Node.js Kurzusok

Node.js Kurzusok

A helyi, oktatott élő Nodejs képzések interaktív megbeszéléseken és handson gyakorlatokon keresztül mutatják be azokat a tervezési lehetőségeket, amelyek a Nodejs egyedülállóvá teszik, hogyan változtatja meg az alkalmazások építését és az alkalmazások rendszereinek a leghatékonyabb működését ebben a modellben A Nodejs edzés "helyszíni élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

Kurzusleírás

KódNévIdőtartamÁttekintés
nodejsdevNode.js for JavaScript Developers21 óraÁttekintés

A Node.js egy platform, amely gyors, skálázható hálózati alkalmazások építését teszi lehetővé. Ismerje meg, hogyan használhatja az eseményvezérelt, nem blokkoló I / O-modellt adatátviteli valós idejű alkalmazások létrehozására, amelyek az elosztott eszközökön futnak. Megvizsgáljuk azokat a tervezési lehetőségeket, amelyek a Node.js egyedülállóvá teszik, miként változtatja meg az alkalmazások építésének módját, és hogy az alkalmazásrendszerek hogyan működnek a leghatékonyabban ebben a modellben. Tanulja meg, hogyan hozhat létre moduláris kódot, amely robusztus, kifejező és egyértelmű. Értsd meg, mikor kell visszahívásokat, eseménykibocsátókat és áramokat használni. Használjon patkányokat olyan adatok egyszerű manipulálásához, amelyek nem lennének alkalmasak az alkalmazásmemóriában. Biztosítsa a hibák hatékony kezelését a futásidejű megbízhatóság biztosításához. A tanfolyam kiterjedt laboratóriumi gyakorlatokat tartalmaz a felvetett fogalmak és technikák megerősítése érdekében.

célok

A kurzus befejezésekor a hallgatók képesek lesznek:

- Nyilvánvalóan értsd meg a platform kialakításának lehetőségeit, ami a Node.js-hez adott eseményhurok kiválasztását eredményezte, és ez azt jelenti, hogy az alapítványra épülő alkalmazások esetében ez érvényes.
- Ismerje meg az eseményvezérelt programozásban jelen lévő egyedülálló kompromisszumokat.
- Készítsen Node.js modulokat és kifejezze a kód modularitását egy alkalmazásban.
- Ismertesse a Node.js alapvető áramlásszabályozási mintáit, és tudja, hogy mikor kell visszahívásokat, esemény-kibocsátókat vagy áramokat használni.
- A pufferek hatékony létrehozása és manipulálása.
- Ismerje meg, hogyan kell kezelni a hibaállapotot, és tudnia kell, hogy egy folyamatnak hiba miatt kell-e kilépnie.
- Hálózati alkalmazások létrehozása a Node.js.
protojsbsPrototyping using JavaScript and Bootstrap21 óraA JavaScript egy olyan programozási nyelv, amelyet egy weboldal manipulálására terveztek A Bootstrap a legnépszerűbb HTML, CSS és JS keretrendszer a válaszolható, mobil első projektek fejlesztéséhez az interneten .
nodejspm2Node.js and PM214 óraKözönség: Az IT szolgáltatásszolgáltatást és gyártástámogatást .
nodejspm2webNode.js Working with PM2 & WebStorm14 óracélok Ez a kurzus a következő célokkal jött létre: Fedezze fel és fogadja el a Nodejs webstorm platform összes funkcióját és funkcióját Fedezze fel és vegye figyelembe a pm2 termelési folyamatkezelő összes funkcióját és funkcióját Fedezze fel és rögzítse a naplózást a Winstonjs programmal Közönség A kurzus jellemző résztvevői közé tartozik a projektmenedzser, elemző, fejlesztő vagy bármilyen profil, amelyre szüksége van Annak érdekében, hogy jól megértsük az alkalmazás struktúráját és telepítési mechanizmusait Telepítési / gyártási környezet / architektúra feladatok és konfiguráció végrehajtása A kódminőség értékeléséhez végezze el a hibakeresést és a figyelést Fejlett termelés, például a naplózás végrehajtása kézbesítés Ez a kurzus bemutatók és gyakorlatok keveréke a gyakorlatban A fogalmak többségét kódolvasások, gyakorlatok és laborok segítségével fedezik fel .
nodejswebstormNode.js & Express.js Basics, working with PM2 & WebStorm21 óraKözönség: Általában egy projektmenedzser, egy elemző, fejlesztő vagy bárki, akinek szüksége van: Fedezze fel a nodejs keretrendszert és az architektúrát Fedezze fel az Expressjs megoldást a webfejlesztéshez Értékelje a Nodejs & Expressjs megoldásokat a webfejlesztéshez A Java feletti előnyök és hátrányok Annak érdekében, hogy jól megértsük az alkalmazás struktúráját és telepítési mechanizmusait Telepítési / gyártási környezet / architektúra feladatok és konfiguráció végrehajtása A kódminőség értékeléséhez végezze el a hibakeresést és a figyelést Fejlett termelés, például a naplózás végrehajtása célok: Fedezze fel a Nodejs előnyeit és jellemzőit (a Java-hoz képest) Explore Expressjs: Építészet, adminisztráció (összehasonlítva a Java EE-vel) Fedezze fel és fogadja el a Nodejs webstorm platform összes funkcióját és funkcióját Fedezze fel és vegye figyelembe a pm2 termelési folyamatkezelő összes funkcióját és funkcióját Fedezze fel és tartsa be a fejlett naplózást a Winstonjs segítségével Leírás: A tanfolyam általában 3 nap (napi 7 óra), és nagy hangsúlyt fektet a gyakorlásra A fogalmak többségét kódolvasások, gyakorlatok és laborok segítségével fedezik fel .
nodejsadminNode.js concepts & administration, Express.js, V8 engine, monitoring, pm214 óraEz a kurzus a következő célokkal jött létre: Nodejs alapvető fogalmak V8 motor belső Expressjs alkalmazások kezelése Teljesítmény figyelés Folyamatmenedzsment Ez a kurzus célja a Nodejs / Expresjs alkalmazások adminisztrálásához szükséges eszközök és fogalmak megismerése, a teljesítmény megértése és monitorozása a V8 motorkörnyezetben .
jsjqanJavaScript, jQuery, NodeJS & AngularJS56 óraEz a kurzus célja, hogy a JavaScript kezdő szintjét olyan szintre emelje, ahol ő képes a JavaScript-fejlesztőként piacra lépni A tanfolyam intenzív, és teljesen "kezeli" .
senecaBuilding Microservices with Node.js and Seneca14 óraA Seneca egy mikroszolgáltató keretrendszer a Nodejs Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják a Seneca alapjait, miközben gyakorlati példákkal szolgálnak a mikrohálózatok építésével a Senecával A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Ismerje meg a Seneca alapjait Használja a Senecát mikrovállalkozások kiépítéséhez Közönség Fejlesztők programozók A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .

Upcoming Courses

KurzusDátumÁr [Távoktatás / Tantermi]
Node.js for JavaScript Developers - Pécs, belvárossze, 2019-01-02 09:304500EUR / 5300EUR
Node.js for JavaScript Developers - Miskolc, Tapolcafürdősze, 2019-01-23 09:304500EUR / 5300EUR
Node.js for JavaScript Developers - Kecskemétsze, 2019-01-23 09:304500EUR / 5300EUR
Node.js for JavaScript Developers - Debrecenh, 2019-02-04 09:304500EUR / 5300EUR
Node.js for JavaScript Developers - Szeged, Felső Tisza-Partsze, 2019-02-13 09:304500EUR / 5300EUR
Weekend Node.js courses, Evening Node.js training, Node.js boot camp, Node.js instructor-led, Weekend Node.js training, Evening Node.js courses, Node.js coaching, Node.js instructor, Node.js trainer, Node.js training courses, Node.js classes, Node.js on-site, Node.js private courses, Node.js one on one training

Course Discounts

KurzusHelyszínDátumÁr [Távoktatás / Tantermi]
OCEB Certified Expert in BPM - Technical Intermediate Exam PreparationMiskolc, Tapolcafürdőh, 2019-01-14 09:303150EUR / 3750EUR
Marketing Analytics using RSzeged, Felső Tisza-Parth, 2019-01-14 09:304725EUR / 5525EUR
Object-Oriented Analysis and Design using UMLMiskolc, Tapolcafürdőh, 2019-01-21 09:304725EUR / 5525EUR
Handling Conflict with ConfidenceBudapest, V. kerületcs, 2019-01-31 09:302970EUR / 3570EUR
R for Data Analysis and Research Debrecencs, 2019-06-13 09:301575EUR / 1975EUR

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!