RPA Kurzusok | Robotic Process Automation (RPA) Kurzusok

RPA Kurzusok

Helyi, oktató által vezetett élő Robotic Process Automation (RPA) tanfolyamok tanítják a résztvevőket, hogyan valósítsák meg az RPA-t szervezetükön belül. Az RPA képzés "helyszíni élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el. A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország . A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik. NobleProg - a helyi oktatási szolgáltató

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

RPA Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
21 hours
Robotic Process Automation (RPA) olyan folyamatautomatizálási technológiára vonatkozik (gondoljuk, hogy "szoftverrobot"), amelynek célja az, hogy megismételje egy ember tevékenységét, amely kölcsönhatásba lép egy szoftveralkalmazással vagy rendszerrel. Az emberi feladatot ellátó szoftverrobot példája az adatok ERP-rendszerbe történő bevitele Ebben az oktató által vezetett, élő (helyszíni vagy távoli) képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan kell végrehajtani az RPA-t gyakorlati, gyakorlati gyakorlatok és megbeszélések útján. A képzés végére a résztvevők rendelkeznek gyakorlati ismeretekkel az RPA rendszerek tervezéséhez és telepítéséhez rendelkezésre álló kiemelkedő eszközökről, és képesek lesznek értékelni és választani az ilyen rendszerek közül. A résztvevők különféle RPA-mintákat hajtanak végre, és megszerzik a szükséges gyakorlatot és gondolkodásmódot ahhoz, hogy hasonló rendszert építsenek be saját szervezetükön.
  A tantárgy formátuma
  • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
  jegyzet
  • Ez persze lehet testre, hogy foglalkozzon a különböző iparágak és üzleti ügyek, beleértve a banki, kiskereskedelem, Go vernment, a közműveket, és szállítás.
  • Testreszabott képzés kéréséhez kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
  28 hours
  Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják használni a Pegasystems-be integrált OpenSpan alkalmazását a robotika és a munkaerő elemzés egységesítésére A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Használja az OpenSpan programot a Windows alkalmazások automatizálásához A webes alkalmazás folyamatának automatizálása Automatizált munkafolyamatok bevezetése Diagnosztikai és hibakeresési folyamatok Használja az OpenSpan-ot a Pegasystems munkaerő-elemzési szoftverével együtt az ügyfélszolgálati folyamatok javítása érdekében Közönség Szoftver építészek Fejlesztők Mérnöki A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat jegyzet Ha erre a kurzusra személyre szabott képzést szeretne kérni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot .
  14 hours
  Robotic Process Automation (RPA) olyan folyamatautomatizálási technológiára vonatkozik (gondoljuk, hogy "szoftverrobot"), amelynek célja az, hogy megismételje egy ember tevékenységét, amely kölcsönhatásba lép egy szoftveralkalmazással vagy rendszerrel. Az emberi feladatot ellátó szoftverrobot példája az adatok ERP-rendszerbe történő bevitele. Ebben az oktató által vezetett képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan kell végrehajtani az RPA-t gyakorlati, gyakorlati gyakorlatok és megbeszélések útján. A képzés végére a résztvevők rendelkeznek gyakorlati ismeretekkel az RPA rendszerek tervezéséhez és telepítéséhez rendelkezésre álló kiemelkedő eszközökről, és képesek lesznek értékelni és választani az ilyen rendszerek közül. A résztvevők különféle RPA-mintákat hajtanak végre, és megszerzik a szükséges gyakorlatot és gondolkodásmódot ahhoz, hogy hasonló rendszert építsenek be saját szervezetükön. Közönség
  • Fejlesztők
  • Folyamattervezők
  • Az RPA szervezeten belüli telepítéséért felelős műszaki személyek
  A tantárgy formátuma
  • műhelyek
  14 hours
  Ez az osztálytermi alapú képzési ülés tanulmányozza Robotics és Robotic Process Automation (RPA). A képviselők számítógépen alapuló példákat és esettanulmányokat végeznek.
  21 hours
  ChatBots are computer programs that automatically simulate human responses via chat interfaces. ChatBots help organizations maximize their operations efficiency by providing easier and faster options for their user interactions. In this instructor-led, live training, participants will learn how to build chatbots in Python. By the end of this training, participants will be able to:
  • Understand the fundamentals of building chatbots
  • Build, test, deploy, and troubleshoot various chatbots using Python
  Audience
  • Developers
  Format of the course
  • Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice
  Note
  • To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
  14 hours
  In this instructor-led, live training in Magyarország (onsite or remote), participants will learn how to use AutoIt to automate window applications as they step through a series of hands-on live-lab exercises.
  7 hours
  This instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite) is aimed at leaders, managers, and process owners who wish to adopt and implement RPA to drive their organization towards effective digital transformation. By the end of this training, participants will be able to:
  • Understand the core concepts, key benefits, and risks of RPA.
  • Gain insights on digital transformation strategies and how to implement them successfully.
  • Adopt RPA to enable end-to-end process automation in their organization.
  • Identify opportunities to solve business problems and accelerate growth.
  • Learn how to integrate analytics automation with RPA for faster business outcomes.
  28 hours
  Blue Prism egy erőteljes Robotic Process Automation (RPA) eszköz, amely automatizálja az üzleti folyamatokat robot munkaerő alkalmazásával. Költséghatékony megoldás, amelynek segítségével a szervezetek kiváló minőségű üzleti intelligenciát szerezhetnek, miközben csökkentik az emberi hibákat. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják a Blue Prism architektúráját, annak felhasználói felületét és kezelőszerveit, valamint a telepítés és adminisztráció technikáit. A résztvevőknek lehetősége lesz gyakorolni a saját " Blue Prism példájának megvalósítását, válaszul a különböző üzleti forgatókönyvekre. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  • Hozzon létre és kezelje saját üzleti objektumait és folyamatait.
  • Kezelje munkamenetek, és vezérli a robotok és folyamatok.
  • Telepítse és kezelje a Blue Prism , a különböző üzleti igényeknek megfelelően.
  A tantárgy formátuma
  • Interaktív előadás és beszélgetés.
  • Sok gyakorlat és gyakorlat.
  • Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
  Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  • Ha személyre szabott képzést szeretne kérni erre a kurzusra, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszélést szervezzen.
  28 hours
  In this instructor-led, live training in Magyarország (onsite or remote), participants will learn how to create an automation workflow, manipulate data within the workflow, debug issues and set up the necessary end-to-end infrastructure needed to deploy a full-fledged robotic workflow. By the end of this training, participants will be able to:
  • Design, deploy and manage a robotic workforce that mimics real employees.
  • Apply this RPA solution to various business areas, including finance, BPO, software, and insurance.
  14 hours
  Az Intelligens Automatizálás (IPA) a Artificial Intelligence (AI) , a robotika és a harmadik féltől származó szolgáltatásokkal történő integráció használatát jelenti az RPA erejének kibővítése érdekében. Ez az oktató által irányított, élő (helyszíni vagy távoli) képzés olyan műszaki személyeknek szól, akik intelligensebb képességekkel rendelkező RPA rendszert akarnak létrehozni vagy kibővíteni. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  • Telepítse és konfigurálja az UiPath IPA-t.
  • A robotok engedélyezése más robotok kezelésére.
  • Használja a számítógépes látást a képernyőobjektumok pontosságának meghatározásához.
  • Engedélyezze a robotokat, amelyek felismerik a nyelvi mintákat, és érzelemzést végezhetnek a nem strukturált tartalomról.
  A tantárgy formátuma
  • Interaktív előadás és beszélgetés.
  • Sok gyakorlat és gyakorlat.
  • Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
  Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  • Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a kurzushoz, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszélést szervezzen.
  • Ha többet szeretne megtudni az UiPath IPA-ról, látogasson el a https: // www oldalra. UiPath .com / rpa / intelligens-folyamat-automatizálás
  21 hours
  UiPath egy RPA ( UiPath Folyamat Automatizálás) eszköz, amely automatizálja a szervezet mindennapi feladatait, megszabadítva az alkalmazottakat a rote munka napi rutinjától. UiPath diagramokat, folyamatábrákat és húzási lehetőségeket használ az automatizáláshoz szükséges tevékenységek meghatározására. Ez lehetővé teszi a szabályalapú feladatok kényelmes kezelését, és lehetővé teszi az összetevők megosztását és újrafelhasználását a különböző projektek és csoportok között.
  • Az UiPath bővíthető architektúrája prediktív elemzéseket, kognitív képességeket és mesterséges intelligenciát használ a komplex folyamatok automatizálására.
  Ebben az oktató által vezetett, élő (helyszíni vagy távoli) képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan lehet létrehozni automatizálási munkafolyamatot, hogyan kezelheti az adatokat a munkafolyamaton belül, hibakeresési problémákat állíthat fel, és felállíthatja a teljes körű infrastruktúrát, amely a teljes értékű eszköz telepítéséhez szükséges. robot munkafolyamat. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  • Tervezze meg, telepítse és irányítsa egy robot munkaerőt, amely utánozza az igazi alkalmazottakat.
  • Alkalmazza ezt az RPA megoldást különféle üzleti területeken, ideértve a pénzügyi, a BPO, a szoftvert és a biztosítást.
  A tantárgy formátuma
  • Interaktív előadás és beszélgetés.
  • Sok gyakorlat és gyakorlat.
  • Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
  Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  • Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
  21 hours
  UiPath egy RPA (Robotic Process Automation) eszköz, amely automatizálja a szervezet mindennapi feladatait, megszabadítva a munkavállalókat a napi rutinból a gyökérmunka. UiPath diagramokat, áramlákat és húzási és dobási lehetőségeket használ az automatizálási tevékenységek meghatározásához. Ez lehetővé teszi a szabályokon alapuló feladatok kényelmes kezelését, és lehetővé teszi az összetevők megosztását és újrafelhasználását a különböző projektek és csapatok között. A UiPath bővíthető építészet előrelátható elemzést, kognitív képességeket és mesterséges intelligenciát használ a bonyolult folyamatok automatizálására. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésben (szintén vagy távol), a résztvevők megtanulják, hogyan kell létrehozni egy vállalati szintű robotot, és párhuzamosan több robotot használnak a munka hatékonyságának növelése érdekében a UiPath RPA eszközzel. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
   Készítsen egy egyszerű vállalkozói robotot. A forráskód kezelése TFS használatával. Használja Orchestrator Queues & tranzakciók. Add snippets a UiPath stúdióba.
  A kurzus formája
   Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
  Szakképesítési lehetőségek
   Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
  14 hours
  Az UIPath egy olyan szoftveres platform, amely automatizálja az üzleti folyamatokat, amelyeket általában az emberek kézzel és ismételten végeznek. SAP számos olyan eljárást, feladatot és interfészt tartalmaz, amelyek jól alkalmasak az UIPath által biztosított szoftver robot automatizálásra. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (helyszíni vagy távoli) az SAP energiafelhasználók és tanácsadók számára készült, akik szoftverrobotokat kívánnak létrehozni, telepíteni és kezelni az ismétlődő emberi feladatok automatizálására az SAP . E képzés végén a résztvevők:
  • Telepítse és konfigurálja az UIPath-et mind a kiszolgálón, mind az ügyfélen.
  • Határozzuk meg azokat a feladatokat, amelyek alkalmasak a szoftver robotokkal történő automatizálásra.
  • Ismerje meg, hogyan különbözik az UIPath az egyéb automatizálási eszközöktől.
  • Tesztelje és telepítse az UIPath szoftverrobotokat, hogy automatizálja az unalmas és időigényes feladatokat az SAP .
  A kurzus formátuma
  • Interaktív előadás és beszélgetés.
  • Sok gyakorlat és gyakorlat.
  • A gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
  A kurzus testreszabási beállításai
  • A kurzus személyre szabott képzésének kéréséhez forduljon hozzánk bizalommal.
  7 hours
  UiPath egy RPA (Robot Process Automation) eszköz, amely automatizálja a szervezet mindennapi feladatait, és megszabadítja az alkalmazottakat a rote munka napi rutinjáról. UiPath diagramokat, folyamatábrákat és húzási és áthúzási lehetőségeket használ az automatizálás tevékenységeinek meghatározásához. Lehetővé teszi a szabályalapú feladatok kényelmes kezelését, és lehetővé teszi a komponensek megosztását és újrafelhasználását a különböző projektek és csapatok között. Az UiPath bővíthető architektúrája a komplex folyamatok automatizálásához prediktív elemzést, kognitív képességeket és mesterséges intelligenciát használ. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (helyszíni vagy távoli) olyan üzleti elemzők és projektmenedzserek számára készült, akik üzleti elemzést kívánnak végezni az UiPath RPA eszközzel. E képzés végén a résztvevők:
  • Ismerje meg az UiPath RPA eszköz architektúráját és legfontosabb jellemzőit.
  • Ismerje meg az RPA üzleti elemzőjének szerepét.
  • Az üzleti követelmények megjelenítése és az RPA folyamat nyomon követése.
  A kurzus formátuma
  • Interaktív előadás és beszélgetés.
  • Sok gyakorlat és gyakorlat.
  • A gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
  A kurzus testreszabási beállításai
  • A kurzus személyre szabott képzésének kéréséhez forduljon hozzánk bizalommal.
  35 hours
  UiPath is an RPA (Robotic Process Automation) tool for automating an organization's everyday tasks, freeing employees from the daily routine of rote work. UiPath uses diagrams, flowcharts and drag and drop options to define activities for automation. It allows for convenient administration of rules-based tasks and allows components to be shared and reused among different projects and teams. The UiPath extensible architecture uses predictive analytics, cognitive capabilities and artificial intelligence to automate complex processes. In this instructor-led, live training (onsite or remote), participants will learn how to use advanced functionality in UiPath Studio, as well as leveraging the ReFramework to build sophisticated agents with AI capabilities (document understanding). By the end of this training, participants will be able to:
  • Manage advanced UiPath RPA projects.
  • Create enterprise-grade robotic workforce using ReFramework.
  • Extract information from unstructured data sources (e.g. invoices, images).
  • Create advanced applications with machine learning / AI capabilities (e.g. spam detection).
  Format of the Course
  • Interactive lecture and discussion
  • Lots of exercises and practice
  • Hands-on implementation in a live-lab environment
  21 hours
  Az RPA Express a WorkFusion automatizálási eszköztárának egyik eszköze Az RPA (Robotikus folyamatautomatizálás) általában olyan automatizálási technikának minősül, amelyben az Excel / VBA makrókhoz hasonló egyszerű precódusú kódrészleteket használnak az ember által egy vállalati alkalmazásban általában végrehajtott ismétlődő feladatok elvégzésére Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan lehet azonosítani a kulcsfontosságú folyamatváltozókat, és összekapcsolni őket, miközben lépéseket tesznek egy üzleti folyamat létrehozásával az RPA Express segítségével A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Az RPA Express telepítése és konfigurálása Határozza meg az RPA Express által rögzítendő lépéseket és műveleteket Használja az RPA Express szolgáltatást az üzleti folyamatok feltérképezéséhez Hozzon létre botokat, hogy rögzítse és megismételje az eseményeket egy webhelyen, asztalon vagy terminálon Tervezzen egy folyamat automatizálási stratégiát Közönség Operations Managers Üzleti elemzők Folyamatelemzők Automatizálási fejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
  28 hours
  Az Automation Anywhere egy RPA (Robotic Process Automation) eszköz a virtuális munkaerő szoftvercsomagok létrehozásához, amely optimalizálja és csökkenti a végfelhasználói üzleti folyamatok költségeit egy vállalkozásban Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan működik az RPA, miközben áttérnek egy Automation Anywhere mintarendszer telepítésén Esettanulmányokat fogunk vizsgálni és összehasonlítani az Automation Anywhere és más RPA rendszerek között, hogy a jelöltek értékelhessék a szerszám kiválasztását az RPA-val megoldani kívánt szervezési problémához képest A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Ismerje meg, hogyan működik az RPA, és ahol az Automation Anywhere illeszkedik a Business Process Automation nagy képébe Használja az Automatizálás bárhol olyan szoftver botokat, amelyek olyan feladatokat kezelnek, mint például az Excel számítások, e-mail válaszok és adatbázis-manipulációk Elemezze a meglévő üzleti folyamatokat, és dolgozzon ki egy RPA tervet a munkafolyamat hatékonyságának növelése érdekében Alacsonyabb működési költségek és a hibák csökkentése az automatizálás révén Az Automation Anywhere szoftver botok fejlesztése és telepítése során diagnosztizáljon és hibakeresse a problémákat Hatékonyan kommunikáljon a menedzsmenttel és a személyzetével a szoftver botok szerepéről és elvárásairól a szervezeten belül Közönség Az üzleti folyamatok racionalizálásáért vagy optimalizálásáért felelős személyek Technikai ismeretekkel rendelkező vezetők Fejlesztők és mérnökök A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
  14 hours
  In this instructor-led, live training, in Magyarország participants will learn how to operate an Automation Anywhere sample system. Format of the Course
  • Interactive lecture and discussion.
  • Lots of exercises and practice.
  • Hands-on implementation in a live-lab environment.
  14 hours
  This instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite) is aimed at data analysts or developers who wish to use Bot Insight to generate RPA analytics dashboards and capture business intelligence insights in real-time. By the end of this training, participants will be able to:
  • Understand business and operational analytics concepts and how they apply to RPA.
  • Explore the various features and dashboards in Bot Insight and use them to analyze data.
  • Learn how to configure, customize, and publish CoE dashboards in Bot Insight.
  • Capture external data insights from other applications (Power BI, Zoomdata, etc.) using connectors and APIs.
  21 hours
  Robotic Process Automation (RPA) refers to software that helps automate tedious desktop tasks, such as routine, schedule-based work that requires little subjective analysis or human decision-making. Some examples include filling out forms, performing calculations and processing orders. These tasks tend to be error-prone and time-consuming, and often impact employee moral in a negative way. NICE Robotic Automation is an RPA solution that allows menial tasks to be handled by a 'robotic workforce' who is able to complete such clerical tasks quickly, accurately, on-time and at reduced costs. This frees employees to focus on high-value, creative, critical-thinking work. In this instructor-led, live training (onsite or remote), participants will learn what RPA is and how it can be implemented within an organization. Different RPA tools and approaches are examined, then hands-on implementation exercises are carried out in a simulated front and back office setting using NICE Robotic Automation. By the end of this training, participants will be able to:
  • Evaluate and select which processes and workflow are most appropriate for RPA.
  • Automate select cases of repetitive, time-intensive manual processes.
  • Configure and monitor Nice Robotic Automation in a production setting.
  • Present proposal and feedback on RPA results to management.
  • Scale an RPA system to match growing needs.
  Format of the Course
  • Interactive lecture and discussion.
  • Lots of exercises and practice.
  • Hands-on implementation in a live-lab environment.
  Note
  • This is NOT a certification training. NobleProg is not affiliated with Nice and does not offer this training on behalf of Nice. To learn more about certification training options, please visit: https://www.nice.com
  • To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
  21 hours
  Robocorp Az RPA Framework egy nyílt forráskódú RPA (Robotic Process Automation) megoldás a szoftverrobotok fejlesztésének és karbantartásának egyszerűsítésére. Az együttműködésre, a kísérletezésre, a tanulásra és az iteratív fejlődésre összpontosít a legjobb gyakorlatok. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) célja a szoftverrobot fejlesztők, akik szeretnék használni egy fejlesztőbarát, nyílt forráskódú platform építeni RPA megoldások a szervezetük számára. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
   Telepítse és konfigurálja a Robocode Developer stúdiót. Használja a Robocode fejlesztő eszközöket az RPA szoftver létrehozásához. A Robot Framework ökoszisztéma javítása a fejlesztés és az együttműködés optimalizálása érdekében. Használja a Robocloud orchestrációs platformot a vállalati szoftverrobotok telepítéséhez. A tudás megosztása és közösség létrehozása más szoftverrobot alkotókkal.
  A kurzus formája
   Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
  Szakképesítési lehetőségek
   Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
  21 hours
  UiPath van egy RPA (robotika folyamat automatizálás) szerszám részére automatizálás egy szervezet & #39; s betű mindennapi munkák, felszabadít alkalmazottak-ból napi megszokott-ból gépies dolgozik. A UiPath diagramok, folyamatábrák és húzási beállítások használatával határozzák meg az automatizálási tevékenységeket. Lehetővé teszi a szabályokon alapuló feladatok kényelmes kezelését, és lehetővé teszi az összetevők megosztását és újrafelhasználását a különböző projektek és csoportok között.
  • a UiPath bővíthető architektúra előrejelző elemzést, kognitív képességeket és mesterséges intelligenciát használ komplex folyamatok automatizálására.
  ebben az oktató által vezetett, élő képzés, a résztvevők megtanulják, hogyan kell létrehozni egy automatizálási munkafolyamat, manipulálni az adatokat a munkafolyamatban, hibakeresési problémák és állítsa be a szükséges végponti infrastruktúra telepítéséhez szükséges teljes jogú robot munkafolyamat. végére a képzés, a résztvevők képesek lesznek:
  • tervezése, telepítése és kezelése a robot munkaerő utánozza valódi alkalmazottak.
  • alkalmaz ez RPA oldat-hoz különböző teendő terület, beleértve pénzügy, BPO, szoftver, és biztosítás.
  formátuma tanfolyam
  • részben előadás, részben vita, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlati
   

  Last Updated:

  Online RPA (Robotic Process Automation) courses, Weekend RPA courses, Evening RPA training, RPA boot camp, RPA (Robotic Process Automation) instructor-led, Weekend RPA training, Evening RPA courses, Robotic Process Automation coaching, RPA (Robotic Process Automation) instructor, RPA trainer, RPA (Robotic Process Automation) training courses, RPA classes, RPA on-site, Robotic Process Automation private courses, RPA one on one trainingOnline Robotic Process Automation courses, Weekend Robotic Process Automation (RPA) courses, Evening RPA (Robotic Process Automation) training, Robotic Process Automation (RPA) boot camp, Robotic Process Automation (RPA) instructor-led, Weekend RPA training, Evening RPA (Robotic Process Automation) courses, RPA (Robotic Process Automation) coaching, Robotic Process Automation (RPA) instructor, Robotic Process Automation trainer, RPA training courses, Robotic Process Automation classes, Robotic Process Automation on-site, RPA private courses, RPA one on one training

  Kedvezmények tanfolyamokra

  Hírlevél kedvezmény

  Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

  Néhány ügyfelünk

  is growing fast!

  We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

  As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

  • delivering training and consultancy Worldwide
  • preparing training materials
  • creating new courses outlines
  • delivering consultancy
  • quality management

  At the moment we are focusing on the following areas:

  • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
  • SOA, BPM, BPMN
  • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
  • R, Python
  • Mobile Development (iOS, Android)
  • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
  • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

  To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

  Apply now!

  This site in other countries/regions