Köszönjük, hogy elküldte érdeklődését! Csapatunk egyik tagja hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.
Köszönjük, hogy elküldte foglalását! Csapatunk egyik tagja hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.
Kurzusleírás
Bevezetés a formális etikettbe
- A formális etikett áttekintése a vendéglátóban
- Az etikett jelentősége a vendégszolgálatban
- A formális etikett történelmi perspektívája és fejlődése
Az üdvözlés művészete
- Az üdvözítő szerepkörei és feladatai
- Vendég előkészítése
- Vendégek üdvözlése
Étkezési etikett és asztartiszta
- Az asztal elrendezése értelmezése
- Karika és csészák használata
- Lányha etikette
- Megfelelő viselkedés az asztalmazáskor
- Szituációk kezelése különleges étkezések esetén
Professionális szolgáltatási technikák
- A szolgáltatás és tisztítás eljárása
- Tellér kezelése és bemutatása
- Több főétkezés kezelése
- Bor és italok szolgáltatása
Különleges események kezelése
- Formális események tervezése és szervezése
- Egyéb dolgozók és osztályok koordinálása
- Váratlan helyzetek és vendégkérések kezelése
Kulturális érzékenység és nemzetközi etikett
- A kulturális különbségek megértése és tiszteletben tartása
- Nemzetközi étkezési etikett
- Szolgáltatás alkalmazása a sokszínű ügyfelek számára
Kommunikáció és interpersonális készségek
- Hatékony kommunikáció vendégekkel és csapattagokkal
- Megmozdulások és professzionális megjelenés
- Reklamációk és nehéz helyzetek kezelése
Összefoglalás és további lépések
Követelmények
- Alapvető ismeretek vendéglátóipari szolgáltatásokról, szerepkörökkel és felelősségekkel
Célcsoport
- Vendéglátási személyzet
14 Órák
Vélemények (2)
Az információ bemutatásának módja.
TAIATU CRISTI IONUT
Kurzus - Customer Care Academy
Gépi fordítás
a tempó, a nyújtott információk, az elméleti és gyakorlati esetekkel való oktatás módja, példatárak, feladatok stb.
Carlos Abascal - Hewlett-Packard Centro de Servicios Globales, S. de R.L. de C.V.
Kurzus - Influence in Action
Gépi fordítás