NICE Robotic Automation Kurzusok

NICE Robotic Automation Kurzusok

A helyi, oktató által vezetett NICE Robotic Automation képzések interaktív gyakorlati gyakorlatokon keresztül demonstrálják, hogyan lehet a NICE Robotic Automation megvalósítani az irodai feladatok automatizálásához. NICE Robotic Automation képzés „helyszíni élő edzésként” vagy „távoli élő edzésként” érhető el. A helyszíni élő képzéseket helyi ügyfelek telephelyén lehet végrehajtani Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjain Magyarország . A távoli élő képzést interaktív, távoli asztalon végzik. NobleProg - a helyi képzési szolgáltató

Machine Translated

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

NICE Robotic Automation Course Outlines

Kurzusnév
Duration
Overview
Kurzusnév
Duration
Overview
21 hours
Overview
Robotic Process Automation (RPA) olyan szoftverre utal, amely segíti az unalmas asztali feladatok, például a rutin, az ütemezésen alapuló munka automatizálását, amely kevés szubjektív elemzést vagy emberi döntéshozatalt igényel. Néhány példa az űrlapok kitöltése, a számítások elvégzése és a megrendelések feldolgozása. Ezek a feladatok általában hajlamosak a hibákra és időigényekre, és gyakran negatívan befolyásolják a munkavállalói erkölcsöt.

NICE Robotic Automation egy olyan RPA megoldás, amely lehetővé teszi a mentális feladatok elvégzését egy olyan „robot munkaerő” számára, aki képes gyorsan, pontosan, időben és csökkentett költségekkel elvégezni az ilyen irodai feladatokat. Ez megszabadítja az alkalmazottakat a nagy értékű, kreatív, kritikus gondolkodású munkára való összpontosításról.

Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen (helyszíni vagy távoli) a résztvevők megtanulják, mi az RPA és hogyan lehet azt végrehajtani egy szervezeten belül. Különböző RPA eszközöket és megközelítéseket vizsgálunk meg, majd a gyakorlati megvalósítási gyakorlatokat szimulált front- és back office környezetben hajtjuk végre a NICE Robotic Automation .

A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:

- Értékelje és válassza ki, mely folyamatok és munkafolyamatok a legmegfelelőbbek az RPA-hoz.
- Automatizálja az ismétlődő, időigényes kézi folyamatok kiválasztott eseteit.
- Konfigurálja és figyelje a Nice Robot Automation egy termelési környezetben.
- Jelenlegi javaslat és visszajelzés az RPA eredményeiről a vezetőség számára.
- Méretezzen egy RPA rendszert az egyre növekvő igények kielégítéséhez

A tantárgy formátuma

- Interaktív előadás és beszélgetés.
- Sok gyakorlat és gyakorlat.
- Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.

jegyzet

- Ez NEM tanúsító képzés. A NobleProg nem áll kapcsolatban Nizzával, és Nizza nevében nem nyújtja ezt a képzést. Ha többet szeretne megtudni a tanúsítási képzési lehetőségekről, kérjük, látogasson el a [https://www.nice.com webhelyre](https://www.nice.com/)
- Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
Weekend NICE Robotic Automation courses, Evening NICE Robotic Automation training, NICE Robotic Automation boot camp, NICE Robotic Automation instructor-led, Weekend NICE Robotic Automation training, Evening NICE Robotic Automation courses, NICE Robotic Automation coaching, NICE Robotic Automation instructor, NICE Robotic Automation trainer, NICE Robotic Automation training courses, NICE Robotic Automation classes, NICE Robotic Automation on-site, NICE Robotic Automation private courses, NICE Robotic Automation one on one training

Course Discounts

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!