Design Thinking Kurzusok

Design Thinking Kurzusok

Helyi, oktatott élő design gondolkodó tréningek esettanulmányok és élő gyakorlatok segítségével mutatják be, hogyan alkalmazzák a Design Thinking öt fázisát, hogy jobban megértsék a termék vagy szolgáltatás végfelhasználói által tapasztalt problémákat, majd kidolgozzák a legjobb megoldást a megoldásukra A Design Thinking képzés elérhető "helyszíni élő képzésként" vagy "távoli élő képzésként" A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Design Thinking Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
Összefoglaló
Design Thinking egy megoldás-alapú módszer a rosszul meghatározott vagy ismeretlen összetett problémák kezelésére. A megközelítést mind az üzleti, mind a mérnöki csapatok adaptálták a kihívások megoldására, kezdve a belső konfliktusmegoldástól a termékfejlesztésig. A Design Thinking alkalmazott módszerek egyike magában foglalja az emberi igények megértését, a problémák emberközpontú átfogalmazását, az új ötletek ötletgyűjtését, valamint a prototípus és a tesztelés gyakorlati megközelítését.

Ebben az oktató által vezetett, élő műhely-képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan kell alkalmazni a Design Thinking öt szakaszát, hogy jobban megértsék a termékek vagy szolgáltatások végfelhasználói által tapasztalt problémákat, majd kidolgozzák a legjobb megoldást ezek megoldására.

A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:

- Használjon kreatív stratégiákat az ügyfelek igényeinek a technológiailag megvalósítható megoldásokkal való összehangolására
- Fogalmazzon meg stratégiát az ügyfelek értékének növelésére, valamint a termék- és szolgáltatási kínálat növelésére

Közönség

- Fejlesztők
- Projektvezetők

A tantárgy formátuma

- Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
Online Design Thinking courses, Weekend Design Thinking courses, Evening Design Thinking training, Design Thinking boot camp, Design Thinking instructor-led, Weekend Design Thinking training, Evening Design Thinking courses, Design Thinking coaching, Design Thinking instructor, Design Thinking trainer, Design Thinking training courses, Design Thinking classes, Design Thinking on-site, Design Thinking private courses, Design Thinking one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions