Kubernetes Kurzusok

Kubernetes Kurzusok

Az online vagy helyszíni, oktatók által vezetett élő Kubernetes képzések interaktív beszélgetéseken és gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be, hogyan telepíthetők, kezelhetők és méretezhetők a konténeres alkalmazások fürtözött környezetben. A Kubernetes képzés "online élő képzés" vagy "helyszíni élő képzés" formájában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. A Kubernetes képzési kurzusok kiterjednek a konténerek alap- és haladó hálózatára, az adminisztrációra és a fejlesztésre, és bemutatják a valós használati eseteket, beleértve a mikroszolgáltatás-fejlesztést is. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Kubernetes Subcategories

Kubernetes Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
35 hours
This instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite) is aimed at beginner to intermediate-level developers, system administrators, and DevOps engineers who wish to understand Kubernetes and cloud-native principles. By the end of this training, participants will be able to:
 • Set up a development environment that includes Kubernetes.
 • Create a microservices application using Kubernetes.
 • Deploy, manage, and scale applications in Kubernetes.
 • Debug common issues in Kubernetes environments.
21 hours
Ez Docker és Kubernetes képzési kurs tervezett, hogy a Docker és Kubernetes technológiák teljesítményére nyújtsa a résztvevők. A Kubernetes egész független jellemzők fejlődnek, beleértve a pods, címkék, volumek, a replikaciós ellenőrzők, a szolgáltatások és több. A környezet a résztvevők a betegtájékoztatást és a használatra a bemutatók és a kezek laboratóriumok kombinációjával, ahol tapasztalatokat fognak szerezni a konfigurációt és a kezelését Kubernetes célkitűzéseket. Továbbá ez a környezet a résztvevők Kubernetes értékesítése beleértve a fejlesztési jellemzőiket és biztonságot, hogy a biztonság Kubernetes termelés clústert végrehajtása.Ez az emberek és csapatok számára, amelyek megtanulni akarnak Kubernetes alapvető és konteinek országolási követelmények, amelyek biztonságos, erős, nagyon rendelkezésre vannak, rendszerű és önhelizási szolgáltatások építésére:· fejlesztők· műveletek· DevOps· QA-engények· IT projektvezetők
14 hours
Docker nyílt forráskódú platform az alkalmazások készítéséhez, szállításához és futtatásához konténerekben. Kubernetes egy lépéssel tovább megy azáltal, hogy biztosítja az eszközöket a konténeres alkalmazások telepítéséhez és kezeléséhez fürtözött környezetben. Ebben az oktató által vezetett, élő (helyszíni vagy távoli) képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan telepíthetik a Kubernetes gyűjteményét a konténerekben, majd automatizálhatják, méretezhetik és kezelhetik a Kubernetes fürtön belül tárolt kiszolgálóikat. A képzés tovább halad a fejlettebb témákra, a résztvevőket a Kubernetes klaszter biztosításának, hálózatba szervezésének és megfigyelésének folyamatán Kubernetes . A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Állítsa be és futtassa a Docker tárolót.
 • Telepítse a tárolt adatbázisokat és kiszolgálókat.
 • Állítson be egy Docker és Kubernetes fürtöt.
 • A Kubernetes használatával telepítheti és kezelheti a különböző környezeteket ugyanazon a fürtön belül.
 • Biztosítsa, Kubernetes és ellenőrizze a Kubernetes fürtöt.
A tantárgy formátuma
 • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat.
Megjegyzések
 • Különböző Docker képeket lehet használni demóknak ebben az oktatásban (pl. Nginx , MongoDB , Tomcat stb.).
 • Ha konkrét képeket vagy bármilyen más testreszabási lehetőséget szeretne kérni ehhez a képzéshez, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.
21 hours
Docker egy nyílt forráskódú platform az alkalmazások építésének, szállításának és futtatásának folyamatának automatizálására konténerekben. Kubernetes egy lépéssel tovább megy azáltal, hogy biztosítja az eszközöket a konténeres alkalmazások telepítéséhez és kezeléséhez fürtözött környezetben. Ebben az oktató által vezetett, élő (helyszíni vagy távoli) képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan Docker létre és kezelhetők a Docker tárolók, majd egy mintaalkalmazást telepíthetnek egy tárolóba. A résztvevők azt is megtanulják, hogyan lehet automatizálni, méretezni és kezelni tárolt alkalmazásokat egy Kubernetes fürtön belül. Végül a képzés tovább halad a fejlettebb témákra, a résztvevőket a Kubernetes klaszter biztosításának, átméretezésének és megfigyelésének folyamatán Kubernetes . A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Állítsa be és futtassa a Docker tárolót.
 • Telepítsen egy tárolt kiszolgálót és webalkalmazást.
 • Készítsen és kezeljen Docker képeket.
 • Állítson be egy Docker és Kubernetes fürtöt.
 • A Kubernetes használatával telepítheti és kezelheti egy fürtözött webalkalmazást.
 • Biztosítsa, Kubernetes és ellenőrizze a Kubernetes fürtöt.
A tantárgy formátuma
 • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
Jegyzet:
 • Az Apache Tomcat és a Java EE alkalmazás lesz a demo szervereink és a konténeres alkalmazások. * Ezek azonban megváltozhatnak *. Ha szeretne látni egy konkrét alkalmazást vagy kapcsolódó eszközt vagy technikát a képzésben, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.
21 hours
A Certified Kubernetes Administrator (CKA) programot a The Linux Alapítvány és a Cloud Native Computing Foundation (CNCF) hozta létre. Kubernetes jelenleg a vezető platform használt kontejner orchestráció. A NobleProg 2015 óta szállítja Docker & Kubernetes képzést. Több mint 360 sikeresen befejezett képzési projektek, mi lettünk az egyik legismertebb képzési vállalat világszerte a területén a kontejnerizáció. 2019 óta segítünk ügyfeleinknek megerősíteni teljesítményüket a k8 környezetben, előkészítve őket, és ösztönözve őket a CKA és a CKAD vizsgák elvégzésére. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) a System Administrators-ra irányul, Kubernetes A felhasználó szeretné megerősíteni tudását a CKA vizsgán keresztül. Másrészt a képzés arra is összpontosít, hogy gyakorlati tapasztalatot szerezzen az adminisztrációban, ezért azt javasoljuk, hogy részt vegyen benne, még akkor is, ha nem szándékozik a CKA vizsgát elvégezni. A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez. Ha többet szeretne megtudni a CKA tanúsításáról, kérjük, látogasson el: https://training.linuxfoundation.org/certification/certified-kubernetes-administrator-cka/
14 hours
Azure Kubernetes A szolgáltatás (AKS) egy szolgáltatás Kubernetes szolgáltatás, amely egyszerűen egy Kubernetes kluster felhasználása és kezelésének Azure.  E tanácsadóban élő képviselő (azon vagy a helyén) résztvevők megtanulnak, hogyan létrehozni és kezelni a termelésszínű konteiner környezet Kubernetes használható AKS. E képzés végéig a résztvevők tudnak:
  Meghatározás és kezelés Kubernetes AKS-n. A Kubernetes csúsztról kezelése, kezelése és szállítására. A felszerelési (Docker) alkalmazások Azure. Migrátja meglévő Kubernetes környezet AKS-ből. Integrát Kubernetes harmadik fél folytató integráció (CI) szoftverével. A magas elérhetőség és a katasztrófiási visszatérítés biztosítása Kubernetes bekezdésében.
A koráció formáta
  Interaktív tanulmány és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Kezek végrehajtása egy élőközlekedésben.
Korációs választások
  Azt kérdezni, hogy e következő képzést kérjük, kérjük, hogy kapcsolatban kapcsolatban arra vonatkozzunk.
14 hours
A gyakorlati tanfolyam célja az összes eszköz biztosítása a Docker és a Kubernetes gyakorlati szempontjaira, annak érdekében, hogy a résztvevők számítsanak a program megfelelő irányításához szükséges készségekre.
35 hours
Az OpenShift egy konténeralkalmazási platform a Docker és a Kubernetes telepítéséhez Ez előre meghatározott alkalmazási környezeteket biztosít, és segít kulcsfontosságú DevOps alapelvek megvalósításában, mint pl Csökkentett idő a piacra, infrastruktúra kódként, folyamatos integráció (CI) és folyamatos szállítás (CD) Az OpenShiftet a Red Hat fenntartja Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják kezelni a Docker, a Kubernetes és a Red Hat OpenShift Container Platform platformon futó konténereket A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Az OpenShift klaszterek létrehozása, konfigurálása, kezelése és hibaelhárítása Kalkulációs alkalmazások telepítése a Kubernetes segítségével Biztonságos OpenShift platformtartály Monitorozza és összegyűjtse a mutatókat A tárolás kezelése Gyorsan telepítheti az alkalmazásokat feltöltés közben, nyilvános felhőben vagy hostolt felhőben Közönség Rendszergazdák Építészek Fejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
35 hours
Docker egy nyílt forráskódú platform, amely automatizálja az alkalmazások építésének, szállításának és futtatásának folyamatát konténerekben. Kubernetes egy lépéssel tovább megy azáltal, hogy biztosítja az eszközöket a konténeres alkalmazások telepítéséhez és kezeléséhez fürtözött környezetben. OpenShift Container Platform (korábban OpenShift Enterprise) egyesíti a Docker és a Kubernetes t egy kezelt platformon vagy PaaS-on (Platform mint szolgáltatás) a Docker és a Kubernetes telepítésének további megkönnyítése és egyszerűsítése érdekében. Előre meghatározott alkalmazási környezeteket biztosít és segít a DevOps kulcsfontosságú alapelveinek megvalósításában, mint például a piacra jutás csökkentése, az infrastruktúra mint a kód, a folyamatos integráció (CI) és a folyamatos kézbesítés (CD). OpenShift Container Platformot a Red Hat tartja karban. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan kell kezelni a Docker , Kubernetes és a Red Hat OpenShift Container Platform ( OpenShift ) futó konténereket. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Hozzon létre és konfigurálja az OpenShift telepítését.
 • Az alkalmazások gyors telepítése helyben, nyilvános felhőben vagy tárolt felhőn.
A tantárgy formátuma
 • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
14 hours
This instructor-led, live training (online or onsite) is aimed at engineers wishing to automate, secure, and monitor containerized applications in a large-scale Kubernetes cluster. By the end of this training, participants will be able to:
 • Use Kubernetes to deploy and manage different environments under the same cluster
 • Secure, scale and monitor a Kubernetes cluster
Format of the Course
 • Interactive lecture and discussion
 • Lots of exercises and practice
 • Hands-on implementation in a live-lab environment
Course Customization Options
 • To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
21 hours
A Certified Kubernetes Application Developer (CKAD) programot a The Linux Alapítvány és a Cloud Native Computing Foundation (CNCF) fejlesztette ki. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy on-site) célja a fejlesztők, akik szeretnék megerősíteni készségeiket a tervezés, építés, konfiguráció, és ki a felhőben élő alkalmazások Kubernetes. Másrészt a képzés arra is összpontosít, hogy gyakorlati tapasztalatot szerezzen a (2) alkalmazásfejlesztésben, ezért javasoljuk, hogy részt vegyen benne, még akkor is, ha nem szándékozik a CKAD vizsgát elvégezni. A NobleProg 2015 óta szállítja Docker & Kubernetes képzést. A több mint 360 sikeresen befejezett képzési projektekkel a világ egyik legismertebb képzési vállalatává váltunk a kontejnerizáció területén. 2019 óta segítünk ügyfeleinknek megerősíteni teljesítményüket a k8 környezetben, előkészítve őket, és ösztönözve őket a CKA és a CKAD vizsgák elvégzésére. A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez. Ha többet szeretne megtudni a CKAD-ról, kérjük, látogasson el: https://training.linuxfoundation.org/certification/certified-kubernetes-application-developer-ckad/
14 hours
Rancher egy nyílt forráskódú platform a Kubernetes kezelésére bármilyen infrastruktúrán. Ez oktató által vezetett élő tanfolyam biztosítja a résztvevők áttekintést Rancher és bemutatja a hands-on gyakorlat, hogyan kell telepíteni és kezelni a Kubernetes klaszter Rancher . A tanfolyam végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Telepítse és konfigurálja a Rancher .
 • Indítson el egy Kubernetes fürtöt az RKE ( Rancher Kubernetes Engine) használatával.
 • Kezelje több felhőalapú Kubernetes fürtöt, elkerülve a beszállító bekapcsolódását.
 • Kezelje a Kubernetes klasztereket az általuk választott operációs rendszer és konténermotor segítségével.
A tantárgy formátuma
 • Rész előadás, rész vita, nehéz gyakorlati gyakorlat
14 hours
Istio van egy nyit forrás szolgáltatás háló részére összekötő pálca, sajtófigyelő szolgálat, és biztosító microservices. Ez az oktató által vezetett, az élő képzés (helyszíni vagy távoli) célja a mérnökök, akik szeretnének csatlakozni, biztonságos, és kezelheti felhő-alapú alkalmazások (microservices) segítségével Istio alapú szolgáltatás háló. végére ez a képzés, a résztvevők képesek lesznek:
 • telepítése és konfigurálása Istio a Kubernetes.
 • megérteni szolgáltatási hálók és végrehajtja az egyik Istio.
 • egy Istio szolgáltatás Mesh telepítése a tetején Kubernetes.
 • a szolgáltatás segítségével futtathatja, kezelheti és figyelheti az alkalmazásokat a felhőben.
formátuma a kurzus
 • Interactive előadás és vita.
 • sok gyakorlatok és gyakorlat.
 • Hands-on végrehajtása élő-labor környezetben.
tanfolyam testreszabási beállításai
 • hogy kérje személyre szabott képzés a tanfolyam, kérjük, forduljon hozzánk, hogy gondoskodjon.
 • Ha többet szeretne megtudni Istio, kérjük, látogasson el: https://istio.io/
28 hours
Az Java EE platform API-t és üzemeltetési környezetet biztosít a nagyméretű, többszintű, méretezhető, megbízható és biztonságos hálózati alkalmazások fejlesztésére és futtatására. Docker és Kubernetes lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy egy Java alkalmazást csomagoljanak egy tartályba, és mikroszolgáltatásként telepítsék egy Java EE környezetben. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) azoknak a fejlesztőknek szól, akik szeretnék tartalmazni Java EE 8 alkalmazásaikat, és mikroszolgáltatásként futtatni őket a felhőben. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Építsen és telepítse Java mikroszolgáltatásokat Docker tartályokban. A tartályok kezelése Docker tartályok használatával Kubernetes. A mikroszolgáltatások integrálása a meglévő monolitikus rendszerrel. Megfigyelés, tesztelés és biztonságos mikroszolgáltatások. A kontejnerek és a műsorszóró környezet.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
14 hours
EKS is a self-managed Kubernetes-as-a-service offering from AWS. EKS is fully scalable and customizable and allows a Kubernetes deployment to mimic and/or integrate with an existing on-premise Kubernetes setup. In this instructor-led, live training, participants will learn how to set up and manage a production-scale container environment using Kubernetes on EKS.  By the end of this training, participants will be able to:
 • Configure and manage Kubernetes on EKS
 • Migrate an existing Kubernetes environment from on-premise to AWS cloud
 • Integrate Kubernetes with third-party continuous integration (CI) software
 • Ensure high availability and disaster recovery in Kubernetes
 • Understand and adopt the tools available to efficiently manage EKS
Audience
 • Developers
 • System Administrators
 • DevOps Engineers
Format of the Course
 • Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice in a live-lab environment.
Note
 • To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
21 hours
A mikroszolgáltatások és konténerek fejlődése az utóbbi években jelentősen megváltoztatta a szoftver tervezésének, fejlesztésének, telepítésének és futtatásának módját. A modern alkalmazásokat optimalizálni kell a méretezhetőség, rugalmasság, meghibásodás és változás szempontjából. Ezen új igények által vezérelt modern építészet más mintákat és gyakorlatokat igényel. Ebben a képzésben megvizsgáljuk az új követelmények azonosításának, megértésének és az azokhoz való alkalmazkodásnak a módjait. Közönség
Ez a képzés azoknak szól, akik kissé ismerik a konténer technológiát és a Kubernetes koncepciókat, ám valószínűleg hiányoznak a valós tapasztalatok. A felhasználási esetekre és a valós projektekből levont tanulságokra épül, azzal a szándékkal, hogy inspirálja az embereket még jobb felhőalapú natív alkalmazások létrehozására és kezelésére.
 • Fejlesztők
 • Művelet
 • DevOps
 • QA mérnökök
 • IT projektmenedzserek
A tantárgy formátuma
 • Interaktív előadás és beszélgetés
 • Sok gyakorlat és gyakorlat
 • Kezdeti megvalósítás élő laboratóriumi környezetben
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
 • Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
14 hours
Kubernetes számos platformon futtatható, a helyi kiszolgáló telepítésétől kezdve a felhőben lévő virtuális vagy csupasz fém szerverig, a SaaS alapú felhőszolgáltatásig. A Kubernetes ökoszisztéma minden esetben eszközöket tartalmaz a Kubernetes fürtök telepítéséhez, kezeléséhez és teszteléséhez. Ez az oktató által irányított, élő (helyszíni vagy távoli) képzés olyan mérnököknek szól, akik ki akarják értékelni, kiválasztani és telepíteni a saját helyzetükhöz legmegfelelőbb Kubernetes megoldást. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Telepítse és konfigurálja a Kubernetes fürtöt a helyszínen és a felhőben.
 • Értékelje ki a különböző felhőalapú Kubernetes megoldásokat és megértse az Kubernetes megközelítés előnyeit.
 • Hasonlítsa össze a Kubernetes fürt tesztelésére, kezelésére és figyelésére szolgáló különféle eszközöket.
A tantárgy formátuma
 • Interaktív előadás és beszélgetés.
 • Sok gyakorlat és gyakorlat.
 • Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
 • Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
7 hours
Ez az oktató által vezetett, élő képzés (helyszíni vagy távoli) azokra a mérnökökre irányul, akik a Helm-et szeretnék felhasználni a Kubernetes alkalmazások telepítésének és kezelésének egyszerűsítésére. E képzés végén a résztvevők:
 • Helm telepítése és konfigurálása.
 • A Kubernetes alkalmazások reprodukálható építményeinek létrehozása.
 • Ossza meg az alkalmazásokat Helm-diagramként.
 • Helm-térképként mentett, harmadik féltől származó alkalmazások futtatása.
 • A Helm csomagok kiadásainak kezelése.
A tanfolyam formátuma
 • Interaktív előadás és beszélgetés.
 • Sok gyakorlat és gyakorlat.
 • A gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
A kurzus testreszabási beállításai
 • A kurzus személyre szabott képzésének kéréséhez forduljon hozzánk bizalommal.
 • Ha többet szeretne megtudni a Helmről, látogasson el a következő oldalra: https://helm.sh/
7 hours
Ez az oktató által irányított, élő (helyszíni vagy távoli) képzés azoknak a rendszergazdáknak és fejlesztőknek szól, akik a Prometheust használni akarják a Kubernetes klaszterek figyelésére. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Telepítse és konfigurálja a Prometheus-t.
 • Figyelemmel kíséri a dinamikus felhőkörnyezeteket
 • Jobb betekintést nyer a Kubernetes klaszterekbe
 • Állítson be pontos és éleslátó riasztásokat
A tantárgy formátuma
 • Interaktív előadás és beszélgetés.
 • Sok gyakorlat és gyakorlat.
 • Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
 • Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
14 hours
A Gitlab egy DevOps életciklus platform, amely CI/CD funkciókat biztosít a projekttervezéshez és irányításhoz. Kubernetes egy orchestrációs rendszer az alkalmazás automatizálására. A Gitlab és Kubernetes használatával a felhasználók automatizálhatják az építkezéseket és a telepítést a tartályos felhőkörnyezetekre. Ez az oktató-vezérelt, élő képzés (online vagy online) célja DevOps mérnökök, akik szeretnék használni Kubernetes és Gitlab automatizálni a DevOps életciklus. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Automatikus alkalmazás építések, tesztek és telepítések. Automatizált építési infrastruktúra létrehozása. Készítsen alkalmazást egy kontejneres felhő környezetbe.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
14 hours
Project Calico egy hálózati megoldás konténerekre és virtuális gépekre. Az eredetileg az OpenStack hogy egyszerűsítse az adatátvitelt a hálózaton keresztül, ma támogatja a Kubernetes , az OpenShift , a Docker EE, az OpenStack , a csupasz fém szolgáltatásokat és mások. A Calico az IP útválasztást használja a váltás, a virtuális hálózatok, az overlay hálózatok és más bonyolult megoldások helyett a hatékony és biztonságos hálózatépítés érdekében. Ez az oktató által irányított, élő (helyszíni vagy távoli) képzés olyan mérnököknek szól, akik a Kubernetes klasztereket egyszerűsített IP-útválasztás-alapú megközelítéssel kívánják hálózatba Kubernetes . A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Telepítse és konfigurálja a Calico alkalmazást.
 • A Calico segítségével hozzon létre egy konténerhálózati megoldást a Kubernetes fürtökhöz.
 • Tudja meg, hogyan különbözik a Calico a hagyományos overlay hálózatoktól.
 • Tudja meg, hogyan kombinálja a Calico az internetes útválasztási protokollokat a konszenzuson alapuló adattárolókkal.
 • A Calico használatával biztosítson biztonságos hálózati házirendet a Kubernetes .
A tantárgy formátuma
 • Interaktív előadás és beszélgetés.
 • Sok gyakorlat és gyakorlat.
 • Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
 • Ha személyre szabott képzést szeretne kérni erre a kurzusra, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszélést szervezzen.
 • Ha többet szeretne megtudni a Project Calico , látogasson el a https://www.projectcalico.org/ Project Calico .
14 hours
Google Kubernetes Engine egy hosztolt Kubernetes szolgáltatás, amely leegyszerűsíti a telepítési és irányítási egy Kubernetes klaszter a Google Cloud.   ebben az oktató által vezetett, az élő képzés, a résztvevők megtanulják, hogyan kell létrehozni és kezelni a termelési léptékű konténer környezet segítségével Kubernetes a Google Cloud.   végére ez a képzés, a résztvevők képesek lesznek:
 • beállítása és kezelése Kubernetes a Google Cloud.
 • telepítése, kezelése és méretezése a Kubernetes klaszter.
 • Deploy konténeres (Docker) alkalmazásokat a Google Cloud.
 • egy meglévő Kubernetes környezet áttelepítése a Google Cloud segítségével.
 • kiegészít Kubernetes-val harmadik-csapat folyamatos egységbe rendezés (CI) szoftver.
 • biztosítja a magas rendelkezésre állás és katasztrófa-elhárítás Kubernetes.
formátuma a kurzus
 • Interactive előadás és vita.
 • sok gyakorlatok és gyakorlat.
 • Hands-on végrehajtása élő-labor környezetben.
tanfolyam testreszabási beállításai
 • különböző Docker képeket lehet használni demót ebben a képzésben (pl. Nginx, MongoDB, tomcat, stb).
 • , hogy kérje konkrét képeket vagy más testreszabási ehhez képzés, kérjük, forduljon hozzánk, hogy gondoskodjon.
21 hours
Az OKD egy alkalmazásfejlesztési platform a tartályos alkalmazások telepítéséhez Kubernetes. Az OKD a felszínes kódbázis, amelyen a Red Hat OpenShift Online és a Red Hat OpenShift Container Platform épül. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésben (szintén vagy távol), a résztvevők megtanulják, hogyan kell telepíteni, konfigurálni és kezelni az OKD-t közvetlenül vagy a felhőben. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Hozzon létre, konfiguráljon, kezelje és oldja meg a problémákat egy OKD klaszterrel. Biztonságos OKD. Tartályos alkalmazások telepítése az OKD-n. Ellenőrizze az OKD-ben futó alkalmazás teljesítményét. Adatok tárolásának kezelése. Gyorsan telepítse az alkalmazásokat előre vagy egy nyilvános felhőben, mint például az AWS.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ez a kurzus alapja az OKD (Origin Kubernetes Distribution). Annak érdekében, hogy a tanfolyamot személyre szabja, vagy kérje a képzést egy másik verzióján OpenShift (például OpenShift Container Platform 3 vagy OpenShift Container Platform 4), kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
21 hours
This instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite) is aimed at Kubernetes practitioners who wish to prepare for the CKS exam. By the end of this training, participants will know how to secure Kubernetes environments and container-based applications throughout the different stages of an application's life cycle: build, deployment and runtime.
21 hours
Serverless egy DevOps építészet, amely lehetővé teszi a létrehozását és telepítését rendkívül skálázható vállalati alkalmazások, anélkül, hogy bármilyen szerver. Kubernetes egy nyílt forráskódú platform a kontejner-alapú és felhőalapú projektek építéséhez. A szerver nélküli keretrendszer integrálható Kubernetes a CaaS és a FaaS végrehajtásához szükséges automatizált tárhelyszolgáltatási infrastruktúrával. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) olyan fejlesztőknek és DevOps mérnököknek szól, akik szerver nélküli megközelítést kívánnak használni a vállalati alkalmazások építéséhez Kubernetes. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Telepítse és konfigurálja a Kubernetes rendszert a szerver nélküli architektúrával való fejlesztés megkezdéséhez. Ismerje meg a szerver nélküli környezet alapvető fogalmát és elveit. Használja a szerver nélküli fejlesztéshez szükséges eszköztárakat, és integrálja azokat Kubernetes komponensekkel. Gyakorolják készségeiket Python programozási nyelven, és alkalmazzák a szerver nélküli rendszerek megvalósítására. Biztonságos vállalati alkalmazások, amelyeket egy szerver nélküli keretrendszeren keresztül telepítenek Kubernetes. Használja a modern felhőmérési módszereket a feladatfeldolgozási munkafolyamatok optimalizálásában DevOps.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
14 hours
Kubernetes funkciókat kínál a klaszter és annak alkalmazásainak biztosítására. Az out-of-the-box beállítások azonban nem biztosíthatják a teljes védelmet a hackerek és szándékosan káros szereplők ellen. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) olyan mérnökökre irányul, akik az alapértelmezett biztonsági beállításokon túl szeretnének egy Kubernetes csoportot biztosítani. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Ismerje meg azokat a sebezhetőségeket, amelyeket az alapértelmezett Kubernetes telepítés kimutat. A Kubernetes API, adatbázis és egyéb szolgáltatások nem hitelesített hozzáférésének megakadályozása. Védd meg a Kubernetes klasztert véletlenszerű vagy rosszindulatú hozzáféréstől. Egy átfogó biztonsági politika és a legjobb gyakorlatok összegyűjtése.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
21 hours
Számos lehetőség van a Docker és a Kubernetes telepítésére az AWS-en, beleértve az Amazon Elastic Container Service szolgáltatást, az Amazon ECS-t a Kubernetes , az AWS Fargate-t és az Amazon EC2-t. Ez az oktató által irányított, élő képzés (helyszíni vagy távoli) azon mérnököknek szól, akik mindegyik szolgáltatást ki akarják értékelni, hogy megalapozott döntéseket hozzanak a szervezeten belül. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Hozzon létre egy fejlesztési környezetet, amely tartalmazza a fejlesztés megkezdéséhez szükséges összes eszközt.
 • Állítson be, konfiguráljon és telepítsen demokonténereket egy sor különböző megközelítés használatával.
 • Ismerje meg az AWS-en belüli különféle Docker / Kubernetes megoldások közötti építészeti és tervezési különbségeket.
 • Automatizálja a Docker tárolók telepítését.
 • Állítson be folyamatos integrációs és telepítési folyamatot.
 • Integrálja a Docker és a Kubernetes rendszert egy meglévő folyamatos integrációs rendszerbe.
A tantárgy formátuma
 • Interaktív előadás és beszélgetés.
 • Sok gyakorlat és gyakorlat.
 • Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
 • Ha személyre szabott képzést szeretne kérni erre a kurzusra, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszélést szervezzen.
21 hours
Az OKD egy alkalmazásfejlesztési platform a tartályos alkalmazások telepítéséhez Kubernetes. Az OKD a felszínes kódbázis, amelyen a Red Hat OpenShift Online és a Red Hat OpenShift Container Platform épül. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésben (szintén vagy távol), a résztvevők megtanulják, hogyan kell létrehozni, frissíteni és karbantartani tartályos alkalmazásokat OKD használatával. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Tartályos webes alkalmazás telepítése egy OKD klaszterre előzetesen vagy a felhőben. A szoftver szállítási csatornájának automatizált része. Alkalmazza a filozófia DevOps elveit, hogy biztosítsa a kérelem folyamatos szállítását.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ez a kurzus alapja az OKD (Origin Kubernetes Distribution). Annak érdekében, hogy személyre szabja a tanfolyamot vagy kérje a képzést egy másik változatban OpenShift (például OpenShift Container Platform 3 vagy OpenShift Container Platform 4), kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy rendezzük.
14 hours
Kubernetes egy nyílt forráskódú tartály-orchesztrációs rendszer a CI/CD menedzsment automatizálására. Spinnaker egy nyílt forráskódú többfelhő CD platform a szoftver hatékonysággal történő kiadására. Kubernetes és Spinnaker, a felhasználók alkalmazhatnak változhatatlan struktúrák, telepítési csővezetékek, és klaszter menedzsment. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) olyan felhőmérnököknek szól, akik használni szeretnék Kubernetes és Spinnaker a CI/CD műveletekhez. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Építse fel a Kubernetes platformon, hogy felgyorsítsa a felhő célzott telepítéseket. Integrálja Spinnaker Docker és Git a kód szállításának automatizálására a csővezetékekhez. Automatizálja és kezeli a CD csővezetékeket, miközben különböző CI eszközök közül választhat.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
35 hours
Az OpenShift egy konténeralkalmazási platform, amely a Docker és a Kubernetes telepítését teszi lehetővé a vállalathoz Ezt a Red Hat fenntartja Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtudják, hogyan kell telepíteni, konfigurálni és kezelni az OpenShift Platform Container-t A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Az OpenShift klaszterek létrehozása, konfigurálása, kezelése és hibaelhárítása Biztonságos OpenShift platformtartály Monitorozza és összegyűjtse a mutatókat A tárolás kezelése Gyorsan telepítheti az alkalmazásokat feltöltés közben, nyilvános felhőben vagy hostolt felhőben Közönség Rendszergazdák Építészek Fejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .

Last Updated:

Online Kubernetes courses, Weekend Kubernetes courses, Evening Kubernetes training, Kubernetes boot camp, Kubernetes instructor-led, Weekend Kubernetes training, Evening Kubernetes courses, Kubernetes coaching, Kubernetes instructor, Kubernetes trainer, Kubernetes training courses, Kubernetes classes, Kubernetes on-site, Kubernetes private courses, Kubernetes one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions