Mobile Networks Kurzusok

Mobile Networks Kurzusok

A helyi, oktató által vezetett Live Mobile Networks tanfolyamok interaktív megbeszéléseken és gyakorlati gyakorlaton keresztül mutatják be a mobil hálózatok alapjait.

A mobil hálózatok képzése "helyszíni élő képzésként" vagy "távoli élő oktatásként" érhető el. Helyszíni élő képzést lehet végezni helyben az ügyfél telephelyén Magyarország vagy NobleProg vállalati képzési központok Magyarország. A távoli élő edzést interaktív, távoli asztal segítségével hajtják végre.

NobleProg--a helyi képzési szolgáltató

Machine Translated

Mobile Networks Subcategories

Mobile Networks Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
CÉLA tréning célja elmagyarázni, mi is az a 5G hálózat, és milyen hatással van az intelligens technológiákra. Szeretném bemutatni ezeknek a technológiai kapcsolatoknak (5G / IoT) előnyeit és hátrányait, és bemutatni a hálózat fejlesztési irányait, amely kezdettől fogva az intelligens világnak szólt.A tréning során elmagyarázzuk a 5G hálózatokkal kapcsolatos összes szükséges fogalmat - amit tudnia kell, hogy szabadon mozoghasson ebben a környezetben -, és magáról a 5G architektúráról is szó lesz (főleg a tárgyak internete szemszögéből) .Megmutatjuk a 5G és a Smart lehetőségeit és előnyeit, hogy nálunk sajátíthassa el a legjobb megoldások tudatos kiválasztásának készségeit.Valós példákat elemezünk, és együtt mérlegeljük, hány problémát kell megoldani a hatékony okos megoldások megvalósításához.A képzés különösen hasznos lesz:
  hálózati építészeknek, mérnököknek, mobil szakembereknek, távközlési mérnököknek, akik szeretnék jobban megérteni a 5G architektúrát és a tárgyak internetét, azoknak, akik a modern technológiák területén szeretnék megerősíteni tudásukat, vezetőknek, akik a 5G megvalósítását tervezik ] / IoT technológia a cégükben, de nem tudják, hol kezdjék el, és hogy nyereséges-e, azoknak, akiknek konkrétumokra van szükségük: hogyan működik a technológia, mik az előnyei és hátrányai, mennyit kereshetek vele, mennyi a költségek, hogy a döntéshozók tisztában legyenek azzal, mit és hogyan beszéljenek a távközlési eladókkal/tulajdonosokkal 5G / IoT-ről,
KÉPZÉSI KÜLÖNBÖZŐSÉGEK
  Nagyprojektekben szerzett gyakorlati ismeretek Meglévő felhasználási esetek elemzése Műszaki és üzleti perspektíva Gyakori buktatók és legjobb gyakorlatok
35 hours
a Érkezés-ból 5G mozgatható szikratávíró hálózat birtokol hozott vele új biztonság kihívások. Ez oktató-vezetett, él képzés (helyszínen vagy távoli) van megcélzott-on mérnök ki kívánság-hoz eszköz biztonság politikák és technológiai-hoz biztosít 5G szikratávíró hálózat. végére a képzés, a résztvevők képesek lesznek:
 • megérteni az 5G architektúra és a kihívásokat jelent a tesztelés.
 • kiválaszt és hasznosít a technológia, szerszámok, és pályázatokat elérhető részére 5G fejlődés és vizsgálat.
 • végrehajtása 5G vizsgálati gyakorlatokat, hogy megakadályozzák meghibásodások bármely különböző elemei egy 5G hálózat.
 • megJósolni a problémákat, és optimalizálja a teljesítményt 5G.  
formátuma tanfolyam
 • interaktív előadás és vita.
 • sok gyakorlatok és gyakorlat.
 • gyakorlati végrehajtás egy élő-Lab környezetben.
tanfolyam testreszabási beállítások
 • , hogy kérjen egy testreszabott képzést ezt a tanfolyamot, kérjük lépjen kapcsolatba velünk, hogy gondoskodjon.
21 hours
web és mobil kriminikusok utal behajtására vonatkozó bizonyítékok az interneten vagy egy mobil eszköz vizsgálat alatt. Ez oktató által vezetett, él képzés (helyben vagy távoli) van megcélzott-on műszaki személy ki kívánság-hoz használ digitális törvényszéki szerszámok és eljárás-hoz kinyomoz, kivonat, megfejt, analízis, értelmez és beszámol bizonyít meggyógyult-ból egy website vagy mozgatható berendezés. végére ez a képzés, a résztvevők képesek lesznek:
 • ért és alkalmaz különböző törvényszéki megszerzés eljárás-hoz megszemlél pókháló és mozgatható adat.
 • válassza ki a leghatékonyabb törvényszéki eszközök a webes és mobil adatok.
 • megérteni, hogyan kell hozzáférni és dekódolni a különböző típusú adatok struktúrák Web szerverek, adatbázisok, mobiltelefonok és az elemzés.
 • módszeresen kivonat, rekonstruálni, és vizsgáljuk meg az adatok potenciális bizonyítékaként cybercrime.
 • megérteni a jogi következményeit körülvevő digitális törvényszéki elemzés.
formátuma a kurzus
 • Interactive előadás és vita.
 • sok gyakorlatok és gyakorlat.
 • Hands-on végrehajtása élő-labor környezetben.
tanfolyam testreszabási beállításai
 • hogy kérje személyre szabott képzés a tanfolyam, kérjük, forduljon hozzánk, hogy gondoskodjon.
14 hours
5G az ötödik generációs mobil hálózat és a globális vezeték nélküli szabvány, amely az 1G, a 2G, a 3G és a 4G hálózatokat követi. 5G az emberek, gépek, tárgyak és eszközök összekapcsolására tervezték. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy on-site) olyan mérnökökre irányul, akik meg akarják érteni az építészeti összetevőket 5G annak érdekében, hogy elkezdhessék megvalósítani saját megoldásaikat ezen a feltörekvő új hálózaton. A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
7 hours
5G a legújabb mobil hálózati technológia, amelynek célja, hogy összekapcsolja a virtuális valóság (VR), az IoT és [0) futtatására szolgáló eszközök milliárdjait. 5G várhatóan hatalmas hatással lesz az emberek életére és üzleti életére. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) célja az üzleti vezetők, akik csak a kritikus információt szeretnék megtanulni, hogy fontos döntéseket hozzon az elfogadásról 5G. Ez a kurzus nem egy technikai tanfolyam, hanem inkább egy tanfolyam a stratégiai gondolkodás szükséges, hogy felkészüljön az érkezés 5G. A műszaki lefedettség és az ipari lefedettség a közönség számára alkalmazkodik. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Ismerje meg azokat a lehetőségeket, amelyeket 5G a szervezet számára hoz. Ismerje meg azokat a kockázatokat, amelyeket 5G a vállalkozások és az ipar számára jelent. A különböző technológiák és szabványok megértése és megkülönböztetése 5G. Ismerje meg, milyen szerepet fog játszani 5G az AI és az IoT további fejlődésében. Az ügyfélszolgálat és az üzemeltetési hatékonyság javításához vezető kezdeményezések létrehozása 5G. Kezdeményezzen egy stratégiát a termékek és szolgáltatások elfogadására 5G a szervezetben, valamint a külső partner szervezeteken keresztül.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
7 hours
5G a legújabb mobil hálózati technológia célja, hogy összekapcsolja a milliárd eszközök futtatására VR (Virtual Reality), IoT (Internet of Things), és AI (Artificial Intelligence). 5G várhatóan jelentős hatással lesz az ellátási láncokra. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) célja az ellátási lánc szakemberek, akik szeretnék megtanulni a kritikus információ szükséges, hogy fontos döntéseket hozzon az elfogadás 5G. Ez a kurzus nem technikai tanfolyam, hanem inkább a stratégiai gondolkodásról szóló tanfolyam, amely szükséges az ellátási láncra gyakorolt 5G jövőbeli hatására való felkészüléshez. A műszaki lefedettség és az ipari lefedettség a közönség számára alkalmazkodik. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Ismerje meg azokat a lehetőségeket, amelyek 5G az ellátási lánc menedzsmenthez vezetnek. Ismerje meg azokat a kockázatokat, amelyeket 5G az ellátási láncok okoznak. A különböző technológiák és szabványok megértése és megkülönböztetése 5G. Ismerje meg a 5G szerepét a termék nyomon követésének, nyomon követésének és automatizálásának javításában. Fejleszteni 5G kezdeményezések, amelyek javulást eredményeznek az ügyfélszolgálatban és az üzemeltetési hatékonyságban az ellátási láncokban. Kezdeményezzen egy stratégiát az ellátási láncon belül 5G termékek és szolgáltatások elfogadására.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
7 hours
Az O-RAN-Software Közösség (O-RAN-SC) együttműködő erőfeszítés egy nyílt forráskódú szoftveralkalmazási réteg létrehozására, amely a RAN (Radio Access Network) szélén található eszközökkel kölcsönhatásba lép. Ez a szoftver infrastruktúra platformként szolgál az 5G RAN megoldások futtatására. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) azoknak a fejlesztőknek szól, akik az O-RAN-SC építészeti szabványokat és iránymutatásokat szeretnék használni az 5G RAN megoldások fejlesztésére. A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Online Mobile Networks courses, Weekend Mobile Networks courses, Evening Mobile Networks training, Mobile Networks boot camp, Mobile Networks instructor-led, Weekend Mobile Networks training, Evening Mobile Networks courses, Mobile Networks coaching, Mobile Networks instructor, Mobile Networks trainer, Mobile Networks training courses, Mobile Networks classes, Mobile Networks on-site, Mobile Networks private courses, Mobile Networks one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions