KNIME Kurzusok

KNIME Kurzusok

Local instructor-led live KNIME training courses in Magyarország.

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

Kurzusleírás

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
21 hours
Overview
A KNIME Analytics platform a nyílt forráskódú nyílt forráskódú megoldás a divatos innováció számára, amely segít felfedezni az adatokban elrejtett potenciált, az enyémet a friss betekintések számára, vagy előre jelezni az új határidőket A több mint 1000 modul, több száz readytorun példája, az integrált eszközök széles köre és a legmodernebb fejlett algoritmusok közül a KNIME Analytics Platform tökéletes eszköztár minden adatkutató és üzleti elemző számára Ez a kurzus a KNIME Analytics Platform számára ideális lehetőség a KNIME számára a kezdők, a fejlett felhasználók és a KNIME szakértők számára, hogy megtanulják használni a KNIME-t, és hogy hogyan lehet világos, átfogó jelentéseket készíteni a KNIME munkafolyamatokon .
35 hours
Overview
KNIME is a free and open-source data analytics, reporting and integration platform. KNIME integrates various components for machine learning and data mining through its modular data pipelining concept. A graphical user interface and use of JDBC allows assembly of nodes blending different data sources, including preprocessing (ETL: Extraction, Transformation, Loading), for modeling, data analysis and visualization without, or with only minimal, programming. To some extent as advanced analytics tool KNIME can be considered as a SAS alternative.

Since 2006, KNIME has been used in pharmaceutical research, it also used in other areas like CRM customer data analysis, business intelligence and financial data analysis.
Weekend KNIME courses, Evening KNIME training, KNIME boot camp, KNIME instructor-led, Weekend KNIME training, Evening KNIME courses, KNIME coaching, KNIME instructor, KNIME trainer, KNIME training courses, KNIME classes, KNIME on-site, KNIME private courses, KNIME one on one training

Course Discounts

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!