Reinforcement Learning Kurzusok

Reinforcement Learning Kurzusok

Local instructor-led live Reinforcement Learning training courses in Magyarország.

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Reinforcement Learning Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
21 hours
Reinforcement Learning (RL) A mesterséges intelligencia (AI) területét önálló rendszerek (azaz egy "agent") létrehozására használják, amelyek a környezetükkel való kölcsönhatás révén tanulnak a problémák megoldása érdekében. Az RL olyan területeken alkalmazásokkal rendelkezik, mint a robotika, a játék, a fogyasztói modellezés, az egészségügy, az ellátási lánc menedzsment és így tovább. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) olyan adattudósokra irányul, akik létrehozni és telepíteni akarnak egy Reinforcement Learning rendszert, amely képes döntéseket hozni és valós problémákat megoldani egy szervezetben. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Ismerje meg a kapcsolatokat és a különbségeket a Reinforcement Learning és a gépi tanulás, a mély tanulás, a felügyelt és nem felügyelt tanulás között. A valós világ problémáját elemezzük, és úgy definiáljuk, mint Reinforcement Learning problémát. A valós világ problémájának megoldásának megvalósítása Reinforcement Learning. Ismerje meg a különböző algoritmusok elérhető Reinforcement Learning és válassza ki a legmegfelelőbb a probléma a kezében.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
21 hours
Reinforcement Learning (RL) egy gépi tanulás technikája, amelyben egy számítógépes program (agent) megtanulja viselkedni egy környezetben azáltal, hogy végrehajtja a cselekvéseket és visszajelzést kap a cselekvések eredményeiről. Minden jó cselekvés esetén az ügynök pozitív visszajelzést kap, és minden rossz cselekvés esetén az ügynök negatív visszajelzést kap (büntetést). Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy on-site) olyan adattudósokra irányul, akik a hagyományos gépi tanulási megközelítéseken túl akarnak menni, hogy számítógépes programot tanítsanak a dolgok felderítésére (problémák megoldására) címkézett adatok és nagy adatkészletek használata nélkül. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Telepítse és alkalmazza a könyvtárakat és a programozási nyelvet, amelyeket végre kell hajtani Reinforcement Learning. Hozzon létre egy olyan szoftvereszközöt, amely képes a visszajelzésen keresztül tanulni, nem pedig a felügyelt tanuláson keresztül. Programozzon egy ügynök, hogy megoldja a problémákat, ahol a döntéshozatal szekvenciális és végleges. Alkalmazza a tudást olyan szoftverek tervezésére, amelyek olyan módon tanulhatnak, mint az emberek.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
7 hours
This instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite) is aimed at researchers and developers who wish to install, configure, customize, and implement OpenAI Gym to quickly develop reinforcement learning algorithms. By the end of this training, participants will be able to build, develop, execute, and test reinforcement learning algorithms to optimize tasks and achieve maximum results.

Last Updated:

Upcoming Reinforcement Learning Courses

Online Reinforcement Learning courses, Weekend Reinforcement Learning courses, Evening Reinforcement Learning training, Reinforcement Learning boot camp, Reinforcement Learning instructor-led, Weekend Reinforcement Learning training, Evening Reinforcement Learning courses, Reinforcement Learning coaching, Reinforcement Learning instructor, Reinforcement Learning trainer, Reinforcement Learning training courses, Reinforcement Learning classes, Reinforcement Learning on-site, Reinforcement Learning private courses, Reinforcement Learning one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions