Blue Prism Kurzusok

Blue Prism Kurzusok

Helyi, oktató által vezetett élő Blue Prism tanfolyamok bizonyítják az interaktív gyakorlati gyakorlati a Blue Prism építészet, a felhasználói felület és ellenőrzés, valamint a technikák telepítését és adminisztrációt.

Kék prizma képzés elérhető "helyszíni élő képzés" vagy "távoli élő képzés". Helyben, a Magyarország-ban vagy a NobleProg vállalati tréningközpontokban, a helyszínen végezhető élő oktatás. Magyarország. A távoli, élő oktatást interaktív, távoli asztal útján végzik.

NobleProg--a helyi tréning szolgáltató

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

Kurzusleírás

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
28 hours
Overview
A Blue Prism egy robosztus robotizálási folyamat automatizálás (RPA) eszköz, amely robotikus munkaerő alkalmazásával automatizálja az üzleti folyamatokat Ez egy költséghatékony megoldás, amely segítséget nyújt a szervezetek számára a magas szintű üzleti intelligencia elérésében, miközben csökkenti az emberi hibákat Ebben az oktatott képzésben a résztvevők megtudják a Blue Prism architektúráját, felhasználói felületét és vezérlését, valamint a telepítés és az adminisztráció technikáját A résztvevők esélyt kaphatnak arra, hogy gyakorolják saját Blue Prism példányát a különböző üzleti forgatókönyvekre válaszul A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Saját üzleti objektumok és folyamatok létrehozása és kezelése Kezelheti a munkameneteket és vezérelheti a robotokat és folyamatokat A Blue Prism telepítése és kezelése a különböző üzleti igényeknek megfelelően Közönség Fejlesztők és programozók Az IT szakemberek, akik feladata a Blue Prism telepítése a szervezeten belül Olyan technikai üzletemberek, akik robotikus munkaerőt foglalkoztatnak A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
Weekend Blue Prism courses, Evening Blue Prism training, Blue Prism boot camp, Blue Prism instructor-led, Weekend Blue Prism training, Evening Blue Prism courses, Blue Prism coaching, Blue Prism instructor, Blue Prism trainer, Blue Prism training courses, Blue Prism classes, Blue Prism on-site, Blue Prism private courses, Blue Prism one on one training

Course Discounts

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!