Kurzusleírás

Bevezetés a formális etikettbe

  • A formális etikett áttekintése a vendéglátóban
  • Az etikett jelentősége a vendégszolgálatban
  • A formális etikett történelmi perspektívája és fejlődése

Az üdvözlés művészete

  • Az üdvözítő szerepkörei és feladatai
  • Vendég előkészítése
  • Vendégek üdvözlése

Étkezési etikett és asztartiszta

  • Az asztal elrendezése értelmezése
  • Karika és csészák használata
  • Lányha etikette
  • Megfelelő viselkedés az asztalmazáskor
  • Szituációk kezelése különleges étkezések esetén

Professionális szolgáltatási technikák

  • A szolgáltatás és tisztítás eljárása
  • Tellér kezelése és bemutatása
  • Több főétkezés kezelése
  • Bor és italok szolgáltatása

Különleges események kezelése

  • Formális események tervezése és szervezése
  • Egyéb dolgozók és osztályok koordinálása
  • Váratlan helyzetek és vendégkérések kezelése

Kulturális érzékenység és nemzetközi etikett

  • A kulturális különbségek megértése és tiszteletben tartása
  • Nemzetközi étkezési etikett
  • Szolgáltatás alkalmazása a sokszínű ügyfelek számára

Kommunikáció és interpersonális készségek

  • Hatékony kommunikáció vendégekkel és csapattagokkal
  • Megmozdulások és professzionális megjelenés
  • Reklamációk és nehéz helyzetek kezelése

Összefoglalás és további lépések

Követelmények

  • Alapvető ismeretek vendéglátóipari szolgáltatásokról, szerepkörökkel és felelősségekkel

Célcsoport

  • Vendéglátási személyzet
 14 Órák

Résztvevők száma


Ár résztvevőnként

Vélemények (2)

Közelgő kurzusok

Rokon kategóriák