GPU Kurzusok

GPU Kurzusok

Local instructor-led live GPU training courses in Magyarország.

Graphics Processing Unit Subcategories

GPU Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
This course covers how to program GPUs for parallel computing. Some of the applications include deep learning, analytics, and engineering applications.
21 hours
This instructor-led, live training course in Magyarország covers how to program GPUs for parallel computing, how to use various platforms, how to work with the CUDA platform and its features, and how to perform various optimization techniques using CUDA. Some of the applications include deep learning, analytics, image processing and engineering applications.
14 hours
A videóelemzés a videó áramlás feldolgozásához használt technológiára és technikára utal. Egy közös alkalmazás lenne az élő videó események rögzítése és azonosítása a mozgás felismerése, az arcfelismerés, a tömeg és a jármű számítása stb. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy on-site) olyan fejlesztőkre irányul, akik hardveres gyorsított objektumfelismerési és nyomon követési modelleket szeretnének létrehozni a streaming videó adatok elemzéséhez. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Telepítse és konfigurálja a szükséges fejlesztési környezetet, szoftvert és könyvtárakat a fejlesztés megkezdéséhez. Építsen, képezzen és telepítse a mélyreható tanulási modelleket az élő videó áramlásának elemzéséhez. Ismerje meg, nyomon követi, szegmentálja és előrejelzi a különböző objektumokat videó kereteken belül. Az objektum felismerésének és nyomon követési modellek optimalizálása. Az Intelligent Video Analysis (IVA) alkalmazás létrehozása.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
14 hours
CUDA (Compute Unified Device Architecture) egy párhuzamos számítógépes platform és API által létrehozott NVIDIA. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) azoknak a fejlesztőknek szól, akik CUDA-t szeretnének használni az NVIDIA GPU-on párhuzamosan futó alkalmazások létrehozásához. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Használja a Numba-kompilátort, hogy felgyorsítsa Python alkalmazások futtatása NVIDIA GPUs. Hozzon létre, gyűjtsön össze és indítson be egyedi CUDA kerneleket. A memória kezelése GPU. Egy CPU-alapú alkalmazás átalakítása egy GPU gyorsított alkalmazáshoz.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Online GPU (Graphics Processing Unit) courses, Weekend GPU courses, Evening GPU training, Graphics Processing Unit boot camp, GPU (Graphics Processing Unit) instructor-led, Weekend Graphics Processing Unit training, Evening Graphics Processing Unit courses, Graphics Processing Unit (GPU) coaching, GPU (Graphics Processing Unit) instructor, GPU trainer, GPU (Graphics Processing Unit) training courses, GPU classes, GPU on-site, Graphics Processing Unit (GPU) private courses, GPU one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions