User Experience (UX) Design Kurzusok

User Experience (UX) Design Kurzusok

Az online vagy helyszíni, oktatók által vezetett élő felhasználói élmény (UX) tervezési tanfolyamok interaktív gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be az UX tervezés alapjait és haladó koncepcióit. Az UX Design képzés "online élő képzés" vagy "helyszíni élő képzés" formájában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

User Experience (UX) Design Subcategories

User Experience Design Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
A course for designers of websites, applications, online advertisements and other materials that require understanding and user interaction.
The course will teach research to understand users, develop ideas to solve users needs and the needs of business.
Build and measure these solutions in the real world.
28 hours
The goal of this course is to guide you through the essential UX tools and processes as user research, personas, user stories, information architecture, visual design principles, prototypes and different kinds of testings. This course will provide you the qualified knowledge and skills to pass the exam and achieve BCS certificate in 9 syllabus areas
14 hours
Ez a kurzus megtanítja az emberi érzékelésre, és arra, hogyan hasznosíthatja azt a legjobb betekintés érdekében. Megismerheti a tervezési elméletet, beleértve a Gestalt-törvényeket, az előzetes figyelmesség jellemzőit és az inkluzivitást. Meg fogja érteni a feltáró és a magyarázó elemzés közötti hasonlóságokat és különbségeket is. Felfedezi a diagramok használatát, és megtanulja kiválasztani a legmegfelelőbbet. A kurzus végén tudni fogja, hogyan kell megvalósítani a Tableau szoftverrel készített vizualizációk tervezési elveit.A tanfolyam mérföldkövei:
  Ismerje meg az emberi érzékelést. Ismerkedjen meg a tervezési elmélettel.; Ismerje meg a különböző típusú diagramokat. Határozza meg az adatvizualizáció célját. Vizsgálja meg és javítsa a nem hatékony vizualizációt.
A tanfolyam formátuma:
  Interaktív előadás és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
14 hours
Gyakorlati tréning, ahol a résztvevők megtanulják, hogyan használhatják az UX mérőszámokat a munkájuk során, hogy a tervezési döntések növeljék a termék üzleti értékét.
7 hours
Figma egy UI (User Interface) és UX (User Experience) prototípus eszköz a weboldalak és alkalmazások tervezésére. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy on-site) olyan személyekre irányul, akik Figma felhasználói felületet kívánnak tervezni egy új vagy meglévő szoftveralkalmazás vagy weboldal használatára. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  A modern UI-tervezések létrehozása Figma. Hozzon létre egy működő, kattintható alkalmazás prototípusát. A tervezés a legjobb gyakorlatokat alkalmazza. A tervezési projektek befejezési sebességének felgyorsítása. Együttműködés más tervezők és fejlesztők segítségével Figma.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Online User Experience Design courses, Weekend User Experience Design courses, Evening User Experience Design training, User Experience (UX) Design boot camp, UX Design instructor-led, Weekend UX Design training, Evening User Experience (UX) Design courses, User Experience (UX) Design coaching, UX Design instructor, UX Design trainer, User Experience Design training courses, User Experience Design classes, User Experience Design on-site, UX Design private courses, User Experience Design one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions