Kurzusleírás

Bevezetés a hivatalos etikettbe

  • A formai etikett áttekintése a vendéglátásban
  • Az etikett jelentősége az ügyfélszolgálatban
  • A formai etikett történeti perspektívái és fejlődése

A Art of Hosting

  • A házigazda szerepei és kötelezettségei
  • Felkészülés a vendégekre
  • Vendégek fogadása

Étkezési etikett és asztali szokások

  • Táblázatbeállítások megértése
  • Evőeszközök és üvegedények használata
  • Szalvéta etikett
  • Megfelelő viselkedés az asztalnál
  • Különleges étkezési helyzetek kezelése

Professzionális kiszolgálási technikák

  • Kiszolgálási és elszámolási eljárások
  • Lemezkezelés és bemutatás
  • Többfogásos étkezések kezelése
  • Bor- és italszolgáltatás

Különleges esemény Management

  • Formális rendezvények tervezése és szervezése
  • Együttműködés más munkatársakkal és osztályokkal
  • Váratlan helyzetek és vendégkérések kezelése

Kulturális érzékenység és nemzetközi etikett

  • A kulturális különbségek megértése és tisztelete
  • Nemzetközi étkezési etikett
  • Szolgáltatások adaptálása a változatos ügyfélkörhöz

Communication és Interperszonális készségek

  • Hatékony kommunikáció a vendégekkel és a csapattagokkal
  • Testbeszéd és professzionális megjelenés
  • Panaszok és nehéz helyzetek kezelése

Összegzés és a következő lépések

Követelmények

  • A vendéglátási szolgáltatások, szerepek és felelősségek alapvető ismerete

Közönség

  • Vendéglátó személyzet
 14 Hours

Résztvevők száma



Ár per résztvevő

Vélemények (5)

Rokon tanfolyam

Strategic Development: Thinking, Planning, Management and Leadership

35 Hours

Rokon kategóriák