MATLAB Kurzusok

MATLAB Kurzusok

Helyi, oktatott élő MATLAB tanfolyamok demonstrálják a MATLAB programozás alapjait (szintaxis, tömbök és mátrixok, adatmegjelenítés, szkriptfejlesztés, objektorientált elvek stb), Valamint hogyan alkalmazzák a MATLAB csomagjait, például a Financial Toolboxot matematikai és a pénzügyi adatok statisztikai elemzése A MATLAB tanfolyamok azt is tartalmazzák, hogyan kell használni a kapcsolódó technológiákat, például a Simulink-ot komplex rendszerek modellezéséhez A MATLAB képzés "helyszíni élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

Kurzusleírás

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
21 hours
Overview
Egy 3 napos tanfolyam, amely átkeresi a MATLAB fő képernyőit és ablakait, beleértve hogyan kell a matlabot caluclatorként használni és a görbe alaprajzait használni? hogyan hozhat létre saját egyéni funkcióit és szkriptjeit .
28 hours
Overview
Ez a négy napos kurzus képfeldolgozó alapokat biztosít a Matlab használatával Meg fogja gyakorolni, hogyan lehet megváltoztatni és továbbfejleszteni a képeket, és kivonni a mintákat a képekből Azt is megtudhatja, hogyan készítsen 2D szűrőket és alkalmazza azokat a képeken A példák és a gyakorlatok bemutatják a megfelelő Matlab és Image Processing Toolbox funkcionalitást az elemzési folyamat során .
21 hours
Overview
Ez a háromnapos kurzus átfogó képet nyújt a MATLAB műszaki számítástechnikai környezetéről A kurzus célja a felhasználók megkezdése és a felülvizsgálatot keresők számára A MATLAB előzetes programozási tapasztalata vagy ismerete nem feltételezhető Az adatelemzés, a vizualizáció, a modellezés és a programozás témáit a tanfolyam során feltárják A témák a következők: A MATLAB felhasználói felület kezelése Parancsok beírása és változók létrehozása Vektorok és mátrixok elemzése Vektor és mátrix adatok vizualizálása Adatfájlok kezelése Adattípusokkal dolgozik Parancsok automatizálása szkriptekkel Programok írása logikai és áramlásvezérléssel Írásfunkciók .
14 hours
Overview
Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják használni a Matlab használatát a képfelismeréshez szükséges konvolúciós neurális hálózat tervezéséhez, felépítéséhez és megjelenítéséhez A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Építs egy mély tanulási modellt Az adatok címkézésének automatizálása Munka a Caffe és a TensorFlowKeras modelljeivel Vonatadatok több GPU, felhő vagy klaszter használatával Közönség Fejlesztők mérnökök Domain szakértők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
35 hours
Overview
az első része a képzés, mi fedezi alapjait MATLAB és funkciója egyaránt a nyelv és a platform. szerepel ez a vita egy bevezető a MATLAB szintaxis, tömbök és mátrixok, adatvizualizáció, script fejlesztés, és az objektum-orientált elvek.

a második részben, azt bizonyítják, hogyan kell használni MATLAB adatbányászat, gépi tanulás és a prediktív Analitika. Annak érdekében, hogy a résztvevők a MATLAB & #39; s megközelítésének és hatalmjának egyértelmű és gyakorlati perspektíváját használják, összehasonlításokat teszünk a MATLAB használata és más eszközök (például számolótáblák, C, C++ és Visual Basic) használatával.

a harmadik része a képzés, a résztvevők megtanulják, hogyan lehet egyszerűsíteni a munkájukat automatizálásával adatfeldolgozás és jelentés generáció.

az egész kurzus, a résztvevők kerülnek a gyakorlatba az ötleteket tanultam keresztül Hands-on gyakorlatokat egy laborban környezetben. Végére a képzés, résztvevő akarat volna egy alapos megfogható-ból MATLAB & #39; s képességek és lesz képes-hoz alkalmaz ez részére solving valóságos-világ adat tudomány probléma szintúgy részére korszerűsítő-uk dolgozik átmenő automatizálás.

az

-értékeléseket az egész kurzus során a haladás felmérése érdekében fogjuk elvégezni.

formátuma a kurzus

- tanfolyam magában foglalja az elméleti és gyakorlati feladatok, beleértve az esettanulmányok, mintakód ellenőrzés, és gyakorlati megvalósítását.

Megjegyzés

- gyakorlás gyűlés lesz azon alapszik előtti-rendez minta adat beszámol mintadeszkák. Ha van speciális követelményei, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba, hogy gondoskodjon.
14 hours
Overview
MATLAB integrálja a számítás, a vizualizáció és a programozás egy könnyen használható környezetben. Kínál pénzügyi Toolbox, amely tartalmazza a szükséges funkciókat, hogy elvégzi a matematikai és statisztikai elemzését a pénzügyi adatok, majd megjeleníti az eredményeket bemutató minőségű grafikával.

Ez az oktató által vezetett képzést nyújt bevezetést MATLAB finanszírozására. Mi belevetik magukat adatelemzés, vizualizáció, modellezés és programozás útján gyakorlati gyakorlatok és bőséges in-Lab gyakorlat.

végére ez a képzés, a résztvevők egy alapos megértése a nagy teljesítményű funkciók szerepelnek MATLAB & #39; s Financial Toolbox, és már megszerezte a szükséges gyakorlatot, hogy alkalmazzák őket azonnal megoldására valós problémák.

közönség

- pénzügyi szakemberek a korábbi tapasztalatok MATLAB

formátuma a kurzus

- rész előadás, részben vita, nehéz gyakorlati gyakorlat
35 hours
Overview
Ez a kurzus átfogó bevezetést nyújt a MATLAB műszaki számítástechnikai környezetre + egy bevezető a MATLAB pénzügyi alkalmazások használatára A kurzus célja a felhasználók megkezdése és a felülvizsgálatot keresők számára A MATLAB előzetes programozási tapasztalata vagy ismerete nem feltételezhető Az adatelemzés, a vizualizáció, a modellezés és a programozás témáit a tanfolyam során feltárják A témák a következők: A MATLAB felhasználói felület kezelése Parancsok beírása és változók létrehozása Vektorok és mátrixok elemzése Vektor és mátrix adatok vizualizálása Adatfájlok kezelése Adattípusokkal dolgozik Parancsok automatizálása szkriptekkel Programok írása logikai és áramlásvezérléssel Írásfunkciók A pénzügyi eszközkészlet segítségével kvantitatív elemzésre .
21 hours
Overview
MATLAB is a numerical computing environment and programming language developed by MathWorks.
21 hours
Overview
A prediktív analitika az adatelemzés használatának folyamata a jövőre vonatkozó előrejelzések készítése céljából Ez a folyamat adatbányászattal, statisztikával és gépi tanulási technikákkal együtt adatokat használ fel a jövőbeli események előrejelzésére szolgáló prediktív modell létrehozására Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan használják a Matlabot prediktív modellek készítéséhez és nagymintás adatkészletekhez való alkalmazására, hogy előrejelezzék a jövőbeli eseményeket az adatok alapján A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Prediktív modellek létrehozása történelmi és tranzakciós adatok mintáinak elemzésére Használja a prediktív modellezést a kockázatok és lehetőségek azonosítása érdekében Készítsen matematikai modelleket, amelyek rögzítik a fontos tendenciákat Az eszközök és az üzleti rendszerek adatainak felhasználásával csökkentheti a hulladékot, időt takaríthat meg, vagy csökkentheti a költségeket Közönség Fejlesztők mérnökök Domain szakértők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
14 hours
Overview
A szabályozó elemzések az üzleti elemzések egyik ágát, valamint leíró és prediktív elemzéseket tartalmaznak A prediktív modelleket javasolja az optimális eredmények eléréséhez szükséges lépések megtételére, az optimalizáláson és a szabályalapú technikákon alapuló döntéshozatal alapjaként Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan használják a Matlab-ot, hogy mintavétel-készleten előíró elemzést végezzenek A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Ismertesse a szabályozó elemzésekben használt kulcsfogalmakat és kereteket Használja a MATLAB-t és eszköztárát az adatok megszerzéséhez, tisztításához és feltárásához Használjon szabályalapú technikákat, beleértve a következtető motorokat, eredménymutatókat és döntési fákat, hogy különböző üzleti forgatókönyvek alapján döntéseket hozzon Használja a Monte Carlo szimulációt a bizonytalanságok elemzéséhez és a megfelelő döntéshozatalhoz Prediktív és előírásos modellek alkalmazása a vállalati rendszerek számára Közönség Üzleti elemzők Műveletek tervezői Funkcionális vezetők BI (Business Intelligence) csapattagok A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
14 hours
Overview
Ez a kétnapos kurzus átfogó bevezetést nyújt a MATLAB® műszaki számítástechnikai környezethez. A tanfolyam célja a kezdő felhasználók és a felülvizsgálatot keresők számára. A MATLAB előzetes programozási tapasztalata vagy ismerete nem feltételezhető. Az adatelemzés, a vizualizáció, a modellezés és a programozás témáit a tanfolyam során feltárják.
21 hours
Overview
A tanfolyamot azoknak ajánljuk, akik szeretnének egy alternatív programot megismerni a kereskedelmi MATLAB csomaggal A háromnapos képzés átfogó tájékoztatást nyújt a környezet körüli mozgatásáról és az OCTAVE csomag végrehajtásáról adatelemzési és mérnöki számításokhoz A képzésben résztvevők kezdők, de azok is, akik ismerik a programot, és szeretnék rendszeresíteni tudásukat és javítani tudásukat Más programozási nyelv ismerete nem szükséges, de nagyban megkönnyíti a tanulók tudásszerzését A kurzus megmutatja, hogyan kell használni a programot számos gyakorlati példában .
14 hours
Overview
The Python programming language is becoming more and more popular among Matlab users due to its power and versatility as a data analysis tool as well as a general purpose language.

This instructor-led, live training (onsite or remote) is aimed at Matlab users who wish to explore and or transition to Python for data analytics and visualization.

By the end of this training, participants will be able to:

- Install and configure a Python development environment.
- Understand the differences and similarities between Matlab and Python syntax.
- Use Python to obtain insights from various datasets.
- Convert existing Matlab applications to Python.
- Integrate Matlab and Python applications.

Format of the Course

- Interactive lecture and discussion.
- Lots of exercises and practice.
- Hands-on implementation in a live-lab environment.

Course Customization Options

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
14 hours
Overview
A Simulink egy grafikus programozási környezet a többdimenziós dinamikus rendszerek modellezéséhez, szimulálásához és elemzéséhez .
72 hours
Overview
Ez a kurzus átfogó anyagot tartalmaz a MATLAB-ról, mint a kommunikáció hatékony szimulációs eszköze Ennek a kurzusnak az a célja, hogy a MATLAB-ot ne csak általános programozási nyelvként vezesse be, hanem hangsúlyosan hangsúlyozza a rendkívül hatékony MATLAB-képességek szimulációs eszköz szerepét A kurzus anyagának szemléltetésére szolgáló példák nem csupán a MATLAB parancsok közvetlen használatát jelentik, hanem gyakran valós problémákat jelentenek .
28 hours
Overview
Célkitűzés: Ez a képzés az MBD technológiával dolgozó szoftverfejlesztők számára készült, a képzés kiterjed az autóipari rendszerek modellezési technikáira, az autóipari szabványokra, az Autocode generációra és a modellteszt-hevederek építésére és ellenőrzésére Közönség: Szoftverfejlesztő az autóipari beszállító számára .
Weekend MATLAB courses, Evening MATLAB training, MATLAB boot camp, MATLAB instructor-led, Weekend MATLAB training, Evening MATLAB courses, MATLAB coaching, MATLAB instructor, MATLAB trainer, MATLAB training courses, MATLAB classes, MATLAB on-site, MATLAB private courses, MATLAB one on one training

Course Discounts

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!