Version Control Systems Kurzusok

Version Control Systems Kurzusok

Helyi oktatói élő Version Control Systems képzések a Magyarország.

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

Kurzusleírás

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
14 hours
Overview
A Bitbucket egy webbased hosting szolgáltatás a forráskód és a fejlesztési projektek, amelyek vagy a Mercurial vagy Git felülvizsgálat ellenőrzési rendszerek Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan használják a Bitbucket verzióellenőrző rendszerként egy szoftverfejlesztési környezetben A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Értsd meg a verziókezelő fogalmakat, például a munkafolyamatokat, az elágazást és az egyesülést Használja a Bitbucket és a Git szoftverfejlesztést és verziókezelést Integrálja a Bitbucket-t más Atlassian szoftverekkel, mint a Jira, a HipChat, a Confluence és a Bamboo Közönség Fejlesztők DevOps A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat jegyzet Ha BitBucket szerverre szeretne telepíteni, kérjük, forduljon hozzánk, hogy szervezzen képzési lehetőségeket .
21 hours
Overview
Ez egy átfogó tanfolyam azok számára, akik nem ismernek más elosztott verziókezelő rendszert. Egyszerű feladatokkal kezdődik a helyi raktárban való munkavégzéshez, és befejezi a csapatmunkában való gyakorlást.

Ez a kurzus a gyakorlatokra összpontosít.
14 hours
Overview
GitLab van egy szoftver alkalmazás részére igazgató a szoftver fejlődés Lifecycle. Főbb jellemzői közé tartozik projektmenedzsment, forráskód menedzsment, folyamatos integráció/folyamatos szállítás (CI/CD), monitoring és a biztonság.

Ez oktató-vezetett, él képzés (helyszínen vagy távoli) van megcélzott-on előhívó ki kívánság-hoz felállít és használ Gitlab részére változat irányít és folyamatos egységbe rendezés.

végére a képzés, a résztvevők képesek lesznek:

- telepítése és konfigurálása Gitlab.
- megérteni, hogyan kell végrehajtani egy alternatívája GitHub.
- használ Gitlab-hoz kezel egy DevOps Lifecycle.
- használja Gitlab a folyamatos integráció/folyamatos szállítás.
- hatékony fejlesztése, kiadása és tesztelése szoftver segítségével Gitlab.

formátuma tanfolyam

- interaktív előadás és vita.
- sok gyakorlatok és gyakorlat.
- gyakorlati végrehajtás egy élő-Lab környezetben.

tanfolyam testreszabási beállítások

- , hogy kérjen egy testreszabott képzést ezt a tanfolyamot, kérjük lépjen kapcsolatba velünk, hogy gondoskodjon.
- Ha többet szeretne megtudni Gitlab, kérjük, látogasson el: https://about.gitlab.com/
7 hours
Overview
Ez a kurzus mindenki számára létrehozott, aki a Git adattárat használja.

Szoftverfejlesztők, projektmenedzserek, szoftverépítészek és megoldások építészek, release menedzserek stb.
7 hours
Overview
Ez a kurzus azt mutatja, hogy a Subversion felhasználók hogyan használják a Git-t. Segítséget nyújt az SVN-től a Git-hez való szokásos vándorláshoz és a gyakori hibák elkerüléséhez.
7 hours
Overview
Ez a kurzus projektmenedzserek, kiadáskezelők, termékmenedzserek, terméktulajdonosok, Scrum Masters, szoftverépítészek és mindazok számára készült, akik felelősek a szoftverek kiadásáért és telepítéséért.

Megmutatja, hogyan kell a változásoknak a követelményekből, a fejlesztés és a tesztek között a termelési környezetre való áttérésén keresztül elosztott verzió-vezérlési rendszert (különösen a GIT-t használni, de a többi elosztott SCM-t használók is részesülhetnek ebben a kurzusban).
7 hours
Overview
Ez a kurzus azoknak a rendszergazdáknak szól, akiknek telepíteniük és karbantartaniuk kell a Subversion szoftvert és a Subversion adattárat.

Ennek a kurzusnak az a célja, hogy kiszélesítse a rendszergazdák képességeit, hogy azok képesek legyenek a Subversion adattár szervereket kezelni és a Subversion gyakorlatának legjobb tanácsát nyújtani.

Ez a tanfolyam számos laboratóriumi gyakorlatot tartalmaz a Linux virtuális gépeken.
14 hours
Overview
Ez a kurzus célja a felforgatás fejlettebb felhasználóinak, így a kiadáskezelőknek, a projektvezetőknek, vagy bárki, aki svn tárolóikat egy egyszerűsített gyártási láncban akarja, akik nagymértékben részt vesznek az elágazás kezelésével, az automatikus felépítéssel / összeállítással és teszteléssel, valamint a telepítéssel és frissítés A hallgatók számára ez a kurzus előnyös lenne, ha szorosabban együttműködnének a fejlesztőcsapatukkal és a kiépítési csapatukkal, különösen a nagyvállalatok vagy a földrajzilag elosztott fiókok számára Ez a kurzus számos gyakorlatot tartalmaz a CentOS 5 virtuális gépeken .
7 hours
Overview
Ez a kurzus azon emberek számára készült, akiknek együtt kell működniük. A kurzus megmagyarázza az összeolvadások, konfliktusok, ágak, revíziók és diff fájlok fogalmát. A résztvevők megtanulják használni a parancssori eszközöket, valamint a GUI-kat, mint a Tortoise.
Weekend Version Control Systems courses, Evening Version Control Systems training, Version Control Systems boot camp, Version Control Systems instructor-led, Weekend Version Control Systems training, Evening Version Control Systems courses, Version Control Systems coaching, Version Control Systems instructor, Version Control Systems trainer, Version Control Systems training courses, Version Control Systems classes, Version Control Systems on-site, Version Control Systems private courses, Version Control Systems one on one training

Course Discounts

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!