Version Control Systems Kurzusok

Version Control Systems Kurzusok

Online vagy helyszíni, oktató által vezetett élő Version Control Systems képzési kurzusok interaktív gyakorlati gyakorlatokon keresztül mutatják be a Version Control Systems alapjait és haladó témáit. A Version Control Systems képzés "online élő képzés" vagy "helyszíni élő képzés" formájában érhető el. Az online élő képzés (más néven "távoli élő képzés") egy interaktív, távoli asztalon keresztül történik. Helyszíni élő képzés végezhető helyben az ügyfelek telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjaiban Magyarország. NobleProg – az Ön helyi képzési szolgáltatója

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Version Control Systems Subcategories

Version Control Systems Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
7 hours
A Gerrit egy ingyenes és nyílt forráskódú, webalapú kódellenőrző eszköz, amely integrálva van a Git-tel, és Git verzióvezérlő rendszerre épül. Adattárként működik, amely lehetővé teszi a kód leküldését és a commit felülvizsgálatának elkészítését.Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy helyszíni) a szoftvermérnököknek és bárkinek szól, aki meg akarja tanulni a Gerrit Git-tárhelyként való használatát és kódellenőrzéseket.A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  Ismerje meg a Gerrit működését és a Gerrit webes felületének kezelését. Tanuljon meg bevált gyakorlatokat a Gerrit használatához a kód-ellenőrzési munkafolyamatok kezelésében. Gerrit projekt adminisztrálása és konfigurálása.
A tanfolyam formátuma
  Interaktív előadás és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.
14 hours
A Github Copilot egy mesterséges intelligencia páros programozó, amely a projekt kontextusa alapján automatikus javítás stílusú javaslatokat ad a felhasználóknak.Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy helyszíni) kezdő és középszintű fejlesztőknek szól, akik szeretnék megtanulni, hogyan tudják kihasználni a Github Copilot képességeit bármilyen fejlesztői környezetben.A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  Ismerje meg a Github Copilot képességeit és előnyeit. Konfigurálja és integrálja a Copilotot a fejlesztési munkafolyamatba. Ismerje meg a Copilot speciális funkcióit, és tanulja meg a Copilot hatékony használatának legjobb gyakorlatait.
A tanfolyam formátuma
  Interaktív előadás és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.
14 hours
A Gitlab egy DevOps életciklus platform, amely CI/CD funkciókat biztosít a projekttervezéshez és irányításhoz. Kubernetes egy orchestrációs rendszer az alkalmazás automatizálására. A Gitlab és Kubernetes használatával a felhasználók automatizálhatják az építkezéseket és a telepítést a tartályos felhőkörnyezetekre. Ez az oktató-vezérelt, élő képzés (online vagy online) célja DevOps mérnökök, akik szeretnék használni Kubernetes és Gitlab automatizálni a DevOps életciklus. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Automatikus alkalmazás építések, tesztek és telepítések. Automatizált építési infrastruktúra létrehozása. Készítsen alkalmazást egy kontejneres felhő környezetbe.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
7 hours
Ez a kurzus mindenki számára készült, aki a Git repository-t fogja használni. Szoftverfejlesztők, projektmenedzserek, szoftver építészek és megoldások építészek, kiadás menedzserek, stb.
7 hours
Ez a kurzus azt mutatja, hogy a Subversion felhasználók hogyan használják a Git-et. Segít az SVN-től a Git-hez való szokások zökkenőmentesen vándorolni és elkerülni a gyakori hibákat.
7 hours
Ezt a kurzust projektmenedzserek, kiadásmenedzser, termékmenedzser, terméktulajdonos, Scrum Masters, szoftver-építész és mindenki számára készítették, aki a kiadások tervezéséért és a szoftver telepítéséért felelős. Megmutatja, hogyan lehet elmozdítani a változásokat a követelményektől a fejlesztés és tesztelés révén a termelési környezetbe az elosztott GIT rendszer használatával (különösképpen a GIT , de más elosztott SCM-eket használók is részesülhetnek ezen a kurzuson).
21 hours
Ez egy átfogó kurzus azoknak az embereknek, akik nem ismerik a többi elosztott verziókezelő rendszert. Egy egyszerű gyakorlatokkal kezdődik a helyi lerakatban való munkavégzéshez és a csapatban végzett munkával. Ez a kurzus a gyakorlatokra összpontosít.
14 hours
A Bitbucket egy webbased hosting szolgáltatás a forráskód és a fejlesztési projektek, amelyek vagy a Mercurial vagy Git felülvizsgálat ellenőrzési rendszerek Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan használják a Bitbucket verzióellenőrző rendszerként egy szoftverfejlesztési környezetben A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Értsd meg a verziókezelő fogalmakat, például a munkafolyamatokat, az elágazást és az egyesülést Használja a Bitbucket és a Git szoftverfejlesztést és verziókezelést Integrálja a Bitbucket-t más Atlassian szoftverekkel, mint a Jira, a HipChat, a Confluence és a Bamboo Közönség Fejlesztők DevOps A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat jegyzet Ha BitBucket szerverre szeretne telepíteni, kérjük, forduljon hozzánk, hogy szervezzen képzési lehetőségeket .
21 hours
A GitOps a Git és Kubernetes alapú felhőből származó alkalmazások folyamatos telepítése. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy on-site) célja DevOps mérnökök, akik szeretnék létrehozni, telepíteni és kezelni egy Git-alapú szoftver telepítési munkafolyamat a Kubernetes alkalmazások. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Helyreállítása és beállítása Spinnaker és Terraform. Ismerje meg a GitOps előnyeit a hagyományos CI/CD és Infrastructure-as-Code (IAC) felett. Menj távol a szövegek megtartásától. Állítsa be és hajtson végre jól meghatározott telepítési folyamatot. Alkalmazza a legjobb gyakorlatokat a felhőalapú telepítéshez, irányításhoz és nyomon követéshez. A részleges hibák helyreállítása manuális beavatkozás nélkül. Hozzon létre egy GitOps stratégiát az alkalmazások fejlesztésére.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
14 hours
A technológia nagyon gyors fejlődésének korában, valamint a keretek növekvő számában a fejlesztési folyamat hatékony optimalizálása döntő fontosságú. A fejlesztőcsapatnak képesnek kell lennie arra, hogy a szilárd kód írására összpontosítson, és a buildek, tesztek és üzembe helyezések automatikus végrehajtásával kapcsolatos többi folyamatnak minimális számú manuális lépéssel kell történnie. A folyamatos integráció / folyamatos teljesítés (CI/CD) és a telepítési auotomációs folyamatok bevezetése után a vállalatok további 20-30% -os megtakarítást érhetnek el a programozók munkaidejében, amelyet kód írására használhatnak, nem pedig a telepítéshez vagy teszteléshez kapcsolódó másodlagos tevékenységekhez. A képzés lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy megtanulják a CI / CD működésének logikáját, valamint megszerezzék az ilyen környezet független konfigurációjának készségeit. A képzés során a résztvevők konfigurációs fájlokat és példákat tartalmazó kezdőcsomagot kapnak a munkafolyamatok automatizálására DevOps. Meghívjuk azokat az embereket, akik elsősorban webes alkalmazásokat programoznak a képzésre - mert itt a legfontosabb dolog a folyamat optimalizálása. A képzés szoftveren alapul GitLab, amely egyre népszerűbb a lengyel és a globális lefedettségű vállalatok körében.
14 hours
GitLab van egy szoftver alkalmazás részére igazgató a szoftver fejlődés Lifecycle. Főbb jellemzői közé tartozik projektmenedzsment, forráskód menedzsment, folyamatos integráció/folyamatos szállítás (CI/CD), monitoring és a biztonság. Ez oktató-vezetett, él képzés (helyszínen vagy távoli) van megcélzott-on előhívó ki kívánság-hoz felállít és használ Gitlab részére változat irányít és folyamatos egységbe rendezés. végére a képzés, a résztvevők képesek lesznek:
 • telepítése és konfigurálása Gitlab.
 • megérteni, hogyan kell végrehajtani egy   alternatívája GitHub.
 • használ Gitlab-hoz kezel egy DevOps Lifecycle.
 • használja Gitlab a folyamatos integráció/folyamatos szállítás.
 • hatékony fejlesztése, kiadása és tesztelése szoftver segítségével Gitlab.
formátuma tanfolyam
 • interaktív előadás és vita.
 • sok gyakorlatok és gyakorlat.
 • gyakorlati végrehajtás egy élő-Lab környezetben.
tanfolyam testreszabási beállítások
 • , hogy kérjen egy testreszabott képzést ezt a tanfolyamot, kérjük lépjen kapcsolatba velünk, hogy gondoskodjon.
 • Ha többet szeretne megtudni Gitlab, kérjük, látogasson el: https://about.gitlab.com/
21 hours
A Git a programozók közötti együttműködési fejlesztés vezető verziói ellenőrzési rendszere. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hatékonyan nyomon kövessék a változásokat bármely fájlkészletben vagy típusában, miközben az adatok integritását fenntartják. GitHub a Microsoft webalapú platformja, amely a Git-t használja, és segít a csapatoknak a szoftverük minden fejlesztési szakaszának nyomon követésében. A Git és GitHub segítségével a dokumentáció generálása és az iteráló forráskód felülvizsgálata könnyebbé válik. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy on-site) célja a fejlesztők és a szoftvermérnökök, akik új GitHub's platform és szeretnék használni a funkcióit együtt a Git a jobb verzió és a menedzsment egy vállalati alkalmazás's forráskód. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Állítsa be és állítsa be a fiókot a GitHub's webalapú platformhoz való hozzáféréshez. Ismerje meg, hogyan működik a Git's rendszer és felfogja az alapvető fogalmakat GitHub. Hozzon létre és kezelje GitHub raktárakat a Git munkafolyamatok végrehajtása során. Végezze el a forráskód változásai belül GitHub és szinkronizálja a felülvizsgálatokat, amelyeket a platformon kívül végeztek. Működjön Pull kérések, címkék, kiadványok és egyéb alapvető GitHub komponensek. Végezze el a verzió vezérlő funkciókat a Git és használja a GitHub's bash környezetet. Hozzon létre repozíciós ágakat a projekthibák megoldására a csapatdal együtt. Grasp és ismerkedjen meg a Git és GitHub's szerkezet a jobb programozási gyakorlat.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
7 hours
Ez a kurzus olyan emberek számára készült, akiknek együtt kell működniük. A tanfolyam magyarázza az összefonódások, konfliktusok, ágak, revíziók és diff fájlok fogalmát. A résztvevők megtanulják, hogyan használják a parancssori eszközöket, valamint a GUI-kat, mint a teknős.
7 hours
Ez a kurzus azoknak a rendszergazdáknak szól, akiknek telepíteniük és karbantartaniuk kell a Subversion szoftvert és a Subversion adattárat. Ennek a kurzusnak az a célja, hogy kiszélesítse a rendszergazdák képességeit, hogy azok képesek legyenek a Subversion adattár szervereket kezelni és a Subversion gyakorlatának legjobb tanácsát nyújtani. Ez a tanfolyam számos laboratóriumi gyakorlatot tartalmaz a Linux virtuális gépeken.
14 hours
Ez a kurzus a fejlett felhasználók számára készült, mint például a kiadáskezelők, a projektvezetők, vagy bárki, aki azt akarja, hogy az svn adattáruk egy egyszerűsített gyártási láncban legyen, akik nagyban részt vesznek az elágazáskezelésben, az automatikus építésben / összeállításban és tesztelésben, sőt a telepítésben és frissítés. A diákok számára előnyös lenne ez a kurzus, amely szorosabban együttműködik a fejlesztési csapatukkal és a telepítési csapattal, különösen a nagyvállalatoknál vagy a földrajzilag elosztott fióktelepekkel rendelkező vállalatoknál. Ez a kurzus a CentOS 5 virtuális gépeken számos gyakorlattal rendelkezik.
14 hours
Bitbucket Pipelines egy CI/CD (Continuous Integration / Continuous Delivery) SaaS a szoftver építésére, tesztelésére és telepítésére, konfigurációs fájl használatával a raktárban. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy on-site) olyan fejlesztőknek szól, akik a felhőben tartályos szoftvereket szeretnék felépíteni, tesztelni, telepíteni és nyomon követni, anélkül, hogy infrastruktúrát kellene biztosítani vagy kezelni. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Ismerje meg és alkalmazza a konfiguráció-mint-kód megközelítést az infrastruktúra létrehozásához. Hozzon létre személyre szabott Docker tartályokat a szoftveralkalmazások felhőbe történő telepítéséhez. Szoftver telepítése több környezetben. Figyelemmel kíséri a telepítéseket a Bitbucket Pipelines telepítési dashboardon keresztül.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Online Version Control Systems courses, Weekend Version Control Systems courses, Evening Version Control Systems training, Version Control Systems boot camp, Version Control Systems instructor-led, Weekend Version Control Systems training, Evening Version Control Systems courses, Version Control Systems coaching, Version Control Systems instructor, Version Control Systems trainer, Version Control Systems training courses, Version Control Systems classes, Version Control Systems on-site, Version Control Systems private courses, Version Control Systems one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions