Entity Framework Core Kurzusok

Entity Framework Core Kurzusok

Local instructor-led live Entity Framework Core training courses in Magyarország.

Entity Framework Core Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
Entity Framework Core 2.0 egy könnyű, cross-platform ORM (Object Relational Model) az adatorientált alkalmazások fejlesztésére. Ez lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy a.net objektumok és tulajdonságok formájában dolgozzanak az adatokkal. Ebben az oktató által vezetett, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan kell használni Entity Framework Core 2.0 egy ASP.Net Core alkalmazást létrehozni. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Állítsa be a szükséges kereteket és eszközöket az MVC webes alkalmazások létrehozásához Entity Framework Core 2.0 MVC. Az adatbázis műveleteit az MS SQL Serveren végezzük. Használjon "kódot először" és "adatokat először" megközelítést az alkalmazás fejlesztésére. Végezze el a migrációs & vetési műveleteket. A fejlett adatmodellezési fogalmak megértése. Hozzon létre egy példány ASP.Net Core alkalmazást.
A kurzus formája
  Részes előadások, részes megbeszélések, gyakorlatok és nehéz gyakorlatok egy élő laboratóriumi környezetben.
Megjegyzések
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez. További információkért Entity Framework Core lásd: https://github.com/aspnet/EntityFrameworkCore

Last Updated:

Online Entity Framework Core courses, Weekend Entity Framework Core courses, Evening Entity Framework Core training, Entity Framework Core boot camp, Entity Framework Core instructor-led, Weekend Entity Framework Core training, Evening Entity Framework Core courses, Entity Framework Core coaching, Entity Framework Core instructor, Entity Framework Core trainer, Entity Framework Core training courses, Entity Framework Core classes, Entity Framework Core on-site, Entity Framework Core private courses, Entity Framework Core one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions