GIT Kurzusok

GIT Kurzusok

Local instructor-led live GIT training courses in Magyarország.

GIT Subcategories

GIT Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
7 hours
A Gerrit egy ingyenes és nyílt forráskódú, webalapú kódellenőrző eszköz, amely integrálva van a Git-tel, és Git verzióvezérlő rendszerre épül. Adattárként működik, amely lehetővé teszi a kód leküldését és a commit felülvizsgálatának elkészítését.Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy helyszíni) a szoftvermérnököknek és bárkinek szól, aki meg akarja tanulni a Gerrit Git-tárhelyként való használatát és kódellenőrzéseket.A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  Ismerje meg a Gerrit működését és a Gerrit webes felületének kezelését. Tanuljon meg bevált gyakorlatokat a Gerrit használatához a kód-ellenőrzési munkafolyamatok kezelésében. Gerrit projekt adminisztrálása és konfigurálása.
A tanfolyam formátuma
  Interaktív előadás és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.
14 hours
A Github Copilot egy mesterséges intelligencia páros programozó, amely a projekt kontextusa alapján automatikus javítás stílusú javaslatokat ad a felhasználóknak.Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy helyszíni) kezdő és középszintű fejlesztőknek szól, akik szeretnék megtanulni, hogyan tudják kihasználni a Github Copilot képességeit bármilyen fejlesztői környezetben.A képzés végére a résztvevők képesek lesznek:
  Ismerje meg a Github Copilot képességeit és előnyeit. Konfigurálja és integrálja a Copilotot a fejlesztési munkafolyamatba. Ismerje meg a Copilot speciális funkcióit, és tanulja meg a Copilot hatékony használatának legjobb gyakorlatait.
A tanfolyam formátuma
  Interaktív előadás és beszélgetés. Sok gyakorlat és gyakorlat. Gyakorlati megvalósítás élő labor környezetben.
Tanfolyam testreszabási lehetőségek
  Ha személyre szabott képzést szeretne kérni ehhez a tanfolyamhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük.
14 hours
A Gitlab egy DevOps életciklus platform, amely CI/CD funkciókat biztosít a projekttervezéshez és irányításhoz. Kubernetes egy orchestrációs rendszer az alkalmazás automatizálására. A Gitlab és Kubernetes használatával a felhasználók automatizálhatják az építkezéseket és a telepítést a tartályos felhőkörnyezetekre. Ez az oktató-vezérelt, élő képzés (online vagy online) célja DevOps mérnökök, akik szeretnék használni Kubernetes és Gitlab automatizálni a DevOps életciklus. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Automatikus alkalmazás építések, tesztek és telepítések. Automatizált építési infrastruktúra létrehozása. Készítsen alkalmazást egy kontejneres felhő környezetbe.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
14 hours
A Bitbucket egy webbased hosting szolgáltatás a forráskód és a fejlesztési projektek, amelyek vagy a Mercurial vagy Git felülvizsgálat ellenőrzési rendszerek Ebben az oktatott, élő képzésben a résztvevők megtanulják, hogyan használják a Bitbucket verzióellenőrző rendszerként egy szoftverfejlesztési környezetben A képzés végére a résztvevők képesek lesznek: Értsd meg a verziókezelő fogalmakat, például a munkafolyamatokat, az elágazást és az egyesülést Használja a Bitbucket és a Git szoftverfejlesztést és verziókezelést Integrálja a Bitbucket-t más Atlassian szoftverekkel, mint a Jira, a HipChat, a Confluence és a Bamboo Közönség Fejlesztők DevOps A tanfolyam formátuma Részelőadás, vitafórumok, gyakorlatok és nehéz handson gyakorlat jegyzet Ha BitBucket szerverre szeretne telepíteni, kérjük, forduljon hozzánk, hogy szervezzen képzési lehetőségeket .
21 hours
Ez egy átfogó kurzus azoknak az embereknek, akik nem ismerik a többi elosztott verziókezelő rendszert. Egy egyszerű gyakorlatokkal kezdődik a helyi lerakatban való munkavégzéshez és a csapatban végzett munkával. Ez a kurzus a gyakorlatokra összpontosít.
21 hours
A GitOps a Git és Kubernetes alapú felhőből származó alkalmazások folyamatos telepítése. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy on-site) célja DevOps mérnökök, akik szeretnék létrehozni, telepíteni és kezelni egy Git-alapú szoftver telepítési munkafolyamat a Kubernetes alkalmazások. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Helyreállítása és beállítása Spinnaker és Terraform. Ismerje meg a GitOps előnyeit a hagyományos CI/CD és Infrastructure-as-Code (IAC) felett. Menj távol a szövegek megtartásától. Állítsa be és hajtson végre jól meghatározott telepítési folyamatot. Alkalmazza a legjobb gyakorlatokat a felhőalapú telepítéshez, irányításhoz és nyomon követéshez. A részleges hibák helyreállítása manuális beavatkozás nélkül. Hozzon létre egy GitOps stratégiát az alkalmazások fejlesztésére.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
7 hours
Ez a kurzus mindenki számára készült, aki a Git repository-t fogja használni. Szoftverfejlesztők, projektmenedzserek, szoftver építészek és megoldások építészek, kiadás menedzserek, stb.
7 hours
Ez a kurzus azt mutatja, hogy a Subversion felhasználók hogyan használják a Git-et. Segít az SVN-től a Git-hez való szokások zökkenőmentesen vándorolni és elkerülni a gyakori hibákat.
7 hours
Ezt a kurzust projektmenedzserek, kiadásmenedzser, termékmenedzser, terméktulajdonos, Scrum Masters, szoftver-építész és mindenki számára készítették, aki a kiadások tervezéséért és a szoftver telepítéséért felelős. Megmutatja, hogyan lehet elmozdítani a változásokat a követelményektől a fejlesztés és tesztelés révén a termelési környezetbe az elosztott GIT rendszer használatával (különösképpen a GIT , de más elosztott SCM-eket használók is részesülhetnek ezen a kurzuson).
14 hours
GitLab van egy szoftver alkalmazás részére igazgató a szoftver fejlődés Lifecycle. Főbb jellemzői közé tartozik projektmenedzsment, forráskód menedzsment, folyamatos integráció/folyamatos szállítás (CI/CD), monitoring és a biztonság. Ez oktató-vezetett, él képzés (helyszínen vagy távoli) van megcélzott-on előhívó ki kívánság-hoz felállít és használ Gitlab részére változat irányít és folyamatos egységbe rendezés. végére a képzés, a résztvevők képesek lesznek:
 • telepítése és konfigurálása Gitlab.
 • megérteni, hogyan kell végrehajtani egy   alternatívája GitHub.
 • használ Gitlab-hoz kezel egy DevOps Lifecycle.
 • használja Gitlab a folyamatos integráció/folyamatos szállítás.
 • hatékony fejlesztése, kiadása és tesztelése szoftver segítségével Gitlab.
formátuma tanfolyam
 • interaktív előadás és vita.
 • sok gyakorlatok és gyakorlat.
 • gyakorlati végrehajtás egy élő-Lab környezetben.
tanfolyam testreszabási beállítások
 • , hogy kérjen egy testreszabott képzést ezt a tanfolyamot, kérjük lépjen kapcsolatba velünk, hogy gondoskodjon.
 • Ha többet szeretne megtudni Gitlab, kérjük, látogasson el: https://about.gitlab.com/
14 hours
A technológia nagyon gyors fejlődésének korában, valamint a keretek növekvő számában a fejlesztési folyamat hatékony optimalizálása döntő fontosságú. A fejlesztőcsapatnak képesnek kell lennie arra, hogy a szilárd kód írására összpontosítson, és a buildek, tesztek és üzembe helyezések automatikus végrehajtásával kapcsolatos többi folyamatnak minimális számú manuális lépéssel kell történnie. A folyamatos integráció / folyamatos teljesítés (CI/CD) és a telepítési auotomációs folyamatok bevezetése után a vállalatok további 20-30% -os megtakarítást érhetnek el a programozók munkaidejében, amelyet kód írására használhatnak, nem pedig a telepítéshez vagy teszteléshez kapcsolódó másodlagos tevékenységekhez. A képzés lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy megtanulják a CI / CD működésének logikáját, valamint megszerezzék az ilyen környezet független konfigurációjának készségeit. A képzés során a résztvevők konfigurációs fájlokat és példákat tartalmazó kezdőcsomagot kapnak a munkafolyamatok automatizálására DevOps. Meghívjuk azokat az embereket, akik elsősorban webes alkalmazásokat programoznak a képzésre - mert itt a legfontosabb dolog a folyamat optimalizálása. A képzés szoftveren alapul GitLab, amely egyre népszerűbb a lengyel és a globális lefedettségű vállalatok körében.
21 hours
A Git a programozók közötti együttműködési fejlesztés vezető verziói ellenőrzési rendszere. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hatékonyan nyomon kövessék a változásokat bármely fájlkészletben vagy típusában, miközben az adatok integritását fenntartják. GitHub a Microsoft webalapú platformja, amely a Git-t használja, és segít a csapatoknak a szoftverük minden fejlesztési szakaszának nyomon követésében. A Git és GitHub segítségével a dokumentáció generálása és az iteráló forráskód felülvizsgálata könnyebbé válik. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy on-site) célja a fejlesztők és a szoftvermérnökök, akik új GitHub's platform és szeretnék használni a funkcióit együtt a Git a jobb verzió és a menedzsment egy vállalati alkalmazás's forráskód. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Állítsa be és állítsa be a fiókot a GitHub's webalapú platformhoz való hozzáféréshez. Ismerje meg, hogyan működik a Git's rendszer és felfogja az alapvető fogalmakat GitHub. Hozzon létre és kezelje GitHub raktárakat a Git munkafolyamatok végrehajtása során. Végezze el a forráskód változásai belül GitHub és szinkronizálja a felülvizsgálatokat, amelyeket a platformon kívül végeztek. Működjön Pull kérések, címkék, kiadványok és egyéb alapvető GitHub komponensek. Végezze el a verzió vezérlő funkciókat a Git és használja a GitHub's bash környezetet. Hozzon létre repozíciós ágakat a projekthibák megoldására a csapatdal együtt. Grasp és ismerkedjen meg a Git és GitHub's szerkezet a jobb programozási gyakorlat.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Online GIT courses, Weekend GIT courses, Evening GIT training, GIT boot camp, GIT instructor-led, Weekend GIT training, Evening GIT courses, GIT coaching, GIT instructor, GIT trainer, GIT training courses, GIT classes, GIT on-site, GIT private courses, GIT one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions