Learning Management System (LMS) Kurzusok

Learning Management System (LMS) Kurzusok

Az online vagy helyszíni, oktatók által vezetett élő tanulásirányítási rendszer (LMS) képzések interaktív gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be az LMS alapjait és haladó fogalmait. Az LMS képzés "online élő képzés" vagy "helyszíni élő képzés" formájában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. A helyszíni élő képzés helyben, az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Learning Management System Subcategories

Learning Management System (LMS) Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
Learning Management Systems (LMS) által használt oktatók és pedagógusok előállítására online tanfolyamok, amelyek magukban foglalják fogalmak, mint a blended learning, távoktatás, tükrözött tantermi és egyéb e-tanulási stratégiák az iskolákban, egyetemeken, munkahelyeken és a magánszektorban. Ez az oktató által irányított képzés olyan technikai felhasználókra irányul, mint például rendszergazdák és kurzusvezetők, akik élvezik az LMS megvalósításának és telepítésének gyakorlati, gyakorlati megközelítését. A képzés végére a résztvevők megértik az LMS mögött meghúzódó architektúrát, tervezési és működési elveket, és élő gyakorlat és megvalósítás útján tudják, hogyan kell telepíteni, konfigurálni, kezelni, optimalizálni, hibaelhárítani és telepíteni egy LMS rendszert saját magukban. saját környezet.
  A tantárgy formátuma
  • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
  jegyzet
  • Ez a képzés a Moodle-t fogja használni mint LMS megvalósítást.
  • Más LMS használatához vagy a képzés bármely más részének testreszabásához kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljen.
  14 hours
  A tanulási rendszereket az edzők és oktatók használják olyan online tanfolyamok előállítására, amelyek olyan fogalmakat foglalnak magukban, mint a kevert tanulás, a távoktatás, a flipped osztályterem és más e-tanulás stratégiák az iskolákban, az egyetemekben, a munkahelyeken és a magánszektorban. •   Ebben az oktató által vezetett, élő képzési résztvevők megtanulják, hogyan kell létrehozni és irányítani a tanfolyamokat, szervezni a tanfolyam homepage és annak elrendezése, rendezni és értékelni feladatok és ad visszajelzést, futtatni kérdőívek, nyomon követni a tanulás fejlődését, hogy online viták a tanulók, használja a tankönyvet és más fejlett értékelési megközelítések, futó felmérések, tartani workshopok, és így tovább. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
   Van egy mélyreható ismerete egy LMS és az összes fő jellemzői. Hozzon létre, tervezzen, adjon hozzá, konfiguráljon és kezelje a tanfolyamokat saját igényeik alapján. Hozzáadjuk, konfiguráljuk és kezeljük a tanfolyam erőforrásokat és tevékenységeket, beleértve, de nem korlátozza a feladatok, chat, visszajelzések, fórumok, lecke, quiz, SCORM, felmérés, workshop, gradebook, stb. Javítja a tanítás, az interakció és a tanulási élményt a közönség számára.
  A kurzus formázása
   Részes előadások, részes viták, gyakorlatok és nehéz gyakorlatok
  Megjegyzések
   Ez a képzés a Moodle-t az LMS-ként fogja használni minden gyakorlathoz. Ha más LMS-t szeretne használni, vagy a képzés bármely más részét személyre szabhatja, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez. 
  14 hours
  xAPI (Experience API), más néven Tin Can API, egy nyílt forráskódú szoftver specifikáció az elearning. Ezt arra használják, hogy nyomon kövessék, hogy a tanulók hogyan kölcsönhatásba lépnek bármely olyan tanulási tartalommal vagy alkalmazással, amely hatékonyabb és jobb tanulási tapasztalatokhoz vezet. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) olyan fejlesztőknek, oktatóknak vagy edzőknek szól, akik az xAPI-t szeretnék használni a tanulási viselkedés és tevékenységek nyomon követésére, és jobb tanulási megoldásokat készítenek. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
   Ismerje meg a xAPI jellemzőit és előnyeit, és hogyan működik. Ismerje meg, hogyan kell létrehozni egy Learning Record Store (LRS). Szerezzen mélyreható megértést a teljes xAPI specifikációról. Ismerje meg, hogyan kell küldeni és visszavonni a xAPI nyilatkozatokat. Ismerje meg, hogyan kell végrehajtani a xAPI-t, hogy hatékonyan mérje a tanulási tevékenységeket.
  A kurzus formája
   Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
  21 hours
  A Open edX platform egy nyílt forráskódú tanulási menedzsment rendszer (LMS) épült a Python-alapú Django web keret. Ez egy népszerű platform a MOOC (Massive Open Online Courses) valamint a kisebb osztályok és képzési modulok tárolására. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) azoknak a fejlesztőknek szól, akik a platformon alapuló online tanfolyamot szeretnék személyre szabni és bővíteni. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
   A fejlődés megkezdéséhez szükséges fejlesztési környezet létrehozása. Ismerje meg Open edX az építészet, az eszközök és a fejlesztési folyamat. Építsen, tesztelje és telepítse az új alkalmazásokat és szolgáltatásokat, hogy kiterjessze egy Open edX tanfolyam gazdagságát. Integrálja a meglévő webes, asztali és mobil alkalmazások és tartalmak egy Open edX tanfolyam. Kövesse, nyomon követi és elemzi a szolgáltatás és alkalmazás tevékenységét és teljesítményét.
  A kurzus formája
   Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
  Szakképesítési lehetőségek
   Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
  14 hours
  A Open edX platform egy nyílt forráskódú tanulási menedzsment rendszer (LMS) épült a Python-alapú Django web keret. Ez egy népszerű platform a MOOC (Massive Open Online Courses) valamint a kisebb osztályok és képzési modulok tárolására. Ez az oktató-vezérelt, élő képzés (online vagy online) célja a sysadminek, akik szeretnék telepíteni, konfigurálni, telepíteni és karbantartani egy Open edX rendszer. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
   Telepítse és konfigurálja a termelési szintű Open edX rendszert. Felhasználói szerepek és engedélyek meghatározása. Adatbázis beállítása és karbantartási műveletek elvégzése. Biztonságos, megfigyelhető, optimalizált és problémamegoldó egy élő Open edX rendszer. Peform adminisztrációs feladatok, beleértve a biztonsági mentés, a helyreállítás és a helyszíni migráció.
  A kurzus formája
   Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
  Szakképesítési lehetőségek
   Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
  21 hours
  A Open edX platform egy nyílt forráskódú tanulási menedzsment rendszer (LMS). Ez egy népszerű platform a MOOC (Massive Open Online Courses) valamint a kisebb osztályok és képzési modulok tárolására. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) olyan oktatókra irányul, akik az online tanfolyamok létrehozásához és szállításához a Open edX platformot szeretnék használni. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
   Ismerje meg, hogy a Open edX's különböző komponensek együtt dolgoznak, hogy lehetővé tegye az oktatók számára, hogy világszínvonalú online tanulás. Használja Open edX's tanfolyam-szerkesztő eszköz építeni egy edX tanfolyam. Keverjük össze a megfelelő természet tartalmát és a multimédiát, hogy gazdagítsa a tanfolyamot. Készítsen interaktív, gyakorlati tanulságokat és tevékenységeket. Értékelje a hallgatói teljesítményt, és időben visszajelzést nyújtson Open edX oktató eszközökkel. Együttműködjön másokkal, hogy telepítse és kezelje az egész sor online tanfolyam munkát.
  A kurzus formája
   Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
  Szakképesítési lehetőségek
   Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

  Last Updated:

  Online LMS (Learning Management System) courses, Weekend Learning Management System (LMS) courses, Evening Learning Management System (LMS) training, Learning Management System boot camp, LMS (Learning Management System) instructor-led, Weekend Learning Management System training, Evening Learning Management System courses, LMS coaching, LMS (Learning Management System) instructor, Learning Management System (LMS) trainer, LMS (Learning Management System) training courses, Learning Management System (LMS) classes, Learning Management System (LMS) on-site, LMS private courses, Learning Management System (LMS) one on one training

  Kedvezmények tanfolyamokra

  No course discounts for now.

  Hírlevél kedvezmény

  Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

  Néhány ügyfelünk

  is growing fast!

  We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

  As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

  • delivering training and consultancy Worldwide
  • preparing training materials
  • creating new courses outlines
  • delivering consultancy
  • quality management

  At the moment we are focusing on the following areas:

  • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
  • SOA, BPM, BPMN
  • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
  • R, Python
  • Mobile Development (iOS, Android)
  • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
  • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

  To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

  Apply now!

  This site in other countries/regions