Alteryx Kurzusok

Alteryx Kurzusok

Az online vagy helyszíni, oktatók által vezetett élő Alteryx képzések interaktív gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be, hogyan lehet adatokat előkészíteni és elemezni az Alteryxszel. Az Alteryx képzés "online élő edzés" vagy "helyszíni élő képzés" formájában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Alteryx Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
Alteryx egy önkiszolgáló adatelemző platform. Eszközöket biztosít a felhasználók számára az adatok gyors előkészítéséhez, megfeleltetéséhez és elemzéséhez bármilyen forrásból.Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy helyszíni) azoknak az adattudósoknak és adatelemzőknek szól, akik szeretnék megtanulni, hogyan kell használni a Alteryx Designer fejlesztői eszközpalettáján található egyes eszközöket.A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  Tanulja meg a fejlesztői lapon található összes eszköz használatát és konfigurálását. Tervezhet hatékony munkafolyamatokat a Alteryx alkalmazásban a dinamikus, érvényesítési és tesztelési eszközök segítségével. Ismerje meg, hogyan használhat API-eszközöket webes adatok letöltésére és elemzésére. Használjon Alteryx szkriptkészítő eszközöket, beleértve a Python és R-t.
A tanfolyam formátuma
  Interaktív előadás és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.
14 hours
Alteryx egy önkiszolgáló adatelemző platform. A Alteryxhasználatával a felhasználók előkészíthetik és elemezhetik az adatokat, majd nagy méretekben üzembe helyezhetik őket, miközben elemzési elemzéseket kapnak. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (helyszíni vagy távoli) célja az adatszakértők, akik szeretnék használni Alteryx adatelemzés. A képzés végére a résztvevők:
 • Előkészíti az adatokat Alteryx a későbbi megjelenítéshez Power BI vagy Excel.
 • ETL-műveletek létrehozása és végrehajtása kevés kód nélkül.
 • Egyéni R-kód beágyazása Alteryx.
A tanfolyam formátuma
 • Interaktív előadás és beszélgetés.
 • Sok gyakorlat és gyakorlat.
 • Gyakorlati megvalósítás élő laborkörnyezetben.
Tanfolyam testreszabási beállításai
 • Ahhoz, hogy személyre szabott képzést igényeljen ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megszervezze.
7 hours
Alteryx egy önkiszolgáló adatelemzési platform. Alteryx lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy készítsenek és elemezzék az adatokat, majd széles skálán telepítsenek, miközben analitikus betekintést kapnak. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) olyan adattudósokra irányul, akik Alteryx adatokat szeretnének használni a vizualizáció és az elemzés előkészítésére. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Az adatok előkészítése Alteryx a későbbi megjelenítéshez. Végezze el az ETL műveleteket nulla kódmal. Leverage Alteryx az üzleti intelligencia és az üzleti elemzés javítása érdekében.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
7 hours
Alteryx egy önkiszolgáló adatelemzési platform. Alteryx lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy készítsenek és elemezzék az adatokat, majd széles skálán telepítsék őket, miközben analitikus betekintést szereznek. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) olyan adatelemzőknek szól, akik az adatok feldolgozására és az adatok vizualizálására kívánnak használni Alteryx. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Leverage Alteryx az üzleti intelligencia és az üzleti elemzés javítása érdekében. Végezze el az ETL műveleteket nulla kódmal. Vizualizálja az adatokat egy adatelemzési készlet segítségével, például Excel.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Online Alteryx courses, Weekend Alteryx courses, Evening Alteryx training, Alteryx boot camp, Alteryx instructor-led, Weekend Alteryx training, Evening Alteryx courses, Alteryx coaching, Alteryx instructor, Alteryx trainer, Alteryx training courses, Alteryx classes, Alteryx on-site, Alteryx private courses, Alteryx one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions