Drupal Kurzusok

Drupal Kurzusok

A helyi, oktatott élő Drupal tanfolyamok interaktív megbeszélésen és gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be a Drupal alapjait és alkalmazásait A Drupal tréning elérhető "helyszíni élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

Kurzusleírás

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
7 hours
Overview
Ez a kurzus azoknak az embereknek szól, akik teljesen újak a Drupal 7-re. Ez vezet a közös Drupal közösség weboldalának alapjain, ahol a dolgok és mire számíthatnak.
14 hours
Overview
Ez a kurzus junior Drupal fejlesztőknek készült.
14 hours
Overview
Ez a kurzus olyan fejlesztők, építészek, projektvezetők számára készült, akiket a Drupal 8 platform fejlesztésével kívánnak fejleszteni.

A résztvevők megtanulják, hogyan lehet felülírni a meglévő funkcionalitást, és hogyan lehet írni a telepíthető modulokat.
7 hours
Overview
Ez a kurzus Drupal-ral foglalkozik. A Drupal témák workshopja lehetővé teszi a webfejlesztő számára a Drupal témák létrehozását és módosítását. A Drupal Témák nagyon rugalmasak, de csak akkor, ha megértjük, hogyan működnek a téma motorok. Meg fogja találni, hogyan lehet interaktívan megváltoztatni a meglévőket, és új témákat hozhat létre a semmiből. Megtanulod a Twig sablonmotor alapjait és azt, hogy hogyan kapcsolódik hozzá a Drupal 8.
14 hours
Overview
Ez a kurzus mindenkinek jött létre, aki érdeklődést mutatott arra, hogy robusztus alkalmazásokat hozzon létre a Drupal-lal Megmagyarázza a Drupal "nem technikai" oldalát, amely lehetővé teszi, hogy bármilyen alkalmazás nélkül kódoljon .
21 hours
Overview
Ez a tanfolyam célja azoknak, akik Drupal számára újak
7 hours
Overview
Megtanulja, hogyan hozzon létre reális és adaptív tervezést a Drupal használatával. Általában a Drupal és a Drupal modulok legstabilabb verzióját használjuk.

Ez a kurzus megpróbálja használni a Drupal modulokat, hogy korlátozza a CSS vagy Javascript kód mennyiségét, amelyet meg kell írni.
14 hours
Overview
A Drupal ingyenes és nyílt forráskódú keretrendszer a tartalomkezeléshez és a digitális élményekhez. Az Apache Solr egy gyors, méretezhető és nyílt forráskódú Java keresési platform.
14 hours
Overview
Ez a tanfolyam segít tisztázni és végrehajtani Drupal zavart fordítás rendszer. Áttekinti a rendelkezésre álló rendszereket (entitás-fordítás, tartalomfordítás stb.), Később gyakorolja a küldött által kiválasztottat. Ez magában foglalja mind a tartalmat, mind az interfészt, mind az automatikus fordítást, valamint minden más szempontot, amelyek szükségesek a szakszerűen lefordítható webhelyek létrehozásához.

Upcoming Courses

Weekend Drupal courses, Evening Drupal training, Drupal boot camp, Drupal instructor-led, Weekend Drupal training, Evening Drupal courses, Drupal coaching, Drupal instructor, Drupal trainer, Drupal training courses, Drupal classes, Drupal on-site, Drupal private courses, Drupal one on one training

Course Discounts

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!