WordPress Kurzusok

WordPress Kurzusok

Az online vagy helyszíni, oktató által vezetett élő WordPress képzések beszélgetésen és gyakorlati gyakorlaton keresztül mutatják be a WordPress rendszer tervezését, telepítését és kezelését. A WordPress képzés "online élő képzés" vagy "helyszíni élő képzés" formájában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

WordPress Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
Audience: This course is general and can be attended by anyone. Most precisely, this course is attended by people who are interested in developing a website without any coding /programming skills.
14 hours
A piaci részesedése 60%, Word Press a Content Management rendszer (CMS) a választás sok a világ legtöbb nagy horderejű weboldalak. Ebben az oktató által vezetett, élő (helyszíni vagy távoli) képzésen a résztvevők a következő szintre veszik Word Press készségeiket, amikor megtanulják, hogyan állíthat be, testreszabhatja és telepítheti a Word Press alapján egy összetett, kereskedelmi szintű weboldalt. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Telepítse és konfigurálja a Word Press helyben és a felhőben (egy- és többhelyes).
 • Hozzon létre egy kifinomult, e-kereskedelemmel foglalkozó weboldalt.
 • Testreszabhatja a meglévő webhelyet.
 • Márkás webhelyet egyéni témákkal.
 • Engedélyezze a foglalási és tagsági funkciókat.
 • Különböző felhasználói szerepkörök (szerkesztők, adminisztrátorok stb.) Beállítása és felügyelete
 • Hozzon létre egy privát vagy nyilvános közösségi hálózatot
 • A Word Press webhely optimalizálása a SEO számára ( Search Engine Optimization.)
 • Biztonsági másolat készítése és helyreállítása a Word Press webhelyen.
 • Karbantartás és hibaelhárítás egy élő, termelési Word Press webhelyen.
A tantárgy formátuma
 • Interaktív előadás és beszélgetés
 • Sok gyakorlat és gyakorlat
 • Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben
jegyzet
 • Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
 • Ha többet szeretne megtudni a Word Press-ról, látogasson el a https://wordpress.org/ weblapra.
21 hours
A piaci részesedés 60%, WordPress a tartalom Management rendszer (CMS) a választás sok a világon a legmagasabb profilú weboldalak. PHP egy szerver oldalnyelv, amely a web körülbelül 82 százalékát képviseli. Ebben az oktató-vezérelt, élő képzésben (szintén vagy távol), a résztvevők, akiknek kevés vagy nincs korábbi programozási tapasztalata, megtanulják, hogyan kell személyre szabni egy Wordpress weboldal használatával PHP. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Állítsa be a fejlesztési eszközöket, amelyek szükségesek ahhoz, hogy gyorsan elkezdjenek dolgozni PHP Megértése és módosítása a különböző típusú PHP fájlok a WordPress Megértése PHP szintax (feltételes nyilatkozatok, lemezek, funkciók, stb.) Írja meg saját plugin vagy téma belül WordPress Debug, telepítés és problémamegoldás egy Wordpress weboldal
közönség
  Webes tervezők Műszaki készségekkel rendelkező tartalomteremtők Business technikai képességekkel rendelkező tulajdonosok Fejlesztők, akiknek nincs korábbi tapasztalata PHP
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita Rengeteg gyakorlat és gyakorlat Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben
Megjegyzések
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez. Ha többet szeretne megtudni Word sajtó, kérjük, látogasson el: https://wordpress.org/
14 hours
Bootstrap egy UI könyvtár, amelyet interaktív webes alkalmazások fejlesztésére használnak. Ezenkívül Bootstrap használható interaktív Wordnyomtatási témák kifejlesztésére mintákkal. Egy Wordnyomtatási téma integrálása lehetővé teszi a dinamikus weboldalak és alkalmazások létrehozását. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) célja a fejlesztők, akik szeretnék használni Bootstrap létrehozni Wordnyomtatott témák. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Hozzon létre a szükséges fejlesztési környezetet az Word sajtó témák fejlesztésének megkezdéséhez. Hozzon létre egyedi összetevőket egy két oszlopos elrendezéshez. Eloszlatja és integrálja HTML kódot az Word nyomtatásba. Az UI elemek feltételezett viselkedéssel jelennek meg.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
14 hours
Ionic egy mobil fejlesztési keret a hibrid mobil webes alkalmazások létrehozásához. WordA nyomtatás egy tartalomkezelési rendszer, amely a PHP szövegben szerepel. A Ionic 4 használatával a felhasználók a WordPress Rest API-t használhatják a mobil webes alkalmazás backend alkalmazásának létrehozásához. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy on-site) olyan webfejlesztőknek szól, akik szeretnék használni WordPress és Ionic 4 a teljes stack fejlesztéshez. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Hozzon létre webes alkalmazásokat a Word nyomtatással a háttérben. Állítsa be Ionic 4 a WorPress Rest API használatával. A CRUD műveletek futtatása Ionic 4. Biztosítsa a webes alkalmazást a JWT hitelesítéssel.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Online WordPress courses, Weekend WordPress courses, Evening WordPress training, WordPress boot camp, WordPress instructor-led, Weekend WordPress training, Evening WordPress courses, WordPress coaching, WordPress instructor, WordPress trainer, WordPress training courses, WordPress classes, WordPress on-site, WordPress private courses, WordPress one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions