Elasticsearch Kurzusok

Elasticsearch Kurzusok

A helyi, oktatott élő Elasticsearch képzések interaktív megbeszéléseken és handson gyakorlatokon keresztül mutatják be az Elasticksearch architektúráját és terminológiáját, valamint az Elasticsearch létrehozását, kezelését és működtetését Elasticsearch képzés elérhető "helyszíni élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Machine Translated

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

Elasticsearch Course Outlines

Kurzusnév
Duration
Overview
Kurzusnév
Duration
Overview
21 hours
Overview
közönségének

Rendszergazdák vagy fejlesztők, akik szeretnék tudni, hogyan kell használni az Elasticsearch .
14 hours
Overview
Közönség

Rendszergazdák vagy fejlesztők, akik szeretnék tudni, hogyan kell használni az Elasticsearch .
14 hours
Overview
Elasticsearch egy nyílt forráskódú, elosztott keresőmotor. Általában a Logstash (adatgyűjtő és naplózó elemző motor) és a Kibana (elemző és megjelenítő platform) együttes felhasználásával készítik az "ELK verem" -et.

Ez az oktató által irányított, élő képzés olyan szoftverfejlesztőknek szól, akik keresési és elemzési megoldásokat akarnak építeni az Elasticsearch segítségével.

Az oktatás az Elasticsearch architektúra megbeszélésével kezdődik, beleértve az elosztott modellt és a keresési API-t. Ezt követi az Elasticsearch funkcionalitásának magyarázata, valamint annak ismertetése, hogyan lehet azt a legjobban integrálni egy meglévő alkalmazásba.

A gyakorlati gyakorlatok a képzés fontos részét képezik, és lehetőséget adnak a résztvevőknek, hogy gyakorlataikat meggyőzzék a gyakorlatban, miközben visszajelzést kapnak a végrehajtásukról és az előrehaladásról.

A tantárgy formátuma

- Nagy hangsúlyt fektet az élő gyakorlatra. A fogalmak nagy részét minták, gyakorlatok és gyakorlati fejlesztés útján tanulják meg.

Tanfolyam testreszabási lehetőségek

- Ahhoz, hogy igényeljen személyre szabott képzést erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljünk.
14 hours
Overview
Ez oktató által vezetett élő képzés célja a rendszergazdák, akik szeretnék, hogy hozzanak létre egy ELK köteg ( Elasticsearch , Logstash , Kibana ). Vegye figyelembe, hogy a tanfolyam futtatásához legalább 3 delegált szükséges.

A képzés az ELK architektúrájának és funkcionalitásának megbeszélésével kezdődik, majd továbblép az élő laboratóriumi megvalósításhoz és gyakorlathoz. A gyakorlati gyakorlatok a képzés fontos részét képezik, és lehetőséget adnak a résztvevőknek, hogy gyakorlataikat meggyőzzék, miközben visszajelzést kapnak az előrehaladásukról.

A tantárgy formátuma

- Nagy hangsúlyt fektet az élő gyakorlatra
- A fogalmak többségét gyakorlatok, valamint gyakorlati megvalósítás és telepítés útján tanulják meg
14 hours
Overview
Ez a képzés bevezeti Kibana a felhasználók a Elasticsearch.

Kibana egy nyílt forráskódú elemző és vizualizációs platform célja, hogy működjön együtt Elasticsearch. Használja Kibana keresni, megtekinteni, és kölcsönhatásba adatok tárolt Elasticsearch indexek. Könnyedén végrehajthatja az adatok speciális elemzését, és megjelenítheti az adatokat különféle grafikonokon, táblázatokban és leképezéseket.

Kibana lehetővé teszi, hogy könnyen érthető, nagy mennyiségű adat. -A egyszerű, legel-kiindulópontul szolgáló illesztő lehetővé tesz ön-hoz gyorsan teremt és osztozik dinamikus műszerfalak amit bemutatás megváltozik-hoz Elasticsearch kérdezgető-ban valós idő.
Weekend Elasticsearch courses, Evening Elasticsearch training, Elasticsearch boot camp, Elasticsearch instructor-led, Weekend Elasticsearch training, Evening Elasticsearch courses, Elasticsearch coaching, Elasticsearch instructor, Elasticsearch trainer, Elasticsearch training courses, Elasticsearch classes, Elasticsearch on-site, Elasticsearch private courses, Elasticsearch one on one training

Course Discounts

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!