Design Thinking Kurzusok

Design Thinking Kurzusok

Helyi, oktatott élő design gondolkodó tréningek esettanulmányok és élő gyakorlatok segítségével mutatják be, hogyan alkalmazzák a Design Thinking öt fázisát, hogy jobban megértsék a termék vagy szolgáltatás végfelhasználói által tapasztalt problémákat, majd kidolgozzák a legjobb megoldást a megoldásukra A Design Thinking képzés elérhető "helyszíni élő képzésként" vagy "távoli élő képzésként" A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Design Thinking Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
Összefoglaló
Design Thinking egy megoldás-alapú módszer a rosszul meghatározott vagy ismeretlen összetett problémák kezelésére. A megközelítést mind az üzleti, mind a mérnöki csapatok adaptálták a kihívások megoldására, kezdve a belső konfliktusmegoldástól a termékfejlesztésig. A Design Thinking alkalmazott módszerek egyike magában foglalja az emberi igények megértését, a problémák emberközpontú átfogalmazását, az új ötletek ötletgyűjtését, valamint a prototípus és a tesztelés gyakorlati megközelítését.

Ebben az oktató által vezetett, élő műhely-képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan kell alkalmazni a Design Thinking öt szakaszát, hogy jobban megértsék a termékek vagy szolgáltatások végfelhasználói által tapasztalt problémákat, majd kidolgozzák a legjobb megoldást ezek megoldására.

A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:

- Használjon kreatív stratégiákat az ügyfelek igényeinek a technológiailag megvalósítható megoldásokkal való összehangolására
- Fogalmazzon meg stratégiát az ügyfelek értékének növelésére, valamint a termék- és szolgáltatási kínálat növelésére

Közönség

- Fejlesztők
- Projektvezetők

A tantárgy formátuma

- Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat

Upcoming Design Thinking Courses

Online Design Thinking courses, Weekend Design Thinking courses, Evening Design Thinking training, Design Thinking boot camp, Design Thinking instructor-led, Weekend Design Thinking training, Evening Design Thinking courses, Design Thinking coaching, Design Thinking instructor, Design Thinking trainer, Design Thinking training courses, Design Thinking classes, Design Thinking on-site, Design Thinking private courses, Design Thinking one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions