Microsoft .NET Kurzusok

Microsoft .NET Kurzusok

Helyi, oktatott élő MicrosoftNET tanfolyamok demonstrálják handson gyakorlatban a MicrosoftNET alapjait és alkalmazásait A MicrosoftNET képzés elérhető "helyszíni élő képzésként" vagy "távoli élő képzésként" A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

Kurzusleírás

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
21 hours
Overview
Objectives

MVC Web applications offer a clean separation of concerns between the business-logic classes, Web pages, and the controller. Microsoft ASP.NET MVC 4 offers Web developers all the benefits of MVC allied with all the power of the .NET platform. This course provides full coverage of ASP.NET MVC 4, including Test Driven Development and JQuery.

After completing this course, delegates will be able to

- Understand the Role of the Model, View, and Controller Design Pattern
- Create Industrial-Strength Applications
- Apply Test Driven Development Methods
- Implementing Navigation Between Pages
- Implement Rich User Interfaces with JQuery and Ajax

Audience

ASP.NET developers who want to use the MVC architecture.
28 hours
Overview
ASP.NET MVC 6 is new in Visual Studio 2015, and is the latest evolution of Microsoft’s web development stack. This course covers the latest APIs and development techniques for creating dynamic, modular, and testable web sites. We’ll explore the new features available in MVC6 and show how to get the best out of the latest toolset and integration possibilities.

What you’ll learn

- Understand MVC architecture principles and benefits
- Creating views, view components, and tag helpers
- Using ASP.NET dependency injection
- Creating RESTful services using Web API
- Getting the best out of GruntJS, NPM, and Bower integration
- Creating Single Page Applications (SPAs)
14 hours
Overview
Az egységvizsgálat olyan tesztelési megközelítés, amely teszteli az egyes egységek forráskódját tulajdonságainak módosításával vagy egy esemény kiváltásával annak megerősítésére, hogy az eredmény a várakozásoknak megfelelően történt-e Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják írni és végrehajtani az egységvizsgálatokat egy mintaNet alkalmazással a C # és a Visual Studio segítségével A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Használja a tesztelési kereteket, mint például az NUnit és az xUnitnet, hogy létrehozzon és kezeljen egy tesztkódot Határozza meg és hajtson végre egy teszteléssel kapcsolatos fejlesztési megközelítést a teszteléshez Alkalmazza a tesztkörnyezetet az alkalmazás teszttartalmának kiterjesztése érdekében Közönség Szoftver tesztmérnökök Fejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
21 hours
Overview
UiPath van egy RPA (robotika folyamat automatizálás) szerszám részére önműködő egy szervezet & #39; s mindennapi munkák, felszabadít alkalmazottak-ból napi megszokott-ból Rote dolgozik. UiPath használ diagramok, folyamatábrák és drag and drop lehetőségek meghatározása tevékenységek automatizálási. Lehetővé teszi a szabályokon alapuló feladatok megfelelő felügyeletét, és lehetővé teszi az alkatrészek megosztását és felhasználását különböző projektek és csapatok között.

- az UiPath bővíthető architektúra prediktív analitika, kognitív képességek és a mesterséges intelligencia, hogy automatizálják komplex folyamatokat.

ebben a oktató által vezetett, az élő képzés (helyszíni vagy távoli), a résztvevők megtanulják, hogyan kell létrehozni egy automatizálási munkafolyamat, manipulálni az adatokat a munkafolyamaton belül, hibakeresés kérdések és állítsa be a szükséges end-to-end infrastruktúra szükséges telepíteni egy teljes jogú robotkaros munkafolyamatot.

végére ez a képzés, a résztvevők képesek lesznek:

- design, telepíteni és kezelni a robot munkaerő, hogy utánozza a valós alkalmazottak.
- alkalmazzák ezt a megoldást RPA különböző üzleti területeken, beleértve a pénzügy, BPO, szoftver, és a biztosítás.

formátuma a kurzus

- Interactive előadás és vita.
- sok gyakorlatok és gyakorlat.
- Hands-on végrehajtása élő-labor környezetben.

tanfolyam testreszabási beállításai

- hogy kérje személyre szabott képzés a tanfolyam, kérjük, forduljon hozzánk, hogy gondoskodjon.
28 hours
Overview
Az UiPath egy RPA (Robotikus folyamat automatizálás) eszköz a szervezet mindennapi feladatainak automatizálásához, a munkatársak napi rutinszerű használatáért Az UiPath diagramokat, folyamatábrákat és drag and drop beállításokat használ az automatizálási tevékenységek meghatározásához Lehetővé teszi szabályalapú feladatok kényelmes kezelését, és lehetővé teszi az összetevők megosztását és újrahasznosítását a különböző projektek és csapatok között Az UiPath bővíthető architektúrája prediktív analitikát, kognitív képességeket és mesterséges intelligenciát használ komplex folyamatok automatizálására Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan hozzon létre egy automatizálási munkafolyamatot, manipulálja az adatokat a munkafolyamatban, hibaelhárítási kérdéseket, és hozzon létre egy szükséges, a végső rendszernek megfelelő infrastruktúrát, amely egy teljesen robotizált munkafolyamat megvalósításához szükséges A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Olyan robotikus munkaerő tervezése, telepítése és irányítása, amely utánozza a valódi alkalmazottakat Alkalmazza ezt az RPA megoldást különböző üzleti területekre, beleértve a pénzügyeket, a BPO-t, a szoftvereket és a biztosításokat Közönség Fejlesztők A műszaki ismeretekkel rendelkező üzleti intelligencia szakemberek Digitális marketing szakemberek műszaki ismeretekkel A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
21 hours
Overview
A SpecFlow a .NET hivatalos telephelye. Lehetővé teszi a tesztelők számára, hogy meghatározzák, kezelhessék és automatikusan végrehajtsák az ember által olvasható átvételi teszteket a .NET projektekben. A SpecFlow a hivatalos Gherkin elemzőt használja, és támogatja a .NET-keretrendszer, a Xamarin és a Mono.

Ebben az oktató által vezetett, élő képzésben a résztvevők megtanulják használni a SpecFlow-t olyan átvételi tesztek készítésére, amelyek a technikai és a nem technikai jellegűek számára érthetőek.

A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:

- Az üzleti követelmények összekapcsolása .NET-kóddal
- Alkalmazza a BDD technikákat az élő dokumentáció elkészítéséhez
- A SpecFlow futtatása a Visual Studio programból vagy a parancssorból
- Integrálja a SpecFlow-ot meglévő folyamatos tesztelésre és építési környezetbe
- Integrálja a SpecFlow-t más tesztelési keretekkel, például az MSTest, az NUnit, az xUnit és az MbUnit

Közönség

- Mérnökök
- Fejlesztők

A tanfolyam formátuma

- Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
14 hours
Overview
A Spec Explorer egy eszköz a szoftverek viselkedésének modellezéséhez, a grafikus vizualizációval rendelkező modellek elemzéséhez, a modellek érvényességének ellenőrzéséhez és teszt esetek generálásához a modellekből Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják a modell alapú tesztelés elméletét és gyakorlatát, mivel a Spec Explorer használatával megtervezik és végrehajtják az MBT teszteket egy demo alkalmazásban A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Vizsgálati eseteket generál modellezési stratégiák és technikák alkalmazásával Testmodellek kezelése különböző típusú szoftveralkalmazásokhoz, rendszerekhez és környezetekhez Értékelje, javasolja és valósítson meg egy MBT stratégiát egy szervezeten belül Megérteni és megmagyarázni az MBT előnyeit és kihívásait Közönség Mérnökök Fejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
7 hours
Overview
ANET reaktív kiterjesztések (Rx) egy olyan könyvtár, amely aszinkron és eseményalapú programokat készít, amelyek megfigyelhető gyűjteményeket és LINQstyle lekérdezési operátorokat használnak Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan fejlesszenek ki egy aszinkron alkalmazást aNET Reactive Extensions használatával A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Hozzon létre olyan alkalmazásokat, amelyek rögzítik az eseményfolyamatokat különböző adatforrásokból, például tőzsdei ajánlatokat, tweeteket, számítógépes eseményeket és webes szolgáltatásokat Az Observables és az ütemezők segítségével több aszinkron adatfolyamot jeleníthet meg és kezelhet A LINQ-operátorok segítségével több eseményen szűrheti, tervezheti, aggregálja, összeállíthatja és végrehajtsa az időalapú műveleteket Közönség Fejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
14 hours
Overview
A RabbitMQ egy nyílt forráskódú vállalati üzenetküldő bróker a folyamatok, alkalmazások és szerverek által átadott üzenetek tárolására és visszakeresésére Üzenetek várakozási sorát használja az aszinkron feldolgozáshoz, és különösen hasznos olyan alkalmazásoknál, amelyeknek nagy adatkészleteket kell feldolgozniuk a háttérben, miközben egyidejűleg reagálnak az élő felhasználói kérésekre valós időben Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan telepítsék, konfigurálják és kezeljék a RabbitMQ-ot, majd integrálják a RabbitMQ üzeneteket egy sor mintaNET alkalmazásba A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: A RabbitMQ beállítása, konfigurálása és kezelése Ismerje meg a RabbitQ szerepét a mikroszolgáltató architektúra megtervezésében és megvalósításában Ismerje meg, hogyan hasonlítható össze a RabbitMQ a többi Message Queuing Architektúrával Állítsd be és használd a RabbitMQ-t brokerként az aszinkron és szinkron üzenetek kezelésére a realworld vállalatiNet alkalmazásokhoz Közönség Fejlesztők Szoftver építészek A rendszergazdák Műszaki menedzserek A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
35 hours
Overview
Ez az intenzív képzés alapvető ismereteket és készségeket biztosít a Windows PowerShell használatához a Windows alapú számítógépek adminisztrációjának automatizálásához. Az ebben a kurzusban leírt készségek minden olyan Microsoft-termékre alkalmazhatók, amelyek a napi adminisztrációt használják a Windows PowerShell-en.

A képzés elsősorban a Windows PowerShell használatát interaktív parancssori felületként használja, de a szkriptek és a programozás témáit is lefedi.
21 hours
Overview
- A PowerShell alapjainak ismerete a parancssorból és a parancsfájlok segítségével
- A PowerShell használatához használt alaptechnológiák mély merülése
- Megtudhatja, hogyan lehet automatizálni a közös műveleteket a PowerShell használatával
- A PowerShell programot a Windows rendszerben és a Windows szervereken, például az SQL, az Exchange és a System Center rendszerben tekintjük meg
21 hours
Overview
Ennek a kurzusnak az a célja, hogy lehetővé tegye a fejlesztőknek, hogy írjanak alkalmazásokat a Metrostyle-ben, a Windows 8-ban elérhető új alkalmazásmodellben A Metrostyle alkalmazások akár hagyományos asztali számítógépeken, akár egy új "postPC" eszközcsaláddal futhatnak az iPad-hez Ez a háromnapos kurzus célja aNET fejlesztők számára, akik teljes mértékben meg akarják tudni, hogyan tudják átadni készségeiket a Windows Runtime vagy a WinRT számára A kurzus a hallgatókat az új típusú alkalmazások építésének minden fontos aspektusán keresztül veszi át .
14 hours
Overview
A kurzus azoknak szól, akik a C # programon alapuló programozási nyelvet akarják elsajátítani, és megtanulják a .NET platform alapvető képességeit. A képzés során a résztvevők megtudják, hogyan épülnek be a C # -ba, hogyan kell létrehozni egy környezetet alap programok készítésére, a szabványos könyvtárakat használják.
14 hours
Overview
A Microservice architektúra egy olyan szoftveralkalmazás fejlesztésének egyik megközelítési módja, mint kis, független szolgáltatások, amelyek mindegyike saját folyamatában fut, és könnyű mechanizmusokkal kommunikál, például egy HTTP erőforrás API-val Ezek a szolgáltatások hatékonyan telepíthetők folyamatos automatizálási rendszerekkel, és megkerülik a centralizált irányítás szükségességét A mikroszolgáltatások különböző programozási nyelveken írhatók és integrálhatók különböző adattároló rendszerekkel Ez az oktatott, élő képzés az üzleti fejlesztők és építészek számára készült Mikroszkóp-architektúrát vezet be egyNet-perspektívából, bemutatja a migrációs stratégiákat egy monolitikus rendszerből, és a minta mikroszolgáltató alapú alkalmazás létrehozásával és telepítésével jár A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Megérteni, mikor kell használni, és mikor nem kell használni a mikroszolgáltató architektúrát Készítsen és hajtson végre egy tesztelési stratégiát a mikroszolgáltatók számára A minta mikroszolgáltató alapú alkalmazás telepítése termelési környezetbe Tegyük vissza a monolitikus alkalmazást a szolgáltatásokba Közönség Fejlesztők Építészek A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
35 hours
Overview
a

C# egy hatékony, objektumorientált nyelv, amely a Microsoft .NET platformon történő alkalmazások fejlesztéséhez alkalmas.

Ez oktató-vezetett, él képzés bemutat haladó jellegét meghatározza-ból c betű #, vizsgál-a használat mint mindkettő egy iskolapad alkalmazás programozási nyelv és egy pókháló programozási nyelv részére solving valóságos-világ probléma.

programozási technikák és a megbízók is bizonyított és gyakorolták keresztül in-osztály, Hands-on gyakorlatok és séta-throughs.

formátuma a kurzus

- C# fejlett elvek vitatják meg a résztvevők lépés révén a létrehozását egy valós alkalmazás.
14 hours
Overview
Amikor a fejlesztők befejezik a kódírás megírását, gyakran kódjukat integrálják egy alkalmazásba, másolják az alkalmazást egy mappába, futtatják az alkalmazás telepítőjét, majd inicializálják az alkalmazást annak ellenőrzésére, hogy a várakozásnak megfelelően működik-e Ez a kézi megközelítés nem nagyon jól skálázik, fárasztó, nagyon hibás, és nem kínál mechanizmust a változások nyomon követésére a folyamat során Jobb megközelítés lenne a folyamat automatizálása a folyamatos integrációval A folyamatos integráció a szoftveralkalmazások építéséhez, telepítéséhez és teszteléséhez szükséges folyamatokhoz, eszközökhöz és infrastruktúrához kapcsolódik Ebben az oktatott, élő képzésben (helyszíni vagy távoli) a résztvevők megtanulják, hogyan kell egy hagyományos, kézi (vagy semimédiás) megközelítést átalakítani egy szoftveres telepítéssel egy rugalmas, folyamatos integrációjú (CI) eszközzel a Jenkins segítségével A résztvevők egy sor handson, livelab gyakorlatot végeznek az egész tanfolyam során, új ismereteiket a különböző szoftverfejlesztési és telepítési problémákra alkalmazzák minden lépésnél Ösztönözni kell az oktató és a résztvevők közötti kölcsönhatást A Realworld ügyek megvitatásra kerülnek, és a konkrét kérdések és kérdések kezelése és megoldása a képzés során A képzés elsősorban aNet alkalmazások fejlesztésére koncentrál A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Telepítse és konfigurálja a Jenkins alkalmazást aNet alkalmazások fejlesztéséhez A Jenkins segítségével automatizálhatja aNet forráskódot a kódtárba való beolvasás és egyesítés folyamata során A Jenkins segítségével automatizálhatja az alkalmazások letöltését, összeállítását és telepítését egy kiadási kiszolgálóra Integrálja a Jenkins-et más szoftverfejlesztő eszközökkel, például a kibocsátókkal és a Közönség Net fejlesztők Build mérnökök QA mérnökök Projektvezetők Engedje el a vezetőket DevOps mérnökök A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat jegyzet Ha erre a kurzusra személyre szabott képzést szeretne kérni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot .
35 hours
Overview
Az intelligens alkalmazások olyan új generációs alkalmazások, amelyek folyamatosan tanulhatnak a felhasználói interakcióktól, hogy jobb értéket és relevanciát biztosítsanak a felhasználók számára Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan építsenek intelligens mobilalkalmazásokat és botokat A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Értsd meg az intelligens alkalmazások alapvető fogalmát Ismerje meg, hogyan használhat különböző eszközöket intelligens alkalmazások létrehozásához Intelligens alkalmazások létrehozása az Azure, a Cognitive Services API, a Stream Analytics és a Xamarin használatával Közönség Fejlesztők programozók Hobbifelhasználók A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
21 hours
Overview
Megtanítja a résztvevőket az IIS 8 felügyeletének alapjairól és a .NET platformon található alkalmazásokról.
A tanfolyam az előadások és gyakorlati gyakorlatok keveréke. A küldöttek megtanulják azáltal, hogy azonnali lehetőséggel alkalmazzák az anyagot, amelyről megtanulják a valós problémákat.
21 hours
Overview
Megtanítja a résztvevőket az IIS 7 felügyeletének alapjairól és aNET platformon található alkalmazásokról A tanfolyam az előadások és handson gyakorlatok keveréke A küldöttek megtanulják azáltal, hogy azonnali lehetőséggel alkalmazzák az anyagot, amelyről megtanulják a valós világ problémáit .
14 hours
Overview
Entity Framework Core 2.0 is a lightweight, cross-platform ORM (Object Relational Model) for developing data-oriented applications. It allows developers to work with data as .Net objects and properties.

In this instructor-led, live training, participants will learn how to use Entity Framework Core 2.0 to create an ASP.Net Core application.

By the end of this training, participants will be able to:

- Set up the necessary framework and tools for creating Entity Framework Core 2.0 MVC web applications.
- Perform database operations on MS SQL Server.
- Use a "code first" and "data first" approach to application development.
- Carry out migration & seeding operations.
- Understand advanced data modeling concepts.
- Create a sample ASP.Net Core application.

Format of the Course

- Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice in a live-lab environment.

Note

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
- For more information on Entity Framework Core, please see: https://github.com/aspnet/EntityFrameworkCore
14 hours
Overview
.NET Core is an open-source framework for creating .NET applications on Windows, macOS and Linux.

In this instructor-led, live training, participants will learn the fundamentals of .Net Core as they step through the creation of a sample application that demonstrates .Net Core's unique qualities vs other frameworks.

By the end of this training, participants will be able to:

- Setup .Net Core together with the tooling and IDEs needed to start developing right away.
- Use .Net to build various types of software, including web applications, console applications, microservices and libraries.
- Understand .Net Core's components, including class libraries, packages, metapackages and frameworks.
- Build, debug and deploy a sample web application

Audience

- Developers

Format of the Course

- Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice in a live-lab environment.

Note

- This course is based on .Net Core 2.x and is available for both Windows and Linux environments.
- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
- To learn more about .Net Core, please visit: https://github.com/dotnet/core
21 hours
Overview
Ez a tanfolyam célja mindenki, aki érdeklődik a C # tanulására az automatizálás tesztelése céljából Ez egy racionalizált, intenzív tanfolyam bőséges handson gyakorlatokkal, hogy a résztvevők gyorsan felemelkedjenek a szoftverautomatizálási teszteléshez szükséges alapvető programozási készségekkel A hangsúly a C # alapokon nyugszik, amelyek közvetlenül és azonnal alkalmazhatók az automaták tesztelésére Ez a tanfolyam nem terjed ki mélyreható vizsgálati automatizálási keretekre, például a szelénre Ha már ismeretes a C # -re, és szeretné a Selenium tesztelését közvetlenül kipróbálni, kérjük, nézze meg: Selenium WebDriver a C #-ban: Bevezetés a webes tesztelés automatizálásába a C #-ben Közönség A kezdők tesztelői, akik a C # -ot szeretnék megtanulni az automatizálási teszteléshez Profi tesztelők, akik más programozási nyelvek, pl Java vagy Javascript tapasztalatokkal rendelkeznek, akik át szeretnék ruházni a C # A tanfolyam formátuma Részelőadás, részbeszélgetés, nehéz handson gyakorlat, alkalmi tesztek a megértés mérésére .
28 hours
Overview
Course overview

C# 6 is new in Visual Studio, and is the latest evolution of Microsoft’s primary programming language. This course covers the latest language features in C# 6 and the .NET platform. You’ll get a deep and broad understanding of C# as a programming language, and gain confidence to explore the richness of the .NET Framework library including asynchronous programming, LINQ, and EF.

What you’ll learn

- Essential C# syntax
- Implementing object-oriented designs in C#
- Using generics, collection classes, and exceptions
- What’s new in C# 6 and .NET 2015
- Using LINQ and EF
- Introduction to asynchronous programming
- Overview of MVC6
14 hours
Overview
A decentralizált alkalmazások vagy a dApps olyan alkalmazások, amelyek a blokkcsatornán futnak Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan fejleszthetnek decentralizált alkalmazásokat (dApps) a Microsoft Visual Studio segítségével, mivel a Visual Studio alkalmazással kétféle módon integrálják a dApp-okat A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Megérteni a decentralizált alkalmazások fejlesztésének alapjait (dApps) Ismertesse a tipikus ASPNET alkalmazások és a dApps közötti különbségeket Ismerje meg, hogyan kell az intelligens szerződésekkel dolgozni Build dApps a Microsoft Visual Studio, a BlockApps és a Solidity segítségével Build dApps a Microsoft Visual Studio, a Microsoft Azure és a BlockApps STRATO segítségével Közönség Fejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
28 hours
Overview
célok

Az elmúlt néhány évben folyamatosan lépett fel a Model-View-Controller (MVC) architektúrák felé a webes alkalmazásokhoz. Az MVC webes alkalmazások az üzlet-logikai osztályok, a weboldalak és a vezérlő közötti tiszta elválasztást kínálják. A Microsoft ASP.NET MVC 4.5 az internetes fejlesztőknek kínálja az MVC minden előnyét, amely a .NET platform teljes erejével szövetséges. Ez a kurzus biztosítja az ASP.NET MVC 4.5 teljes körű lefedettségét.

A kurzus befejezése után a küldöttek képesek lesznek:

- Értsd meg a modell, a nézet és a vezérlő tervrajzát
- Hozzon létre ipari erősségű alkalmazásokat
- Alkalmazzunk tesztvezetési fejlesztési módszereket
- A lapok közötti navigáció végrehajtása
- Végezze el a gazdag felhasználói felületeket a JQuery és az Ajax segítségével

Közönség

ASP.NET fejlesztők, akik az MVC architektúrát szeretnék használni.
35 hours
Overview
A küldötteket be kell mutatni aNet keretrendszerbe, és megtanulják fejleszteni a webes alkalmazásokat a C # 40 használatával A kurzus befejezésekor a küldötteknek meg kell ismerniük az alapvető webes alkalmazások fejlesztésében és a LINQ segítségével történő adatbázis-hozzáféréssel kapcsolatos keretet Az alkalmazások objektumorientált programozással kerülnek létrehozásra A kurzus befejezése után a küldöttek képesek lesznek: A Visual Studio 2010 hatékony használata Ismerje meg a C # 40-ot Kereskedelmi ASPNET webalkalmazások létrehozása Értsd meg az OO programozást, osztályokat és objektumokat Hibakeresési alkalmazások A felhasználói felületek fejlesztése a Master Pages, Site Navigation és Themes segítségével Használja az ADONet és a LINQ adatbázisok olvasását és írását Fejlett internetes alkalmazások fejlesztése az ASPNET AJAX használatával Hozzon létre és hívjon WCF szolgáltatásokat .
28 hours
Overview
Microsoft Application Virtualization (App-V) lehetővé teszi, hogy hozzanak létre az alkalmazások futó központilag kezelt szolgáltatások. App-V pályázatokat volna a jótétemény-ból soha igényt tartó-hoz lenni beiktatott közvetlenül-on végfelhasználó & #39; s betű számítógép és soha ellentmondó-val más pályázatokat.

ebben az oktató által vezetett, az élő képzés, bemutatjuk az építészet, alkatrészek és folyamatok mögött alkalmazás virtualizáció és sétáljon résztvevők lépésről-lépésre történő telepítését az App-V és App-V alkalmazások élő labor környezetben. Végére a tanfolyam, a résztvevők a tudás és gyakorlati gyakorlati szükséges telepíteni, konfigurálni, adminisztrálni, és a hibaelhárítás App-V, valamint létrehozása, csomag és telepíteni a saját App-V alkalmazásokat.

formátuma a kurzus

-

rész előadás, részben vita, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat

megjegyzi:

- Ez természetesen kiterjed változat 5,1-ból App-V. A képzés egy másik változat, kérjük, forduljon hozzánk, hogy gondoskodjon.
21 hours
Overview
A Microsoft Visual Studio integrált fejlesztői környezet (IDE) A VBNET (Visual BasicNET) egy multiparadigm, objektorientált programozási nyelv, amelyet aNET Framework implementál .
Weekend Microsoft .NET courses, Evening Microsoft .NET training, Microsoft .NET boot camp, Microsoft .NET instructor-led, Weekend Microsoft .NET training, Evening Microsoft .NET courses, Microsoft .NET coaching, Microsoft .NET instructor, Microsoft .NET trainer, Microsoft .NET training courses, Microsoft .NET classes, Microsoft .NET on-site, Microsoft .NET private courses, Microsoft .NET one on one training

Course Discounts

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!