Microsoft .NET Kurzusok

Microsoft .NET Kurzusok

Online vagy helyszíni, oktató által vezetett élő Microsoft .NET képzések gyakorlati gyakorlaton keresztül mutatják be a Microsoft .NET alapjait és alkalmazásait. A Microsoft .NET képzés "online élő képzés" vagy "helyszíni élő képzés" formájában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Microsoft .NET Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
21 hours
Az Blazor egy C# nyelven írt nyílt forráskódú webes keretrendszer, amely lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy interaktív webes felhasználói felületeket és alkalmazásokat hozzanak létre a C# használatával. Az Entity Framework (EF) Core egy objektum-adatbázis-leképező .NET-hez, amely automatizált mechanizmust biztosít a fejlesztők számára az adatok adatbázisokban való elérésére és tárolására.Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy helyszíni) azoknak a webfejlesztőknek szól, akik szeretnék megtanulni, hogyan használhatják a progresszív webalkalmazás (PWA) fejlesztői funkcióit, hogy alkalmazásszerű élményt teremtsenek egy webhelyen az Entity Framework (EF) Core és Blazor.A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  Használja az EF csomagot az adatbázisok kezeléséhez. Használjon Blazor összetevőket, szolgáltatásokat, függőségi beillesztést, elrendezést és útválasztást. Hozzon létre szervizmunkásokat a PWA-funkciók engedélyezéséhez egy alkalmazásban. Használja a push értesítéseket és más PWA-funkciókat.
A tanfolyam formátuma
  Interaktív előadás és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.
14 hours
A Visual Studio az Microsoft által készített integrált fejlesztőkörnyezet (IDE), amely környezetet biztosít modern, többplatformos alkalmazások létrehozásához.Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy helyszíni) kezdő és középszintű fejlesztőknek szól, akik a Visual Studio segítségével szeretnének alkalmazásokat fejleszteni.A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  Hatékonyan használja a Visual Studio 2022 szolgáltatásait. Egységtesztek futtatása és kezelése. Alkalmazások hibakeresése és távoli tárolókban lévő kódok használata.
A tanfolyam formátuma
  Interaktív előadás és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.
14 hours
A Blazor egy nyílt forráskódú webes keretrendszer, amely C# nyelven íródott, és lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy interaktív webes felhasználói felületeket és alkalmazásokat hozzanak létre az C# segítségével.Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy helyszíni) azoknak a webfejlesztőknek szól, akik a Blazor WebAssembly segítségével szeretnének webalkalmazást készíteni.A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  Ismerje meg az űrlapokat és a hitelesítést itt: Blazor WebAssembly. Hozzon létre egy Blazor WebAssembly projektet. Ismerje meg a webalkalmazás különböző módjait.
A tanfolyam formátuma
  Interaktív előadás és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.
14 hours
RabbitMQ egy nyílt forráskódú vállalati üzenetküldő bróker a folyamatok, alkalmazások és szerverek által átadott üzenetek tárolására és visszakeresésére. Az üzenetsorot a feladatok aszinkron feldolgozására használja, és különösen akkor hasznos, ha az alkalmazásoknak nagy adatkészleteket kell feldolgozniuk a háttérben, miközben egyidejűleg reagálnak az élő felhasználói kérésekre valós időben. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják a RabbitMQ telepítését, konfigurálását és adminisztrálását, majd a RabbitMQ üzenetküldés integrálását számos minta .NET alkalmazásba. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • A RabbitMQ beállítása, konfigurálása és kezelése.
 • Ismerje meg a RabbitQ szerepét a mikroszolgáltatási architektúra megtervezésében és megvalósításában.
 • Ismerje meg, hogy a RabbitMQ miként RabbitMQ össze más üzenetkezelő architektúrákkal.
 • Állítsa be és használja a RabbitMQ t közvetítőként az aszinkron és szinkron üzenetek kezelésére a valós vállalati .Net alkalmazások számára.
A tantárgy formátuma
 • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
21 hours
This instructor-led, live training is designed for anyone interested in learning C# for the purpose of automation testing. It is a streamlined, intensive course with plenty of hands-on exercises to get participants ramped up quickly with the essential programming skills needed to apply in software automation testing. The focus is on the C# fundamentals which can be directly and immediately applied to test automation. This course does not cover in depth test automation frameworks such as Selenium. If you are already versed in C# and wish to get straight into testing with Selenium, please check out: Selenium WebDriver in C#: Introduction to web testing automation in C#.
Format of the Course
 • Part lecture, part discussion, heavy hands-on practice, occasional tests to gauge understanding
21 hours
 • A PowerShell alapjainak ismerete a parancssorból és a parancsfájlok segítségével
 • A PowerShell használatához használt alaptechnológiák mély merülése
 • Megtudhatja, hogyan lehet automatizálni a közös műveleteket a PowerShell használatával
 • A PowerShell programot a Windows rendszerben és a Windows szervereken, például az SQL, az Exchange és a System Center rendszerben tekintjük meg
35 hours
A küldötteket be kell mutatni aNet keretrendszerbe, és megtanulják fejleszteni a webes alkalmazásokat a C # 40 használatával A kurzus befejezésekor a küldötteknek meg kell ismerniük az alapvető webes alkalmazások fejlesztésében és a LINQ segítségével történő adatbázis-hozzáféréssel kapcsolatos keretet Az alkalmazások objektumorientált programozással kerülnek létrehozásra A kurzus befejezése után a küldöttek képesek lesznek: A Visual Studio 2010 hatékony használata Ismerje meg a C # 40-ot Kereskedelmi ASPNET webalkalmazások létrehozása Értsd meg az OO programozást, osztályokat és objektumokat Hibakeresési alkalmazások A felhasználói felületek fejlesztése a Master Pages, Site Navigation és Themes segítségével Használja az ADONet és a LINQ adatbázisok olvasását és írását Fejlett internetes alkalmazások fejlesztése az ASPNET AJAX használatával Hozzon létre és hívjon WCF szolgáltatásokat .
21 hours
Ennek a kurzusnak az a célja, hogy lehetővé tegye a fejlesztőknek, hogy írjanak alkalmazásokat a Metrostyle-ben, a Windows 8-ban elérhető új alkalmazásmodellben A Metrostyle alkalmazások akár hagyományos asztali számítógépeken, akár egy új "postPC" eszközcsaláddal futhatnak az iPad-hez Ez a háromnapos kurzus célja aNET fejlesztők számára, akik teljes mértékben meg akarják tudni, hogyan tudják átadni készségeiket a Windows Runtime vagy a WinRT számára A kurzus a hallgatókat az új típusú alkalmazások építésének minden fontos aspektusán keresztül veszi át .
21 hours
Tanítja a résztvevőknek az IIS 7 és az .NET platform alkalmazásainak alapjait. A tanfolyam előadások és gyakorlati gyakorlatok keveréke. A küldöttek megtanulják azáltal, hogy azonnali lehetőségeket kínálnak arra, hogy az általuk megtanult anyagot valós problémákra alkalmazzák.
28 hours
Célok Az elmúlt években folyamatos lépés történt a Model-View-Controller (MVC) webes alkalmazásokhoz. Az MVC Web alkalmazások tiszta megkülönböztetést kínálnak az üzleti logikai osztályok, a weboldalak és a vezérlő közötti aggályok között. A Microsoft ASP.NET MVC 4.5 a webfejlesztők számára az MVC összes előnyét kínálja a.NET platform teljes erejével. Ez a kurzus az ASP.NET MVC 4.5 teljes körű lefedettségét nyújtja. A kurzus befejezése után a képviselők képesek lesznek:
  Ismerje meg a modell, a látás és a vezérlő tervezési minták szerepét Ipari erősségű alkalmazások létrehozása A tesztelt fejlesztési módszerek alkalmazása Navigáció oldalak között Bevezetés gazdag felhasználói felületek JQuery és Ajax
közönség Az ASP.NET fejlesztők, akik az MVC architektúráját szeretnék használni.
35 hours
Célok Ez a C# tanfolyam lehetővé teszi a képviselők számára, hogy alkalmazásokat dolgozzanak ki a C# programozási nyelven. A képviselők képesek lesznek programozni az objektumorientáció elveinek alkalmazásával. A kurzus magában foglalja azt is, hogy hogyan kell használni a 2010 fejlesztési környezetet a robusztus és fenntartható alkalmazások előállítására. közönség Ez a kurzus a következő típusú szoftverfejlesztők számára készült:
  Új fejlesztők Fejlesztők, akik megértik a számítógépes programozást, de talán megtanulták a programozást nem grafikus nyelv használatával egy egyetemen
Ezek a fejlesztők megoldásokat szeretnének létrehozni C# használatával; a Microsoft .NET keretben. Emellett objektumorientált technikákat akarnak alkalmazni a fejlesztési készségeik fejlesztése érdekében.
21 hours
Célok Az MVC Web alkalmazások tiszta megkülönböztetést kínálnak az üzleti logikai osztályok, a weboldalak és a vezérlő közötti aggályok között. A Microsoft ASP.NET MVC 4 a webfejlesztők számára az MVC összes előnyét kínálja a.NET platform teljes erejével. Ez a kurzus az ASP.NET MVC 4 teljes körű lefedettségét kínálja, beleértve a Test Driven Development és a JQuery programokat. A tanfolyam befejezése után a felek képesek lesznek
  Ismerje meg a modell, a látás és a vezérlő tervezési minták szerepét Ipari erősségű alkalmazások létrehozása A tesztelt fejlesztési módszerek alkalmazása Navigáció oldalak között Bevezetés gazdag felhasználói felületek JQuery és Ajax
közönség Az ASP.NET fejlesztők, akik az MVC architektúráját szeretnék használni.
21 hours
Ez a kurzus három fő szakaszra oszlik, és a prezentációk és a gyakorlati gyakorlatok keverékéből áll.
  VB.NET Nyelv a Visual Studio 2012 VB.NET Az objektum orientáció VB.NET és SQL Server 2012
14 hours
The course is designed for people who want to learn programming language based on C# and learn basic capabilities of the .NET platform. During the training participants will learn how it is built into C#, how to set up an environment to write basic programs, use the standard libraries.
21 hours
Tanítja az IIS 8 és az .NET platformon történő adminisztráció alapjait.
A tanfolyam előadások és gyakorlati gyakorlatok keveréke. A küldöttek cselekedetekkel tanulnak, azonnali lehetőségekkel, hogy felhasználják az elsajátított anyagot a valós problémákra.
35 hours
Ez az intenzív képzés biztosítja a Windows PowerShell használatához szükséges alapvető ismereteket és készségeket a Windows alapú számítógépek adminisztrációjának automatizálásához. A kurzus által tanított készségek minden olyan Microsoft termékre vonatkoznak, amelyek a Windows PowerShell-et használják napi rendszerességgel. A képzés főként a Windows PowerShell interaktív parancssori felületként való használatára összpontosít, azonban a szkriptek és a programozási témák egy része is kiterjed.
28 hours
A Microsoft Application Virtualization ( App-V ) lehetővé teszi olyan alkalmazások létrehozását, amelyek központilag kezelt szolgáltatásokként futnak. App-V alkalmazások előnye, hogy soha nem kell őket közvetlenül a végfelhasználó számítógépére telepíteni, és soha nem állnak ellentmondásban más alkalmazásokkal. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésben bemutatjuk az alkalmazás virtualizációjának mögött meghúzódó architektúrát, összetevőket és folyamatokat, valamint lépésről lépésre a résztvevőket az App-V és App-V alkalmazások élő laboratóriumi környezetben történő telepítésén keresztül. A tanfolyam végére a résztvevők rendelkeznek ismeretekkel és gyakorlati ismeretekkel az App-V telepítéséhez, konfigurálásához, adminisztrációjához és hibaelhárításához, valamint saját App-V alkalmazások létrehozásához, csomagolásához és telepítéséhez. A tantárgy formátuma
 • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
Megjegyzés:
 • Ez a tanfolyam az App-V 5.1 verziójára terjed ki. Egy másik verzióra való képzéshez kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.
28 hours
In this instructor-led, live training in Magyarország (onsite or remote), participants will learn how to create an automation workflow, manipulate data within the workflow, debug issues and set up the necessary end-to-end infrastructure needed to deploy a full-fledged robotic workflow. By the end of this training, participants will be able to:
 • Design, deploy and manage a robotic workforce that mimics real employees.
 • Apply this RPA solution to various business areas, including finance, BPO, software, and insurance.
21 hours
A SpecFlow a .NET hivatalos telephelye. Lehetővé teszi a tesztelők számára, hogy meghatározzák, kezelhessék és automatikusan végrehajtsák az ember által olvasható átvételi teszteket a .NET projektekben. A SpecFlow a hivatalos Gherkin elemzőt használja, és támogatja a .NET-keretrendszer, a Xamarin és a Mono. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésben a résztvevők megtanulják használni a SpecFlow-t olyan átvételi tesztek készítésére, amelyek a technikai és a nem technikai jellegűek számára érthetőek. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Az üzleti követelmények összekapcsolása .NET-kóddal
 • Alkalmazza a BDD technikákat az élő dokumentáció elkészítéséhez
 • A SpecFlow futtatása a Visual Studio programból vagy a parancssorból
 • Integrálja a SpecFlow-ot meglévő folyamatos tesztelésre és építési környezetbe
 • Integrálja a SpecFlow-t más tesztelési keretekkel, például az MSTest, az NUnit, az xUnit és az MbUnit
Közönség
 • Mérnökök
 • Fejlesztők
A tanfolyam formátuma
 • Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
14 hours
A Spec Explorer egy eszköz a szoftverek viselkedésének modellezéséhez, a grafikus vizualizációval rendelkező modellek elemzéséhez, a modellek érvényességének ellenőrzéséhez és teszt esetek generálásához a modellekből Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják a modell alapú tesztelés elméletét és gyakorlatát, mivel a Spec Explorer használatával megtervezik és végrehajtják az MBT teszteket egy demo alkalmazásban A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Vizsgálati eseteket generál modellezési stratégiák és technikák alkalmazásával Testmodellek kezelése különböző típusú szoftveralkalmazásokhoz, rendszerekhez és környezetekhez Értékelje, javasolja és valósítson meg egy MBT stratégiát egy szervezeten belül Megérteni és megmagyarázni az MBT előnyeit és kihívásait Közönség Mérnökök Fejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
7 hours
A .NET React ive kiterjesztések (Rx) egy könyvtár aszinkron és esemény-alapú programok összeállításához megfigyelhető gyűjtemények és LINQ stílusú lekérdezési operátorok segítségével. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan lehet aszinkron alkalmazást fejleszteni a .NET React ive kiterjesztések segítségével. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Készítsen olyan alkalmazásokat, amelyek különböző adatforrásokból - például tőzsdei árfolyamokból, tweetből, számítógépes eseményekből és webszolgáltatásokból - származó eseményfolyamokat rögzítnek
 • Használja a Megfigyelhető és ütemezőket több aszinkron adatfolyam ábrázolására és kezelésére
 • Szűrés, projektálás, összesítés, összeállítás és időalapú műveletek végrehajtása több eseménynél a LINQ operátorok segítségével
Közönség
 • Fejlesztők
A tantárgy formátuma
 • Részleges előadás, részleges beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat
14 hours
A Microservice architektúra egy megközelítés a szoftveralkalmazás fejlesztésére, mint egy kis, független szolgáltatáscsomag, amelyek mindegyike saját folyamatában fut, és könnyű mechanizmusokkal kommunikál, mint például egy HTTP erőforrás API. Ezek a szolgáltatások hatékonyan telepíthetők folyamatos automatizálási rendszerek használatával, és a központosított menedzsment szükségességét leküzdhetik. Microservices lehet írni különböző programozási nyelvek és integrálni a különböző adat tárolási rendszerek. Ez az oktató által vezetett, élő képzés célja a vállalati fejlesztők és építészek. A mikroszolgáltatás architektúráját.Net perspektívából mutatja be, a monolitikus rendszerből származó migrációs stratégiákat mutat be, és a résztvevők a mikroszolgáltatás-alapú alkalmazás létrehozása és telepítése révén járnak. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Ismerje meg, mikor kell használni és mikor nem kell használni a mikroszolgáltatási architektúrát A mikroszolgáltatások tesztelési stratégiájának létrehozása és végrehajtása Mikroszolgáltatás-alapú mintaalkalmazás telepítése termelési környezetbe Monolithikus alkalmazás a szolgáltatásokra
közönség
  Fejlesztők építészek
A kurzus formázása
  Részes előadások, részes viták, gyakorlatok és nehéz gyakorlatok
14 hours
Amikor a fejlesztők befejezik a kód írását, gyakran integrálják kódjukat egy alkalmazásba, másolják az alkalmazást egy mappába, futtatják az alkalmazás telepítőjét, majd kezdeményezzék az alkalmazást, hogy ellenőrizzék, hogy a várt módon fut. Ez a kézi megközelítés nem nagyon jól skálázódik, unalmas, nagyon hibás, és nem kínál mechanizmust a folyamat során bekövetkezett változások nyomon követésére. Egy jobb megközelítés a folyamat automatizálása a Folyamatos Integráció használatával. A folyamatos integráció a szoftveralkalmazások építésének, telepítésének és tesztelésének automatizálásához szükséges folyamatok, eszközök és infrastruktúra. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésben (szintén vagy távol), a résztvevők megtanulják, hogyan lehet átalakítani egy hagyományos, kézi (vagy fél kézi) megközelítést a szoftver telepítésére egy agilis, Folyamatos Integráció (CI) egy használt Jenkins. A résztvevők egy sor gyakorlati, élő laboratóriumi gyakorlatokat végeznek a tanfolyam során, és új ismereteiket a különböző szoftverfejlesztési és telepítési problémákra alkalmazzák az út minden lépésében. Az oktató és a résztvevők közötti interakciót ösztönzik. Valódi ügyek kerülnek megvitatásra, konkrét kérdések és kérdések kerülnek megvitatásra és megoldásra a képzés során. A képzés különösen a.net alkalmazások fejlesztésére összpontosít. •   A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Telepítése és konfigurálása Jenkins.NET alkalmazásfejlesztéshez Használja Jenkins, hogy automatizálja a.Net forráskód beolvasásának és összekapcsolásának folyamatát egy kódtárba Használja Jenkins, hogy automatizálja az alkalmazás letöltésének, összeállításának és telepítésének folyamatát egy kiadás szerverre Integrálja Jenkins más szoftverfejlesztési eszközökkel, például problémamegoldókkal és
közönség
  .NET fejlesztők építőmérnökök QA mérnökök Projekt menedzserek Megszabadulás menedzserek [ 0 ] mérnökök
A kurzus formája
  Részes előadások, részes viták, gyakorlatok és nehéz gyakorlatok
Megjegyzések
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
21 hours
UiPath egy RPA ( UiPath Folyamat Automatizálás) eszköz, amely automatizálja a szervezet mindennapi feladatait, megszabadítva az alkalmazottakat a rote munka napi rutinjától. UiPath diagramokat, folyamatábrákat és húzási lehetőségeket használ az automatizáláshoz szükséges tevékenységek meghatározására. Ez lehetővé teszi a szabályalapú feladatok kényelmes kezelését, és lehetővé teszi az összetevők megosztását és újrafelhasználását a különböző projektek és csoportok között.
 • Az UiPath bővíthető architektúrája prediktív elemzéseket, kognitív képességeket és mesterséges intelligenciát használ a komplex folyamatok automatizálására.
Ebben az oktató által vezetett, élő (helyszíni vagy távoli) képzésen a résztvevők megtanulják, hogyan lehet létrehozni automatizálási munkafolyamatot, hogyan kezelheti az adatokat a munkafolyamaton belül, hibakeresési problémákat állíthat fel, és felállíthatja a teljes körű infrastruktúrát, amely a teljes értékű eszköz telepítéséhez szükséges. robot munkafolyamat. A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
 • Tervezze meg, telepítse és irányítsa egy robot munkaerőt, amely utánozza az igazi alkalmazottakat.
 • Alkalmazza ezt az RPA megoldást különféle üzleti területeken, ideértve a pénzügyi, a BPO, a szoftvert és a biztosítást.
A tantárgy formátuma
 • Interaktív előadás és beszélgetés.
 • Sok gyakorlat és gyakorlat.
 • Gyakorlati megvalósítás élő laboratóriumi környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
 • Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
21 hours
Apache Spark egy elosztott feldolgozómotor, amely nagyon nagy adatkészleteket elemez. Az adatokat csomagokban és valós időben feldolgozhatja, valamint gépi tanulást, ad hoc lekérdezéseket és grafikus feldolgozást végezhet. A.NET for Apache Spark egy ingyenes, nyílt forráskódú és cross-platform nagy adatelemzési keretrendszer, amely támogatja az alkalmazásokat, amelyeket C# vagy F# írtak. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) azoknak a fejlesztőknek szól, akik nagy adatelemzést szeretnének végrehajtani a.NET alkalmazásukban. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Beállítása és konfigurálása Apache Spark. Ismerje meg, hogy a.NET hogyan hajtja végre a Spark API-kat, hogy hozzáférhető legyenek egy.NET alkalmazásból. Fejleszteni az adatfeldolgozó alkalmazások használatával C# vagy F#, képes kezelni az adatkészleteket, amelynek mérete terabyte és pedabyte. Fejleszteni a gépi tanulási funkciók egy.NET alkalmazás használatával Apache Spark képességek. Végezze el a kutatási elemzést a nagy adatkészletek SQL lekérdezésével.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
21 hours
A Microsoft Visual Studio egy integrált fejlesztési környezet (IDE). VB.NET (Visual Basic .NET) egy multi-paradigmás, objektum-orientált programozási nyelv, amelyet a .NET-keretrendszeren hajtanak végre.
35 hours
C# hatékony, objektum-orientált nyelv az alkalmazások fejlesztésére a Microsoft .NET platformon. Ez az oktató által vezetett, élő képzés bemutatja a C# speciális funkcióit, megvizsgálja annak használatát mind asztali alkalmazás, mind webes programozási nyelvként a valós problémák megoldására. Programming technikákat és az alapelveket osztályban, gyakorlati gyakorlatokkal és átjárókkal demonstrálják és gyakorolják.
  A tantárgy formátuma
  • C# fejlett alapelvekről beszélünk, amikor a résztvevők lépésről lépésre lépnek egy valós alkalmazás létrehozásán keresztül.
  14 hours
  Az egységvizsgálat olyan tesztelési megközelítés, amely teszteli az egyes egységek forráskódját tulajdonságainak módosításával vagy egy esemény kiváltásával annak megerősítésére, hogy az eredmény a várakozásoknak megfelelően történt-e Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják írni és végrehajtani az egységvizsgálatokat egy mintaNet alkalmazással a C # és a Visual Studio segítségével A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Használja a tesztelési kereteket, mint például az NUnit és az xUnitnet, hogy létrehozzon és kezeljen egy tesztkódot Határozza meg és hajtson végre egy teszteléssel kapcsolatos fejlesztési megközelítést a teszteléshez Alkalmazza a tesztkörnyezetet az alkalmazás teszttartalmának kiterjesztése érdekében Közönség Szoftver tesztmérnökök Fejlesztők A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat .
  14 hours
  A decentralizált alkalmazások vagy a dApps olyan alkalmazások, amelyek a blokkláncon futnak.Ezen az oktató által vezetett, élő tréningen a résztvevők megtanulják, hogyan fejleszthetnek decentralizált alkalmazásokat (dApps) a Microsoft Visual Studio segítségével, miközben dApps-okat építenek a Visual Studio-mal való kétféle integráció segítségével.A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
   Ismerje meg a decentralizált alkalmazások (dApps) fejlesztésének alapjait. Ismerje meg a tipikus ASP.NET-alkalmazások és a dApps közötti különbségeket Ismerje meg, hogyan kell dolgozni intelligens szerződésekkel. Építsen dApps-t Microsoft Visual Studio, BlockApps és Solidity Build dApps-t Microsoft Visual Studio, Microsoft Azure segítségével. és BlockApps STRATO
  Közönség
   Fejlesztők
  A tanfolyam formátuma
   Rész előadás, részben beszélgetés, gyakorlatok és nehéz gyakorlati gyakorlat

  Last Updated:

  Online Microsoft .NET courses, Weekend Microsoft .NET courses, Evening Microsoft .NET training, Microsoft .NET boot camp, Microsoft .NET instructor-led, Weekend Microsoft .NET training, Evening Microsoft .NET courses, Microsoft .NET coaching, Microsoft .NET instructor, Microsoft .NET trainer, Microsoft .NET training courses, Microsoft .NET classes, Microsoft .NET on-site, Microsoft .NET private courses, Microsoft .NET one on one training

  Kedvezmények tanfolyamokra

  No course discounts for now.

  Hírlevél kedvezmény

  Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

  Néhány ügyfelünk

  is growing fast!

  We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

  As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

  • delivering training and consultancy Worldwide
  • preparing training materials
  • creating new courses outlines
  • delivering consultancy
  • quality management

  At the moment we are focusing on the following areas:

  • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
  • SOA, BPM, BPMN
  • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
  • R, Python
  • Mobile Development (iOS, Android)
  • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
  • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

  To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

  Apply now!

  This site in other countries/regions