Presentation Skills Kurzusok

Presentation Skills Kurzusok

Helyi oktatói élő bemutató készségek képzések Magyarország.

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

Kurzusleírás

KódNévIdőtartamÁttekintés
presconfPresenting with Confidence21 óraKözönség Azoknak a személyzetnek, akiknek teljes mértékben készen kell állniuk előadások bemutatására: A csapataiknak Az ügyfeleknek A cégen belüli egyéb közönségek számára A cégen kívüli egyéb közönségek számára A tanfolyam formátuma A következők kombinációja: Megkönnyített megbeszélések Delegált prezentációk - teljes visszajelzéssel A kurzus végére a küldöttek képesek lesznek: Készítsen és alakítson ki hatékony bemutatást Készülj fel magadra a bemutatásra Bízd ezt a prezentációt Használja a különféle vizuális segédeszközöket, amelyeket a műsorvezető úgy dönthet, hogy stimuláló bemutató létrehozásában dönt Foglalkozzon a különböző típusú emberekkel, akiket előadásaik során találkozni fognak .
543212Public Speaking 10114 óraEz a kurzus célja, hogy javítsa a közoktatási készségek a gyakornokok gyakorlati gyakorlatok által támogatott vonatkozó elmélet. Mindenki számára készült, főként konferencia-előadók és csapat-találkozó előadók.
advmsppAdvanced MS PowerPoint7 óraEz a kurzus célja, hogy javítsa a PowerPoint képességek a gyakornok gyakorlati gyakorlatok által támogatott vonatkozó elmélet. Mindenkinek, főleg prezentációs tervezőknek tervezték, de konferenciatársaival és csapattalálkozóival is.
advppstAdvanced PowerPoint for sales teams7 óraA kurzus az értékesítési csoportokra vonatkozik A PowerPoint funkciói közé tartozik, amelyek segítenek az értékesítési folyamatban, pl hogyan lehet hatékonyan megjeleníteni az adatokat, miként kell nem túlcsúsztatni a diákat, és mit kell összpontosítania egy értékesítési csomagban .
pptfinanceCreating Slide Decks for the Financial World7 óraEz a kurzus megadja neked a tudást arról, hogy miként lehet bemutatni a pénzügyi információkat (számokat) a PowerPoint-ban, és nem csak a prezentációs készségeket Képes lesz a pénzügyi információk professzionálisabb bemutatására .
advprsntDelivering Impressive Presentation Decks - Social Skills Workshop14 óraCélkitűzés: A Powerpoint és más eszközök segítségével vonzó előadások készítésének lehetősége Címzettek: Értékesítési képviselők, tanácsadók, kutatók és oktatók, vezetők, tanárok, vállalati alkalmazottak, kkv-k és közintézmények, amelyek számára a kihívás egy embercsoport előtt áll, mondják nekik, érdeklődést keltve .
advppAdvanced Slide Design in PowerPoint7 óraEz a kurzus azoknak szól, akik hatékonyabban dolgoznak a PowerPointban, amikor diákat készítenek, és megtanulják bemutatni az alapokat .
InfluenceInfluence in Action14 óraA Pfizer, a Hewlett Packard, a DellEMC és a VMware részesült ennek a programnak, amely jobb egyensúlyt alakított ki befolyásoló stílusában, és rugalmas választ adott a munkahelyi kihívásokra Ha a következőket szeretné: • magas teljesítményű munkacsoportokat létrehozni • következetesen nyerni a szerződéseket a pitching-ről • sikeresen tárgyalni a legjobb ajánlatokról • részvényesi érték létrehozása évről évre akkor szükségünk lesz a befolyásoló programunkra.
pptpresentationsellDelivering a PowerPoint Presentation that Sells14 óraIn this instructor-led, live training, participants will learn how to prepare and deliver a convincing PowerPoint presentation. From technical preparation to skillful delivery, each essential point is covered in this interactive workshop.

By the end of this training, participants will be able to:

- Apply the right mindset for delivering a powerful and convincing presentation
- Practice effective communication techniques to enhance a presentation
- Prepare PowerPoint slides that complement and strengthen a presentation
- Create a connection with the audience that facilitates trust and enables the sale of an idea, proposal, product or service

Audience

- Leaders and Managers
- Engineers
- Researchers
- Consultants
- Persons with little or no business background
- Persons preparing to propose an idea or proposal

Format of the Course

- Workshop format with lots of exercises and practice in a lively and engaging environment.

Note

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange

Upcoming Courses

KurzusDátumÁr [Távoktatás / Tantermi]
Advanced MS PowerPoint - Pécs, belvároscs, 2019-03-14 09:301500EUR / 1900EUR
Advanced MS PowerPoint - Budapest, V. kerületcs, 2019-03-14 09:301500EUR / 1900EUR
Advanced MS PowerPoint - Szeged, Felső Tisza-Parth, 2019-03-18 09:301500EUR / 1900EUR
Advanced MS PowerPoint - Miskolc, Tapolcafürdőh, 2019-04-01 09:301500EUR / 1900EUR
Advanced MS PowerPoint - Debrecenh, 2019-04-08 09:301500EUR / 1900EUR
Weekend Presentation Skills courses, Evening Presentation Skills training, Presentation Skills boot camp, Presentation Skills instructor-led, Weekend Presentation Skills training, Evening Presentation Skills courses, Presentation Skills coaching, Presentation Skills instructor, Presentation Skills trainer, Presentation Skills training courses, Presentation Skills classes, Presentation Skills on-site, Presentation Skills private courses, Presentation Skills one on one training

Course Discounts

KurzusHelyszínDátumÁr [Távoktatás / Tantermi]
Business Continuity PractitionerDebrecenk, 2019-03-26 09:303150EUR / 3750EUR
Data MiningBudapest, V. kerületsze, 2019-04-17 09:304725EUR / 5525EUR
Managing Configuration with AnsibleDebrecenk, 2019-05-14 09:304050EUR / 4850EUR
R for Data Analysis and Research Debrecencs, 2019-06-13 09:301575EUR / 1975EUR

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!