Augmented Reality (AR) Kurzusok

Augmented Reality (AR) Kurzusok

Helyi, oktatott élő Augmented Reality (AR) képzések interaktív megbeszéléseken és handson gyakorlatokon keresztül demonstrálják az AR alapjait és fejlett témáit Az AR edzés "helyszíni élő edzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

AR Subcategories

Augmented Reality (AR) Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
35 hours
Összefoglaló
Augmented Reality (AR) technológia integrálja a digitális képeket az objektumokkal a valódi szóban, javítva a felhasználó interakcióját a környezetükkel.

Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják a Augmented Reality (AR) technológiájának alapjait és a fő AR-termékeket, amikor lépnek át az AR mobil alkalmazások létrehozása során.

A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:

- Fejlessze AR mobil alkalmazásokat
- Alkalmazza a képfelismerést és az objektumkövetést
- Használja a földrajzi helymeghatározási funkciót
- Ismerje meg az AR-tartalom ARAF-formátumát

Közönség

- vállalkozók
- Tartalom-előállítók, újságírók vagy tanárok
- Webes tervezők
- App fejlesztők

A tantárgy formátuma

- Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
14 hours
Összefoglaló
Az Augmented Reality (AR) egy olyan technológia, amely javítja a felhasználói élményt a virtuális számítógépes elemek fizikai valósidejű környezetbe való keverésével Az AR elfogadása számos iparágban növekedést mutat Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan építsék az Augmented Reality Android alkalmazások különböző üzleti és ipari alkalmazásokhoz A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Ismerje meg az AR alapjait Telepítsen és konfiguráljon alapvető keretek és eszközöket AR alkalmazások kiépítéséhez, mint például a Vuforia és az Unity Hozzon létre egy AR Android alkalmazást, amely a számítógépen generált adatokat átfedi az élő valós adatain Az Augmented Reality Android alkalmazás hibaelhárítása, tesztelése és telepítése Közönség Fejlesztők mérnökök A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat jegyzet Ha erre a kurzusra személyre szabott képzést szeretne kérni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot .
7 hours
Összefoglaló
Az ARKit egy új keretrendszer az Augmentált valóság (AR) élményeinek létrehozásához iPhone és iPad számára Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan fejlesszenek ki egy kiegészített valóságot (AR) alkalmazást iPhone és iPad számára A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Blend 2D vagy 3D digitális objektumokat és információkat a valós világ környezetével Vegyen fel alkalmazásokat a képernyőn túl, lehetővé téve számukra, hogy kölcsönhatásba lépjenek a valós világgal Használja az ARKit képességét a pozíciókövetéshez és a jelenet megértéséhez Integrálja az ARKit-et a SceneKit és a SpriteKit programmal Control renderelés a Metal 2-vel Közönség Fejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
7 hours
Összefoglaló
Az Artoolkit egy nyílt forráskódú nyomkövető könyvtár az Augmented Reality (AR) alkalmazások létrehozásához Támogatja a Windows, Linux, Mac, Android és iOS Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan építsenek ki egy kibővített valóságos mobilalkalmazást az Artoolkit-tel A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Olyan mobilalkalmazás kifejlesztése, amely a virtuális képeket átfedi a valós világra A videó előfeldolgozása a világítás beállításához és a problémák megoldásához Integrálja az ARToolkit-ot harmadik féltől származó eszközök és funkcionalitással, beleértve az OpenCV, Unity, OpenSceneGraph és a mobileszköz GPS, iránytű és kamera kalibráló segédprogramjait Közönség Fejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat jegyzet Az ebben a kurzusban kifejlesztett mobil alkalmazás célzott Android és / vagy iOS célokat Ha szeretné kérni az Ön preferenciáját, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot .
14 hours
Összefoglaló
Az Augmented Reality (AR) egy olyan technológia, amely javítja a felhasználói élményt a virtuális számítógépes elemek fizikai valósidejű környezetbe való keverésével Az AR elfogadása számos iparágban növekedést mutat Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan építsék ki az Augmented Reality alkalmazásokat a Windows platformot futtató eszközökön különböző üzleti és ipari alkalmazásokhoz A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Ismerje meg az AR alapjait Az alapvető keretek és eszközök telepítése és konfigurálása (Vuforia SDK, Unity játékmotor stb Hozzon létre egy AR alkalmazást, amely a számítógépen generált adatokat átfedi az élő valós adatain keresztül Hibaelhárítás, tesztelés és telepítés egy Augmented Reality alkalmazás Windows rendszeren Közönség Fejlesztők mérnökök A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat jegyzet Ha erre a kurzusra személyre szabott képzést szeretne kérni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot .
14 hours
Összefoglaló
Internet of Things (IoT) egy feltörekvő technológiai tartomány, amely vezeték nélkül összeköti a fizikai tárgyakat és a szoftveralkalmazásokat a távoli érzékelés és vezérlés érdekében. Augmented Reality (AR) egy olyan technológia, amely javítja a felhasználói élményt azáltal, hogy a virtuális számítógéppel generált elemeket keveri a fizikai valós környezetbe. Az AR lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy valós idejű és valós információt biztosítsanak a felhasználók számára. Ez két olyan technológia, amelyek gyorsan növekvő alkalmazási arányt tapasztaltak több iparágban.

Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják a tárgyak internete és az AR alapjait, és ezeket a tanulásokat alkalmazzák szervezeteik működésére és stratégiáira.

A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:

- Megérteni a tárgyak internete és az AR alapjait
- Tudja meg, hogyan működik az internet és az AR technológiák
- Tudja meg, hogy az internet és az AR technológiák hogyan alkalmazhatók üzleti stratégiájukban
- Tegyen tájékozott üzleti döntéseket az internet és az AR kapcsán

Közönség

- Menedzserek
- vállalkozók

A tantárgy formátuma

- Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat

jegyzet

- Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
21 hours
Összefoglaló
Ez az AR általános bevezetése, amelyet mélyebb és célzott 2 napos tanfolyam követhet.
Online AR (Augmented Reality) courses, Weekend Augmented Reality (AR) courses, Evening Augmented Reality (AR) training, AR boot camp, AR (Augmented Reality) instructor-led, Weekend AR training, Evening AR courses, Augmented Reality coaching, AR (Augmented Reality) instructor, Augmented Reality (AR) trainer, AR (Augmented Reality) training courses, Augmented Reality (AR) classes, Augmented Reality (AR) on-site, Augmented Reality private courses, Augmented Reality (AR) one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions