MATLAB Kurzusok

MATLAB Kurzusok

Helyi, oktatott élő MATLAB tanfolyamok demonstrálják a MATLAB programozás alapjait (szintaxis, tömbök és mátrixok, adatmegjelenítés, szkriptfejlesztés, objektorientált elvek stb), Valamint hogyan alkalmazzák a MATLAB csomagjait, például a Financial Toolboxot matematikai és a pénzügyi adatok statisztikai elemzése A MATLAB tanfolyamok azt is tartalmazzák, hogyan kell használni a kapcsolódó technológiákat, például a Simulink-ot komplex rendszerek modellezéséhez A MATLAB képzés "helyszíni élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

MATLAB Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
21 hours
Összefoglaló
Egy 3 napos tanfolyam, amely a MATLAB főképernyőin és ablakain keresztül MATLAB .

- hogyan kell a matlab-ot kaluciátorként használni és az alapvető görbéket ábrázolni
- hogyan hozhat létre saját testreszabott funkciókat és parancsfájlokat
28 hours
Összefoglaló
Ez a négy napos kurzus képfeldolgozó alapokat biztosít Matlab segítségével. Gyakorolja, hogyan változtassa meg és javítsa a képeket, sőt kivonja a mintákat a képekből. Azt is megtanulják, hogyan építsenek 2D szűrőket és alkalmazzák azokat a képeken.

Példák és gyakorlatok bizonyítják a megfelelő Matlab és Image Processing Toolbox funkciók használatát az elemzési folyamat során.
21 hours
Összefoglaló
Ez a háromnapos tanfolyam átfogó bemutatást nyújt a MATLAB technikai számítástechnikai környezetéhez. A kurzus célja a kezdőknek és a felülvizsgálatot keresőknek. Nincs előzetes programozási tapasztalat vagy a MATLAB ismerete. Az adatelemzés, a vizualizáció, a modellezés és a programozás témái a kurzus során feltárásra kerülnek. A témák a következők:

- A MATLAB felhasználói felületének használata
- Parancsok beírása és változók létrehozása
- Vektorok és mátrixok elemzése
- A vektor és a mátrixadatok vizualizálása
- Adatfájlok használata
- Adattípusok használata
- Parancsok automatizálása parancsfájlokkal
- Logikai és áramlásszabályozó programok írása
- Írási funkciók
14 hours
Összefoglaló
Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan kell használni a Matlab-ot egy konvolúciós neurális hálózat megtervezéséhez, felépítéséhez és megjelenítéséhez képfelismerés céljából.

A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:

- Készítsen egy mély tanulási modellt
- Automatizálja az adatok címkézését
- Bízza modellek Caffe és TensorFlow - Keras
- Adatok továbbítása több GPU , a felhő vagy a fürtök használatával

Közönség

- Fejlesztők
- mérnökök
- Domain szakértők

A tantárgy formátuma

- Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
35 hours
Összefoglaló
A képzés első részében áttekintjük a MATLAB alapjait és annak funkcióját, mind nyelvként, mind platformként. Ez a megbeszélés a MATLAB szintaxisának, tömbjeinek és mátrixainak, az adatok megjelenítésének, a szkriptek fejlesztésének és az objektum-orientált elveknek a bevezetését tartalmazza.

A második részben bemutatjuk, hogyan lehet a MATLAB ot használni az adatbányászathoz, gépi tanuláshoz és prediktív elemzéshez. Annak érdekében, hogy a résztvevők világos és gyakorlati perspektívát nyújtsanak a MATLAB megközelítéséről és hatalmáról, összehasonlításokat készítünk a MATLAB és más eszközök, például táblázatok, C, C++ és Visual Basic használata között.

A képzés harmadik részében a résztvevők megtanulják, hogyan korszerűsítik munkájukat az adatfeldolgozás és a jelentéskészítés automatizálásával.

A tanfolyam során a résztvevők gyakorlati tapasztalatokat vezetnek be a laboratóriumi környezetben. A képzés végére a résztvevők alaposan meg fogják érteni a MATLAB képességeit, és képesek lesznek arra felhasználni a valós adatok tudományos problémáinak megoldására, valamint az automatizálás útján történő munkájuk korszerűsítésére.

A haladás felmérése érdekében az értékelést a kurzus egész területén végzik.

A tantárgy formátuma

- A tanfolyam elméleti és gyakorlati gyakorlatokat foglal magában, beleértve az esettanulmányokat, a mintakód ellenőrzését és a gyakorlati megvalósítást.

jegyzet

- A gyakorlati foglalkozások előre elkészített mintaadat-sablonokon alapulnak. Ha konkrét követelményei vannak, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.
14 hours
Összefoglaló
MATLAB integrálja a számítás, a vizualizáció és a programozás egy könnyen használható környezetben. Kínál pénzügyi Toolbox, amely tartalmazza a szükséges funkciókat, hogy elvégzi a matematikai és statisztikai elemzését a pénzügyi adatok, majd megjeleníti az eredményeket bemutató minőségű grafikával.

Ez az oktató által vezetett képzést nyújt bevezetést MATLAB finanszírozására. Mi belevetik magukat adatelemzés, vizualizáció, modellezés és programozás útján gyakorlati gyakorlatok és bőséges in-Lab gyakorlat.

végére ez a képzés, a résztvevők egy alapos megértése a nagy teljesítményű funkciók szerepelnek MATLAB & #39; s Financial Toolbox, és már megszerezte a szükséges gyakorlatot, hogy alkalmazzák őket azonnal megoldására valós problémák.

közönség

- pénzügyi szakemberek a korábbi tapasztalatok MATLAB

formátuma a kurzus

- rész előadás, részben vita, nehéz gyakorlati gyakorlat
35 hours
Összefoglaló
Ez a tanfolyam átfogó bevezetést nyújt a MATLAB műszaki számítógépes környezethez, valamint bemutatja a MATLAB pénzügyi alkalmazásokhoz való használatát. A tanfolyam a kezdő felhasználóknak és azoknak szól, akik véleményt keresnek. Nem feltételezzük, hogy korábban programozzunk tapasztalatokat vagy tudnánk a MATLAB t. Az adatok elemzésének, megjelenítésének, modellezésének és programozásának témáit a tanfolyam során feltárják. Témakörök:

- Munka a MATLAB felhasználói felülettel
- Parancsok beírása és változók létrehozása
- Vektorok és mátrixok elemzése
- Vektor- és mátrixadatok megjelenítése
- Munka adatfájlokkal
- Munka adattípusokkal
- Parancsok automatizálása szkriptekkel
- Programok írása logikával és folyamatvezérléssel
- Írás funkciók
- A pénzügyi eszközkészlet használata a mennyiségi elemzéshez
21 hours
Összefoglaló
MATLAB is a numerical computing environment and programming language developed by MathWorks.
21 hours
Összefoglaló
A prediktív analitika az adatelemzés használatának folyamata a jövőre vonatkozó előrejelzések készítése céljából Ez a folyamat adatbányászattal, statisztikával és gépi tanulási technikákkal együtt adatokat használ fel a jövőbeli események előrejelzésére szolgáló prediktív modell létrehozására Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan használják a Matlabot prediktív modellek készítéséhez és nagymintás adatkészletekhez való alkalmazására, hogy előrejelezzék a jövőbeli eseményeket az adatok alapján A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Prediktív modellek létrehozása történelmi és tranzakciós adatok mintáinak elemzésére Használja a prediktív modellezést a kockázatok és lehetőségek azonosítása érdekében Készítsen matematikai modelleket, amelyek rögzítik a fontos tendenciákat Az eszközök és az üzleti rendszerek adatainak felhasználásával csökkentheti a hulladékot, időt takaríthat meg, vagy csökkentheti a költségeket Közönség Fejlesztők mérnökök Domain szakértők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
14 hours
Összefoglaló
A receptív elemzés az üzleti elemzés egyik ága, a leíró és prediktív elemzéssel együtt. Prediktív modelleket használ az optimális eredmények eléréséhez szükséges intézkedések javaslására, az optimalizálásra és a szabályokon alapuló technikákra támaszkodva a döntéshozatal alapjául.

Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan lehet a Matlab segítségével elvégezni a receptív analitikát a mintaadatok halmazán.

A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:

- Ismerje meg a vényköteles elemzésben használt kulcsfogalmakat és kereteket
- Használja a MATLAB és annak eszköztárait az adatok megszerzéséhez, tisztításához és feltárásához
- Használjon szabályokon alapuló technikákat, beleértve következtetési motorokat, eredménykártyákat és döntési fákat, hogy különböző üzleti forgatókönyvek alapján hozzon döntéseket
- Használja a Monte Carlo szimulációt a bizonytalanságok elemzéséhez és a megalapozott döntéshozatal biztosításához
- Prediktív és előíró modellek telepítése a vállalati rendszerekbe

Közönség

- Business elemzők
- Műveleti tervezők
- Funkcionális vezetők
- BI ( Business Intelligence ) csapat tagjai

A tantárgy formátuma

- Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
14 hours
Összefoglaló
Ez a kétnapos tanfolyam átfogó bemutatást nyújt a MATLAB ® technikai számítástechnikai környezetéhez. A kurzus a kezdő felhasználóknak és a felülvizsgálatot keresőknek szól. Nincs előzetes programozási tapasztalat vagy a MATLAB ismerete. Az adatelemzés, a vizualizáció, a modellezés és a programozás témái a kurzus során feltárásra kerülnek.
21 hours
Összefoglaló
A tanfolyamot azoknak ajánljuk, akik szeretnének egy alternatív programot megismerni a kereskedelmi MATLAB csomaggal A háromnapos képzés átfogó tájékoztatást nyújt a környezet körüli mozgatásáról és az OCTAVE csomag végrehajtásáról adatelemzési és mérnöki számításokhoz A képzésben résztvevők kezdők, de azok is, akik ismerik a programot, és szeretnék rendszeresíteni tudásukat és javítani tudásukat Más programozási nyelv ismerete nem szükséges, de nagyban megkönnyíti a tanulók tudásszerzését A kurzus megmutatja, hogyan kell használni a programot számos gyakorlati példában .
14 hours
Összefoglaló
A Python programozási nyelv egyre népszerűbbé válik a Matlab felhasználók körében, mivel erőssége és sokoldalúsága, mint adatelemző eszköz, valamint általános célú nyelv.

Ez az oktató által irányított, élő (helyszíni vagy távoli) képzés azoknak a Matlab-felhasználóknak szól, akik fel akarják fedezni a Python ot vagy Python az adatok elemzéséhez és megjelenítéséhez.

A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:

- Telepítse és konfigurálja a Python fejlesztői környezetet.
- Ismerje meg a Matlab és a Python szintaxis közötti különbségeket és hasonlóságokat.
- A Python segítségével betekintést nyerhet a különféle adatkészletekből.
- Konvertálja a meglévő Matlab alkalmazásokat Python .
- Integrálja a Matlab és a Python alkalmazásokat.

A tantárgy formátuma

- Interaktív előadás és beszélgetés.
- Sok gyakorlat és gyakorlat.
- Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.

Tanfolyam testreszabási lehetőségek

- Ha személyre szabott képzést szeretne kérni erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
14 hours
Összefoglaló
Simulink grafikus programozási környezet többdomainű dinamikus rendszerek modellezéséhez, szimulálásához és elemzéséhez.
63 hours
Összefoglaló
Ez a tanfolyam átfogó anyagot tartalmaz a MATLAB mint a kommunikáció hatékony szimulációs eszközéről. A tanfolyam célja nemcsak általános programozási nyelvként bemutatni a MATLAB , hanem hangsúlyozni kell a rendkívül nagy teljesítményű MATLAB képességek szimulációs eszközként betöltött szerepét. A tantárgy anyagát szemléltető példák nem csupán a MATLAB parancsok közvetlen felhasználása, hanem gyakran valódi problémákat jelentenek.
28 hours
Összefoglaló
Cél: Ez a képzés olyan szoftvermérnökök számára készült, akik MBD technológiával dolgoznak. A képzés az Automotive rendszerek modellezési technikáira, az Automotive szabványokra, az automatikus kód generálására és a modell tesztkötegek építésére és ellenőrzésére vonatkozik. Közönség: Szoftverfejlesztő az autóipari beszállítók számára
Online MATLAB courses, Weekend MATLAB courses, Evening MATLAB training, MATLAB boot camp, MATLAB instructor-led, Weekend MATLAB training, Evening MATLAB courses, MATLAB coaching, MATLAB instructor, MATLAB trainer, MATLAB training courses, MATLAB classes, MATLAB on-site, MATLAB private courses, MATLAB one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions