Design Thinking Kurzusok

Design Thinking Kurzusok

Helyi, oktatott élő design gondolkodó tréningek esettanulmányok és élő gyakorlatok segítségével mutatják be, hogyan alkalmazzák a Design Thinking öt fázisát, hogy jobban megértsék a termék vagy szolgáltatás végfelhasználói által tapasztalt problémákat, majd kidolgozzák a legjobb megoldást a megoldásukra A Design Thinking képzés elérhető "helyszíni élő képzésként" vagy "távoli élő képzésként" A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Machine Translated

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

Design Thinking Course Outlines

Kurzusnév
Duration
Overview
Kurzusnév
Duration
Overview
14 hours
Overview
Design Thinking egy megoldás-alapú módszer a rosszul meghatározott vagy ismeretlen összetett problémák kezelésére. A megközelítést mind az üzleti, mind a mérnöki csapatok adaptálták a kihívások megoldására, kezdve a belső konfliktusmegoldástól a termékfejlesztésig. A Design Thinking alkalmazott módszerek egyike magában foglalja az emberi igények megértését, a problémák emberközpontú átfogalmazását, az új ötletek ötletgyűjtését, valamint a prototípus és a tesztelés gyakorlati megközelítését.

Ebben az oktató által vezetett, élő műhely-képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan kell alkalmazni a Design Thinking öt szakaszát, hogy jobban megértsék a termékek vagy szolgáltatások végfelhasználói által tapasztalt problémákat, majd kidolgozzák a legjobb megoldást ezek megoldására.

A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:

- Használjon kreatív stratégiákat az ügyfelek igényeinek a technológiailag megvalósítható megoldásokkal való összehangolására
- Fogalmazzon meg stratégiát az ügyfelek értékének növelésére, valamint a termék- és szolgáltatási kínálat növelésére

Közönség

- Fejlesztők
- Projektvezetők

A tantárgy formátuma

- Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
Weekend Design Thinking courses, Evening Design Thinking training, Design Thinking boot camp, Design Thinking instructor-led, Weekend Design Thinking training, Evening Design Thinking courses, Design Thinking coaching, Design Thinking instructor, Design Thinking trainer, Design Thinking training courses, Design Thinking classes, Design Thinking on-site, Design Thinking private courses, Design Thinking one on one training

Course Discounts

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!