UML Kurzusok

UML Kurzusok

Az online vagy helyszíni, oktató által vezetett élő UML képzések interaktív beszélgetéseken és gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be, hogyan lehet az UML-t komplex rendszerek architektúrájának modellezésére használni. Az UML képzés "online élő képzés" vagy "helyszíni élő képzés" formájában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. A helyszíni élő képzés helyben, az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. Az UML tanfolyamok problémaelemzést, tervezést és UML-t használó dokumentációs rendszereket fednek le. A NobleProg az OMG UML tanúsítási program (OCUP 2) közreműködője. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

UML Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
21 hours
Az Object Constraint Language (OCL) egy kifejezési nyelv, amely megszorításokat határoz meg, és finomítja az Unified Modeling Language (UML) diagramjait, hogy érthetőek legyenek a számítógépek számára. A Web Ontology Language (OWL) egy szemantikai nyelv, amely gazdag és összetett tudást képvisel a dolgokról és azok kapcsolatairól.Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy helyszíni) azoknak a programozóknak vagy bárkinek szól, akik szeretnék megtanulni és használni az OCL-t és az OWL-t mindenféle modelllekérdezés, manipuláció és specifikációs követelmény kifejezésére.A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  Jobban megértse az OCL és az OWL architektúrát. Használja az OCL-t és az OWL-t a modelltranszformációk kifejezésére.
A tanfolyam formátuma
  Interaktív előadás és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.
21 hours
Ez egy 3 napos tréning, amely elvek a modellezés, UML , SysML és használata MagicDraw alábbi esettanulmány, amely bemutatja egy tipikus modell-alapú rendszerfejlesztés megközelítés. A kurzus:
 • Tartalmazza előadások és gyakorlati feladatok használatával MagicDraw rendszerek modellezése segítségével SysML ;
 • Elmagyarázza a fő SysML fogalmakat és diagramokat;
 • Biztosítja a gyakorlati tapasztalatok építésére szolgáló rendszermodell példákat;
 • Megmutatja, hogyan lehet nyomon követni a modellelemeket a különböző nézetekben;
 • Elmagyarázza, hogyan kell hatékonyan használni a MagicDraw szolgáltatásokat;
 • Egy következetes modellező esettanulmányon alapul.
Közönség:
 • Rendszer-építészek, rendszermérnökök, szoftver-építészek és más érdekelt felek, akik modelleket készítenek és használnak.
Mód:
 • Előadások, megbeszélések és esettanulmányokon alapuló gyakorlati feladatok.
Tananyagok:
 • Diák, esettanulmány-modell és gyakorlati feladatleírások.
igazolások:
 • Minden résztvevő megkapja a NobleProg igazolást arról, hogy részt vett a képzésen.
21 hours
A képzés célja elemzőków, tervezőów, programozóów, testerów és vezetőów a projektów informatikai. Ez a rendszer modellezésének bevezetését jelenti a notáció használatával UML. A kiválasztott rendszer példáján a modellezés és a dokumentáció következő szakaszai zajlanak: a követelmények gyűjtésétől az üzleti folyamatok modellezéséig és a funkcionális és nem funkcionális követelmények dokumentálásától az analitikai modell létrehozásáig. A következő szakasz a tervezési fázis - statikus és dinamikus modellezés a tervezési osztályok és diagramok használatávalóv bemutatja az interakciót a rendszer elemei között. A képzés alapja lehet egy átfogó rendszermodellezési eljárás létrehozásáhozóin informatikai az üzleti életben, a UML használatával a szoftverfejlesztés minden szakaszában, valamint a legjobb gyakorlatok feltüntetése révén a sokéves tapasztalat edzőóin NobleProg.
14 hours
Számos kipróbált és tesztelt minta széles körben elérhető mindenki számára. Néha a nevek megváltoztatásának kérdése, és a minta végrehajtása egy adott technológiában. Több száz órát takaríthat meg, ami egyébként a tervezésre és a tesztelésre fordulna. Edzés Go als A kurzusnak két célja van: először lehetővé teszi a széles körben ismert minták újrafelhasználását, másodszor pedig lehetővé teszi, hogy a szervezetre jellemző mintákat hozzon létre és használjon újra. Segít megbecsülni, hogy a minták hogyan csökkenthetik a költségeket, rendszerezhetik a tervezési folyamatot és generálhatnak kódmintákat a minták alapján. Közönségszoftver tervezők, üzleti elemzők, projektmenedzserek, programozók és fejlesztők, valamint operatív vezetők és szoftverosztályvezetők. A kurzus stílusa A tanfolyam a felhasználási esetekre és azok egy adott mintával való kapcsolatára összpontosít. A példák többsége az UML és egyszerű Java példákban magyarázható (a nyelv változhat, ha a tanfolyam zárt kurzusként van lefoglalva). Segítséget nyújt a minták forrásain, valamint megmutatja, hogyan katalizálhat és leírhat mintákat, amelyeket az Ön szervezeténél újra lehet használni.
21 hours
Az informatikai ipar egyik leggyorsabban növekvő szerepe az IT Business Analyst. Business elemzők szinte szervezetekben találhatók, és bármely informatikai csapat fontos tagjai, akár magán-, akár közszférában. Ez a kurzus világos, lépésről lépésre nyújt útmutatást arra vonatkozóan, hogy az Business elemző hogyan tudja elvégezni a legkorszerűbb objektumorientált technológiát.
7 hours
Ez a Bevezetés az Enterprise Architect tanfolyamhoz minden olyan személy számára készült, aki a Sparx Systems UML modellező eszközt, a Enterprise Architectet kívánja használni, mégis nem ismeri a Enterprise Architect funkcióit, funkcióit és használatát.
21 hours
A tanfolyam kiterjeszti a rendelkezésre álló tudást UML. A képzés során a tárgyorientált UML elemzés nyelvének gyakorlati használatára összpontosítunk.
14 hours
Ezt a kurzust a témakör szakértők számára készítették el, akiknek az adatok UML vel való modellezéséhez szükségesek. Tartalmazza a következetes modellezési technikákat anélkül, hogy a végrehajtási részletekbe kerülne.
14 hours
Célkitűzés: Ez a tanfolyam célja, hogy segítse az üzleti elemzőket abban, hogy megtanulják üzleti folyamataik hatékonyabb modellezését a BPMN használatával, valamint a tevékenységük által kezelt erőforrásokat. Az agilis vállalati keretrendszer alapján az üzleti elemzők a kurzus során megtanulják, hogyan használják fel az UML megfelelő BPMN jelöléseit és üzleti bővítményeit az "üzleti követelményeik" kezeléséhez, és koherens módon vezessék az alapul szolgáló tervezési tevékenységeket.
21 hours
Célkitűzés: Ez a tanfolyam célja, hogy segítse a termékmenedzsereket, a terméktulajdonosokat, az üzleti elemzőket, a rendszer-építészeket és a fejlesztőket, hogy megértsék, hogyan lehet hatékonyan kezelni a követelményeket a termék-vízió alapján, amíg a fejlesztők pontosan irányítják őket a végrehajtásuk során. Részletesebben, ez a kurzus célja, hogy segítse a termék menedzsereit, hogy stratégiáik és az érdekelt felek igényei alapján jobban meghatározzák termékeik értékcímeit. Business elemzők és a terméktulajdonosok megértik, hogyan írják le a termékleírások követelményeit, majd felfedezzék a rendszer megfelelő epikusait és felhasználói történeteit, miközben hozzájárulnak a szükséges értékteremtéshez. Az interaktív esettanulmányok gyakorlata során a résztvevők megtanulják, hogyan írják le részletesen az ilyen követelményeket annak érdekében, hogy érvényesítsék a szükségletek helyes megértését és elkészítsék a rendszer elfogadási tesztjeit. Így csak nagyon gyakori és produktív UML profilt használva tanulnak strukturálni a követelményeket annak érdekében, hogy hatékonyan kommunikáljanak az építészekkel és a fejlesztőkkel az iteratív követelménygyűjtési folyamaton keresztül. Közönség:
 • Termékmenedzserek
 • Terméktulajdonosok
 • Business elemzők
 • Bárki, aki beilleszkedett a követelmények Management
21 hours
Célkitűzés: Segítséget nyújtanak a System Engineering tartomány elemzőinek és tervezőinek, hogy megértsék, hogyan lehet hatékonyan összegyűjteni a követelményeket, majd az UML 2 és a SysML rendszerű rendszerleírások alapján átmennek a beágyazott szoftvertervezés megvalósításán. Ez a 3 napos képzés célja, hogy segítse a rendszerelemzőket abban, hogy hatékonyan fejezzék ki szükségleteiket és tervezőiket, hogy ezeknek az igényeknek megfelelően alakítsák ki a rendszer megfelelő építészeti tervezését. Az így létrejött rendszerarchitektúra a beágyazott rendszerszoftverre jó változékonyságot biztosít a változásokkal szemben, mivel lehetővé teszi a rendszerfunkciókba beillesztett üzleti szabályok és a végfelhasználók használati módjainak (felhasználási esetek) koherens nyomon követhetőségét. szoftverek végrehajtási szintje.
14 hours
Ez a kurzus célja az üzleti elemzőknek, a vezetőknek, a csapatvezetőknek és a folyamat tulajdonosainak, hogy biztosítsák számukra a szükséges kompetenciákat használati eset diagramok készítéséhez és olyan esettanulmányok használatát, amelyek a funkcionális követelmények megteremtéséhez, elemzéséhez, dokumentálásához és kommunikálásához szolgálnak A küldöttek gyakorlati példákat használnak az egységesített modellezési nyelv (UML) használatára, hogy grafikusan képviseljék a felhasználási esetek és a szereplők közötti kölcsönhatásokat .
21 hours
A kurzus az elemzők, tervezők, fejlesztők, tesztelők és projektmenedzserek számára készült. A workshop bemutatja a problémaelemzés, tervezés és dokumentációs rendszerek használatával UML és Enterprise Architect a Sparx Systems. A képzés során bemutatják a program fejlett képességeit (például MDA, profilok, XMI), és a legjobb gyakorlatokat, amelyek jelentősen megkönnyítik és felgyorsíthatják a modellezést. Mivel a képzés a Enterprise Architect eszközre összpontosít, a résztvevőknek már tudniuk kell, hogyan kell modellezni UML. Azok számára, akik szeretnének megtanulni modellezni, szentelt képzést kaptunk UML. A képzési módszer 10 százalékos, 90 százalékos munkavégzés
45 hours
A kurzuson részt vevő résztvevők
 • megérteni alapfogalmait computationa elmélet
 • tudjon lefordítani az emberi folyamat a számítógép-automatizálás
 • – további fájlszervezési és adatstruktúrák
 • van egy gyakorlati ismereteket az adatfolyam
 • megtanulják használni a különböző funkciók C#
 • Tudjon meg többet a tipikus kódolási hibák és hogyan kerüljük el őket
 • források és további leolvasott értékek a biztonságos kódolási gyakorlatokról
 • létrehozása következetesség és megoldani a fejlett problémákat C# programozás.
A tanfolyam formátuma
 • rész előadás, részben vita, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
21 hours
OCUP2 tartalomfejlesztő A NobleProg rendelkezik hivatalos OMG OCUP 2 tartalomfejlesztő státusszal, ami azt jelenti, hogy tanfolyamainkat és képzési anyagainkat olyan szakértők dolgozták ki, akik az OCUP 2 vizsgákra vonatkozó kérdéseket készítettek. Közönség Fejlesztők, programozók, üzleti elemzők, projektmenedzserek, szoftverépítészek, tesztelők, a dokumentációért felelős személyek vagy a szoftverfejlesztési folyamatban részt vevő személyek. célok Felkészül arra, hogy a leggyakrabban tapasztalt UML elemekkel dolgozhasson
Megtanítja, hogyan lehet egyszerű UML modelleket létrehozni
Felkészül arra, hogy tagja legyen egy UML Fejlesztési Csapatnak .
14 hours
Audience: Developers, programmers, business analysts, project managers, software architects, testers, people responsible for documentation or anyone involved in the software development process. Objectives: Prepares you to work with a broad range of UML elements
Teaches you how to create complex UML models
Prepares you to become a qualified senior member of a UML Development Team.
14 hours
Audience: Developers, programmers, business analysts, project managers, software architects, testers, people responsible for documentation or anyone involved in the software development process. Objectives: Prepares you to work with a broad range of UML elements Teaches you how to create complex UML models Allows you to become qualified to be a senior member of a UML Development Team.
14 hours
Tanfolyamközönség: Azok a vezetők, akik meg akarják érteni a BPMN diagramokat, az üzleti tanácsadókat, az üzleti elemzőket, az üzleti folyamatmérnököket, a rendszerelemzőket és mindazokat, akik részt vesznek az üzleti folyamatok elemzésében és tervezésében szabványosított, egységes modellezési jelöléssel. A tanfolyam célja:
 • Minőségi folyamat diagramok készítése
 • Modell a BPMN folyamat jelölésben
 • Capture as-is folyamatinformáció
 • Végrehajtani az optimális folyamatfolyamatokat az emberek intenzív folyamataihoz
 • Egyszerűsítse az összetett folyamatok meghatározásait, és kezelje őket

Last Updated:

Online UML courses, Weekend UML courses, Evening UML training, UML boot camp, UML instructor-led, Weekend UML training, Evening UML courses, UML coaching, UML instructor, UML trainer, UML training courses, UML classes, UML on-site, UML private courses, UML one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions