Content Management System (CMS) Kurzusok

Content Management System (CMS) Kurzusok

Helyi oktatott élő tartalomkezelő rendszer (CMS) képzések a Magyarország.

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

Kurzusleírás

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
7 hours
Overview
Ez a kurzus azoknak az embereknek szól, akik teljesen újak a Drupal 7-re. Ez vezet a közös Drupal közösség weboldalának alapjain, ahol a dolgok és mire számíthatnak.
7 hours
Overview
Magento egy erőteljes és rugalmas, nyílt forráskódú e-kereskedelmi platform Ebben az oktatott, élő képzés résztvevői megtanulják, hogyan kell feldolgozni a megrendelést és szállítani Közönség Értékesítési képviselők Értékesítési feldolgozók A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
21 hours
Overview
Közönség: Ez a kurzus általános, és bárki részt vehet Pontosabban, ezen a kurzuson olyan emberek vesznek részt, akik érdeklődnek egy weboldal fejlesztéséért kódolási / programozási készségek nélkül .
28 hours
Overview
Ez a kurzus átfogó képet ad a SharePoint 2013 alapvető fontosságáról és használatáról az üzleti felhasználók számára.
14 hours
Overview
Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megismerik a SharePoint Online konfigurálását a SharePoint Online beállítása és telepítése során A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Ismerje meg a SharePoint Online architektúráját A SharePoint Online összetevői és beállításainak konfigurálása Munka a webhelygyűjteményekkel és a tárolási lehetőségekkel Felhasználói profilok és társadalmi profilkezelés Az adatkapcsolat konfigurálása Építsen egy taxonómiai struktúrát A keresés megértése és beállítása SharePoint alkalmazás konfigurálása és telepítése Közönség SharePoint adminisztrátorok A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
14 hours
Overview
Ez oktató-vezetett, él képzés (helyi vagy távoli) van megcélzott-on rendszer ügyintéző ki kívánság-hoz felszerel, configure, felfejlődik, és kezel SharePoint szolgál 2019.

végére ez a képzés, a résztvevők képesek lesznek:

- SharePoint-összetevők és-beállítások konfigurálása.
- a SharePoint-telepítés hardver-és szoftverarchitektúrájának megtervezése.
- Build a taxonómia szerkezete.
- SharePoint-környezet hibaelhárítása.

formátuma a kurzus

- Interactive előadás és vita.
- sok gyakorlatok és gyakorlat.
- Hands-on végrehajtása élő-labor környezetben.

tanfolyam testreszabási beállításai

- Ez a képzés alapja a helyi változatát SharePoint 2019 (a. k. a SharePoint Server 2019).
- hogy kérje személyre szabott képzés a tanfolyam, kérjük, forduljon hozzánk, hogy gondoskodjon.
21 hours
Overview
This instructor-led, live training (onsite or remote) is aimed at system administrators who wish to install, configure, deploy, and manage SharePoint Server 2016.

By the end of this training, participants will be able to:

- Configure SharePoint components and options.
- Plan the hardware and software architecture for a SharePoint deployment.
- Build a taxonomy structure.
- Troubleshoot a SharePoint environment.

Format of the course

- Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice

Course Customization Options

- This training is based on the on-premise version of SharePoint 2016 (a.k.a SharePoint Server 2016).
- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
21 hours
Overview
With a market share of 60%, WordPress is the Content Management System (CMS) of choice for many of the world's most high-profile websites. PHP is a server side language, which powers about 82 percent of the web.

In this instructor-led, live training (onsite or remote), participants with little or no previous programming experience will learn how to customize a Wordpress website using PHP.

By the end of this training, participants will be able to:

- Set up the development tools needed to quickly start working PHP
- Understand and alter the various types of PHP files in WordPress
- Understand PHP syntax (conditional statements, loops, functions, etc.)
- Write their own plugin or a theme within WordPress
- Debug, deploy and troubleshoot a Wordpress website

Audience

- Web designers
- Content creators with technical skills
- Business owners with technical skills
- Developers with no previous experience with PHP

Format of the Course

- Interactive lecture and discussion
- Lots of exercises and practice
- Hands-on implementation in a live-lab environment

Note

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
- To learn more about Wordpress, please visit: https://wordpress.org/
7 hours
Overview
Ez az 1 napos edzés olyan felhasználók számára készült, akik felhasználóként használják a SharePoint programot, és szeretnék megérteni az eszköz néhány speciális funkcióját A küldötteknek részt kell venniük ebben a kurzusban, ha meg kell érteniük a következő funkciókat: a csapatmunka, a dokumentumkezelés és a Microsoft SharePoint 2013 társadalmi funkciói Ez a tanfolyam célja SharePoint webhelytulajdonosok és felhasználók A tanfolyam céljai: Honlapok és webhelygyűjtemények kezelése Hozzáadhat felhasználókat és csoportokat, és kezelheti a webhelyeket, listákat, mappákat és elemek biztonságát Webalkatrészek hozzáadása és beállítása Webhely-beállítások megadása, beleértve a témát, a címet, a leírást és az ikont .
7 hours
Overview
Ez az 1 napos edzés olyan felhasználók számára készült, akik a SharePointot PowerPoint felhasználóként használják, akik SharePoint webhely tulajdonosként és / vagy Site Collection adminisztrátorként működnek A tanfolyam céljai: Webhely-navigáció konfigurálása A webhely tevékenységi jelentéseinek megtekintése Listák és könyvtárak testreszabása Munka a webhely oszlopai és a webhely tartalomtípusai között A Check out / in, a Content Approval és a Versioning konfigurálása Weboldalak és oldalak létrehozása és módosítása .
14 hours
Overview
A Moodle egy webszerver alapú nyílt forráskódú tanfolyam (CMS), más néven Learning Management System (LMS) Sokféle tanulási erőforrást és tevékenységet kínál, nagyfokú rugalmassággal, ami hatékonyabbá és élvezetesebbé teszi az oktatás és a tanulás folyamatát Ebben az oktatott, élő képzésben résztvevők megtanulják, hogyan hozzanak létre és tartanak kurzusokat, szervezzenek kurzus honlapot és elrendezését, gondoskodjanak a feladatokról és értékelhessenek, visszajelzést adhassanak, kvízeket hajtsanak végre, nyomon követhessék a tanulási folyamatot, online beszélgetéseket folytathassanak a tanulókkal, más fejlett rangsorolási módszerek, felmérések lebonyolítása, workshopok tartása stb A képzés végére a résztvevők képesek lesznek Ismerje meg alaposan a Moodle-t és az összes főbb jellemzőjét Hozzon létre, tervezzen, adj hozzá, konfiguráljon és kezelhessen kurzusokat saját szükségleteik alapján A kurzus erőforrásainak és tevékenységeinek hozzáadása, konfigurálása és kezelése, beleértve, de nem kizárólagosan a hozzárendelést, a csevegést, a visszajelzést, a fórumot, a leckéket, a kvízt, a SCORM-ot, a felmérést, a műhelyt, az osztálykönyveket stb Hozz magaddal egy jobb tanítást, interakciót és tanulási élményt a közönségnek Közönség Tanárok Üzleti oktatók Bárki, aki részt vesz a tananyag létrehozásában és tervezésében A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
14 hours
Overview
A Moodle PHP nyílt forráskódú szoftver-tanulási rendszer Hasonló a tartalomkezelő rendszerekhez, mint például a Wordpress és a Drupal, azonban a Moodle egyenesen az oktatásra koncentrál Az oktatók és oktatók körében népszerű választás, olyan online tanfolyamok készítésére használják, amelyek olyan fogalmakat foglalnak magukban, mint a kevert tanulás, a távoktatás, az átkapcsolt osztálytermi és egyéb e-learning stratégiák az iskolákban, az egyetemeken, a munkahelyeken és a magánszektorban Ez az oktatott képzés olyan műszaki felhasználóknak szól, mint a rendszergazdák és a kurzusvezetők, akik gyakorlati, kézzel fogható megközelítést élveznek a Moodle megvalósításának és bevezetésének megtanulása terén A képzés befejeztével a résztvevők meg fogják érteni a Moodle mögött álló architektúrát, terveket és funkcionális elveket, és az élő gyakorlat és a megvalósítás révén tudják hogyan lehet telepíteni, beállítani, kezelni, optimalizálni, hibaelhárítani és telepíteni a Moodle rendszert saját környezet Közönség Rendszergazdák Tanfolyamvezetők Azok az oktatási szakemberek, akik a Moodle technikai oldalát szeretnék behatolni A trénerek és a diákok, akik a Moodle-t szeretnék létrehozni saját online tanfolyamok és tréningek közzétételére A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
21 hours
Overview
Magento egy erőteljes és rugalmas nyílt forráskódú e-kereskedelmi platform moduláris architektúra. Írott-ban PHP nyelv a busznak Zend szerkezet, ez megenged használók-hoz felfejlődik e betű-kereskedelem websites összhangban-uk teendő szükséges mellett használó sok ki--ból-a-doboz mintadeszkák és dugó-hatalmon levő párt.

ebben az oktató által vezetett, az élő képzésben résztvevők megtanulják, hogyan kell hozzáadni kategóriákat és tárolja termékek, feldolgozza a megrendelés és a szállítmányok, fuss termék promóciók, kezelheti az ügyfelek és engedélyek, fuss több honlapok és üzletek, és így tovább.

végére ez a képzés, a résztvevők:

- van egy átfogó, szakértői felhasználói szintű megértése Magento használat és a funkcionalitás.
- képesnek lenni megtenni függetlenül fuss és kezel sokszoros websites és raktározott készletek azon alapszik teendő szükséges.
- képesnek lenni megtenni áramvonalassá tesz teendő tevékenység mellett leegyszerűsít és kicsinyít napi közigazgatás és fenntartás erőfeszítések.

formátuma a kurzus

- rész előadás, részben vita, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
14 hours
Overview
A Magento Commerce a nyílt kereskedelem innovációjának vezető platformja, ahol a boltokban évente több mint 50 dollár értékű bruttó árumintás áll rendelkezésre Közönség Ez a kurzus alkalmas olyan mérnököknek és fejlesztőknek, akik a Magento 21-et e-kereskedelmi platformként szeretnék telepíteni és használni A kurzus befejezése után a küldöttek képesek lesznek: megérteni a Magenta struktúráját és a telepítési mechanizmusokat telepítési / gyártási környezet / architektúra feladatok és konfiguráció végrehajtása értékelje a kódminõséget, végezze el a hibakeresést, ellenõrzi fejlett termelést, például rugalmas keresést, több webhelyet és naplózást testreszabhatja a Magento webáruházát saját igényeiknek megfelelően .
14 hours
Overview
Ez a kurzus junior Drupal fejlesztőknek készült.
21 hours
Overview
A Liferay eszköz olyan programok létrehozására szolgál, amelyek segítenek a vállalatoknak digitális élményeket teremteni ügyfeleik számára.
14 hours
Overview
Jekyll is an open-source, easy-to-use CMS for rapidly generating static websites. It does not require a database or other heavy CMS framework tooling.

In this instructor-led, live training (onsite or remote), participants will learn how to use Jekyll to build a complete website based on simple, text-based files.

By the end of this training, participants will be able to:

- Install and configure the tools needed for generating static websites.
- Use Markdown, Liquid templates, and Sass to generate content and layout.
- Host and manage a Jekyll website directly from GitHub Pages.
- Rapidly test and deploy variations of a web page (content, layout, colors, etc.)
- Migrate an existing CMS (e.g., Wordpress) to Jekyll
- Troubleshoot issues with a website.

Audience

- Web designers
- Bloggers
- Content editors

Format of the Course

- Interactive lecture and discussion.
- Lots of exercises and practice.
- Hands-on deployment and testing in a live-lab environment.

Note

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
- To learn more about Jekyll, please visit: https://jekyllrb.com/
7 hours
Overview
A Grav egy nyitott, lapos CMS (tartalomkezelő rendszer) Jön egy erőteljes csomagkezelő rendszer, amely lehetővé teszi az egyszerű telepítést és frissítést A Grav mögöttes architektúrája jól megalapozott és bestinclass technológiákat alkalmaz, amelyek biztosítják, hogy a Grav egyszerűen használható és könnyen kiterjeszthető legyen Mivel a Grav egy lapos CMS fájl, nincs szükség adatbázisra; ezáltal egy új webhely létrehozása nagyon sima folyamat Ez a képzés bemutatja a Grav CMS alapjait, és a résztvevőket a Gravbased webhely létrehozásával hozza létre A képzés végére a résztvevők rendelkeznek a tudással és a gyakorlattal a saját Grav weboldaluk telepítésével Közönség Webes alkalmazások fejlesztői A tanfolyam formátuma Ez a képzés nagy hangsúlyt fektet a handson gyakorlatra A fogalmak többségét mintákat, gyakorlatokat és handson fejlesztést fedezik fel .
14 hours
Overview
A Magento a világ legnépszerűbb CMS (Content Management System) az e-kereskedelem számára Néhány legnagyobb márka, köztük a Samsung, a Levono és a Nike, használják, és rendkívül népszerű a kis és közepes méretű e-kereskedelmi cégek számára is Ebben az oktatott, élő képzésben (helyszíni vagy távoli) a résztvevők megtudják Mageto funkcióit, erősségeit, gyengeségeit és stratégiáit a Magento egy szervezeten belüli megvalósításához Esettanulmányok is rendelkezésre állnak a Magento sikeres és sikertelen implementációinak illusztrálására a valós világban A múlt megfigyelése mellett megvitatjuk a jövőbeli trendeket is a Magentó piaci bevezetésében A képzés végére a résztvevők meg fogják érteni a következőket: Értékesítés, leltár és ügyfelek kezelése a Magento backend segítségével Állítsa be és kezelje az előlapot egy igazán testreszabott felhasználói élmény érdekében A meglévő rendszerek integrálása Magento ecommerce megoldással A meglévő rendszereket olyan partnerekkel integrálhatja, akik Magento magukat használják Közönség Az e-kereskedelmi megoldásokat vizsgáló vezetők A mérnökök megpróbálják megvalósítani a Magento szervezetüket A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és élő bemutatók jegyzet Ha erre a kurzusra személyre szabott képzést szeretne kérni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot .
14 hours
Overview
Ez a tanfolyam segít tisztázni és végrehajtani Drupal zavart fordítás rendszer. Áttekinti a rendelkezésre álló rendszereket (entitás-fordítás, tartalomfordítás stb.), Később gyakorolja a küldött által kiválasztottat. Ez magában foglalja mind a tartalmat, mind az interfészt, mind az automatikus fordítást, valamint minden más szempontot, amelyek szükségesek a szakszerűen lefordítható webhelyek létrehozásához.
14 hours
Overview
A Drupal ingyenes és nyílt forráskódú keretrendszer a tartalomkezeléshez és a digitális élményekhez. Az Apache Solr egy gyors, méretezhető és nyílt forráskódú Java keresési platform.
7 hours
Overview
Megtanulja, hogyan hozzon létre reális és adaptív tervezést a Drupal használatával. Általában a Drupal és a Drupal modulok legstabilabb verzióját használjuk.

Ez a kurzus megpróbálja használni a Drupal modulokat, hogy korlátozza a CSS vagy Javascript kód mennyiségét, amelyet meg kell írni.
21 hours
Overview
Ez a tanfolyam célja azoknak, akik Drupal számára újak
14 hours
Overview
Ez a kurzus mindenkinek jött létre, aki érdeklődést mutatott arra, hogy robusztus alkalmazásokat hozzon létre a Drupal-lal Megmagyarázza a Drupal "nem technikai" oldalát, amely lehetővé teszi, hogy bármilyen alkalmazás nélkül kódoljon .
7 hours
Overview
Ez a kurzus Drupal-ral foglalkozik. A Drupal témák workshopja lehetővé teszi a webfejlesztő számára a Drupal témák létrehozását és módosítását. A Drupal Témák nagyon rugalmasak, de csak akkor, ha megértjük, hogyan működnek a téma motorok. Meg fogja találni, hogyan lehet interaktívan megváltoztatni a meglévőket, és új témákat hozhat létre a semmiből. Megtanulod a Twig sablonmotor alapjait és azt, hogy hogyan kapcsolódik hozzá a Drupal 8.
14 hours
Overview
Ez a kurzus olyan fejlesztők, építészek, projektvezetők számára készült, akiket a Drupal 8 platform fejlesztésével kívánnak fejleszteni.

A résztvevők megtanulják, hogyan lehet felülírni a meglévő funkcionalitást, és hogyan lehet írni a telepíthető modulokat.
14 hours
Overview
With a market share of 60%, WordPress is the Content Management System (CMS) of choice for many of the world's most high-profile websites.

In this instructor-led, live training (onsite or remote), participants will take their WordPress skills to the next level as they learn how to set up, customize and deploy a complex commercial-grade website based on Wordpress.

By the end of this training, participants will be able to:

- Install and configure Wordpress locally and in the cloud (single and multi-site.)
- Build a sophisticated, e-commerce website.
- Customize an existing website.
- Brand a website using custom themes.
- Enable booking and membership functionality.
- Set up and administer different user roles (editors, admins, etc.)
- Create a private or public social network
- Optimize a Wordpress website for SEO (Search Engine Optimization.)
- Backup and restore a Wordpress website.
- Maintain and troubleshoot a live, production Wordpress website.

Format of the Course

- Interactive lecture and discussion
- Lots of exercises and practice
- Hands-on implementation in a live-lab environment

Note

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
- To learn more about Wordpress, please visit: https://wordpress.org/
Weekend Content Management System (CMS) courses, Evening Content Management System (CMS) training, Content Management System (CMS) boot camp, Content Management System (CMS) instructor-led, Weekend Content Management System (CMS) training, Evening Content Management System (CMS) courses, Content Management System (CMS) coaching, Content Management System (CMS) instructor, Content Management System (CMS) trainer, Content Management System (CMS) training courses, Content Management System (CMS) classes, Content Management System (CMS) on-site, Content Management System (CMS) private courses, Content Management System (CMS) one on one training

Course Discounts

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!