TinaCMS Kurzusok

TinaCMS Kurzusok

Online vagy helyszíni, oktató által vezetett élő TinaCMS képzések interaktív gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be, hogyan lehet a TinaCMS-t használni webhelytartalom valós idejű létrehozására, szerkesztésére, áttekintésére és közzétételére. A TinaCMS képzés "online élő képzés" vagy "helyszíni élő képzés" formájában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

TinaCMS Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
7 hours
TinaCMS  egy nyílt forráskódú szerkesztési eszköz a weboldal tartalmának kezelésére. Ez egy felhasználóbarát felületet biztosít, amely egy Git munkafolyamatot használ, és a React komponensek felett építhető. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (szintén vagy távol) célja a webfejlesztők vagy web tartalomkezelők, akik szeretnék használni TinaCMS létrehozni, szerkeszteni, felülvizsgálni, és közzéteszik a weboldal tartalmát valós időben, miközben a forráskód ellenőrzését. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Hozzon létre a szükséges fejlesztési környezetet a használat megkezdéséhez TinaCMS. Hozzon létre, szerkesztse és személyre szabja a weboldalak közvetlenül a web UI. Kezelje a szerkesztőt a backend API-k konfigurálásával a forráskódon belül.  Más adatforrások, munkafolyamatok és plugins integrálása a funkcionalitás bővítéséhez.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Online TinaCMS courses, Weekend TinaCMS courses, Evening TinaCMS training, TinaCMS boot camp, TinaCMS instructor-led, Weekend TinaCMS training, Evening TinaCMS courses, TinaCMS coaching, TinaCMS instructor, TinaCMS trainer, TinaCMS training courses, TinaCMS classes, TinaCMS on-site, TinaCMS private courses, TinaCMS one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions