS kifejezéseket jelenti. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (helyszíni vagy távoli) azon fejlesztőknek szól, akik a MEAN verem használatával szeretnének Angular 7 alkalmazásokat létrehozni, összeállítani, tesztelni, hibakeresni és telepíteni. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Állítsa be a szükséges fejlesztési környezetet a Angular 7 alkalmazás fejlesztésének megkezdéséhez.
 • Integrálja a MEAN verem elülső és hátulsó elemeit.
 • Hozzon létre egy 7-es Angular alkalmazást, amely képes műveleteket végrehajtani, létrehozni, olvasni, törölni és frissíteni.
A tantárgy formátuma
 • Interaktív előadás és beszélgetés.
 • Sok gyakorlat és gyakorlat.
 • Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
 • Ha személyre szabott képzést szeretne kérni erre a kurzusra, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszélést szervezzen.
28 hours
szögletes egy JavaScript keretet épület webes alkalmazások. A 7-es szögletes a szögletes 2 sorozat legújabb változata (a 2. szög az eredeti AngularJS teljes újraírása, vagy az 1-es szög). Szögletes 7-es jelentős kiadása felöleli az egész platformot, és számos új funkciók és optimalizáció, beleértve a CLI frissítéseket és jobb teljesítményt. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (helyszíni vagy távoli) célja a fejlesztőknek az alapvető szögletes 7   készségek, akik szeretnének végrehajtani a fejlett funkciók szögletes alkalmazások.   végére ez a képzés, a résztvevők képesek lesznek:
 • fejleszteni a fejlett szögletes 7 alkatrészek segítségével szögletes CLI.
 • használata RxJS és Observables kezelésére valós idejű események nagy, komplex alkalmazások.
 • biztonságos alkalmazások hitelesítése és engedélyezése.
 • használata speciális routerek, függőségi injekció és csövek.
 • végre egy változás észlelési stratégiát.
 • előad haladó teszt mellett használ összetevő, szolgáltatás és csövek.
tanfolyam formátuma
 • Interactive előadás és vita.
 • sok gyakorlatok és gyakorlat.
 • Hands-on végrehajtása élő-labor környezetben.
tanfolyam testreszabási beállításai
 • Egyéni képzés kérése a tanfolyamhoz, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, hogy gondoskodjon
21 hours
This course has been created for developers working with AngularJS, but who want to understand clearly best practises of using the framework. It doesn't cover the basics of angular but focuses on methods and styles of developing SPA usually not easy to learn "naturally" or via self-study. This course usually runs on the latest stable release of Angular (1.x), but older or beta version can be covered on demand.
14 hours
A front-end alkalmazás kidolgozása tartós feladat, amikor sok új és feltörekvő JavaScript Frameworks közül választhat. A jó keretrendszer kiválasztása a követelménytől és a felhasználási esettől függ. Ebben a kurzusban a meglévő JavaScript keretrendszerek (React, Angular, és Vue) korlátozását és előnyeit feloldjuk, hogy megkönnyítsük a döntést. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) azoknak a fejlesztőknek szól, akiknek meg kell határoznia, hogy melyik JavaScript keretet kell használni a front-end alkalmazások fejlesztésére. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Optimális fejlesztési környezet létrehozása a front-end alkalmazások fejlesztésének megkezdéséhez. A demo alkalmazások végrehajtása a JavaScript keretrendszer korlátozásainak és előnyeinek tesztelésére. Határozza meg, melyik JavaScript keretrendszer a legjobb.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
7 hours
A NativeScript a Angular 4 alkalmazással olyan architektúrát kínál, amely egy teljesen natív mobilalkalmazások kifejlesztésén keresztül egyetlen kódbázist használó webes technológiákat használ Angular 4 keretrendszeren keresztül A NativeScript kihasználja a Angular 4 gyorsabb futási idejét és kompakt alkalmazáscsomagjait, amelyek nem függő webes nézetet, natív mobilalkalmazásokat fejlesztenek ki Ez az oktatott, élő képzés bemutatja a Angular 4 új animációs API-jait és képességét a mobil alkalmazások ütemezésének egyszerűsítésére, mivel a résztvevők egy egyszerű, de teljesen funkcionális natív mobilalkalmazás létrehozásával járnak A képzés befejeztével a résztvevők képesek lesznek programozni, hibázni és telepíteni egy teljesen működőképes NativeScript / Angular4 alkalmazást, amely képes futni mind iOS, mind Android rendszereken Közönség A mobilalkalmazások fejlesztői, akik az iOS vagy Android platformon keresztplatformos alkalmazások fejlesztésére törekednek Azok a webes fejlesztők, akik képesek lesznek lefordítani készségeiket a mobil alkalmazások fejlesztési arénájába A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
14 hours
Ionic egy front-end SDK natív jellegű mobilalkalmazások létrehozására több platformon keresztül. Keretként szolgál, nem ellentétben a Bootstrap vagy az Alapítvánnyal, hanem a mobil alkalmazásokhoz. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésben résztvevők megtanulják, hogyan lehet cross-platform, natív jellegű mobilalkalmazást létrehozni az Ionic keretrendszer segítségével. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek
 • Hozzon létre és telepítsen alkalmazásboltban kész mobilalkalmazásokat Android és iOS
 • Megérteni és alkalmazni az Ionic szintaxist és az Angular Typescriptet
 • Bővítse az alkalmazás érzetét és funkcionalitását az Ionic Native segítségével
Közönség
 • Java szkript (JS) fejlesztők
 • Front-end fejlesztők
 • AnguarJS fejlesztők
 • Mobil alkalmazások fejlesztői
A tantárgy formátuma
 • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
jegyzet
 • Ez a tréning az Ionic 2.0 és a Angular 2.0 programokra terjed ki. Az Ionic 4.0 és a Angular 4.0 edzésről lásd: TBD
21 hours
Ez az oktató által vezetett, élő képzés (helyszíni vagy távoli) azon fejlesztőknek szól, akik szeretnék csökkenteni a nagy adatvezérelt webes alkalmazások állapotának kezelésének költségeit és összetettségét. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Csökkentse a nagyon nagy projektek összetettségét, ahol az állam irányítását nehéz fenntartani.
 • Minimalizálja az alkalmazás állapotfolyamatait.
 • Csökkentse az összetett adat-orientált webalkalmazások fejlesztéséhez szükséges időt.
A tantárgy formátuma
 • Interaktív előadás és beszélgetés.
 • Sok gyakorlat és gyakorlat.
 • Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
 • Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
 • Ha többet szeretne tudni az NgRx-ről, kérjük, látogasson el a https://ngrx.io/ oldalra.
28 hours
Angular 6 számos hatalmas új funkciót tartalmaz, beleértve Angular Element és új CLI parancsokat. Ezek a funkciók jelentősen bővítik a képességet, hogy integrálni Angular nem-Angular alkalmazások alapján JQuery, Vue.js, React, stb. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésben (szintén vagy távol), a résztvevők megtanulják, hogyan kell létrehozni, tesztelni és telepíteni egy Angular alkalmazást a legújabb funkciók használatával Angular 6.  A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Fejleszteni Angular 6 alkalmazások használatával Angular CLI. Hozzon létre olyan webkomponenseket, amelyeket bármely HTML oldalon használhat. Használja a REST web szolgáltatásokat és a WebSocket adatokat egy Angular 6  alkalmazáson belül. Végezzen animációkat Angular 6's legújabb animációs funkciókkal. Tesztelje, dobja és telepítse egy Angular 6 alkalmazást. Szervezze Angular 6 projekt a legjobb gyakorlatok használatával.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita Rengeteg gyakorlat és gyakorlat Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben
Megjegyzések
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez. Ha többet szeretne megtudni Angular, kérjük, látogasson el: https://angular.io/
28 hours
Angular 6 egy Java Script alapú webes alkalmazáskeret, amely lehetővé teszi az egyoldalas alkalmazások fejlesztését. Az új funkciók a Angular 6 közé Angular elemek és új CLI parancsok - ezeket a funkciókat jelentősen bővíteni képes integrálni Angular a nem Angular alapuló alkalmazások JQuery, Vue.js , React , stb MEAN Stack egy komplett szoftvercsomag karbantartható webes alkalmazások gyors és egyszerű létrehozásához. A verem MongoDB , Express , Angular és Node.js . Ez az oktató által vezetett, élő képzés (helyszíni vagy távoli) azon fejlesztőknek szól, akik webes alkalmazásokat szeretnének létrehozni, építeni, tesztelni, hibakeresni és telepíteni a MEAN Stack . A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Hozzon létre egy fejlesztési környezetet, amely szükséges a Angular 6 alkalmazás fejlesztésének megkezdéséhez.
 • Integrálja a MEAN Stack alkalmazás előlapját és hátulját
 • Hozzon létre egy alkalmazást, amely képes létrehozni, olvasni, frissíteni és törölni.
A tantárgy formátuma
 • Interaktív előadás és beszélgetés.
 • Sok gyakorlat és gyakorlat.
 • Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
 • Ha személyre szabott képzést szeretne kérni erre a kurzusra, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszélést szervezzen.
28 hours
Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) olyan fejlesztőknek szól, akik alapvető Angular 6 készséggel rendelkeznek, akik fejlett funkcionalitást kívánnak megvalósítani alkalmazásukban. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Fejleszteni a fejlett Angular 6 alkalmazások és összetevők segítségével Angular CLI. Használja a RxJS és a megfigyelők valós idejű események kezelésére nagy, összetett alkalmazásokban. Biztonságos alkalmazások  Authentifikáció és engedélyezés révén. Használjon fejlett routereket, függőség injekciót és csöveket. Változások kimutatására irányuló stratégia kidolgozása. Végezzen fejlett teszteket összetevők, szolgáltatások és csövek használatával.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez. Ha többet szeretne megtudni Angular, kérjük, látogasson el: https://angular.io/

Last Updated:

Upcoming Angular Courses

Online Angular courses, Weekend Angular courses, Evening Angular training, Angular boot camp, Angular instructor-led, Weekend Angular training, Evening Angular courses, Angular coaching, Angular instructor, Angular trainer, Angular training courses, Angular classes, Angular on-site, Angular private courses, Angular one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions