Subversion (SVN) Kurzusok

Subversion (SVN) Kurzusok

Helyi, oktatott élő Apache Subversion (SVN) képzések interaktív megbeszéléseken és handson gyakorlatokon keresztül mutatják be a Subversion alapjait A Subversion képzés "helyszíni élő képzés" vagy "távoli élő képzés" formájában érhető el A helyszíni élő képzés helyi szinten valósulhat meg az ügyfél telephelyén Magyarország vagy a NobleProg vállalati oktatóközpontjaiban Magyarország A távoli élőképzés interaktív, távoli asztal segítségével történik NobleProg Az Ön Helyi Képzési Szolgáltatója.

Ajánlások

★★★★★
★★★★★

Kurzusleírás

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
7 hours
Overview
Ez a kurzus azt mutatja, hogy a Subversion felhasználók hogyan használják a Git-t. Segítséget nyújt az SVN-től a Git-hez való szokásos vándorláshoz és a gyakori hibák elkerüléséhez.
7 hours
Overview
Ez a kurzus azoknak a rendszergazdáknak szól, akiknek telepíteniük és karbantartaniuk kell a Subversion szoftvert és a Subversion adattárat.

Ennek a kurzusnak az a célja, hogy kiszélesítse a rendszergazdák képességeit, hogy azok képesek legyenek a Subversion adattár szervereket kezelni és a Subversion gyakorlatának legjobb tanácsát nyújtani.

Ez a tanfolyam számos laboratóriumi gyakorlatot tartalmaz a Linux virtuális gépeken.
14 hours
Overview
Ez a kurzus célja a felforgatás fejlettebb felhasználóinak, így a kiadáskezelőknek, a projektvezetőknek, vagy bárki, aki svn tárolóikat egy egyszerűsített gyártási láncban akarja, akik nagymértékben részt vesznek az elágazás kezelésével, az automatikus felépítéssel / összeállítással és teszteléssel, valamint a telepítéssel és frissítés A hallgatók számára ez a kurzus előnyös lenne, ha szorosabban együttműködnének a fejlesztőcsapatukkal és a kiépítési csapatukkal, különösen a nagyvállalatok vagy a földrajzilag elosztott fiókok számára Ez a kurzus számos gyakorlatot tartalmaz a CentOS 5 virtuális gépeken .
7 hours
Overview
Ez a kurzus azon emberek számára készült, akiknek együtt kell működniük. A kurzus megmagyarázza az összeolvadások, konfliktusok, ágak, revíziók és diff fájlok fogalmát. A résztvevők megtanulják használni a parancssori eszközöket, valamint a GUI-kat, mint a Tortoise.
Weekend Subversion (SVN) courses, Evening Subversion (SVN) training, Subversion (SVN) boot camp, Subversion (SVN) instructor-led, Weekend Subversion (SVN) training, Evening Subversion (SVN) courses, Subversion (SVN) coaching, Subversion (SVN) instructor, Subversion (SVN) trainer, Subversion (SVN) training courses, Subversion (SVN) classes, Subversion (SVN) on-site, Subversion (SVN) private courses, Subversion (SVN) one on one training

Course Discounts

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk adatai bizalmas jellegét. A NobleProg soha nem továbbítja e-mail címét harmadik személyeknek.
Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat.

Kiemelt ügyfeleink

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Hungary!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Hungary
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!