Microsoft Power Platform Kurzusok

Microsoft Power Platform Kurzusok

Online vagy helyszíni, oktatók által vezetett élő Microsoft Power Platform képzések interaktív gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be, hogyan lehet adaptálni, implementálni, integrálni és kezelni a Microsoft Power Platform összetevőit és szolgáltatásait a szervezetükben. A Microsoft Power Platform képzés "online élő képzés" vagy "helyszíni élő képzés" formájában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. A helyszíni élő képzés helyben, az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Microsoft Power Platform Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
Microsoft Power Platform a három termékekből termelt platform: Power BI, PowerApps és Power Automate. Ezek a termékek alacsony code programozásának segítségére a felhasználók egyszerű programok építésére, automatizált munkafüggetlenségek létrehozása és üzleti analytikus gyártása. Az Energy Platform különböző adatforrásokkal lehetővé teszi, hogy a szervezetek közös megoldásokat meglévő szolgáltatások és platformok között kiterjesztik.Ez a tanácsi, élő képviselő (a központ vagy a hely) célkitűzése a vállalkozási személyzet, igazgatók, fejlődészek és adat-analizásokat, akik szeretnék alkalmazni, végrehajtani, integrálták és kezelni Microsoft Power Platform komponenták és jellemzők a szervezetben.E képzés végéig a résztvevők tudnak:
  Elég egyszerű alkalmazások a Power Apps-vel, hogy a napi üzleti szükségek számára állítsák egyszerű megoldásokat. Automat munkafüggés folyamatok Power Automate (korábban ismert Microsoft Flow) használják, hogy minimálizáljon a kézi feladatokat és visszatételezhető feladatokat. Adatjelentések és a Power BI-al számára létrehozása, hogy az üzleti számára számított analítikák létrehozása. Építeni a chatbots Power Virtual Ügynökek használatával automatikusra, és megoldására a közös ügyfelek kérdés és kérdések.
A koráció formáta
  Interaktív tanulmány és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Kezek végrehajtása egy élőközlekedésben.
Korációs választások
  Azt kérdezni, hogy e következő képzést kérjük, kérjük, hogy kapcsolatban kapcsolatban arra vonatkozzunk.

Last Updated:

Online Microsoft Power Platform courses, Weekend Microsoft Power Platform courses, Evening Microsoft Power Platform training, Microsoft Power Platform boot camp, Microsoft Power Platform instructor-led, Weekend Microsoft Power Platform training, Evening Microsoft Power Platform courses, Microsoft Power Platform coaching, Microsoft Power Platform instructor, Microsoft Power Platform trainer, Microsoft Power Platform training courses, Microsoft Power Platform classes, Microsoft Power Platform on-site, Microsoft Power Platform private courses, Microsoft Power Platform one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions