Blazor Kurzusok

Blazor Kurzusok

Az online vagy helyszíni, oktatók által vezetett élő Blazor-képzések interaktív gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be, hogyan lehet teljes veremű C# webalkalmazásokat létrehozni a Blazor segítségével. A Blazor edzés "online élő edzés" vagy "helyszíni élő edzés" formában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Blazor Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
21 hours
Az Blazor egy C# nyelven írt nyílt forráskódú webes keretrendszer, amely lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy interaktív webes felhasználói felületeket és alkalmazásokat hozzanak létre a C# használatával. Az Entity Framework (EF) Core egy objektum-adatbázis-leképező .NET-hez, amely automatizált mechanizmust biztosít a fejlesztők számára az adatok adatbázisokban való elérésére és tárolására.Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy helyszíni) azoknak a webfejlesztőknek szól, akik szeretnék megtanulni, hogyan használhatják a progresszív webalkalmazás (PWA) fejlesztői funkcióit, hogy alkalmazásszerű élményt teremtsenek egy webhelyen az Entity Framework (EF) Core és Blazor.A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  Használja az EF csomagot az adatbázisok kezeléséhez. Használjon Blazor összetevőket, szolgáltatásokat, függőségi beillesztést, elrendezést és útválasztást. Hozzon létre szervizmunkásokat a PWA-funkciók engedélyezéséhez egy alkalmazásban. Használja a push értesítéseket és más PWA-funkciókat.
A tanfolyam formátuma
  Interaktív előadás és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.
14 hours
A Blazor egy nyílt forráskódú webes keretrendszer, amely C# nyelven íródott, és lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy interaktív webes felhasználói felületeket és alkalmazásokat hozzanak létre az C# segítségével.Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy helyszíni) azoknak a webfejlesztőknek szól, akik a Blazor WebAssembly segítségével szeretnének webalkalmazást készíteni.A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  Ismerje meg az űrlapokat és a hitelesítést itt: Blazor WebAssembly. Hozzon létre egy Blazor WebAssembly projektet. Ismerje meg a webalkalmazás különböző módjait.
A tanfolyam formátuma
  Interaktív előadás és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.
14 hours
Blazor egy nyílt forráskódú webes keretrendszer, amelyet C# írtak. Blazor lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy interaktív webes felhasználói felületeket és alkalmazásokat hozzon létre C#. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy on-site) célja a webfejlesztők, akik szeretnék használni Blazor létrehozni a teljes stack C# webes alkalmazások. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Webes alkalmazások fejlesztése C# és Blazor. Használja a C# kódot a JavaScript API-k és könyvtárak hívására. Végezze el a kliens oldali kódot és a kliens logikáját közvetlenül a böngészőben vagy a szerverben. Helyezze be Blazor webes alkalmazásokat Azure.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Online Blazor courses, Weekend Blazor courses, Evening Blazor training, Blazor boot camp, Blazor instructor-led, Weekend Blazor training, Evening Blazor courses, Blazor coaching, Blazor instructor, Blazor trainer, Blazor training courses, Blazor classes, Blazor on-site, Blazor private courses, Blazor one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions