Magento Kurzusok

Magento Kurzusok

Az online vagy helyszíni, oktatók által vezetett élő Magento képzések interaktív beszélgetéseken és gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be a Magento e-kereskedelmi platform alapjait és haladó témáit. A Magento képzés "online élő edzés" vagy "helyszíni élő képzés" formájában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Magento Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
Magento Commerce is the leading platform for open commerce innovation with over $50B in gross merchandise volume transacted on the platform annually. Audience This course is suitable for engineers and developers seeking to deploy and utilize Magento 2.1 as an ecommerce platform. After completing this course, delegates will be able to:
 • understand Magenta’s structure and deployment mechanisms
 • carry out installation / production environment / architecture tasks and configuration
 • assess code quality, perform debugging, monitoring
 • implement advanced production like elastic search, multiple websites and logging
 • customize Magento's webstore to their specific requirements 
21 hours
In this instructor-led, live training in Magyarország participants will learn how to add categories and store products, process a purchase order and make shipments, run product promotions, manage customers and permissions, run multiple websites and stores, and more. By the end of this training, participants will:
 • Have a comprehensive, expert user level understanding of Magento usage and functionality.
 • Be able to independently run and manage multiple websites and stores based on business needs.
 • Be able to streamline business activity by simplifying and minimizing daily administration and maintenance efforts.
7 hours
Magento is a powerful and flexible open-source e-commerce platform. In this instructor-led, live training participants will learn how to process a purchase order and make shipments. Audience
 • Sales reps
 • Sales processing agents
Format of the course
 • Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice
14 hours
A Magento a világ legnépszerűbb CMS (Content Management System) az e-kereskedelem számára Néhány legnagyobb márka, köztük a Samsung, a Levono és a Nike, használják, és rendkívül népszerű a kis és közepes méretű e-kereskedelmi cégek számára is Ebben az oktatott, élő képzésben (helyszíni vagy távoli) a résztvevők megtudják Mageto funkcióit, erősségeit, gyengeségeit és stratégiáit a Magento egy szervezeten belüli megvalósításához Esettanulmányok is rendelkezésre állnak a Magento sikeres és sikertelen implementációinak illusztrálására a valós világban A múlt megfigyelése mellett megvitatjuk a jövőbeli trendeket is a Magentó piaci bevezetésében A képzés végére a résztvevők meg fogják érteni a következőket: Értékesítés, leltár és ügyfelek kezelése a Magento backend segítségével Állítsa be és kezelje az előlapot egy igazán testreszabott felhasználói élmény érdekében A meglévő rendszerek integrálása Magento ecommerce megoldással A meglévő rendszereket olyan partnerekkel integrálhatja, akik Magento magukat használják Közönség Az e-kereskedelmi megoldásokat vizsgáló vezetők A mérnökök megpróbálják megvalósítani a Magento szervezetüket A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és élő bemutatók jegyzet Ha erre a kurzusra személyre szabott képzést szeretne kérni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot .
14 hours
A magneto egy PHP-ben írt e-kereskedelmi platform. -Val Magneto, használók van képes-hoz teremt és szervez termékek, fizetés módszer, hajózás és több. Magneto 2, szemben a magneto kínál fejlesztések a modularitás, a rugalmasság, és bővíthetőség az e-kereskedelmi megoldások. Ez az oktató által vezetett, az élő képzés (helyben vagy távolról) célja a webfejlesztők, akik szeretnének létrehozni egy webes alkalmazás magneto 2. Ennek a tréningnek a végére a résztvevők:
 • Master magneto 2 fejlesztési minták, tervezési minták, és megközelítések.
 • Témák létrehozása és testreszabása a magneto 2.
 • A magneto 2 funkcióhoz való testreszabásokat a bővítményekkel valósítsa meg.
A kurzus formátuma
 • Interaktív előadás és beszélgetés.
 • Sok gyakorlatok és gyakorlat.
 • Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
Tanfolyami testreszabási beállítások
 • Ha szeretne személyre szabott képzést kérni erre a kurzusra, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, hogy gondoskodjon.
7 hours
Magento egy nyílt forráskódú weboldal platform az e-kereskedelem számára. Teljes körű és magasan testreszabható eszközöket kínál az online áruházak tervezésére és építésére. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) célja a szoftver építészek és fejlesztők, akik szeretnék megtanulni a rendkívül hatékony technikák meghatározására a szükséges követelmények tervezéséhez és fejlesztéséhez egy e-kereskedelmi webhely használatával Magento. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Ismerje meg az építészet, jellemzők és alapvető funkciók Magento. Ismerje meg, hogyan kell létrehozni felhasználói történetek, használati esetek és munkafolyamatok alapján a valós világban forgatókönyvek. Használja az eszközöket és a templomokat Magento a funkcionális követelmények összegyűjtéséhez és meghatározásához. Az integráció és az infrastruktúra tervezési és fejlesztési követelményeinek meghatározása.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
14 hours
Magento egy nyílt forráskódú weboldal platform az e-kereskedelem számára. Teljes körű és magasan testreszabható eszközöket kínál az online áruházak tervezésére és építésére. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy on-site) olyan fejlesztőknek szól, akik Magento használatát szeretnék tervezni és építeni egy biztonságos és felhasználóbarát online bevásárlóközpontot. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Hozzon létre a szükséges fejlesztési környezetet az e-kereskedelmi oldalak fejlesztésének megkezdéséhez Magento. Ismerje meg az építészet, a központi fogalmak, modulok, és a fájl szerkezet Magento. Fejleszteni egy funkcionális és robusztus online áruházat Magento komponensek és modulok személyre szabásával. A biztonsági fejlesztési gyakorlatok végrehajtása Magento a sérülékenységek és a potenciális kibertámadások csökkentése érdekében.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
21 hours
Magento A Commerce Cloud az e-kereskedelem szolgáltatásként (PaaS) működő, felhőalapú platform. Megbízható, biztonságos és kiterjedt felhőkörnyezetet biztosít, amely nagyszabású műveleteket, integrációkat és teljesítményt támogat. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy on-site) olyan fejlesztőknek szól, akik szeretnék használni a Commerce Cloud-t az e-kereskedelmi weboldalak tervezésére, építésére és fejlesztésére az üzleti méretű vállalkozások számára a Cloud-ban. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Hozzon létre a szükséges fejlesztési környezetet a vállalati e-kereskedelmi oldalak fejlesztésének megkezdéséhez Magento Commerce Cloud használatával. Ismerje meg az infrastruktúrát, a technológiát és a szolgáltatásokat, amelyek szükségesek az online áruház felhőben történő tárolásához. Ismerje meg, hogyan kell konfigurálni és kezelni egy felhőprojektet Magento a Project Web Interface és a CLI használatával. Integrálja a támogatott szolgáltatásokat (Fastly, New Relic, Blackfire és Sendgrid), hogy optimalizálja a webhely teljesítményét és funkcióit. Állítsa be és tartsa fenn egy nagyon biztonságos platformot a kiberfenyegetések és sebezhetőségek kiküszöbölésére. Építsen, teszteljen és telepítse a helyszíneket a pályára és a termelésre, majd végezze el a beindítás utáni ellenőrzéseket és karbantartást.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Online Magento courses, Weekend Magento courses, Evening Magento training, Magento boot camp, Magento instructor-led, Weekend Magento training, Evening Magento courses, Magento coaching, Magento instructor, Magento trainer, Magento training courses, Magento classes, Magento on-site, Magento private courses, Magento one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions