UiPath Kurzusok

UiPath Kurzusok

Az online vagy helyszíni, oktatók által vezetett élő UiPath képzések interaktív beszélgetéseken és gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be, hogyan lehet az UiPath-ot a mindennapi feladatok automatizálására használni. Az UiPath képzés "online élő képzés" vagy "helyszíni élő képzés" formájában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

UiPath Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
28 hours
In this instructor-led, live training in Magyarország (onsite or remote), participants will learn how to create an automation workflow, manipulate data within the workflow, debug issues and set up the necessary end-to-end infrastructure needed to deploy a full-fledged robotic workflow. By the end of this training, participants will be able to:
 • Design, deploy and manage a robotic workforce that mimics real employees.
 • Apply this RPA solution to various business areas, including finance, BPO, software, and insurance.
14 hours
Az Intelligens Automatizálás (IPA) a Artificial Intelligence (AI) , a robotika és a harmadik féltől származó szolgáltatásokkal történő integráció használatát jelenti az RPA erejének kibővítése érdekében. Ez az oktató által irányított, élő (helyszíni vagy távoli) képzés olyan műszaki személyeknek szól, akik intelligensebb képességekkel rendelkező RPA rendszert akarnak létrehozni vagy kibővíteni. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Telepítse és konfigurálja az UiPath IPA-t.
 • A robotok engedélyezése más robotok kezelésére.
 • Használja a számítógépes látást a képernyőobjektumok pontosságának meghatározásához.
 • Engedélyezze a robotokat, amelyek felismerik a nyelvi mintákat, és érzelemzést végezhetnek a nem strukturált tartalomról.
A tantárgy formátuma
 • Interaktív előadás és beszélgetés.
 • Sok gyakorlat és gyakorlat.
 • Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
 • Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a kurzushoz, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszélést szervezzen.
 • Ha többet szeretne megtudni az UiPath IPA-ról, látogasson el a https: // www oldalra. UiPath .com / rpa / intelligens-folyamat-automatizálás
21 hours
UiPath egy RPA ( UiPath Folyamat Automatizálás) eszköz, amely automatizálja a szervezet mindennapi feladatait, megszabadítva az alkalmazottakat a rote munka napi rutinjától. UiPath diagramokat, folyamatábrákat és húzási lehetőségeket használ az automatizáláshoz szükséges tevékenységek meghatározására. Ez lehetővé teszi a szabályalapú feladatok kényelmes kezelését, és lehetővé teszi az összetevők megosztását és újrafelhasználását a különböző projektek és csoportok között.
 • Az UiPath bővíthető architektúrája prediktív elemzéseket, kognitív képességeket és mesterséges intelligenciát használ a komplex folyamatok automatizálására.
Ebben az oktató által vezetett, élő (helyszíni vagy távoli) képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan lehet létrehozni automatizálási munkafolyamatot, hogyan kezelheti az adatokat a munkafolyamaton belül, hibakeresési problémákat állíthat fel, és felállíthatja a teljes körű infrastruktúrát, amely a teljes értékű eszköz telepítéséhez szükséges. robot munkafolyamat. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Tervezze meg, telepítse és irányítsa egy robot munkaerőt, amely utánozza az igazi alkalmazottakat.
 • Alkalmazza ezt az RPA megoldást különféle üzleti területeken, ideértve a pénzügyi, a BPO, a szoftvert és a biztosítást.
A tantárgy formátuma
 • Interaktív előadás és beszélgetés.
 • Sok gyakorlat és gyakorlat.
 • Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
 • Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
21 hours
UiPath egy RPA (Robotic Process Automation) eszköz, amely automatizálja a szervezet mindennapi feladatait, megszabadítva a munkavállalókat a napi rutinból a gyökérmunka. UiPath diagramokat, áramlákat és húzási és dobási lehetőségeket használ az automatizálási tevékenységek meghatározásához. Ez lehetővé teszi a szabályokon alapuló feladatok kényelmes kezelését, és lehetővé teszi az összetevők megosztását és újrafelhasználását a különböző projektek és csapatok között. A UiPath bővíthető építészet előrelátható elemzést, kognitív képességeket és mesterséges intelligenciát használ a bonyolult folyamatok automatizálására. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésben (szintén vagy távol), a résztvevők megtanulják, hogyan kell létrehozni egy vállalati szintű robotot, és párhuzamosan több robotot használnak a munka hatékonyságának növelése érdekében a UiPath RPA eszközzel. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Készítsen egy egyszerű vállalkozói robotot. A forráskód kezelése TFS használatával. Használja Orchestrator Queues & tranzakciók. Add snippets a UiPath stúdióba.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
14 hours
Az UIPath egy olyan szoftveres platform, amely automatizálja az üzleti folyamatokat, amelyeket általában az emberek kézzel és ismételten végeznek. SAP számos olyan eljárást, feladatot és interfészt tartalmaz, amelyek jól alkalmasak az UIPath által biztosított szoftver robot automatizálásra. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (helyszíni vagy távoli) az SAP energiafelhasználók és tanácsadók számára készült, akik szoftverrobotokat kívánnak létrehozni, telepíteni és kezelni az ismétlődő emberi feladatok automatizálására az SAP . E képzés végén a résztvevők:
 • Telepítse és konfigurálja az UIPath-et mind a kiszolgálón, mind az ügyfélen.
 • Határozzuk meg azokat a feladatokat, amelyek alkalmasak a szoftver robotokkal történő automatizálásra.
 • Ismerje meg, hogyan különbözik az UIPath az egyéb automatizálási eszközöktől.
 • Tesztelje és telepítse az UIPath szoftverrobotokat, hogy automatizálja az unalmas és időigényes feladatokat az SAP .
A kurzus formátuma
 • Interaktív előadás és beszélgetés.
 • Sok gyakorlat és gyakorlat.
 • A gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
A kurzus testreszabási beállításai
 • A kurzus személyre szabott képzésének kéréséhez forduljon hozzánk bizalommal.
7 hours
UiPath egy RPA (Robot Process Automation) eszköz, amely automatizálja a szervezet mindennapi feladatait, és megszabadítja az alkalmazottakat a rote munka napi rutinjáról. UiPath diagramokat, folyamatábrákat és húzási és áthúzási lehetőségeket használ az automatizálás tevékenységeinek meghatározásához. Lehetővé teszi a szabályalapú feladatok kényelmes kezelését, és lehetővé teszi a komponensek megosztását és újrafelhasználását a különböző projektek és csapatok között. Az UiPath bővíthető architektúrája a komplex folyamatok automatizálásához prediktív elemzést, kognitív képességeket és mesterséges intelligenciát használ. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (helyszíni vagy távoli) olyan üzleti elemzők és projektmenedzserek számára készült, akik üzleti elemzést kívánnak végezni az UiPath RPA eszközzel. E képzés végén a résztvevők:
 • Ismerje meg az UiPath RPA eszköz architektúráját és legfontosabb jellemzőit.
 • Ismerje meg az RPA üzleti elemzőjének szerepét.
 • Az üzleti követelmények megjelenítése és az RPA folyamat nyomon követése.
A kurzus formátuma
 • Interaktív előadás és beszélgetés.
 • Sok gyakorlat és gyakorlat.
 • A gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
A kurzus testreszabási beállításai
 • A kurzus személyre szabott képzésének kéréséhez forduljon hozzánk bizalommal.
35 hours
A UiPath egy RPA (Robotic Process Automation) eszköz a szervezet mindennapi feladatainak automatizálására, megszabadítva az alkalmazottakat a napi rutintól. A UiPath diagramokat, folyamatábrákat és drag and drop opciókat használ az automatizáláshoz szükséges tevékenységek meghatározásához. Lehetővé teszi a szabályokon alapuló feladatok kényelmes adminisztrációját, és lehetővé teszi az összetevők megosztását és újrafelhasználását a különböző projektek és csapatok között.A UiPath bővíthető architektúra prediktív analitikát, kognitív képességeket és mesterséges intelligenciát használ az összetett folyamatok automatizálására.Ezen az oktató által vezetett, élő (helyszíni vagy távoli) tréningen a résztvevők megtanulják, hogyan használhatják a UiPath Studio fejlett funkcióit, valamint a ReFramework segítségével kifinomult, mesterséges intelligencia képességekkel rendelkező ügynököket készíthetnek (dokumentumértés).A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  Haladó UiPath RPA projektek kezelése. Hozzon létre vállalati szintű robotizált munkaerőt a ReFramework segítségével. Információk kinyerése strukturálatlan adatforrásokból (pl. számlák, képek). Hozzon létre fejlett alkalmazásokat gépi tanulási / AI-képességekkel (pl. spamészlelés).
A tanfolyam formátuma
  Interaktív előadás és beszélgetés Sok gyakorlat és gyakorlat Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben

Last Updated:

Online UiPath courses, Weekend UiPath courses, Evening UiPath training, UiPath boot camp, UiPath instructor-led, Weekend UiPath training, Evening UiPath courses, UiPath coaching, UiPath instructor, UiPath trainer, UiPath training courses, UiPath classes, UiPath on-site, UiPath private courses, UiPath one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions