KNIME Kurzusok

KNIME Kurzusok

Az online vagy helyszíni, oktatók által vezetett élő KNIME-tanfolyamok interaktív gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be a KNIME használatát adatelemzésre. A KNIME képzés "online élő képzés" vagy "helyszíni élő képzés" formájában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

KNIME Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
21 hours
KNIME Analytics Platform az adatközpontú innováció egyik vezető nyílt forráskódú lehetősége, amely segít felfedezni az adatokban rejtett lehetőségeket, új betekintést engedhet meg, vagy új jövőbeli lehetőségeket KNIME előre jelezni. A KNIME Analytics Platform több mint 1000 modullal, több száz kész példánnyal, integrált eszközök átfogó választékával és a rendelkezésre álló legfejlettebb algoritmusok széles választékával tökéletes eszközkészlet minden KNIME és üzleti elemző számára. Ez a tanfolyam a KNIME Analytics Platform számára ideális lehetőség kezdőknek, haladó felhasználóknak és KNIME szakértőknek a KNIME , a hatékonyabb felhasználás megtanulására, valamint a KNIME munkafolyamatok alapján világos, átfogó jelentések készítésére.
35 hours
A Konstanz Information Miner, vagyis az integrálásra, az interaktív elemzésre és az adatok jelentésére szolgáló platform, amely a szabad és nyílt szoftver alapelvein keresztül elérhető. KNIME lehetővé teszi az integráció számos rótágas összetevőkóv a területén géptanulás (ang. géptanulás) és adat-kutatás (ang. data mining) köszönhetően a moduláris koncepció folyó feldolgozás adatok. Grafikus felhasználói felület és a használat JDBC  lehetővé teszi a könnyű és gyors csomópontoków (ang. nodes) összekapcsolja egymással a rógyenge adatforrásokórészek figyelembe véve az előzetes feldolgozási folyamat - ETL  és az adatok modellezését, elemzését és vizualizálását anélkül, hogy szükség lenne a programozás (vagy minimális mértékben). KNIME Bizonyos mértékben, mint egy fejlett elemzési eszköz, lehet tekinteni alternatívát SAS. 2006 óta KNIME használják a gyógyszerészeti kutatás, valamint más területeken, mint például az ügyfél adatelemzés (CRM), üzleti intelligencia (BI) és pénzügyi adatelemzés.
14 hours
KNIME egy nyílt forráskódú adatelemzési szoftver a gépi tanulás és az adatbányászat integrálására az adatvezetékeken keresztül. Python és R, a felhasználók képesek kiterjeszteni a képességeit az adatelemzés és a gépi tanulás. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) célja az adattudósok, akik szeretnék programozni Python és R az KNIME. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Tervezze, építse és telepítse a gépi tanulási modelleket KNIME. Véget ért az adattudományi projektek megvalósítása. Adatait vezérelt döntéseket hoz a műveletekhez.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
21 hours
KNIME Az Analytics Platform egy vezető nyílt forráskódú lehetőség az adatokon alapuló innováció számára, amely segít felfedezni az adatokban rejtett potenciálokat, új betekintést keres, vagy új jövőket megjósolni. Több mint 1000 modul, több száz készenléti példával, integrált eszközök átfogó választékával és a legszélesebb körű fejlett algoritmusokkal rendelkezésre áll, az Analytics Platform tökéletes eszköztár minden adattudós és üzleti elemző számára. Ez a kurzus az KNIME Analytics Platform ideális lehetőséget kezdőknek, fejlett felhasználóknak és KNIME szakértőknek, hogy bemutassák az KNIME, hogy megtanulják, hogyan kell hatékonyabban használni, és hogyan kell létrehozni egyértelmű, átfogó jelentéseket az KNIME munkafolyamatok alapján Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy on-site) olyan adatfeldolgozókra összpontosít, akik szeretnék használni KNIME a komplex üzleti igények kielégítésére. Olyan közönségre irányul, aki nem ismeri a programozást, és a legmodernebb eszközöket kívánja használni az analitikai forgatókönyvek végrehajtására. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Beállítása és konfigurálása KNIME. Építse Data Science forgatókönyvek Vezetés, tesztelés és validált modellek A végrehajtás az adattudomány modellek végső értékláncára irányul
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, vagy többet tudjon erről a programról, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
14 hours
KNIME A szerver a vállalati szoftver a csapatalapú együttműködéshez, automatizáláshoz, irányításhoz és az adattudományi munkafolyamatok elemző alkalmazások és szolgáltatások céljából történő elhelyezéséhez. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  A naptári elemzés munkafolyamatok automatikusan futnak, és több időt kapnak arra, hogy összpontosítsanak az adatok tudományára. A munkafolyamatok ellenőrzése a modellkezelés automatizálására Skala és pin munkafolyamat végrehajtása jól ellátott, nagy teljesítményű szerver architektúrával, amely az Ön specifikációinak megfelelően van konfigurálva. A munkafolyamatok tervezése, szerkesztése és végrehajtása a távoli munkafolyamatszerkesztővel KNIME Server-on, és a jól felszerelt hardver biztonságos környezetben.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, vagy többet tudjon erről a programról, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Online KNIME courses, Weekend KNIME courses, Evening KNIME training, KNIME boot camp, KNIME instructor-led, Weekend KNIME training, Evening KNIME courses, KNIME coaching, KNIME instructor, KNIME trainer, KNIME training courses, KNIME classes, KNIME on-site, KNIME private courses, KNIME one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions