Google Kurzusok

Google Kurzusok

Sajátítson el állásra kész készségeket az igényes állásokhoz a legjobb Google-képzések és -tanúsítványok segítségével. Az online vagy helyszíni, oktatók által vezetett élő Google-oktatási kurzusok interaktív gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatkoznak be, rugalmas, professzionális szintű képzést kínálva. A Google képzési kurzusai „online élő képzés” vagy „helyszíni élő képzés” néven érhetők el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Google Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
28 hours
This instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite) is aimed at advanced-level data analysts who wish to learn how to use Google BigQuery for data querying, optimization, and machine learning integration. By the end of this training, participants will be able to:
 • Understand the fundamentals of Google BigQuery and its use for data analytics and cloud computing.
 • Use Google BigQuery for data management and complex SQL queries.
 • Implement query optimization strategies to improve performance.
 • Integrate BigQuery with other Google Cloud services.
14 hours
Google Kubernetes Engine egy hosztolt Kubernetes szolgáltatás, amely leegyszerűsíti a telepítési és irányítási egy Kubernetes klaszter a Google Cloud.   ebben az oktató által vezetett, az élő képzés, a résztvevők megtanulják, hogyan kell létrehozni és kezelni a termelési léptékű konténer környezet segítségével Kubernetes a Google Cloud.   végére ez a képzés, a résztvevők képesek lesznek:
 • beállítása és kezelése Kubernetes a Google Cloud.
 • telepítése, kezelése és méretezése a Kubernetes klaszter.
 • Deploy konténeres (Docker) alkalmazásokat a Google Cloud.
 • egy meglévő Kubernetes környezet áttelepítése a Google Cloud segítségével.
 • kiegészít Kubernetes-val harmadik-csapat folyamatos egységbe rendezés (CI) szoftver.
 • biztosítja a magas rendelkezésre állás és katasztrófa-elhárítás Kubernetes.
formátuma a kurzus
 • Interactive előadás és vita.
 • sok gyakorlatok és gyakorlat.
 • Hands-on végrehajtása élő-labor környezetben.
tanfolyam testreszabási beállításai
 • különböző Docker képeket lehet használni demót ebben a képzésben (pl. Nginx, MongoDB, tomcat, stb).
 • , hogy kérje konkrét képeket vagy más testreszabási ehhez képzés, kérjük, forduljon hozzánk, hogy gondoskodjon.
14 hours
Goaz ogle Apps Script egy JavaScript keretrendszer a g suite környezetben a könnyű fejlesztéshez. A Google Apps Script használatával a felhasználók a feladatok automatizálásával, Google termékek adatforrásokhoz való csatlakoztatásával és egyebek használatával kihasználhatják a Goaz ogle termékek erejét. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (helyszíni vagy távoli) célja a webfejlesztők, akik szeretnék használni Google Apps Script fejlesztése a G Suite környezetben. A képzés végére a résztvevők:
 • Webes alkalmazások at Google Apps Script.
 • Bővítményeket hozhat létre Google termékek, például a Gmail bővítéséhez.
 • Rendszerfelügyeleti feladatok végrehajtása.
 • Csatlakozzon egy Google termék adatforrásához.
A tanfolyam formátuma
 • Interaktív előadás és beszélgetés.
 • Sok gyakorlat és gyakorlat.
 • Gyakorlati megvalósítás élő laborkörnyezetben.
Tanfolyam testreszabási beállításai
 • Ahhoz, hogy személyre szabott képzést igényeljen ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megszervezze.
7 hours
Google Analytics egy webes elemzési szoftver a webes adatok nyomon követésére és jelentésére. Az Google Analytics segítségével a felhasználók betekintést gyűjtenek és adatalapú döntéseket hoznak az üzleti műveletekhez. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) olyan adatelemzőknek szól, akik Google Analytics-t szeretnének használni a weboldal adatainak nyomon követéséhez és jelentéséhez. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  A Google Analytics beállítása a weboldal adatgyűjtéséhez. Jelentések készítése és elemzése. Szerezzen betekintést és hozzon adatalapú döntéseket.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
7 hours
Google AdWords egy hirdetési platform, ahol a hirdetések megjeleníthetők a webes felhasználók. Az Google AdWord használatával a felhasználók elérhetik a potenciális ügyfeleket és növelhetik az üzleti növekedést. Ez az oktató-vezérelt, élő képzés (online vagy on-site) célja a marketingesek, akik szeretnék használni Google AdWords elindítani marketing kampányok. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Végezzen egy Google AdWord kampányt, amely kiváló minőségű vezetést kap. Hozzon létre egy Google AdWord kampányt az értékesítés növelésére. Egy ajánlatstratégia végrehajtása a reklámköltségek nyereségéhez. Javítsa a meglévő marketing kampányokat Google AdWords segítségével.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
14 hours
Google Maps API egy olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy a helyszíni kapcsolódó funkciókat és térképes vizualizációkat hozzáadják a weboldalakhoz és webes alkalmazásokhoz. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) azoknak a fejlesztőknek szól, akik weboldalukat vagy webes alkalmazásukat a geolocation funkciók hozzáadásával szeretnék javítani Google Térképeken keresztül. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Helyezze be a térképet egy új vagy meglévő weboldalra vagy webes alkalmazásra. Megjeleníti az élő adatokat, amelyek szinkronizálódnak a jelenlegi helyhez. Hozzon létre egy mashupot, amely magában foglalja Google Térképeket. Jó CSS és JavaScript kódolási gyakorlatok alkalmazása Hozzon létre egy személyre szabott térképet egy alkalmazáshoz.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
7 hours
Google Cloud AutoML egy gépi tanulás (ML) platform, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy építsenek, képezzenek és telepítsenek egyéni ML modelleket, amelyek az üzleti igényeiknek megfelelnek. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) célja az adattudósok, adatelemzők és fejlesztők, akik szeretnék felfedezni AutoML termékek és funkciók létrehozása és telepítése személyre szabott ML képzési modellek minimális erőfeszítéssel. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Fedezze fel a AutoML termékvonalat, hogy különböző szolgáltatásokat hajtson végre a különböző típusú adatokhoz. Készítsen és címkézze az adatkészleteket a személyre szabott ML modellek létrehozásához. Tanítson és kezelje a modelleket, hogy pontos és tisztességes gépi tanulási modelleket készítsen. Készíts előrejelzéseket képzett modellekkel az üzleti célok és igények kielégítésére.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Online Google courses, Weekend Google courses, Evening Google training, Google boot camp, Google instructor-led, Weekend Google training, Evening Google courses, Google coaching, Google instructor, Google trainer, Google training courses, Google classes, Google on-site, Google private courses, Google one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions