MATLAB Kurzusok

MATLAB Kurzusok

Az online vagy helyszíni, oktató által vezetett élő MATLAB képzések gyakorlati gyakorlaton keresztül mutatják be a MATLAB programozás alapjait (szintaxis, tömbök és mátrixok, adatvizualizáció, szkriptfejlesztés, objektumorientált elvek stb.), valamint a MATLAB alkalmazásának módját. olyan csomagok, mint a Financial Toolbox a pénzügyi adatok matematikai és statisztikai elemzéséhez. A MATLAB kurzusok tartalmazzák azt is, hogyan kell a kapcsolódó technológiákat, például a Simulinket használni komplex rendszerek modellezésére. A MATLAB képzés "online élő képzés" vagy "helyszíni élő képzés" formájában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

MATLAB Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
21 hours
A dinamikus elemzés egy anyag vagy program tesztelésének és értékelésének folyamata egy szoftver futtatása közben. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (helyszíni vagy távoli) kezdő szintű fejlesztőknek vagy mérnököknek szól, akik szeretnék megtanulni, hogyan kell használni a numerikus szimulációt dinamikus problémákra a Matlab használatával. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  Ismerje meg a dinamikus elemzés alapjait. A Matlab segítségével analitikai és numerikus megoldásokat hajthat végre. Mozgásegyenletek származtatása különböző megközelítésekkel.
A tantárgy formátuma
  Interaktív előadás és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségei
  Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a szervezéshez.
35 hours
A képzés első részében áttekintjük a MATLAB alapjait és annak funkcióját, mind nyelvként, mind platformként. Ez a megbeszélés a MATLAB szintaxisának, tömbjeinek és mátrixainak, az adatok megjelenítésének, a szkriptek fejlesztésének és az objektum-orientált elveknek a bevezetését tartalmazza. A második részben bemutatjuk, hogyan lehet a MATLAB ot használni az adatbányászathoz, gépi tanuláshoz és prediktív elemzéshez. Annak érdekében, hogy a résztvevők világos és gyakorlati perspektívát nyújtsanak a MATLAB megközelítéséről és hatalmáról, összehasonlításokat készítünk a MATLAB és más eszközök, például táblázatok, C, C++ és Visual Basic használata között. A képzés harmadik részében a résztvevők megtanulják, hogyan korszerűsítik munkájukat az adatfeldolgozás és a jelentéskészítés automatizálásával. A tanfolyam során a résztvevők gyakorlati tapasztalatokat vezetnek be a laboratóriumi környezetben. A képzés végére a résztvevők alaposan meg fogják érteni a MATLAB képességeit, és képesek lesznek arra felhasználni a valós adatok tudományos problémáinak megoldására, valamint az automatizálás útján történő munkájuk korszerűsítésére. A haladás felmérése érdekében az értékelést a kurzus egész területén végzik. A tantárgy formátuma
 • A tanfolyam elméleti és gyakorlati gyakorlatokat foglal magában, beleértve az esettanulmányokat, a mintakód ellenőrzését és a gyakorlati megvalósítást.
jegyzet
 • A gyakorlati foglalkozások előre elkészített mintaadat-sablonokon alapulnak. Ha konkrét követelményei vannak, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.
14 hours
A Python programozási nyelv egyre népszerűbbé válik a Matlab felhasználók körében, mivel erőssége és sokoldalúsága, mint adatelemző eszköz, valamint általános célú nyelv. Ez az oktató által irányított, élő (helyszíni vagy távoli) képzés azoknak a Matlab-felhasználóknak szól, akik fel akarják fedezni a Python ot vagy Python az adatok elemzéséhez és megjelenítéséhez. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Telepítse és konfigurálja a Python fejlesztői környezetet.
 • Ismerje meg a Matlab és a Python szintaxis közötti különbségeket és hasonlóságokat.
 • A Python segítségével betekintést nyerhet a különféle adatkészletekből.
 • Konvertálja a meglévő Matlab alkalmazásokat Python .
 • Integrálja a Matlab és a Python alkalmazásokat.
A tantárgy formátuma
 • Interaktív előadás és beszélgetés.
 • Sok gyakorlat és gyakorlat.
 • Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
 • Ha személyre szabott képzést szeretne kérni erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
14 hours
Ez a kétnapos tanfolyam átfogó bemutatást nyújt a MATLAB ® technikai számítástechnikai környezetéhez. A kurzus a kezdő felhasználóknak és a felülvizsgálatot keresőknek szól. Nincs előzetes programozási tapasztalat vagy a MATLAB ismerete. Az adatelemzés, a vizualizáció, a modellezés és a programozás témái a kurzus során feltárásra kerülnek.
21 hours
MATLAB is a numerical computing environment and programming language developed by MathWorks.
35 hours
Ez a tanfolyam átfogó anyagot tartalmaz a MATLAB mint a kommunikáció hatékony szimulációs eszközéről. A tanfolyam célja nemcsak általános programozási nyelvként bemutatni a MATLAB , hanem hangsúlyozni kell a rendkívül nagy teljesítményű MATLAB képességek szimulációs eszközként betöltött szerepét. A tantárgy anyagát szemléltető példák nem csupán a MATLAB parancsok közvetlen felhasználása, hanem gyakran valódi problémákat jelentenek.
21 hours
Egy 3 napos tanfolyam, amely a MATLAB főképernyőin és ablakain keresztül MATLAB .
 • hogyan kell a matlab-ot kaluciátorként használni és az alapvető görbéket ábrázolni
 • hogyan hozhat létre saját testreszabott funkciókat és parancsfájlokat
28 hours
Ez a négy napos kurzus képfeldolgozó alapokat biztosít Matlab segítségével. Gyakorolja, hogyan változtassa meg és javítsa a képeket, sőt kivonja a mintákat a képekből. Azt is megtanulják, hogyan építsenek 2D szűrőket és alkalmazzák azokat a képeken. Példák és gyakorlatok bizonyítják a megfelelő Matlab és Image Processing Toolbox funkciók használatát az elemzési folyamat során.
28 hours
Cél: Ez a képzés olyan szoftvermérnökök számára készült, akik MBD technológiával dolgoznak. A képzés az Automotive rendszerek modellezési technikáira, az Automotive szabványokra, az automatikus kód generálására és a modell tesztkötegek építésére és ellenőrzésére vonatkozik. Közönség: Szoftverfejlesztő az autóipari beszállítók számára
14 hours
Simulink grafikus programozási környezet többdomainű dinamikus rendszerek modellezéséhez, szimulálásához és elemzéséhez.
21 hours
A tanfolyamot azoknak ajánljuk, akik szeretnének egy alternatív programot megismerni a kereskedelmi MATLAB csomaggal A háromnapos képzés átfogó tájékoztatást nyújt a környezet körüli mozgatásáról és az OCTAVE csomag végrehajtásáról adatelemzési és mérnöki számításokhoz A képzésben résztvevők kezdők, de azok is, akik ismerik a programot, és szeretnék rendszeresíteni tudásukat és javítani tudásukat Más programozási nyelv ismerete nem szükséges, de nagyban megkönnyíti a tanulók tudásszerzését A kurzus megmutatja, hogyan kell használni a programot számos gyakorlati példában .
14 hours
MATLAB integrálja a számítás, a vizualizáció és a programozás egy könnyen használható környezetben. A Financial Toolbox a pénzügyi adatok matematikai és statisztikai elemzésének elvégzéséhez szükséges funkciókat tartalmazza, majd bemutatja az eredményeket prezentációs minőségi grafikaival. Ez az oktató által vezetett képzés bemutatja MATLAB a pénzügyek. Az adatelemzésbe, a vizualizációba, a modellezésbe és a programozásba a gyakorlati gyakorlatok és a teljességű laboratóriumi gyakorlatok révén merülünk fel. Ennek a képzésnek a befejezése előtt a résztvevők mélyreható megértést kapnak a MATLAB's Financial Toolboxban szereplő erőteljes funkciókról, és megszerezték a szükséges gyakorlatot, hogy azonnal alkalmazzák őket a valós problémák megoldására. közönség
  Pénzügyi szakemberek korábbi tapasztalattal MATLAB
A kurzus formázása
  Részes előadás, részes vita, nehéz gyakorlati gyakorlat
35 hours
Ez a tanfolyam átfogó bevezetést nyújt a MATLAB műszaki számítógépes környezethez, valamint bemutatja a MATLAB pénzügyi alkalmazásokhoz való használatát. A tanfolyam a kezdő felhasználóknak és azoknak szól, akik véleményt keresnek. Nem feltételezzük, hogy korábban programozzunk tapasztalatokat vagy tudnánk a MATLAB t. Az adatok elemzésének, megjelenítésének, modellezésének és programozásának témáit a tanfolyam során feltárják. Témakörök:
 • Munka a MATLAB felhasználói felülettel
 • Parancsok beírása és változók létrehozása
 • Vektorok és mátrixok elemzése
 • Vektor- és mátrixadatok megjelenítése
 • Munka adatfájlokkal
 • Munka adattípusokkal
 • Parancsok automatizálása szkriptekkel
 • Programok írása logikával és folyamatvezérléssel
 • Írás funkciók
 • A pénzügyi eszközkészlet használata a mennyiségi elemzéshez
21 hours
Predictive analytics is the process of using data analytics to make predictions about the future. This process uses data along with data mining, statistics, and machine learning techniques to create a predictive model for forecasting future events. In this instructor-led, live training, participants will learn how to use Matlab to build predictive models and apply them to large sample data sets to predict future events based on the data. By the end of this training, participants will be able to:
 • Create predictive models to analyze patterns in historical and transactional data
 • Use predictive modeling to identify risks and opportunities
 • Build mathematical models that capture important trends
 • Use data from devices and business systems to reduce waste, save time, or cut costs
Audience
 • Developers
 • Engineers
 • Domain experts
Format of the course
 • Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice
14 hours
In this instructor-led, live training, participants will learn how to use Matlab to design, build, and visualize a convolutional neural network for image recognition. By the end of this training, participants will be able to:
 • Build a deep learning model
 • Automate data labeling
 • Work with models from Caffe and TensorFlow-Keras
 • Train data using multiple GPUs, the cloud, or clusters
Audience
 • Developers
 • Engineers
 • Domain experts
Format of the course
 • Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice
14 hours
A receptív elemzés az üzleti elemzés egyik ága, a leíró és prediktív elemzéssel együtt. Prediktív modelleket használ az optimális eredmények eléréséhez szükséges intézkedések javaslására, az optimalizálásra és a szabályokon alapuló technikákra támaszkodva a döntéshozatal alapjául. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan lehet a Matlab segítségével elvégezni a receptív analitikát a mintaadatok halmazán. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Ismerje meg a vényköteles elemzésben használt kulcsfogalmakat és kereteket
 • Használja a MATLAB és annak eszköztárait az adatok megszerzéséhez, tisztításához és feltárásához
 • Használjon szabályokon alapuló technikákat, beleértve következtetési motorokat, eredménykártyákat és döntési fákat, hogy különböző üzleti forgatókönyvek alapján hozzon döntéseket
 • Használja a Monte Carlo szimulációt a bizonytalanságok elemzéséhez és a megalapozott döntéshozatal biztosításához
 • Prediktív és előíró modellek telepítése a vállalati rendszerekbe
Közönség
 • Business elemzők
 • Műveleti tervezők
 • Funkcionális vezetők
 • BI ( Business Intelligence ) csapat tagjai
A tantárgy formátuma
 • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
21 hours
This three-day course provides a comprehensive introduction to the MATLAB technical computing environment. The course is intended for beginning users and those looking for a review. No prior programming experience or knowledge of MATLAB is assumed. Themes of data analysis, visualization, modeling, and programming are explored throughout the course. Topics include:
 •     Working with the MATLAB user interface
 •     Entering commands and creating variables
 •     Analyzing vectors and matrices
 •     Visualizing vector and matrix data
 •     Working with data files
 •     Working with data types
 •     Automating commands with scripts
 •     Writing programs with logic and flow control
 •     Writing functions

Last Updated:

Online MATLAB courses, Weekend MATLAB courses, Evening MATLAB training, MATLAB boot camp, MATLAB instructor-led, Weekend MATLAB training, Evening MATLAB courses, MATLAB coaching, MATLAB instructor, MATLAB trainer, MATLAB training courses, MATLAB classes, MATLAB on-site, MATLAB private courses, MATLAB one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions