Augmented Reality (AR) Kurzusok

Augmented Reality (AR) Kurzusok

Online vagy helyszíni, oktatók által vezetett élő kiterjesztett valóság (AR) képzések interaktív beszélgetéseken és gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be az AR alapjait és haladó témáit. Az AR-képzés „online élő képzés” vagy „helyszíni élő képzés” formájában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

AR Subcategories

Augmented Reality (AR) Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
7 hours
Az ARKit egy új keretrendszer az Augmentált valóság (AR) élményeinek létrehozásához iPhone és iPad számára Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan fejlesszenek ki egy kiegészített valóságot (AR) alkalmazást iPhone és iPad számára A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Blend 2D vagy 3D digitális objektumokat és információkat a valós világ környezetével Vegyen fel alkalmazásokat a képernyőn túl, lehetővé téve számukra, hogy kölcsönhatásba lépjenek a valós világgal Használja az ARKit képességét a pozíciókövetéshez és a jelenet megértéséhez Integrálja az ARKit-et a SceneKit és a SpriteKit programmal Control renderelés a Metal 2-vel Közönség Fejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
35 hours
Augmented Reality (AR) technology integrates digital images with objects in the real word, enhancing a user's interaction with their environment. In this instructor-led, live training, participants will learn the fundamentals of Augmented Reality (AR) technologies and the main AR products as they step through the creation of AR mobile applications.  By the end of this training, participants will be able to:
 • Develop AR mobile applications
 • Apply image recognition and object tracking
 • Use geolocation functionality
 • Understand the ARAF format for AR content
Audience
 • Entrepreneurs
 • Content producers, journalists or teachers
 • Web designers
 • App developers
Format of the course
 • Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice
14 hours
Az Augmented Reality (AR) egy olyan technológia, amely javítja a felhasználói élményt a virtuális számítógépes elemek fizikai valósidejű környezetbe való keverésével Az AR elfogadása számos iparágban növekedést mutat Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan építsék az Augmented Reality Android alkalmazások különböző üzleti és ipari alkalmazásokhoz A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Ismerje meg az AR alapjait Telepítsen és konfiguráljon alapvető keretek és eszközöket AR alkalmazások kiépítéséhez, mint például a Vuforia és az Unity Hozzon létre egy AR Android alkalmazást, amely a számítógépen generált adatokat átfedi az élő valós adatain Az Augmented Reality Android alkalmazás hibaelhárítása, tesztelése és telepítése Közönség Fejlesztők mérnökök A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat jegyzet Ha erre a kurzusra személyre szabott képzést szeretne kérni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot .
14 hours
Augmented Reality (AR) olyan technológia, amely javítja a felhasználói élményt a virtuális számítógép által generált elemek keverésével a fizikai valós környezettel. Az AR elfogadása számos iparágban növekedést látott. Ebben az oktatók által vezetett, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan építsék fel a Továbbfejlesztett Valóság alkalmazásokat a Windows platformot futó eszközökön a különböző üzleti és ipari alkalmazásokhoz. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Ismerje meg az AR alapjait Telepítse és konfigurálja az alapvető kereteket és eszközöket (Vuforia SDK, Unity játék motor, stb.) Az AR alkalmazások létrehozásához a Windows-on Hozzon létre egy AR-alkalmazást, amely a számítógép által generált adatokat az élő valós világ adatai fölé helyezi Problémák megoldása, tesztelése és telepítése a Nagyobb Valóság alkalmazásban a Windows-on
közönség
  Fejlesztők mérnökök
A kurzus formázása
  Részes előadások, részes viták, gyakorlatok és nehéz gyakorlatok
Megjegyzések
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
14 hours
Internet of Things (IoT) is an emerging technology domain that connects physical objects and software applications wirelessly for remote sensing and control. Augmented Reality (AR) is a technology that improves user experience by blending virtual computer-generated elements with the physical real-world environment. AR allows businesses to provide users with a real-time and real-world view of information. These are two technologies that have been seeing a rapidly growing adoption rate across multiple industries. In this instructor-led, live training, participants will learn the fundamentals of IoT and AR and apply these learnings to their organizations' operations and strategies. By the end of this training, participants will be able to:
 • Understand the fundamentals of IoT and AR
 • Learn how IoT and AR technologies work
 • Understand how IoT and AR technologies can be applied to their business' strategy
 • Make informed business decisions about IoT and AR
Audience
 • Managers
 • Entrepreneurs
Format of the course
 • Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice
Note
 • To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
21 hours
Ez az AR általános bevezetése, amelyet mélyebb és célzott 2 napos tanfolyam követhet.
7 hours
Az Artoolkit egy nyílt forráskódú nyomkövető könyvtár az Augmented Reality (AR) alkalmazások létrehozásához Támogatja a Windows, Linux, Mac, Android és iOS Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan építsenek ki egy kibővített valóságos mobilalkalmazást az Artoolkit-tel A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Olyan mobilalkalmazás kifejlesztése, amely a virtuális képeket átfedi a valós világra A videó előfeldolgozása a világítás beállításához és a problémák megoldásához Integrálja az ARToolkit-ot harmadik féltől származó eszközök és funkcionalitással, beleértve az OpenCV, Unity, OpenSceneGraph és a mobileszköz GPS, iránytű és kamera kalibráló segédprogramjait Közönség Fejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat jegyzet Az ebben a kurzusban kifejlesztett mobil alkalmazás célzott Android és / vagy iOS célokat Ha szeretné kérni az Ön preferenciáját, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot .
14 hours
This instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite) is aimed at developers who wish to use ARCore to build and enhance augmented reality apps, integrating virtual content into the real world. By the end of this training, participants will be able to:
 • Set up the necessary development environment to start developing ARCore apps.
 • Understand the UX design guidelines to create realistic virtual experiences for mobile apps.
 • Run immersive simulations to test AR apps performance.
 • Enhance existing mobile apps by optimizing the ARCore features.

Last Updated:

Online AR (Augmented Reality) courses, Weekend Augmented Reality (AR) courses, Evening Augmented Reality (AR) training, AR boot camp, AR (Augmented Reality) instructor-led, Weekend AR training, Evening AR courses, Augmented Reality coaching, AR (Augmented Reality) instructor, Augmented Reality (AR) trainer, AR (Augmented Reality) training courses, Augmented Reality (AR) classes, Augmented Reality (AR) on-site, Augmented Reality private courses, Augmented Reality (AR) one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions