Splunk Kurzusok

Splunk Kurzusok

A helyi, oktatók által vezetett élő Splunk képzési tanfolyamok interaktív gyakorlati gyakorlatokon keresztül demonstrálják, hogyan lehet adatokat keresni, elemezni és megjeleníteni a Splunk segítségével. Splunk edzés „helyszíni élő Splunk ” vagy „távoli élő Splunk ” érhető el. A helyszíni élő képzéseket helyi ügyfelek területén lehet végrehajtani Magyarország vagy a NobleProg vállalati képzési központjain Magyarország . A távoli élő képzést interaktív, távoli asztalon végzik. NobleProg - a helyi képzési szolgáltató

Machine Translated

Vélemények

★★★★★
★★★★★

Splunk Course Outlines

Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
Kurzusnév
Időtartalma
Összefoglaló
14 hours
This instructor-led, live training in Magyarország (online or onsite) is aimed at data analysts and data scientists who wish to search, analyze, and visualize data using Splunk. By the end of this training, participants will be able to:
 • Install and configure Splunk.
 • Collect and index all kinds of machine data.
 • Implement real-time search, analysis and visualization of large datasets.
 • Create and share complex dashboards and reports.
14 hours
Splunk egy szoftver platform, amelyet a gép által generált nagy adatok keresésére, elemzésére és vizualizálására használnak. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) célja az adatok elemzői, adattudósok és adatmérnökök, akik szeretnék végezni a fejlett adatkeresés, elemzés, és vizualizáció segítségével Splunk. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Hozzon létre egy Splunk alkalmazást és egy technológiai add-on. Különböző adatbeviteli módszerek és források használata. A nagy adatkészletek fejlett keresése, elemzése és vizualizálása. Hozzáférés és megosztás dashboardok és jelentések.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ez a képzés a legújabb verzión alapul Splunk. Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.
14 hours
Splunk egy szoftver platform, amelyet a gép által generált nagy adatok keresésére, elemzésére és vizualizálására használnak. Ez az oktató által vezetett, élő képzés (online vagy online) olyan mérnökökre irányul, akik az adatokat Splunk indexekbe szeretnék venni és az adatokat Splunk manipulálni. A képzés befejezése után a résztvevők képesek lesznek:
  Különböző adatbeviteli módszerek és források használata. Telepítse, konfigurálja, kezeli és nyomon követi az elődöntőket. A nyers adatok manipulálása Splunk. Hozzon létre egy Splunk Diag.
A kurzus formája
  Interaktív előadás és vita. Rengeteg gyakorlat és gyakorlat. Hands-on megvalósítás egy élő laboratóriumi környezetben.
Szakképesítési lehetőségek
  Ez a képzés a legújabb verzión alapul Splunk. Ahhoz, hogy egy személyre szabott képzést kérjen erre a kurzusra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a rendezéshez.

Last Updated:

Online Splunk courses, Weekend Splunk courses, Evening Splunk training, Splunk boot camp, Splunk instructor-led, Weekend Splunk training, Evening Splunk courses, Splunk coaching, Splunk instructor, Splunk trainer, Splunk training courses, Splunk classes, Splunk on-site, Splunk private courses, Splunk one on one training

Kedvezmények tanfolyamokra

No course discounts for now.

Hírlevél kedvezmény

Tiszteletben tartjuk az Ön e-mail címét. Nem fogjuk továbbítani és nem adjuk el a címet más feleknek. Bármikor megváltoztathatja preferenciáit vagy leiratkozhat.

Néhány ügyfelünk

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Hungary!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions