Stata Kurzusok

Stata Kurzusok

Az online vagy helyszíni, oktató által vezetett élő Stata képzések interaktív gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be, hogyan lehet nagy adathalmazokat elemezni olyan felhasználási esetekre, mint a közgazdaságtan, szociológia, biomedicina stb. A Stata képzés „online élő képzés” vagy „helyszíni” formában érhető el. élő edzés". Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. A helyszíni élő képzés helyben, az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Stata Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
Stata egy nyílt forráskódú általános célú szoftvercsomag C. A Stata felhasználók nagy adatkészleteket elemezhetnek olyan felhasználási esetekhez, mint a közgazdaságtan, a szociológia, a biomedicina stb. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) olyan adatelemzőknek szól, akik nagy adatkészleteket szeretnének elemezni Stata. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Statisztikai modellek létrehozása a kulcsfontosságú érdeklődési változók és események előrejelzéséhez. Készítsen leíró vizualizációkat, összefoglaló táblákat, frekvenciákat és így tovább. Nagy adatbázisok kezelése és szerkezete, kész az adatok elemzésére.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
14 hours
Az algoritmikus kereskedelem a gyakorlat végrehajtása előre programozott utasításokat a kereskedelem elhelyezésére. az elméletben az algoritmikus kereskedelem felhasználói képesek lesznek nyereséget elérni egy frekvencián nem lehetséges az emberi kereskedő számára. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) célja az üzleti elemzők, akik szeretnék automatizálni a kereskedelem algoritmikus kereskedelem, Python, és R. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Használja az algoritmusokat, hogy gyorsan vásároljon és értékesítse az értékpapírokat a speciális emeléseken. A kereskedelemhez kapcsolódó költségek csökkentése algoritmikus kereskedelem segítségével. Automatikusan figyelemmel kíséri a tőzsdék árát és kereskedését.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
35 hours
Stata egy általános célú szoftvercsomag, amelyet C.R.-ben írtak, a statisztikai számítástechnika programozási nyelvi és szoftverkörnyezete. Segítségével Stata és R, a felhasználók elemezhetik a nagy adathalmazok használati esetek, mint a közgazdaságtan, szociológia, biomedicina, stb Ez az oktató által vezetett, élő képzés (helyszíni vagy távoli) célja az adatelemzők, akik szeretnék használni Stata és R elemezni big data statisztikai elemzés. A képzés végére a résztvevők:
 • Statisztikai modellek létrehozása a legfontosabb érdeklődési változók és események előrejelzéséhez.
 • Hozzon létre leíró vizualizációkat, összegző táblázatokat, frekvenciákat és egyebeket.
 • Nagy méretű adatbázisok kezelése és strukturálása adatelemzéscéljából.
A tanfolyam formátuma
 • Interaktív előadás és beszélgetés.
 • Sok gyakorlat és gyakorlat.
 • Gyakorlati megvalósítás élő laborkörnyezetben.
Tanfolyam testreszabási beállításai
 • Ahhoz, hogy személyre szabott képzést igényeljen ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megszervezze.

Last Updated:

Online Stata courses, Weekend Stata courses, Evening Stata training, Stata boot camp, Stata instructor-led, Weekend Stata training, Evening Stata courses, Stata coaching, Stata instructor, Stata trainer, Stata training courses, Stata classes, Stata on-site, Stata private courses, Stata one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions