Spatial analysis Kurzusok | Spatial Analysis Kurzusok

Spatial analysis Kurzusok

Helyi, oktató által vezetett élő térbeli elemzés (más néven Spatial Statistics, Spatial Analytics, Geospatial Analysis, Geospatial Analytics, Geo-Spatial Analysis és Geo-Spatial Analytics) oktatási kurzusok interaktív beszélgetésen és gyakorlati gyakorlaton keresztül mutatják be, hogy az ilyen elemzés hogyan működik. szoftverek, amelyek képesek térképek készítésére, téradatok feldolgozására és analitikai módszerek alkalmazására a földi vagy földrajzi adatkészletekhez, beleértve a földrajzi információs rendszerek és a geométerek használatát. A térbeli elemzés képzése "helyszíni élő képzés" vagy "távoli élő képzés". A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország . A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik. NobleProg - a helyi oktatási szolgáltató

Machine Translated

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

Subcategories

Kurzusleírás

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
14 hours
Overview
A deckgl egy nyílt forráskódú, WebGLpowered könyvtár, amely skálázható az adatokhoz Az Uber által létrehozott könyvtár különösen hasznos a térinformatikai forrásokból, például a térképen tárolt adatokból Ez az oktatott, élő képzés bemutatja a deckgl mögötti koncepciókat és funkcionalitást, és egy bemutatóprojekt létrehozásával jár a résztvevők számára A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Nagyméretű gyűjteményektől gyűjtsön adatokat, és lenyűgöző látványviszonyokká alakítsa A közlekedési és az utazási célú felhasználási esetekről gyűjtött adatok, például a pickup és dropoff tapasztalatok, a hálózati forgalom stb Alkalmazzon rétegezési technikákat a térinformatikai adatokra az időbeli változások ábrázolására A deckgl integrálása a React (reaktív programozáshoz) és a Mapbox GL (a Mapbox alapú térképeken való megjelenítéshez) Ismerje meg és fedezze fel a deckgl egyéb alkalmazási eseteit, beleértve a 3D beltéri vizsgálatból gyűjtött pontokat, a gépi tanulási modellek megjelenítését az algoritmusok optimalizálása érdekében stb Közönség Fejlesztők Adatkutatók A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
14 hours
Overview
A Magellan egy nyílt forráskódú, elosztott végrehajtási motor nagy adatok geosztatikus elemzésére. Az Apache Spark tetején megvalósítva kibővíti a Spark SQL és relációs absztrakciót nyújt a térinformatikai elemzéshez.

Ez az oktató által irányított, élő képzés bemutatja a geospacial elemzés megvalósításának koncepcióit és megközelítéseit, és a résztvevőket egy prediktív elemző alkalmazás létrehozásával készíti el a Magellan on Spark segítségével.

A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:

- Hatékony lekérdezés, elemzés és csatlakozás a térinformatikai adatkészletekhez méretarányosan
- Helyezze be a térinformatikai adatokat az üzleti intelligencia és a prediktív elemző alkalmazásokba
- Használjon térbeli kontextust a mobil eszközök, érzékelők, naplók és hordozható eszközök bővítéséhez

A tantárgy formátuma

- Interaktív előadás és beszélgetés.
- Sok gyakorlat és gyakorlat.
- Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.

Tanfolyam testreszabási lehetőségek

- Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
21 hours
Overview
A földrajzi információs rendszer ( GIS ) egy térbeli vagy földrajzi adatok rögzítésére, tárolására, manipulálására, elemzésére, kezelésére és bemutatására szolgáló rendszer. A GIS rövidítést néha a földrajzi információs tudományhoz ( GIS cience) használják annak a tudományos tudományágnak a megjelölésére, amely a földrajzi információs rendszereket tanulmányozza, és amely a geoinformatika tágabb tudományos tudományágának nagy területe.

A Python használata a GIS sel az utóbbi két évtizedben jelentősen megnőtt, különösen a Python 2.0-s sorozat 2000-es bevezetésekor, amely számos új programozási funkciót tartalmazott, amelyek sokkal könnyebbé tették a nyelv telepítését. Azóta a Python -ot nem csak a kereskedelmi GIS ben használják, például az Esri termékein, hanem a nyílt forrású platformokat is, ideértve a Q GIS és a GRASS részét is. Valójában a Python manapság messze a legszélesebb körben használt nyelv a GIS felhasználók és programozók számára.

Ez a program fedezi a Python és az előző könyvtárak, például a geopandas, a pysal, a bokeh és az osmnx használatát a saját GIS szolgáltatásai megvalósításához. A program az Arc GIS API és a Q GIS toolboox körüli bevezető modulokra is kiterjed.
21 hours
Overview
A földrajzi információs rendszer ( GIS ) egy térbeli vagy földrajzi adatok rögzítésére, tárolására, manipulálására, elemzésére, kezelésére és bemutatására szolgáló rendszer. A GIS rövidítést néha a földrajzi információs tudományhoz ( GIS cience) használják annak a tudományos tudományágnak a megjelölésére, amely a földrajzi információs rendszereket tanulmányozza, és amely a geoinformatika tágabb tudományos tudományágának nagy területe.

A Q GIS földrajzi információs rendszer ( GIS ) szoftverként működik, lehetővé téve a felhasználók számára a térbeli információk elemzését és szerkesztését a grafikus térképek összeállítása és exportálása mellett. A Q GIS mind a raszteres, mind a vektorrétegeket támogatja; a vektordatokat pont, vonal vagy sokszög jellemzőként tárolja. A raszteres képek több formátumát támogatja, és a szoftver georeferencia-képeket képes létrehozni. Összefoglalva lehetővé teszi a felhasználók számára a térinformatikai információk létrehozását, szerkesztését, megjelenítését, elemzését és közzétételét Windows, Mac, Linux , BSD rendszereken.

Ez a program az első szakaszában bevezeti a Q GIS felületet az általános használatra. A második szakaszban bemutatjuk a PyQ GIS - a Q GIS python könyvtárait, amelyek lehetővé teszik a GIS funkciók integrálását a python-kódba vagy a python-alkalmazásba, így akár létrehozhatunk saját Python plugin-ot egy adott GIS funkció körül.
Weekend Geo-Spatial Analytics courses, Evening Spatial Analytics training, Spatial Analytics boot camp, Spatial Statistics instructor-led, Weekend Geo-Spatial Analysis training, Evening Geospatial Analytics courses, Geospatial Analysis coaching, Geo-Spatial Analytics instructor, Geo-Spatial Analysis trainer, Spatial Statistics training courses, Spatial Statistics classes, Geospatial Analytics on-site, Spatial Analytics private courses, Spatial Analytics one on one trainingWeekend Spatial Analytics courses, Evening Geospatial Analysis training, Spatial Analytics boot camp, Spatial Statistics instructor-led, Weekend Spatial Statistics training, Evening Spatial Statistics courses, Geospatial Analysis coaching, Geo-Spatial Analytics instructor, Spatial Statistics trainer, Spatial Statistics training courses, Spatial Analysis classes, Geospatial Analytics on-site, Geospatial Analysis private courses, Spatial Analytics one on one training

Course Discounts

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!